Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egy férfinak, hogy megbocsáthatatlan, (1 db)

Hogyan lehet megmagyarázni egy férfinak, hogy megbocsáthatatlan, ahogy viselkedett?

Õ nem érzi annak, és úgy gondolja, hogy mivel a közös gyerekünket várom, nekem kötelességem megbocsájtani. De ha egyszer tényleg nem vagyok már képes vele lenni, mert minden esélyét eljátszotta, akkor mit tehetek?

Legjobb válasz: Szerintem elég egyértelmû lenne, hogy nem akarod látni, ha otthagynád- ha van rá lehetõséged. Ha nincs,a kkor úgyis mindegy, elõbb-utóbb meg kell bocsátanod... vagy legalábbis megpróbálni.:(

Szerintem elég egyértelmû lenne, hogy nem akarod látni, ha otthagynád- ha van rá lehetõséged. Ha nincs, a kkor úgyis mindegy, elõbb-utóbb meg kell bocsátanod... vagy legalábbis megpróbálni.:(
NAGYON FONTOS! Mi férfiak nem vesszük egybõl a lapot. Ha igen akkor sem akarjuk tudomásul venni. Mond meg neki, hogyha így megy tovább szakítani fogsz vele!!! Adj neki jó sok esélyt amit eljátszhat és mindíg egyre jobban add tudtrára, hogyha így megy tovább baj lesz! A szakítási idõ minimum 1 hónap. Vagyis 1 hónappal elõre szólnod kell és világosan meg kell értetned vele hogy komolyan gondolod. És ez alatt az 1 hónap alatt rengeteg esélyt kell adnon neki hogy megváltozzon. Ha most szakítanál vele valószínûleg igazságtalannak tartana, hiszen semmi baj nem volt. És soha de soha nem próbálkozzatok azzal hogy nem szóltok hozzá, passzívak vagytok, stb! És sose próbálkozzatok azzal hjogy elhallgatjátok ha valami van! Ha bajotok van azonnal MONDJÁTOK MEG! A szép szóból nem értünk. Még mi tennénk szemrehányást hogy nem szóltatok. Természetesen ez azokra az esetekre vonatkozik ha valami veszélyezteti a kapcsolatot. Apróságokat szépen is el lehet mondani, és elég egyszer is.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, a férfiak csak szóból értenek, ne várj arra hogy majd rájön, a szájába kell ezerszer rágni a teremtés koronáinak. Légy egy picit türelmes, most a baba miatt sem lehetsz ideges, gondolj rá.De ha nem változik 1-2 hónapon belül semmi, ha teheted tényleg hagyd el, talán akkor észhez tér! Sok sikert, szurkolok nektek, kitartást!!!
Én is ugyanebben a cipõben járok, és tudom hogy nehéz ilyenkor fõleg megbocsájtani, én azt javasolnám, legalábbis most én azt fogom tenni, hogy egy picit hagyom , hogy gondolja át a dolgokat egyedül és ha hiányzunk Neki és felfogja mit veszthet megtalál... :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Azt hiszem sikerült, bár én próbáltam megõrizni a kultúrált hangnemet, de abból nem értett, így el kellett jutni arra a pontra, hogy már ordítottam, hogy "TAKARODJ INNEN ÉS NE GYERE VISSZA". Ez használt, bár én nem akartam kiabálni, de máshogy már nem lehetett.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért szeretik a lányok azokat a fiúkat akik folyton megbántják és miért szarják le azokat akik törődnek velük?

12

Megéri így egy távkapcsolat (bővebben lent)?

A történet annyi, hogy facebookon megismerkedtem egy 14 éves lánnyal. Én 16 éves vagyok ami 2 év különbséget jelent.Lassan 2 hónapja tart. És annyira komolyabbak a dolgok hogy már találkozást tervezzük. Csak bemenni a közös pontra 1 óra és aztán havonta csak 2szer 3-szor tudnám látni maximum. Csak viszont ő azt mondja hogy nagyon szeret és valamit én is érzek felé.Csak már nagyon tanácstalan vagyok és félek az egésztől. Szeretném ha tanácsokat adnátok és segítenétek hogy megérné e vagy sem

8

Lehet már nem szeret?

A barátom egyik este elment a haverjaival inni, régvoltunk együtt, gondoltam kedveskedek neki amikor hazatér. Csak 2sört ivott, a piát meg jól bírja. Mikor hazatért a fürdőkádban vártam, gyertyákkal. Õ azonban viccesre vette a helyzetet és csak poénkodni akart, mikor meg közöltem vele, h egy ilyen helyzetben gerjednie kellene, nem pedig 12évesnek lenni akkor meg csak annyit mondott h most nem tud nem viccelődni.

2

Csajok. Varnatok egy pasira? Akit nagyon szerettek. Kb 1evet varnatok? :/

11

Kocsi vagy motor?

Szerintetek melyikkel lehet jobban csajozni?
Igazából leginkább a lányoktól kérezném hogy melyik jön be nekik jobban? csak kíváncsi vagyok :))

nem bmw re meg gsx-r re gondolok hanem mondjuk ami 500 ezer forintér lehet venni..

Nyilván nem ezzel akarok felszedni bárkit is ..csak mint mondtam kiváncsiság

30

Szerintetek ha egy férfi megcsal egy nőt az bíztos, hogy a nő hibája?

