Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egy 12 éves fiút (6 db)

Hogyan lehet egy 12 éves fiu hónapok alatt izmos vagy ocka hasu?

Legjobb válasz: Ha 12 éves vagy akkor a kocsikat tologasd ne ezen gondolkoz..

Ha 12 éves vagy akkor a kocsikat tologasd ne ezen gondolkoz..
Fegyencedzés, kettlebell, crossfit.
Hihetetlen, itt minden kis takony, pár hét alatt kockahasú akar lenni. 12 évesen mit akarsz te izmos lenni még? Úgyis nõni fogsz, fejlõdõ szervezet vagy, egy kiskamasz.
Végezz rendszeres testmozgást (nagyjábol mindeggy milyen sport). Majd ha kicsit FELNÕTTÉL akkor gondolkozz ezen, de szerintem ha már sportolsz tobere is vihetnéd annél mint hogy illegesd billegesd a kockáidat, gondolok itt az adott sportágon belüli sikeres versenyek/szereplések.. A média tipikus agymosasanak példáját láthatjuk. 'ha 12 évesen nem vagy kigyurva, már esélyed sem lesz a VV10be bekerulni' Bocsi hogy kicsit naturalisztikus valaszert.

Hogyan lehet kezelni egy 12 éves fiút?

Õrület milyen nehéz vele, aki eddig pedáns, rendszeret? gyerek volt szinte 180 fokos fordulatot tett, rendetlen, hanyag, visszabeszél, azt hiszi övé a világ. Teljesen padlóra tesz idegileg,ha veszekszem rá az sem megoldás, de rá sem lehet hagyni, hiszen akkor egy bejárón? kellene mellé, aki az igényeit kielégíti,eteti meg pakol utánna. Minden szül?nek ílyen nehéz, ha kamaszodik a gyereke,vagy nekem ? különleges estet??

Legjobb válasz: Húúú.12 év különbség nagyon sok.Megbeszéltétek vele miz szól egy tesóhoz???? Igen lehet,hogy így tiltakozik.Közrejátszik a kamaszodás is,de nagy részben a barátai.Nincsen véletlenül új barát,esetleg társaságban?

Húúú.12 év különbség nagyon sok.Megbeszéltétek vele miz szól egy tesóhoz???? Igen lehet, hogy így tiltakozik.Közrejátszik a kamaszodás is, de nagy részben a barátai.Nincsen véletlenül új barát, esetleg társaságban?
A kérdező hozzászólása: Köszöm a válaszod! Hála az égnek, már annyira nem drasztikus. Talán rájött, hogy nem mindig körülötte forog minden. Ha valamit ott hagy akkor elpakolok, de rászólok, hogy minimum köszönöm. Akkor odajön és megpuszil. Azt azért be kell látnia kaármilyen nagyfiú, hogy nem vagyok a cselédje.
Szeretettel és türelemmel, még több szeretettel, és menni fog.
én egy 13 éves lány vagyok és én megmondtam anyukámnak h lehet hogy nem szép dolog de nekem soha nem kéne kistestvér, mert mostanába az osztálytársaimtól is csak azt hallom hogy született egy kistesójuk és azóta csak a kicsivel foglalkoznak a szülõk.jó megértem h kell a kicsivel is foglalkozni de azért az elsõ szülött gyereket nem lehet elfelejteni.és én is azt mondtam anyukámnak hogy ha lenne kistesóm akkor elköltönék apukámhoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, most mióta itthon van szüneten egy kicsit visszafogottabb. Legalább megkér, hogy elpakololnák-e utánna ha feláll az asztaltól..stb. Nem tudom, hogy az osztálytársak távoléte vagy az atyai szigor bevezetése játszott-e közre, de egy hajszálnyi javulást vettem észre, csak nehogy elkiabáljam.
sztem ne aggódj szószerint minden gyerejk ilyen én is!!! HA PONTOSABB VÁLASZT SZERETNÉL:[email protected]
Hello ! Én egy 16éves srác vagyok és szerintem már "megjött az eszem " én ahogy igy 4év távlatából vissza gondolok én is kb 12évsen kezdtem ezt a dolgot ... Egyszerüen "menõ csávó " akartam lenni a baráti társaság miatt ... sõtt 14évesen még a cigire is rábeszéltek tugyátok hogy van ez nem akrunk kilogni a sorból (kb 2hónapig cikiztem de h minek azt nem tudom ....)... és inkább hülyeségeket csinálunk amit egyébként nem tenénk mert meg akarunk felelni a töbieknek ... A tanulásról anyit hogy most vagyok elsõs ill voltam elsös szakközépbe és nem mondom h kitünö vagyok de jól tanulok és még ez a sok hülyegyerek 16évesen is azt csinálja mint a fiad haverjai h "lenézik" iriygek rá h pl nekem 5-s lett a matek tz-m neki meg 1-es ... igy viszagondolva sajnálom anyut bár nemtom menyire voltam rosz de azt tudom h engem minden hülyeségre rá lehett veni ... Remélem kicsit sikerült megnyugatnom téged h szerintem ez igy van ... Szerencsére mostmár felnötem több mint 1éve van barátöm szal mostmár minden rendbenvan :-)
Az én fim 11, 5 éves, a helyzet nálunk is ugyanaaz, amit leírtál, vagyis kezelhetetlen, rendetlen, szemtelen, visszabeszél, tanúlni nem akar, matekból pótvizsgáznia kell....de nem is izgatja magát, nálunk 6, 5 év a korkülönbség a gyerekek között. Szinte minden anyukától ezt hallom, csak van ahol enyhébb a probléma, van ahol durvább... majd kinövi . Sok türelmet és kitartást neked is.
A kérdező hozzászólása: A tesónak nagyon örül, teljesen oda volt mikor megtudta, hogy lesz tesója, de egy pici féltékenységet észre veszek mióta megvan.Viszont as suliban akikkel eddig haverkodott kiközösítették, mert õ jól tanul, meg nem hülyézi le a tanárokat, nem cigizik suli után.. Lehet, hogy közre játszik, hogy gyakorlatilag nincs egy haverja sem???
Nálunk is egy nagyon rendes srácot kiközösítettek, mert nem volt benne a baromságokban. Legyél rá inkább büszke. Amúgy hova tudna elköltözn?:D

