Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egy férfinak, hogy megbocsáthatatlan, (1 db)

Hogyan lehet megmagyarázni egy férfinak, hogy megbocsáthatatlan, ahogy viselkedett?

Õ nem érzi annak, és úgy gondolja, hogy mivel a közös gyerekünket várom, nekem kötelességem megbocsájtani. De ha egyszer tényleg nem vagyok már képes vele lenni, mert minden esélyét eljátszotta, akkor mit tehetek?

Legjobb válasz: Szerintem elég egyértelmû lenne, hogy nem akarod látni, ha otthagynád- ha van rá lehetõséged. Ha nincs,a kkor úgyis mindegy, elõbb-utóbb meg kell bocsátanod... vagy legalábbis megpróbálni.:(

Szerintem elég egyértelmû lenne, hogy nem akarod látni, ha otthagynád- ha van rá lehetõséged. Ha nincs, a kkor úgyis mindegy, elõbb-utóbb meg kell bocsátanod... vagy legalábbis megpróbálni.:(
NAGYON FONTOS! Mi férfiak nem vesszük egybõl a lapot. Ha igen akkor sem akarjuk tudomásul venni. Mond meg neki, hogyha így megy tovább szakítani fogsz vele!!! Adj neki jó sok esélyt amit eljátszhat és mindíg egyre jobban add tudtrára, hogyha így megy tovább baj lesz! A szakítási idõ minimum 1 hónap. Vagyis 1 hónappal elõre szólnod kell és világosan meg kell értetned vele hogy komolyan gondolod. És ez alatt az 1 hónap alatt rengeteg esélyt kell adnon neki hogy megváltozzon. Ha most szakítanál vele valószínûleg igazságtalannak tartana, hiszen semmi baj nem volt. És soha de soha nem próbálkozzatok azzal hogy nem szóltok hozzá, passzívak vagytok, stb! És sose próbálkozzatok azzal hjogy elhallgatjátok ha valami van! Ha bajotok van azonnal MONDJÁTOK MEG! A szép szóból nem értünk. Még mi tennénk szemrehányást hogy nem szóltatok. Természetesen ez azokra az esetekre vonatkozik ha valami veszélyezteti a kapcsolatot. Apróságokat szépen is el lehet mondani, és elég egyszer is.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, a férfiak csak szóból értenek, ne várj arra hogy majd rájön, a szájába kell ezerszer rágni a teremtés koronáinak. Légy egy picit türelmes, most a baba miatt sem lehetsz ideges, gondolj rá.De ha nem változik 1-2 hónapon belül semmi, ha teheted tényleg hagyd el, talán akkor észhez tér! Sok sikert, szurkolok nektek, kitartást!!!
Én is ugyanebben a cipõben járok, és tudom hogy nehéz ilyenkor fõleg megbocsájtani, én azt javasolnám, legalábbis most én azt fogom tenni, hogy egy picit hagyom , hogy gondolja át a dolgokat egyedül és ha hiányzunk Neki és felfogja mit veszthet megtalál... :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Azt hiszem sikerült, bár én próbáltam megõrizni a kultúrált hangnemet, de abból nem értett, így el kellett jutni arra a pontra, hogy már ordítottam, hogy "TAKARODJ INNEN ÉS NE GYERE VISSZA". Ez használt, bár én nem akartam kiabálni, de máshogy már nem lehetett.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Parr tippet egy kapcsolathoz?

1

Szerintetek mit vegyek a barátomnak szüinapjára? (A többi lent)

Szóval a barátommal 7 hónapja járunk,és nem tudom,hogy mit vegyek neki szülinapjára. PLS segítsetek!Előre is köszönöm a választ!

4

Összejönnétek egy olyan lánnyal, aki depressziós, lusta, motiválatlan?

A depresszión nem azt kell érteni, hogy néha szomorú, hanem rendesen, pszichológus állapította meg.

6

Van egy komoly kapcsolatotok, és szeretitek egymást, évek óta együtt tervezitek a jövőt. Majd szakítotok azzal az indokkal hogy "fiatal vagyok, és még élni szeretnék". Nem féltek hogy lehet hogy soha többet nem találjátok meg az igazit?

4

Jogosan szakított velem?

éppen a kedvenc filmemet néztük,és mikor vége lett azt mondtam h én Team Jacob vagyok,mert ő jobban néz ki,aztán meg szakított velem..:(
18/F

6

Ezek alapján vajon tetszem neki?

Egyik legjobb fiúbarátomnak az egyik legjobb fiúbarátja úgy látom hogy talán érdeklődik irántam. Nagyon kedves de nem tudom hogy csak viccelődik vagy közeledni szeretne felém. Mikor adtam neki saját készítésű sütit azt mondta elvesz feleségül meg hogy már rohan is eljegyzési gyűrűért... Meg hogy jaj nem kell készülnöm a holnapi ZH-ra majd ő eltart. :D Mindig megdicsér mikor találkozunk hogy milyen csinos vagyok, legutóbb este 10-kor hívott fel hogy nem-e megyek ki, mert a haverjaival isznak valahol. Mikor odaértem és köszöntem neki a társaság reakciója csak annyi volt áááá tudtam hogy az xy nőőőőője. Meg hasonlók. Ezek alapján vajon tetszem neki? Hogy nyissak felé? Nemrég lett vége a másfél éves kapcsolatomnak és már kiszoktam az ilyen ismerkedősdiből... :S
19/L

3

Nektek hány évesen volt az első kapcsolatotok?

11

El fog hagyni ha kevesebb idönk lesz egymásra?

Egy éve van egy barátom, akivel eddig is keveset tudtunk találkozni a munkáink miatt. Nehezen tudtunk egyeztetni de valahogy csak sikerült. Most viszont megváltoztatták a beosztásom és ami eddig fix szabadidö volt mindkettönknek az most már nem lesz. Én reggeltöl estig fogok dolgozni, heti 6 napot. Félek hogy nem fogjuk tudni összehangolni a munkáinkat, és a szokottnál is kevesebb idö fog egymásra jutni. Így is van hogy hetente-kéthetente tudunk találkozni. Most igen félek attól hogy el fog hagyni idövel a kevés találkozás miatt. Hogyan lesz ezután?

6

Megirtam egy srácnak, hogy már nem birom ezt a feszültséget. Hülyeséget csináltam? Jobb lett egyszerüen lelépni?

Nem járunk, nem történt köztünk semmi, de ő többször közeledett, aztán meg nem lép. Persze egyszer én is elszurtam.
Olyan rég óta várok rá, és szerelmes vagyok, mostmár úgy éreztem nem birom tovább.
Ezért olyat tettem, amit ezelőtt még sose,
írtam neki és megkérdeztem, hogyan értsem a viselkedését, s, hogy én már ezt nem birom.. Úgy érzem, nagy hülyeséget csináltam. Mert ezzel már teljesen megaláztam magam, és mivel nagyon sokszor találkozunk, magamat nagyon kellemetlen helyzetbe hoztam és őt is. Nem gondoljátok? Várom, hogy válaszoljon de nem irt semmit. Mit is lehet erre mondani.?

4

17-28 éves lányok, ti mit gondolnátok, ha egy 21-23 éves pasi kb. nettó egy milliót keresne? Nem taszítana? Járnátok ilyennel?

30

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!