Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egy férfit akarata (2 db)

Hogyan lehet elcsábítani egy férfit akarata ellenére?

Mik azok a praktikák,amikt?l garantáltan elveszti az eszét? ( de én ne t?njek túl rámen?snek)

Legjobb válasz: Szia! Láttam már olyat, hogy egy lány finoman behálózott egy fiút, akivel hosszú éveken keresztül osztálytársak voltak, és a srác le se tojta õt. Aztán miután szakítottak, ez a lány újfent bedobta a "trükköt": rengeteget volt egy srác közelében, jó poénokat puffogtatott, csinosan öltözködött, és végül összejöttek. Ha a fiú semmiképpen nem hajlik rá, akkor sztem ne erõltesd, de ha a srác egyedül van, bír téged vmennyire és körvonalaiban tudod, mire bukik, óvatosan közeledhetsz... Légy a barátja elsõ körben: úgy, hogy még csak véletlenül se érezze, hogy tetszik neked! Légy könnyed, humoros, jópofa, és beszélj neki azokról a fiúkról, akik neked bejönnek ;) Színészekrõl, énekeserõl, vagy akár az ismerõseitek körébõl vkirõl! A fiú meg fog sértõdni, hogy õt még csak véletlenül se veszed számba, mint lehetséges partit. Sérti majd az önérzetét, elõször csak értetlenkedik, aztán kezdi felismerni, hogy milyen helyes lány van, stb.: itt vagy a közelében fizikailag, de lelkileg mégse. Neked "persze" nem fog összejönni egyetlen parti sem más fiúkkal, de mindig kilátásban lesznek randik...;) Akárhányszor nem jön össze, ez a nagyon jó barát meg fog könnyebülni... És ez így fog pár hónapon keresztül..., míg el nem hív randizni :) :P ... Mindez mûködhet, ha: legalább egy kicsit az esete vagy (tud meg, milyenek voltak az elõzõ barátnõi), jól el tudtok beszélgetni, és jelenleg semmi komoly kapcsolata sincs. Öltözködj mindig csinosan, a sminkelést ne vidd túlzásba, a parfüm is épp csak annyi legyen, hogy finoman körüllengjen :), mosolyogj sokat, élvezd az életet! A vidám lányokat minden fiú szereti ;) Ennyi... Mérd fel a helyzetet, ésha úgy találod, van esélyed, lépj! :) Sok sikert! :)

Szia! Láttam már olyat, hogy egy lány finoman behálózott egy fiút, akivel hosszú éveken keresztül osztálytársak voltak, és a srác le se tojta õt. Aztán miután szakítottak, ez a lány újfent bedobta a "trükköt": rengeteget volt egy srác közelében, jó poénokat puffogtatott, csinosan öltözködött, és végül összejöttek. Ha a fiú semmiképpen nem hajlik rá, akkor sztem ne erõltesd, de ha a srác egyedül van, bír téged vmennyire és körvonalaiban tudod, mire bukik, óvatosan közeledhetsz... Légy a barátja elsõ körben: úgy, hogy még csak véletlenül se érezze, hogy tetszik neked! Légy könnyed, humoros, jópofa, és beszélj neki azokról a fiúkról, akik neked bejönnek ;) Színészekrõl, énekeserõl, vagy akár az ismerõseitek körébõl vkirõl! A fiú meg fog sértõdni, hogy õt még csak véletlenül se veszed számba, mint lehetséges partit. Sérti majd az önérzetét, elõször csak értetlenkedik, aztán kezdi felismerni, hogy milyen helyes lány van, stb.: itt vagy a közelében fizikailag, de lelkileg mégse. Neked "persze" nem fog összejönni egyetlen parti sem más fiúkkal, de mindig kilátásban lesznek randik...;) Akárhányszor nem jön össze, ez a nagyon jó barát meg fog könnyebülni... És ez így fog pár hónapon keresztül..., míg el nem hív randizni :) :P ... Mindez mûködhet, ha: legalább egy kicsit az esete vagy (tud meg, milyenek voltak az elõzõ barátnõi), jól el tudtok beszélgetni, és jelenleg semmi komoly kapcsolata sincs. Öltözködj mindig csinosan, a sminkelést ne vidd túlzásba, a parfüm is épp csak annyi legyen, hogy finoman körüllengjen :) , mosolyogj sokat, élvezd az életet! A vidám lányokat minden fiú szereti ;) Ennyi... Mérd fel a helyzetet, ésha úgy találod, van esélyed, lépj! :) Sok sikert! :)
ha nem akarjuk, akkor sztem sehogy :) mi vagy kívánunk egy nõt, vagy nem. Max nagyon berugva...
Hát egy jó módszer ha egy buli után általad készített verembe csalogatod és egy hálót dobsz rá, aztán a kezeit a háta mögé kötözöd és egy napig pornót nézetsz vele, majd bemész hozzá valami lenge cuccban és eloldozod, tuti hogy lesz belõle valami. Aztán felöltözteted és hazaviszed az ágyába és befekszel mellé, majd beadod neki reggel h részeg volt egy kicsit. S4L3M
Sehogy...
Leírhatnád, most miért nem akarja... gondolom, már próbálkoztál, és valami nem jött össze. Egyébként akarata ellenére SEHOGY nem lehet elcsábítani - csak az akaratát lehet alakítani: de azt elég jól :-)
A kérdező hozzászólása: :D viccesek vagytok! egyébként úgy értettem, hogy mondjuk ha nekem nagyon tetszik a srác, én is neki, de õ mégsem akar tõlem semmit mert pl.barátnõje van, vagy fiatal vagyok hozzá stb. Szóval az eszével nem akarja, de aztán mégis megteszi...ezt hogy érhetem el
Ha barátnõje van, akkor HAGYD BÉKÉN! Magyarázni is kell? Ha nem vesz észre, akkor pedig lehetsz kicsit egyértelmûbb: hívd el valami semleges helyre! Akkor legalábbis elgondolkozik... a többi már rajtad múlik.
olyan nincs, hogy akarata ellenére.