Kérdezték töllem hogy mit kérek de egyszerüen semmi nem jutott eszembe. (lány vagyok) és a fiunak pedig az iskolába kéne mert lesz ajándékozás és nem tudom hogy mit lehet venni egy 12 éves fiunak?

2 kérdésem lenne.1. mit lehetne venni egy 12 éves lánynak karácsonyra? 2. mit lehetne venni egy 12 éves fiunak karácsonyra? többi alul

Legjobb válasz: Szerintem vegyél neki egy polot vagy egy sapkát:D

Szerintem vegyél neki egy polot vagy egy sapkát:D

Egy 12 éves fiú gyereknek lehet gyereke, úgy hogy már nem szűz és amikor megtette akkor nem védekezett? Lent bővebben!

Az egyik haverom aki 12 éves (most megy 6.ba)az elvesztette a szüzességét egy 14 éves csajjal és nem használtak gumit és utána semmilyen gyógyszert:S. és fél h gyereke lesz. De 12 évesen lehet???

Legjobb válasz: Lehet. add át nekik gratulációmat.

Lehet. add át nekik gratulációmat.
bazz ez már durva 12 évesen, meg 14évesen grat.. na sztem errõl szól az h az szexeljen akinek van felelõsség tudata haverod nem gondolkodott elõtte? csak késõbb jutott eszébe, h mi is történik meg mi elsza következménye ha szerencséje van a csaj teherbe esik és avgy nevelhet egy gyereket, vagy a szülök fizethetik az abortuszt :D rábasztatok az biztos
Lehet bizony! Gondolom nem készülnek családot alapítani, úgyhogy ha már annyira kívánósak voltak, esetleg védekezniük is kellett volna! Én is csak "gratulálni" tudok.
pff..persze, hogy lehet gyereke. ez normális? általános suli 6.-os, és arra nem gondol hogy felhúzzon egy óvszert!! :O szánalmas, de mellette meg sajnálom is:S a szüleik tudnak róla? mit szóltak?
Ja, bocsika, a kérdésre a válasz: tehát lehet, ha egy fiunak feláll, és elélvez, már van spermája.Kiméljetek meg az okoskodástól, hogy pár hetesen egy fiunak már feláll, ugyanis akkor még nem valószínû hogy egy kislányt megdug. Arra meg gondolni sem akarok, hogy a csaj még nem menstruál, és igy dug.
az elsõ abortusz ingyen van...
Bele is élvezett a csajba?
Na, erre ismét lehet mondani: Nagy az Isten állatkertje!!Aki lepontoz, igazat ad a felelõtlen tizenéveseknek, ugyhogy elõre is köszike! Egyébként én kitenném ezeket a felelõtlen fiatalokat közszemlére, hogy lássa egy-két idióta ide irogató, mien elkezdeni a szex-et 12-13 évesen. Ja, csak mert Õk már felnõttek, hiszen akkora dudájuk van mint egy 18 évesnek!!!!
De kedvem lenne az in porbafingókat jól helyretenni. 2 pofon h az orra vérezzen tõle aztán mehetne vissza a homokzóba, vagy megtanulni rendesen a szorzótáblát....nyomorékok -.-
Hát én is nagyon sajnálom õket de ha ien felelõtlenek akkor ezzel már nem tudnak sajnos mit kezdeni....és igen ez valahol a szülõk hibája is h a két fiatal korút egyáltalán hogy tudták így elhanyagolni és így magukra hagyni....
szia 14 éves csaj vok és SZÛZ !!! azért gondolkozhattak volna ... sztem nem azzal volt a baj h szexeltek hanem avval h nem húztak kotont egyébként nálam is van koton otthon .... Most örül a barátod hogy nagy fiú lett ????te nagy fiú vagy ? :D
Hûha, én meg 18 éves fiú vagyok, szintén szûz :) Na erre varrjatok gombot :)
12évesen, nem hogy korán van, hanem már késõn:D biztos csak cigányok...
