Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egy férfinak, hogy megbocsáthatatlan, (1 db)

Hogyan lehet megmagyarázni egy férfinak, hogy megbocsáthatatlan, ahogy viselkedett?

Õ nem érzi annak, és úgy gondolja, hogy mivel a közös gyerekünket várom, nekem kötelességem megbocsájtani. De ha egyszer tényleg nem vagyok már képes vele lenni, mert minden esélyét eljátszotta, akkor mit tehetek?

Legjobb válasz: Szerintem elég egyértelmû lenne, hogy nem akarod látni, ha otthagynád- ha van rá lehetõséged. Ha nincs,a kkor úgyis mindegy, elõbb-utóbb meg kell bocsátanod... vagy legalábbis megpróbálni.:(

Szerintem elég egyértelmû lenne, hogy nem akarod látni, ha otthagynád- ha van rá lehetõséged. Ha nincs, a kkor úgyis mindegy, elõbb-utóbb meg kell bocsátanod... vagy legalábbis megpróbálni.:(
NAGYON FONTOS! Mi férfiak nem vesszük egybõl a lapot. Ha igen akkor sem akarjuk tudomásul venni. Mond meg neki, hogyha így megy tovább szakítani fogsz vele!!! Adj neki jó sok esélyt amit eljátszhat és mindíg egyre jobban add tudtrára, hogyha így megy tovább baj lesz! A szakítási idõ minimum 1 hónap. Vagyis 1 hónappal elõre szólnod kell és világosan meg kell értetned vele hogy komolyan gondolod. És ez alatt az 1 hónap alatt rengeteg esélyt kell adnon neki hogy megváltozzon. Ha most szakítanál vele valószínûleg igazságtalannak tartana, hiszen semmi baj nem volt. És soha de soha nem próbálkozzatok azzal hogy nem szóltok hozzá, passzívak vagytok, stb! És sose próbálkozzatok azzal hjogy elhallgatjátok ha valami van! Ha bajotok van azonnal MONDJÁTOK MEG! A szép szóból nem értünk. Még mi tennénk szemrehányást hogy nem szóltatok. Természetesen ez azokra az esetekre vonatkozik ha valami veszélyezteti a kapcsolatot. Apróságokat szépen is el lehet mondani, és elég egyszer is.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, a férfiak csak szóból értenek, ne várj arra hogy majd rájön, a szájába kell ezerszer rágni a teremtés koronáinak. Légy egy picit türelmes, most a baba miatt sem lehetsz ideges, gondolj rá.De ha nem változik 1-2 hónapon belül semmi, ha teheted tényleg hagyd el, talán akkor észhez tér! Sok sikert, szurkolok nektek, kitartást!!!
Én is ugyanebben a cipõben járok, és tudom hogy nehéz ilyenkor fõleg megbocsájtani, én azt javasolnám, legalábbis most én azt fogom tenni, hogy egy picit hagyom , hogy gondolja át a dolgokat egyedül és ha hiányzunk Neki és felfogja mit veszthet megtalál... :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Azt hiszem sikerült, bár én próbáltam megõrizni a kultúrált hangnemet, de abból nem értett, így el kellett jutni arra a pontra, hogy már ordítottam, hogy "TAKARODJ INNEN ÉS NE GYERE VISSZA". Ez használt, bár én nem akartam kiabálni, de máshogy már nem lehetett.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha egy fiú gyűrűt ad egy lánynak, az nem csak eljegyzési gyűrű lehet, igaz?

Szerintetek mennyi idő után oké az, ha egy fiú gyűrűt ad egy lánynak? Meg mennyire bír nagy jelentéssel? (nem eljegyzési gyűrűre gondolok, hanem ilyen ajándékba adott gyűrűre)
Csak mert egyre inkább frusztrál, hogy lassan 4 éve együtt vagyunk a barátommal, de sosem kaptam még tőle semmiféle ékszert. Tény, hogy egyáltalán nem stílusom az ilyesmi, de nem tudom, valamiért egyre inkább igényelném..
Igazából ennek semmi értelme amit leírtam, a kérdésem az, hogy ti kaptatok-e már gyűrűt fiútól, ha igen mennyi idő után, stb?
L/20

5

Miért nincs barátod/barátnőd?

