Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egy 12 éves (34 db)

Hogy lehet egy 12 éves kiskamasz hisztijét kezelni?

A hugom ájöttt hozzám, mert összeveszett anyuval azon, hogy járhat e egy 23 éves pasival. Most kitalálta, hogy hozzám költözk, mert én nem vagyok olyan maradi. Mondtam neki, hogy menjen haza szépen és ne 23 éves pasikat nézegessen. Erre sért?dötten bevonult a fürd?be magára zárta az ajtót és onnan kiabál kifelé és hord el minden szemétnek. Anyut felhívtam, hogy itt van a hugom, de ? se tudja mit lehetne csinálni vele.

Legjobb válasz: Majd kijön ha éhes lesz:D Elég furcsa, hogy 12 éves létére ilyen hisztit levág. 6-8 éves hisztizik így.

Majd kijön ha éhes lesz:D Elég furcsa, hogy 12 éves létére ilyen hisztit levág. 6-8 éves hisztizik így.
Mert a srác beteg!! Tartsd távol tõle a lányt mert 2 bolond százat csinál!!
nem kamu kedves kommentelö manapság ezt csinálják a kislányok... 14F
Még mindig bent van? :S
bocs 23 éves srác fogja élvezni
tte jó ég 23 éves...kezd ribisedni sztem ezt még it fojtsd el...most az ilyenkis szrioknál ez a menö...:( az idösebbekkel kezd utána majd ha sirnifog hogy csak kihasználták a 13 éves srác meg csak élvezni fogja... oszim is nála iadösebelé jár távkapcsban még sose taliztakXDidiórta ö is.. figy adsz a csajnak mit csajnak kislánynak egy pofont leálllitja magát a hugod egy idióta bocs.. 14F
Egy 23 éves srác nem jön össze egy 12 évessel, amennyiben 100% ban normális..
Anyátok meg egy mintaszülõ lehet ha a hugod már 12 évesen szexuálisan aberrált és apakomplexusa van...
Ilyet egy 12 éves gyerek nem csinál! A Kérdés kamu!
ne nézzen annyi twilightot, ne hallgasson justin biebert, ne engedlyétek sp koncertekre.
egy két pofon segítene ... a végén az lesz hogy el megy majd a csávóhoz meg ez meg az
Én elbeszélgetnék a sráccal a btk megfelelõ kinyomtatott paragrafusaival a kezemben..:)
erre csak annyit tudok mondani h PFFF. a 12 éves lányok ekortájt kezdenek érdeklõdni a pasik iránt és midnig csak az után néznek akik jól néznek ki. meg sem ismerik, nemis beszéltek még sose velük: de már teccik nekik. ez elég bizarr de a korral jár. Énis ígyvoltam. Bár ha a 23 éves srác méghozzá hülyíti is akor az meg vagy pedofil vagy hülye.xd De amúgy a kiscsaj is rájöhetne hogy elég baklövés lenne az életében HA összejönne vele de amugyis mit remélhet ebbõl a kapcsolatból? rákell hagyni. alszik rá eggyet és elfelejt mindent :P
Ha normális a pasi akkor nem jár vele..xÐ 12/f
A kérdező hozzászólása: Nem már szerencsére kijött. Hazavittem kocsival, de még mindig meg van sértõdve, mert még a bátyja sem áll ki mellette. Mégis mit várt? Hogy azt mondom ez teljesen normális? Am ha megtudom, ki a srác el fogok vele egy kicsit beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válszokat. Am nem kamukérdés. Én azt nem értem, hogy egy 23 éves srác miért hülyít egy 12 éves kislányt. Én 24 vagyok, de eszembe se jutna.
engedjétek*

Hogyan lehet egy 12 éves fiu hónapok alatt izmos vagy ocka hasu?

Legjobb válasz: Ha 12 éves vagy akkor a kocsikat tologasd ne ezen gondolkoz..

Ha 12 éves vagy akkor a kocsikat tologasd ne ezen gondolkoz..
Fegyencedzés, kettlebell, crossfit.
Hihetetlen, itt minden kis takony, pár hét alatt kockahasú akar lenni. 12 évesen mit akarsz te izmos lenni még? Úgyis nõni fogsz, fejlõdõ szervezet vagy, egy kiskamasz.
Végezz rendszeres testmozgást (nagyjábol mindeggy milyen sport). Majd ha kicsit FELNÕTTÉL akkor gondolkozz ezen, de szerintem ha már sportolsz tobere is vihetnéd annél mint hogy illegesd billegesd a kockáidat, gondolok itt az adott sportágon belüli sikeres versenyek/szereplések.. A média tipikus agymosasanak példáját láthatjuk. 'ha 12 évesen nem vagy kigyurva, már esélyed sem lesz a VV10be bekerulni' Bocsi hogy kicsit naturalisztikus valaszert.