én ismerem ezt a srácot és nem tudom mire volt jó neki..várhatott volna még vele..de majd akk mit fog csinálni amikor megtudja h 9hónap és megszületik a ki Trenka... mert ha jól tudom már késõ elvetetni vagy bármilyen gyógyszert szednie..1hét az sok idõ..de egy élt is..xd hát sok szerencsét..!!csak ennyit tok mondani..
Hát ha van spermája (miért is ne lenne?), akkor lehet terhes a kiscsaj, persze ha van peteérése.
Mondjuk nekem 13 éves koromban volt elõször magömlésem. De lehet, hogy csak én vagyok késõn érõ típus, és a többség már 11-12 éves korában ivarérett.
A kérdező hozzászólása: jaja Kinga.... És azt még hozzá fûzném a haverom félig kanadi meg félig magyar a bnõje pedig magyar:D:P
A válasz megírásának idõpontja: tegnap 14:57 TE inkább meg se szólalj... A cigányozást meg be lehetne már fejezni, mert fingotok sincs róla, hogy hogy megy ez. Épp ez az, hogy a cigányoknál vigyáznak nagyon a lányuk szüzességére. Szóval, ha nem vagy tájékozott, akkor inkább kussolj. Köszönön. Kérdésre pedig: Én sajnálom õket.. Valahol elmaradtak, mikor az észt osztották...
Gondolom kisebbségiek :D Ott nem ritka az ilyen.
http://barikad.hu/node/23987 új világrekord van készülõben... véleményem: ez nagyon gáz és szomorú...szerintem a szülei is hibásak mert részben nevelés kérdése...legalább használt volna óvszert pffffff... :S
A kérdező hozzászólása: Biztos....azt hiszi h majd örökre együtt maradnak háphápi:D
A kérdező hozzászólása: jaj igen.....ez egy másik történet azt monták a szülei h még várhatott volna 3 évet...ezek a szülõk:O:D:D
:'( Ez már annyira szánalmas, hogy az nem igaz. :''(
A kérdező hozzászólása: én se akrtam elhinni de az egyik haverommal utána néztünk...és hát igaz volt:D
hát akármi lehet de már nagyon elmentek ezek a mai taknyosok .Én se vagyok öreg mert 15 éves vagyok de sose gondolkoztam azon hogy 12 évesen szüzességvesztés.Lehet hogy jó buli volt de majd megbánja ha abortusz lesz(gondolom nem akarja megtartani ) és mondjuk utána a csaj mendõ lesz akkor sose lesz gyereke.Komolyan mivé lett ez a világ?
hát ha nekem ennyi eszem lett vna 12 évesen, nemtom, mi lenne ma velem... ez borzasztó! persze, h lehet gyereke! beszélje meg a csajjal, mert ha mégis van gyerek, akk jobb minél hamarabb észrevenni... nem csodálnám, ha a lány a szülésig nem is tudna róla, h terhes...
Mekkora idióta aki azt írta, hogy az elsõ abortusz ingyenes.Tisztában van vele hogy ez mit jelent?Nem hiszem.Egy életre nyomot hagy. A fiú is felelõtlen a lány is egyaránt.És lehet gyereke.
ha nagy mákjuk van nem lesz gyerek(valszeg azért mert a kislány még nem nagylány :D) és kiváncsi lennék rájuk 5 év mulva, hogyan vélednek errõl. de am hamarosan 10évesen kezdik? nem értem ezeket a gyerekeket.. de õk tudják, majd rájönnek késõbb, jobbesetben
Miért vagytok felháborodva? cigányéknál ez bevett szokás....jön a sok kis családipótlék....hajrá:)
Éppenséggel lehet, hogy szerencséjük van, sõt ha megszüli, örökbe is adhatja. A probléma az, hogy 14 évesen még nem tud értelmes gyereket szülni egy lány. Cigányéknál pedig miért vigyáznának a lányuk szüzességére? Nem is törõdnek a lányukkal, azért tartják õket, hogy mi etessük õket.

