Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egy férfinak, hogy megbocsáthatatlan, (1 db)

Hogyan lehet megmagyarázni egy férfinak, hogy megbocsáthatatlan, ahogy viselkedett?

Õ nem érzi annak, és úgy gondolja, hogy mivel a közös gyerekünket várom, nekem kötelességem megbocsájtani. De ha egyszer tényleg nem vagyok már képes vele lenni, mert minden esélyét eljátszotta, akkor mit tehetek?

Legjobb válasz: Szerintem elég egyértelmû lenne, hogy nem akarod látni, ha otthagynád- ha van rá lehetõséged. Ha nincs,a kkor úgyis mindegy, elõbb-utóbb meg kell bocsátanod... vagy legalábbis megpróbálni.:(

Szerintem elég egyértelmû lenne, hogy nem akarod látni, ha otthagynád- ha van rá lehetõséged. Ha nincs, a kkor úgyis mindegy, elõbb-utóbb meg kell bocsátanod... vagy legalábbis megpróbálni.:(
NAGYON FONTOS! Mi férfiak nem vesszük egybõl a lapot. Ha igen akkor sem akarjuk tudomásul venni. Mond meg neki, hogyha így megy tovább szakítani fogsz vele!!! Adj neki jó sok esélyt amit eljátszhat és mindíg egyre jobban add tudtrára, hogyha így megy tovább baj lesz! A szakítási idõ minimum 1 hónap. Vagyis 1 hónappal elõre szólnod kell és világosan meg kell értetned vele hogy komolyan gondolod. És ez alatt az 1 hónap alatt rengeteg esélyt kell adnon neki hogy megváltozzon. Ha most szakítanál vele valószínûleg igazságtalannak tartana, hiszen semmi baj nem volt. És soha de soha nem próbálkozzatok azzal hogy nem szóltok hozzá, passzívak vagytok, stb! És sose próbálkozzatok azzal hjogy elhallgatjátok ha valami van! Ha bajotok van azonnal MONDJÁTOK MEG! A szép szóból nem értünk. Még mi tennénk szemrehányást hogy nem szóltatok. Természetesen ez azokra az esetekre vonatkozik ha valami veszélyezteti a kapcsolatot. Apróságokat szépen is el lehet mondani, és elég egyszer is.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, a férfiak csak szóból értenek, ne várj arra hogy majd rájön, a szájába kell ezerszer rágni a teremtés koronáinak. Légy egy picit türelmes, most a baba miatt sem lehetsz ideges, gondolj rá.De ha nem változik 1-2 hónapon belül semmi, ha teheted tényleg hagyd el, talán akkor észhez tér! Sok sikert, szurkolok nektek, kitartást!!!
Én is ugyanebben a cipõben járok, és tudom hogy nehéz ilyenkor fõleg megbocsájtani, én azt javasolnám, legalábbis most én azt fogom tenni, hogy egy picit hagyom , hogy gondolja át a dolgokat egyedül és ha hiányzunk Neki és felfogja mit veszthet megtalál... :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Azt hiszem sikerült, bár én próbáltam megõrizni a kultúrált hangnemet, de abból nem értett, így el kellett jutni arra a pontra, hogy már ordítottam, hogy "TAKARODJ INNEN ÉS NE GYERE VISSZA". Ez használt, bár én nem akartam kiabálni, de máshogy már nem lehetett.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti szakítanátok ezért?

Egyik ismerősöm írta ki facebookra, hogy miért szakított a (volt)csajával.. nektek mi a véleményetek róla?(most az lényegtelen hogy nem facebookon kellet volna megosztania, azóta már letörölte..)


XY hónapok óta más világban él mint én, csak ezt én eddig nem ismertem fel teljesen mostanáig.
Kicsit szeretném, ha most a helyembe képzelnétek magatokat. Adott egy előadó, az teljesen mindegy,
hogy ki, ha megnézitek az adatlapját gyorsan rájöttök.
Hónapok óta ezt lesem, a következő húzásai voltak (amik egyenként nem lett volna baj)
: üzeneteket írkál neki szívvel, kirakja képének a portréját, lementi telefonra, ugyanígy a képével tele volt
vele a számítógépe, a facebookját pedig ellepte, végül hogy mennyire kimutassa a szeretetét, rendel drága cuccot
tőle és pózol benne. Ha az egész életemet neki adtam és megtettem neki mindent, akkor mit vár az ember?
Én azt várnám ,hogy engem helyezzen előtérbe, ne egy idegen csávót bálványozzon. Ezt a hülyeséget meg lehetett volna beszélni,
de vele nem lehet, 10/10 ember megértette, csak ő nem a probléma okát. Ez a veszekedés odáig fajult, annyira védte,
hogy azt mondtam ha ennyire fontos, akkor szenteld neki az életét, velem meg ne játszadozzon.
Végül pedig leírjam a probléma igazi kiváltóját?
Az eltelt idő alatt nagyon nagy lovat ültettem alá, nagyon sokat tervezgettem vele és számtalanszor a tudtára adtam,
hogy soha nem hagyom el bármi történjen.... ÉS mi lett a vége? Úgy gondolta mostmár ő bármit megtehet velem szemben,
gondolta tűrni fogok. Jelen pillanatban is tovább fokozza, tudatosan azt csinálja ami nekem fáj. Az utolsó gondolatom: szerintem nem ezt érdemeltem ki. Köszönöm.