Miből lehet tudni hogy tetszel egy 12 éves srácnak? A félénkeknél miből látjuk?

Legjobb válasz: Teljesen egyénfüggö, de ha nagyon félénk akkor lehet, hogy még félénkebb lesz.

Teljesen egyénfüggö, de ha nagyon félénk akkor lehet, hogy még félénkebb lesz.
A kérdező hozzászólása: kössz

Ötletek kellenének hogy mit lehet adni karácsonyra egy 7 és egy 12 éves gyereknek. Szerintetek? Nekem semmi ötletem sincs :S

Legjobb válasz: 7 évesnek játék bolt. Megmondod a korát és nemét, és minden árkategóriában kaphatsz. 12 évesnek nehezebb, talán kérdezd meg mire vágyik. Lehet még játék, de lehet már könyv és ruha is.

7 évesnek játék bolt. Megmondod a korát és nemét, és minden árkategóriában kaphatsz. 12 évesnek nehezebb, talán kérdezd meg mire vágyik. Lehet még játék, de lehet már könyv és ruha is.
üvegfesték :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az edigi válaszokat, jöhetnek még
*Oriflem helyett Oriflame-t akartam.
A kérdező hozzászólása: Mindketõ fiú :) és köszi a segítséget, az autók, meg a pc-k nálunk is szóbajöttek :D /én meg sajnos a nõvére vagyok mindkettõnek xD /
Nem 12 éves lány nem lehet leszbi, csak egy 13 éves, még van pár jó hónapod.
De miért érzed hogy leszbi leszel?
Ezen ráérsz még gondolkodni aranyom! Inkább figyelj jobban nyelvtan órán! ;)
Szerintem nem kell aggódnod emiatt ennyire, mert a leszbiség nem egy betegség, és 12 évesen még változhat is. ;) 18/L
Sztem most csak az, hogy sok idõt töltesz lányokkal (mármint többet, mint fiúkkal) és ez tetszik neked. De ne aggódj, eljön majd az az idõ, amikor elkezdesz érdeklõdni a fiúk után, meg õk is irántad, akkor lesz majd csak jó a dolog! ;) Szia
A kérdező hozzászólása: Koszonom a kommenteket!
De ha voltál fiúval, és szerelmes is voltál belé, akkor nem lehetsz lezbikus. Teljesen felesleges ezen görcsölnöd. Persze, oké biszex attól lehetsz (mindkét nem iránt érdeklõdsz), de ha nem érzel vágyat a lányok iránt, akkor nem vagy az!!
Kedves kérdezõ! 12 éves vagy, tehát még részben gyerek. Ha te magad sem tudod, hogy mik rá a jelek, akkor miért merült fel benned, hogy te esetleg az lennél? Ennyi idõsen a lányok megnézik egymást (hasonlítási célból), kíváncsiak a saját nemükre is. (Ezt olvastam valahol.) Egyébként egy jel: sokszor képzeled azt, hogy egy lánnyal csókolózol/esetleg tovább is mentek. De mivel 12 éves vagy, nem hiszem, abban sem vagyok biztos, hogy tisztában vagy a dolgokkal.:)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom csak rettegek de volt mar kapcsolatom voltam szerelmes fiuba es nem is akarok ezen valtoztatni felek de nem ertem meg magamsem miert felek egy olyan dologert amire nincs okom ;( zavart vagyok nagyon
en is 12 eves vagyok 2 honap mulva 13 es neha foleg mostanaba kcsit vonzodok a lanyokhoz oedig halalosan szerelmes vagyok egy fiuba akkor ez most nem akkarok leszbikus lenni mondjuk mostanaba nagyon erzekeny vagyok akkor most az vagyok??? segitsetek!!

Hogyan lehet kezelni egy 12 éves fiút?