Miért lehet az hogy egy 16 éves fiú "fölizgul" a nőkre is DE a 11-12 éves kisfiukra is? !

Sziasztok! Én a fiammal kapcsolatban kérnék tanácsot. Megköszönném ha esetleg valaki tudna erre mondani valamit!

Legjobb válasz: Szia, egy 11-12 éves kisfiú eléggé feminin, úgy értem semmi maszkulin vonás nincs még benne, de elsõ hallásra eléggé betegesnek tûnik... Honnét tudod, fiad mondta v meglested?

Szia, egy 11-12 éves kisfiú eléggé feminin, úgy értem semmi maszkulin vonás nincs még benne, de elsõ hallásra eléggé betegesnek tûnik... Honnét tudod, fiad mondta v meglested?
Ez inkább pedofil vonás, nálunk sose érdeklõdõtt senki kisgyerekek iránt.Az nem mindegy hogy eltudja folytani az efajta vágyát.Végülis arról lehetne beszélgetni mit érez ha meglátja õket, tudna ártani, fél e attól hogy ezek nem egészséges gondolatok amik a fejében járnak, felhozni a témát és hagyni merre vesz irányt.De a 16-17 évesek sem annyira szõrõsek, mert az elnõiesedés folyamata beindult és sok fiú tökre lecsupaszítja magát és a külesje is lányos, meg a ruhái, vagy azok színe.Szóval több ma a nõies fiú.
Próbáld meg megtudni, hogy mit lát az ilyen kisfiúkban, miért tetszenek neki...
Sajnos lehet hogy van benne hajlam! De ne ítéld el, és örülj neki hogy ilyen õszinte veled. Attól még nem biztos hogy meleg lesz, lehet hogy késõbb változik majd ez benne vagy elfojtja magában.
szerintem biszexuális a fiad, ha fiúkkal is lesz kapcsolata, õ lesz a "fiú", a partnere a "lány". de h molesztál vkit arra nagyon ráfázhat, azt jó ha belevered a fejébe. pszichológus nem rossz ötlet.
Nem kell a legrosszabbra gondolni, lehet hogy ez egy életkori sajátosság nála és kinövi, lehet olyan ez mint amikor a fiúknál van egy kor és a másik fiú mérete iránt érdeklõdnek.A legrosszabbra nem szabad egybõl gondolni, de ha felhozza a témát akkor meg kell vitatni, beszélgetni kell vele.Akár el is múlhat idõvel.Beszélgetés, türelem.
A kérdező hozzászólása: Így lesz és kösz a javaslatot! De nem ellensulyozásként mondta mert már nem szûz...!
Ez inkább pedofíliára való hajlam. Szerintem, azt, hogy felizgul a nõkre is, csak ellensúlyozásként mondta. Feltétlenül keressetek fel egy szexuálpszichológust. Vannak olyan gyógyszerek, amik a fantáziálásokat nem de, hogy azokat tettlegesség kövesse gátolják, vagy megszüntetik. Rémisztõnek hangzanak ezek, de muszáj lesz felkeresnetek egy szakembert.
A kérdező hozzászólása: Hat gondoltam beszélgetek mar vele ilyenekröl és akkor ezt igy elmondta... Én is csodalkoztam és nem is nagyon tudtam mit mondani! Kérdezte is tölem h mit szolok hozza de nem tudtam semmit... Öszintén mondva azt se tudtam, mit gondoljak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a valaszokat, és az utolsonak: Rákérdeztem, és azt mondta hogy ö maga se tudja! Annyit mondott h TÁN azért mert nem olyan szörösek mint egy 16-17 éves! Nem tudom hogy mit mondjak neki?! Hogy hogy kezeljem a helyzetet?! :(
Nem a meleggel van a baj, hanem a pedofillal.
Ezt te találtad ki , mert téged érdekelnek a kisfiuk. 16-17 éves srác ilyet nem mond ki föleg szülönek és nem is tudja még , hogy mi az.