33

Hogy szerezhetném meg?

van egy lány amúgy a tanárom lánya nagyon tetszik a discoban azt mondta hogy tetszem neki de az egyik barátnője elmondta hogy nem mondott igazat és azóta nem merem megszólítani etszer facén ráírtam ere kilépet. na végül is az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám megszerezni, leveni a lábáról? amúgy ö 3 ével fiatalabb én 13 éves vagyok

5

Minden nőnél előnybe vannak a vigyorgó eltartott selyemfiúk? Akiket a balek feleségül tart el?

7

Jó ötlet azért nem szerezni barátnőt, hogy ne zökkentsen ki?

most végre egy jó állapotban vagyok így attól tartok efy barátnő kizökkentene. Egy reszt a csalódás más részt minden megváltozna. na meg jó lenne a főiskolára is koncentrálni.
Lenne amúgy olyan aki szóba jöhetne de nekem nem jön be. Olyan jön be akinek pasija van.
jó ötlet amúgy azért mellőzni barátnőt hogy ne zökkentsen ki? élég sokat kellett tennem azért hogy elérjem ezt az állapotot így félnék is megvaltoztatni.

5

Szerintetek mit tegyek a bizonytalanság ellen?

Van egy lány akivel szeretnék jobban megismerkedni és elhívni valahova. Ritkán találkozunk, de facebookon gyakran szoktunk beszélni és nemrég likeolta a kedvenc dolgaimat.
Múltkor kiírt egy ilyen like és megy a véleményem rólad szöveget, én egy hete likeoltam és nem kaptam semmit, majd egy beszélgetésen felhoztam a témát mire ő gyorsan lerázott. 16F vagyok ő is 16.
Szerintetek mit csináljak?

3

Miért van még egy ostoba focistának is bnője, amikor minden magyar csapat úgy játszik mint 11 szabadnapos takarítónő?

6

Szoktátok kínozni egymást csiklandozással?

És hagyjátok, hogy a párotok kínozzon?

9

Mi a baj vele? Miért van ez? Mit csináljak?

Régebben a párom rendesen terrorba tartott.Nagyon sokszor minden ok nélkül nagyon megvert és a szülei se tudták megnyugtatni.Szerencsére ez elmúlt.Azóta csak ketten élünk, de néha megint bekattan...Nem bánt, csak úgy érzem bántana.Konkrétan a húgával beszélt telefonon és arról beszéltek milyen középiskolába menjen.A párom mondta, hog legyen ingatlanközvetítő.Én meg modtam, hogy dehát az nem középiskola, hanem okj.Erre bevörösödött a szeme,ideges lett.Én otthagytam, ne legyen vita.Erre szól hogy menjek oda (a huga a telefonban van még mindig).Oda megyeek és elkezd törni zúzni(épp evett) és elkezd velem kötözködni.Hogy engem nem is érdekel a huga,stb(holott többet törődök vele, mint Õ)+nézte, hogy mit törhet szét..Én az igazságtalanság érzete miatt széttörtem egy tányért és kimentem az udvarra.(Egyébként ha ideges nagyon félek tőle, mert mint mondtam régeben sokat ütött,mostanában a ruháimat, virágaimat gyilkolja...)Erre utánam jött és elkezdett fenyegetőzni,meg hogy mehetek haza...stb, meg azt mondta, hogy én direkt törtem szét a tányért, hogy a huga ne jöjjön hozzánk.....Nagyon fáj nekem.És nincs senki akivel megtudnám ezt beszélni.Anyának nem akarom mondani, barátnőm nincsenek.Egyébként ilyen kb.1 hónapban egyszer fordul elő,amúgy nagyon kedves velem.Csakhát ez nagyon rossz.És ráadásul utána úgy tesz, mintha mi sem történt volna...Mi lehet a baja?Ne mondjátok, hogy szakítsak vele, mert ő volt az első szerelmem régen és már éve vele vagyok.Nagyon szeretem nem tudnám elképzelni az életemet nélküle,d ez így nem megy.Menjünk terápiára?Vagy mi legyen?köszi a válaszokat! 25éves vagyok

3

Mit tudnék csinálni, hogy ne csak alkoholos állapotban tudjak jól ismerkedni csajokkal? Hogy nyerhetném vissza a bizalmam? :/

Mióta 16 évesen elhagyott a szerelmem minden ok nélkül, valahogy nagyon összetörtem. Most már 23 vagyok, voltak azóta bnőim de egyik sem tartott sokáig és egyiket sem szerettem.. egyáltalán nem. Nem tudok bízni a nőkben, csak tárgyként vonzódom hozzájuk. De meg akarok változni. Szerintetek mit tudnék csinálni?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!