Sziasztok! Teljesen fel vagyok kavarodva. A barátomrol kiderült , hogy megcsalt engem amit letagad természetesen mégis velem akar maradni, mivel elküldte már azt a másik csajt több honappja nem is kommunikál vele.... Azt is mondta hogy nem történt semmi de ha történt is volna azaz én hibám, mert nem törödtem vele. ez csak részben tartom igaznak hiszen aki alig van itt mellettem mer bulikba megy feszt azzal nem tudok törődni....Szerintetek ez tényleg így van , hogyha egy férfi megcsal egy nőt, akkor biztos, hogy a nö hibája? Köszönöm a válaszokat előre is.

12

Miért nincs olyan ember, mint én, csak nőben?

Tudom, túl egyedi vagyok, de azért lehetne egy kivétel.

12

Szerintetek miért viselkedik így egy 24 éves nő?

Pocsék kapcsolatban él évek óta, kutyába veszik, boldogtalan, olyan társaságban mozog amitől ő különb. Erre jöttem én, egy idő után persze pár kedves szótól és vigasztalástól az ágyamban kötött ki, szerintem a sokat hangoztatott szerelme is igaz volt irányomban.

DE mégsem akar lépni, kockáztatni, otthagyni azt a mocskot. Tudja boldogtalan lesz egész életében és csak ígérget, hogy majd otthagyja, meg nincs hova mennie azért él csak vele.

Egy fűszálat nem tesz keresztbe, hogy megszabadulhasson tőle, várja a csodát de levakarni sem tudom magamról annyira ragaszkodik. Nyilván ahogy tudatosult bennem, hogy mégsem akarja annyira elhagyni akkor én hagytam ott, nem fogok osztozni senkin.

Csak nem értem... ő tényleg jobbat érdemel, de ő inkább a biztos rosszat válassza mint a bizonytalant.

Túlságosan megszokta amiben él? ennyire félhet a bizonytalantól? vagy engem sem szeret annyira, hogy erőt adjon neki a változáshoz?

8

Csak szerintem nem normális amit csinál, vagy mi járhat a fejében (bövebben lent)?

Több mint 4 évet voltunk együtt a barátnőmmel az első nagy szerelmek voltunk egymásnak,mindenben az elsők voltunk,kb.2 hónapja kijelentette hogy ő besokalt egyedül akar lenni már nem szeret úgy ahogy régen stb,meg kérdeztem azt is tőle van-e más a dologban de azt mondta hogy nincsen(hozzá teszem tényleg megromlott a végén a dolog, nagyon sokat vesszekedtünk sajnos).Ezt eddig még értem,de eltelt úgy 2 hét kb. amikor csak én keresstem ilyen napi szinten őt, de ezt ugye abba hagytam mer eléggé összevesztünk megin el mondta hogy semmit nem akar már tőlem.Én nem kerestem de rá egy hétre rám írt hónap fordulónk napján azzal az indokkal hogy "nem bírta ki hogy ma ne írjon"elkezdtünk beszélgetni,ő elkezdet kéredzősködni voltam-e már valakivel,vagy mikor voltam utóljára boldog vagy kik ezek az új lány ismerőseim hasonló kérdések,csak azt nem értem hogy ha nem szeret miért érdekli ez?Ez a kisebb dolog amit nem értek a másik ami teljesen összezavart az az hogy kb.egy hete oda jött hozzám beszégetni(kb 3.hét telt el hogy nem keresstük egymást a legutolsó facebookos beszélgetés óta)egy ismerősétől azt halotta hogy nagyon kivagyok(közbe már nem szerencsére)és hogy aggódik értem de ezt mind könnyes szemmel.Persze én mondtam neki hogy jólvagyok nincs semmi baj ,ő probált volna beszélgetni de én inkább "gyorsan" elköszöntem tőle és mentem, elég kellemetlen volt ez az egész hogy 3 hétig nem is keresett és most majdnem sírva elém állít,úgylátam ez elég rosszul esett neki hogy nem érdeklödtem felőle csak "le ráztam".Ja és azt is mondta hogy velem álmodot aznap este,plusz olyan apróságokat figyelt meg rajtam hogy új cipőm van,vagy új ruhám stb.Ez volt ami miatt úgy döntöttem hogy felhívom(kb.két hét telt el azóta mióta megkeresett) és megbeszélek vele egy talit csak hogy beszélgessünk egyet,felhívtam nagyon meglepődött és elmondtam neki hogy eszembe jutott és jó ötletnek tartok egy talit.Õ nem nagyon értette hogy mivan de végül bele ment.A tali előtt visszont fel hívott hogy mégse szeretne találkozni mert "fél",és nem érti mire jó ez,én erre nem tudtam mit mondani csak mondtam hogy jó rendben ha nem akarsz nem kell,és elkőszöntem tőle.Ti értitek hogy mit akarhat,vagy ha nem akar semmit miért keressett meg a múltkor?Én már nagyon nem értem az egészet ,le kéne zárnom az egészet végleg vagy lehet még valami(mivel sajnos én mág ezek után is szeretem)?Köszi előre segítséget!(20/f)

3

Szerintetek van esélye egy túlsúlyos lánynak egy testépítő fiúnál?

26 éves vagyok és 120kg és szimpatikus nekem egy 22 éves srác... Próbálkozzak nála?

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!