Hogyan lehet felismerni az Ur akarata által kirendelt társat, nőknél, akkor, ha már van egy pár hónapos kapcsolata egy szimpatikus férfival, és megtudni, őt szánta-e Isten, vagy mást?

Legjobb válasz: Érdekes kérdés. Én kértem az Urat, hogy adjon nekem egy kedves, rendes, nyugodt, õszinte férjet. Egy hónap múlva meg is jelent az életemben és másfél hónap múlva megkérte a kezem. De már az elsõ pillanattól tudtam, hogy Õ lesz az IGAZI! Most lesz 4 éve, hogy együtt vagyunk és most is minden tökéletes! Szóval, ha van egy belsõ nyugalmad, akkor az bíztató. Kérd az Urat, hogy mutassa meg neked, hogy Õ lesz-e az, akit neked szánt.

Érdekes kérdés. Én kértem az Urat, hogy adjon nekem egy kedves, rendes, nyugodt, õszinte férjet. Egy hónap múlva meg is jelent az életemben és másfél hónap múlva megkérte a kezem. De már az elsõ pillanattól tudtam, hogy Õ lesz az IGAZI! Most lesz 4 éve, hogy együtt vagyunk és most is minden tökéletes! Szóval, ha van egy belsõ nyugalmad, akkor az bíztató. Kérd az Urat, hogy mutassa meg neked, hogy Õ lesz-e az, akit neked szánt.
Én is "megrendeltem"már:) )) És várok türelmesen:) )) Sok sikert mindenkinek:)
Ezért ráérsz akkor imádkozni, ha a férfi megkéri a kezed, vagy valami hasonló nyilatkozatot tesz. Az azért mindenképpen szükséges, hogy õ el is akarjon venni, addig jobb, ha nem beszélsz be magadnak semmit, elég sok ilyet láttam már sajnos. Ha már konkrétan beszéltetek errõl Isten sokféle módon vezethet. Mi mikor imádkoztunk ezért mindketten kaptunk jópár igét ami errõl szólt. DE itt fontos, hogy úgy olvastuk a Bibliát ahogy következett, nem kezdtünk el direkt igét keresni ami azt támasztotta volna alá amit akarunk. Fontosak lehet pár mindkettõtöket jól ismerõ személy tanácsa. Ha leszáll a rózsaszín köd az ember nem tud olyan józanul látni dolgokat mint egy kívülálló. Ez utóbbinál viszont nagyon fontos, hogy a tanácsot meg lehet hallgatni, de a döntés felelõsségét másra hárítani tilos.
Mi lenne, ha nem mindenben egy felsõbb hatalmat kérnél segítségül, hanem magad tennél a célért?
Segíts magadon az Isten is megsegít! Ha nagyon akarsz valamit, és eltökélt szándékod, hogy úgyis eléred, akkor sikerülni fog.
Nyilván amikor én imádkoztam az Úrhoz, épp a fülét tisztította. Kértem tõle egy rendes, normális nõt, erre küldött egy ócska k.rvát. Szerencsére azóta már megszabadultam tõle.
Isten akarata szerintem az, hogy használd a józan eszedet, ne menj bele olyasmibe, amirõl azt gondolod, késõbb rossz lehet, azaz ne hagyj figyelmen kívül olyan zavaró dolgokat, amelyek valószínûleg a késõbbiekben sem változnak (ha valamiben nagyon különböztök pl. és állandó feszültség forrása ezért).
SEHOGY!Isten olyan kapcsolatot is rendel eléd, amibõl kölcsönösen tanulhattok..amúgy amit legelõször érzel, amikor rá gondolsz, azt kövesd!Hogy Isten mit szán nekünk azt elõre nem tudja senki!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!