7

Igaz az a feltevés, hogyha a nőnek több szexpartnere volt, akkor az utódok (genetikai) betegségekre hajlamosabbak lesznek?

23

Kezdjek ki vele?

Van egy srác, 16 éves. Annak a haverja, akivel én kavargattam. Holnap fogok találkozni ezzel a 16 éves fiuval. Nem tudom, hogy mit tegyek, hogy barátként e kozeledjek hozzá. Mivel a haverjával maxiumum 3 hete zárult le a ,,kapcsoaltunk´´ én még ot szeretem. Most a haverjának, hogy esne, hogy mi találkozunk? Nem tudom mi lenne logikus, mit kellene tennem..?
a 16 éves nagyon aranyosan bánik velem, de a haverjával minden oylan egyszeru volt, vele viszont nem..
16L-16F-19F

1

Duci csajnak már semmi esélye nincs párkapcsolat téren?

17/L

Tudom hogy még "fiatal vagyok ehhez", de annyira rosszul esik hogy szinte minden korombelinek van/volt pasija, én meg még mindig szingli vagyok, mert srácok max barátként tekintenek rám...

22

Mi lenne a helyes döntés? 17/L

Sziasztok! 17 éves lány vagyok, most szakítottam a barátommal, vagy inkább olyan szünet félét tartunk. Már majdnem 2 éve járunk együtt, és kicsit unalmasnak éreztem a kapcsolatot, már nem először. Többször is volt, hogy tartottunk egy kis szünetet, mert felmerült bennem a szakítás gondolata, de aztán újból összejöttünk. Majd újra és újra visszatért ez az érzés. A gond, hogy mindig ugyanazokat a dolgokat csináltuk, és bulizni is alig jártunk el...ez volt az egyik gond. A másik, lehet, hogy én már nem szeretem őt annyira, mint ő engem, és ezt el is mondtam neki :( mivel a döntésem még nem végleges, mert nem mindegy 2 év után a szakítás, ezért nagyon kétségbeesett vagyok, hogy mit tegyek?! Hiányzik nekem, de félek, hogy ha ismét úgy döntünk, hogy együtt maradunk, és megint rosszra fordulnak a dolgok. Azért hiányzik, mert még szeretem, vagy egyszerűen csak megszoktam, hogy hogy ő van nekem. Hogyan tudnék dönteni? Mi alapján tudnék egy jó döntést hozni, amit nem fogok megbánni? Nagyon kéne a segítség, mert sehogy sem tudok dűlőre jutni :((( Léééciii :(

8

Mit csináljak? Börtönbe kerülök kb 2-3 évre!

Van egy párom akit nagyon szeretek és neki van a másik házasságából egy fia. Mi lesz velük nélkülem? Hogy éljem túl és ők? Nagyon félek ez miatt. Vajon meg vár vagy mondjam neki keressen mást? Kinek van tapasztalata?

25F

47

Miért nincs senkim, annak ellenére, hogy gazdag vagyok?

pénz, pénz, pénz

21

Van itt olyan pasi, aki együtt van a parjaval, de nem szereti öt? Es miert?

2

Lányok! Ti megismerkednétek olyan fiúval aki nagyon vonzónak találja a dohányzó hölgyeket?

A helyzet az hogy rendkívül szexinek tartom ha egy nő cigarettázik. Az eddigi kapcsolataimban a partnereim nemigen cigiztek, és rájöttem hogy ez is elég fontos nekem.
Dohányzó nők véleményére lennék kíváncsi, hogy ők hogyan viszonyulnának ehhez a "rajongáshoz", ha a párjuk ezzel állna elő. Zavarna titeket ez egy kapcsolatban vagy esetleg bevetnétek a cigarettát a csábítás egy eszközeként is?:) Nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy ne a dohányzás káros hatásaira hívja fel a figyelmem és hogy milyen undorító dolog. Életkort is írjatok ha kérhetem. ;) Köszönöm!

11

Mit lehet tenni párkapcsolati szinten még, az amerikai kultúra kirekesztéséért?

Tudjuk, hogy a mcdonalds-es kaja műanyagból van (Oroszország már haladéktalanul ki is küldte őket), tudjuk, hogy a facebook összességében ártalmasabb az emberi kapcsolatoknak mint használ! Tudjuk, hogy az 'iPaid'-ért én fizettem, és hogy lehúztak!

Mindketten járunk magyar néptánc órákra, és szokásunk megemlékezni a magyar ünnepnapokon.

Mit tehetnénk még, párkapcsolatunk hazafiasságának megerősítésében? (21/L, 23/F)

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!