Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egy egész (277 db)

A Facebookon hogy lehet egy egész képesalbumot kitörölni?

Remélem ne hülye kérdés.Még viszonylag új taj vagyok.

Legjobb válasz: Katt az albumra-> képek felett megjelenik ez->Feltöltötte: xyz (Albumok) · Frissítve: pénteken · Album szerkesztése Az album szerkesztésére kattintasz és alul lesz egy olyan lehetõséged hogy album törlése és kész is :)

Katt az albumra-> képek felett megjelenik ez->Feltöltötte: xyz (Albumok) · Frissítve: pénteken · Album szerkesztése Az album szerkesztésére kattintasz és alul lesz egy olyan lehetõséged hogy album törlése és kész is :)

A foxpro vizuális riport készítőjében (ahol van olyan, hogy page header, group header, detail), hogyan lehet egy egész sort kiiktatni a riprotból?

Most én úgy csináltam,hogy minden mez?nek megadtam a feltételt , és remove line if blank opciót bejel?ltem. Ennek ellenére látszódik a sor helye.

Excel-ben hogyan lehet egy cella nem egész tartalmához csak a szövegben egy szóhoz linket rendelni?

Új Excelem van és szürke a beszúrás link, ha nem az egész cellát jelölöm ki.

Legjobb válasz: Sajnos nem lehet.A hiperhivatkozás a cellára vonatkozik és nem a szövegre (szóra) mint a Wordben. Itt találhatsz tippeket: www.excelexpert.hu

Sajnos nem lehet.A hiperhivatkozás a cellára vonatkozik és nem a szövegre (szóra) mint a Wordben. Itt találhatsz tippeket: http://www.excelexpert.hu
A kérdező hozzászólása: Na ne! Ezt nem hiszem el. Ennyire szar 2011-ben az Excel???

KI az épületkarbantartó? Hogyan lehet egy épületet karban tartani? Akkor nagyon erős embernek kell, hogy legyen, hogy egy egész épületet karban tudjon tartani?

Legjobb válasz: Igaz humor kategória, de azért válaszolok rá :) Karban tartó és a karbantartó nem egy és ugyanaz... Amennyiben tanultad ékes anyanyelvünket, akkor tudhatnád, hogy amennyiben a szó egyben van írva és van viszonyt jelölõ toldaléka, akkor bizony ott többletjelentésû az összetett szó a nem egybeírt kifejezéshez képest. Karban tartó = az aki a karjában tart valamit/valakit. Karbantartó = az a személy, aki szervizeli a dolgokat.

Igaz humor kategória, de azért válaszolok rá :) Karban tartó és a karbantartó nem egy és ugyanaz... Amennyiben tanultad ékes anyanyelvünket, akkor tudhatnád, hogy amennyiben a szó egyben van írva és van viszonyt jelölõ toldaléka, akkor bizony ott többletjelentésû az összetett szó a nem egybeírt kifejezéshez képest. Karban tartó = az aki a karjában tart valamit/valakit. Karbantartó = az a személy, aki szervizeli a dolgokat.
Volt valami ilyen mátyás királyos történet, hogy elõbb a tetõt csinálták meg s amíg pár markos legény tartotta, alá építették a házat.
És nem markos legények tartották, hanem a disznó malacai!
Mátyás királyos is volt, és még befelé fordított kancsókat is csináltak! Én is láttam!
Atlaszhoz képest ezek kismiskák! A Földgolyót tartani, na az már valami! Igazi karban-tartás :)
vagy a medvedisznóember
Szerintem Toldi Miklós vagy Kinizsi Pál versenghetnének a posztért... Csak az a baj, hogy az egyik meghalt, a másik sose létezett...
Az a Mekk Elek- ben volt! :-))
chuck norris

Hogy lehet egy értékelést teljes egészében belinkelni egy kihíváshoz moly.hu-n?

Legjobb válasz: 1. A felsõ sávban rámész a Profilom-ra, de nem kattintasz rá. 2. Kikeresed az Értékeléseim menüpontot a Profilom alá legördülõk közül. 3. Ha rákattintottál az Értékeléseimre, kikeresed azt a könyvet, aminek az értékelését linkelni akarod majd. 4. Ha megvan, akkor a jobb oldalán az Ugrás-ra kattintasz és máris ott vagy az értékelésednél. 5. Ezek után csak másold az oldalcímet, majd illeszd be a kihívás kommentjébe.

1. A felsõ sávban rámész a Profilom-ra, de nem kattintasz rá. 2. Kikeresed az Értékeléseim menüpontot a Profilom alá legördülõk közül. 3. Ha rákattintottál az Értékeléseimre, kikeresed azt a könyvet, aminek az értékelését linkelni akarod majd. 4. Ha megvan, akkor a jobb oldalán az Ugrás-ra kattintasz és máris ott vagy az értékelésednél. 5. Ezek után csak másold az oldalcímet, majd illeszd be a kihívás kommentjébe.