12 éves fiú vagyok és az a gondom, hogy ha csinálok önkielégítést, utána pár napig fájnak a heréim és a hasam. Lehet, hogy korai még? (Egy éve csinálom, magömlésem még nem volt. )

Legjobb válasz: 12 évesen állt még nagyon ritka a magömlés. 14 éves korban kezdõdik kb. de nyugottan kielégítheted magad....persze ha ovatosan csinálod nem fog semmid se megfájdulni! hajrá xD F/17

12 évesen állt még nagyon ritka a magömlés. 14 éves korban kezdõdik kb. de nyugottan kielégítheted magad....persze ha ovatosan csinálod nem fog semmid se megfájdulni! hajrá xD F/17
Nézd, 12 évesen olyan pont határeset, hogy a fiúk kezdik vagy nem kezdik, de mindenesetre nem normális az, hogy utána fáj a hasad .... Semmiképpen sem! ne legyél szégyenlõs menj el nyugodtan orvoshoz, vag yha az vagy, akkor menj el magán-urológushoz, ill. andrológushoz, és legalább õ elmagyarázhatja neked mi is a helyzet, vagy egyáltalán lehet-e összefüggés. Ne aggódj, hall õ különbeket is, nem fog meglepõdni !
Uaramatyám, miket írtok Ti egy 12 éves fiúnak! Az utolsóra gondolok, az elsõrõl már ne is beszéljünk. A spermium termelés, elvonja a a csontokból, az anyagokat. Micsoda? Egyébként, pedig mond el apukádnak és utána fog járni, remélem vagytok olyan viszonyban.
20:16 használható tanácsokat lenne jó adni, nyilván a saját apukájának nem fogja elmondani .... A különbözõ ásványi anyagok elvonásában viszont lehet ráció, na de még miondig semmi összefüggés nincs a hasfájással, szóval valami nincs rendben na, ez teljesen biztos. UROLÓGUS VAGY ANDROLÓGUS !
Hát lehet hogy mostanában kezd a dolog elõjönni, ha valaki túl korán túl sokat csinálja, hamarabb lehet magömlése, és lehet hogy a spermiumtermeléshez épp a csontok fejlõdéséhez szükséges anyagokat vonja el a szervezet, úgyhogy nem jó dolog...de utána kell ennek nézni mert nem jó ez így... tût meg ne dugj bele, de gondolom azért nem tennéd bmeg...te jó ég az is hülye aki ilyet ír...
Semmi bajod nincs, csak még éretlen vagy az önkielégítéshez.Azért fáj a hasad, mert felizgatod magad és nem követi kielégülés, magömlés.Ha nem érzel késztetést ne csináld, csak mert mások is csinálják.Ráérsz, a szervezeted úgy is jelzi mikor van itt az ideje.Ha volt már éjszakai magömlésed.
12 evesen meset nezz ne a farkadat verd. hova jutunk? jo h nem akarod megdugni az osztalytarsaidat
attól mert valakinek még nincs magömlése, attól még orgazmusa lehet
manapság már a 10 éveseknél is nagyon nagy divat.a hasfájás nem normális.
Én is 12 multam és önkielégitést csinálok magamnak! Nekem nem fáj a hasam, de élvezetes az biztos! Nem szabad tul erõsen!
nincs semmi bajod csak túl durván csinálod vagy túl sokáig
Na de akkor részletezhetznéd mibõl is áll nálad egy ilyen cselekedet? :-) Tehát no magömlés ... akkor maga az élvezet azért megvan? Figyi ezt tényleg beszéld meg szakember orvossal, nyilván ne a háziorvosoddal, nekem kicsit furcsa, d eegy biztos: a hasfájás baromira nem természetes és azt meg kell beszélni valakivel
utolsónak: ez megint mekkora fazság ha fáj a hasad az nem normális emnj el vele dokihoz 12 évesen nyugodtan maszturbálhatsz, orgazmushoz még az sem kell hogy bármi kijöjjön
Erre én tudom a választ.ÉN is 12 éves vagyok.Én már régebben csinálom.A hasfájás azért van mert durván csinálod a heréd azért fáj mert serdülsz.De azért menj el orvoshoz:) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!