Lehet úgy venni lengőszofit vagyis cigit, hogy nem egy egész dobozzal, hanem csak eggyel?

Legjobb válasz: Nem. Így max. éttermekben adnak, de ott sem megvsezi az ember, hanem ha mázlija van, akkor egy pincér, vagy szakács ad neki a sajátjából.

Nem. Így max. éttermekben adnak, de ott sem megvsezi az ember, hanem ha mázlija van, akkor egy pincér, vagy szakács ad neki a sajátjából.
A kérdező hozzászólása: és az mennyibe kerül?
A kérdező hozzászólása: Amúgy tudom mire gondolsz, de nekem sima füstölõs cigi kell
mi az a sima füstölõs cigi?! amúgy a lengõszofi a pénisz szinonimája....
Te most arra gondolsz, hogy szálra árulnak-e? Ha igen, akkor...nézz szét az kis, utcai bódékban, ahol újságokat meg cigit árulnak, ott lehet van. Kávézókban is meg lehet kérdezni a pultnál. De ha megállítasz egy embert az utcán, aki cigizik, adsz neki egy kis aprót és megkérdezed hogy nem-e ad egy szál cigit, általában adnak.

Hogyan lehet egy angol filmhez magyar hangsávot adni anélkül, hogy az egész filmet le kellene renderelni?

A magyar hangsáv megvan, csak nincs valamilyen program, amivel ezt meg lehetne oldani?

Legjobb válasz: A videoformátumtól függ. AVI-hoz a Virtualdub ajánlott. Röviden: -Megnyitod a virtualdubban a videót. -Video menüpont -> Direct stream copy-t kiválasztod (így nem kódolja újra az anyagot) -Streams menüpont -> Stream list -> Add (majd megkeresed a hanganyagot és OK) ezután ajánlott még a Move Up gombbal a magyar hangsávot elsõnek beállítani a sorban. ui: más forrásból nyert hanganyag elcsúszhat a képhez képest ha eltérõ hosszúságú.

A videoformátumtól függ. AVI-hoz a Virtualdub ajánlott. Röviden: -Megnyitod a virtualdubban a videót. -Video menüpont -> Direct stream copy-t kiválasztod (így nem kódolja újra az anyagot) -Streams menüpont -> Stream list -> Add (majd megkeresed a hanganyagot és OK) ezután ajánlott még a Move Up gombbal a magyar hangsávot elsõnek beállítani a sorban. ui: más forrásból nyert hanganyag elcsúszhat a képhez képest ha eltérõ hosszúságú.
Ja a legfobntosabb kimaradt a végén: File -> Save-el elmented. :D
A kérdező hozzászólása: Köszi, én ha nem avi, hanem mp4?

Szerintetek ha valaki otthon nem kap szeretet, elfogadást, bíztatást, és egy önbizalomhiányos, szorongó, önmagában folyamatosan kételkedő valaki lesz belőle, akkor azon hogy lehet segíteni? Egész életében cipelnie kell majd ezt a súlyt?

Legjobb válasz: Kell valaki, aki szeret. Más nem segít. Én is ilyen vagyok, kielégíthetetlen szeretetéhséggel, ilyenkor már muszáj a külsõ megerõsítés, kell valaki, aki érzékelteti és elhiteti veled, hogy értékes vagy. De sajnos ezt csak mondani könnyû.

Kell valaki, aki szeret. Más nem segít. Én is ilyen vagyok, kielégíthetetlen szeretetéhséggel, ilyenkor már muszáj a külsõ megerõsítés, kell valaki, aki érzékelteti és elhiteti veled, hogy értékes vagy. De sajnos ezt csak mondani könnyû.
A kérdező hozzászólása: Itt most az ember párjára, szerelemre gondolsz?
Az is lehet, vagy egy jó baráti közösség se kutya elindulásnak. Ha elég fiatal vagy hozzá, pl. ez: htmlhttp://www.speakout.hu/SpeakOut2012/SpeakOut2012/HOME. Amúgy idõvel az ember változik, és ha tudatosan kezeli a gondjait, szépen faraghat le belõlük.
Azok aki nem kapják meg ezeket a belsõ érzelmi tölteteket azoknál általában személyiségzavar alakul ki. Kérdés hogy önnek miben van hiány érzete, és milyen a magatartása?
Én is ilyen vagyok, jól leírtátok.. Engem több kórházban is kezeltek. Nagyon érdekes, hogy egy ilyen "pici" probléma miatt mennyire elfajulhatnak a dolgok. Én 2 éve vagyok együtt a barátommal, egyszer estem csak vissza az elején, azóta nagyon jól érzem magam. Arra kell figyelni, hogy szerintem nálunk nagyon hamar kialakulhat a társfüggõség, hisz mindig megerõsítésre, szeretetre van szükségünk.
nagymama-anyuka-unoka
vin gardium dubla-tis
vagy csinálj kompótot..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!