Õrület milyen nehéz vele, aki eddig pedáns, rendszeret? gyerek volt szinte 180 fokos fordulatot tett, rendetlen, hanyag, visszabeszél, azt hiszi övé a világ. Teljesen padlóra tesz idegileg,ha veszekszem rá az sem megoldás, de rá sem lehet hagyni, hiszen akkor egy bejárón? kellene mellé, aki az igényeit kielégíti,eteti meg pakol utánna. Minden szül?nek ílyen nehéz, ha kamaszodik a gyereke,vagy nekem ? különleges estet??

Legjobb válasz: Húúú.12 év különbség nagyon sok.Megbeszéltétek vele miz szól egy tesóhoz???? Igen lehet,hogy így tiltakozik.Közrejátszik a kamaszodás is,de nagy részben a barátai.Nincsen véletlenül új barát,esetleg társaságban?

Húúú.12 év különbség nagyon sok.Megbeszéltétek vele miz szól egy tesóhoz???? Igen lehet, hogy így tiltakozik.Közrejátszik a kamaszodás is, de nagy részben a barátai.Nincsen véletlenül új barát, esetleg társaságban?
A kérdező hozzászólása: Köszöm a válaszod! Hála az égnek, már annyira nem drasztikus. Talán rájött, hogy nem mindig körülötte forog minden. Ha valamit ott hagy akkor elpakolok, de rászólok, hogy minimum köszönöm. Akkor odajön és megpuszil. Azt azért be kell látnia kaármilyen nagyfiú, hogy nem vagyok a cselédje.
Szeretettel és türelemmel, még több szeretettel, és menni fog.
én egy 13 éves lány vagyok és én megmondtam anyukámnak h lehet hogy nem szép dolog de nekem soha nem kéne kistestvér, mert mostanába az osztálytársaimtól is csak azt hallom hogy született egy kistesójuk és azóta csak a kicsivel foglalkoznak a szülõk.jó megértem h kell a kicsivel is foglalkozni de azért az elsõ szülött gyereket nem lehet elfelejteni.és én is azt mondtam anyukámnak hogy ha lenne kistesóm akkor elköltönék apukámhoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, most mióta itthon van szüneten egy kicsit visszafogottabb. Legalább megkér, hogy elpakololnák-e utánna ha feláll az asztaltól..stb. Nem tudom, hogy az osztálytársak távoléte vagy az atyai szigor bevezetése játszott-e közre, de egy hajszálnyi javulást vettem észre, csak nehogy elkiabáljam.
sztem ne aggódj szószerint minden gyerejk ilyen én is!!! HA PONTOSABB VÁLASZT SZERETNÉL:[email protected]
Hello ! Én egy 16éves srác vagyok és szerintem már "megjött az eszem " én ahogy igy 4év távlatából vissza gondolok én is kb 12évsen kezdtem ezt a dolgot ... Egyszerüen "menõ csávó " akartam lenni a baráti társaság miatt ... sõtt 14évesen még a cigire is rábeszéltek tugyátok hogy van ez nem akrunk kilogni a sorból (kb 2hónapig cikiztem de h minek azt nem tudom ....)... és inkább hülyeségeket csinálunk amit egyébként nem tenénk mert meg akarunk felelni a töbieknek ... A tanulásról anyit hogy most vagyok elsõs ill voltam elsös szakközépbe és nem mondom h kitünö vagyok de jól tanulok és még ez a sok hülyegyerek 16évesen is azt csinálja mint a fiad haverjai h "lenézik" iriygek rá h pl nekem 5-s lett a matek tz-m neki meg 1-es ... igy viszagondolva sajnálom anyut bár nemtom menyire voltam rosz de azt tudom h engem minden hülyeségre rá lehett veni ... Remélem kicsit sikerült megnyugatnom téged h szerintem ez igy van ... Szerencsére mostmár felnötem több mint 1éve van barátöm szal mostmár minden rendbenvan :-)
Az én fim 11, 5 éves, a helyzet nálunk is ugyanaaz, amit leírtál, vagyis kezelhetetlen, rendetlen, szemtelen, visszabeszél, tanúlni nem akar, matekból pótvizsgáznia kell....de nem is izgatja magát, nálunk 6, 5 év a korkülönbség a gyerekek között. Szinte minden anyukától ezt hallom, csak van ahol enyhébb a probléma, van ahol durvább... majd kinövi . Sok türelmet és kitartást neked is.
A kérdező hozzászólása: A tesónak nagyon örül, teljesen oda volt mikor megtudta, hogy lesz tesója, de egy pici féltékenységet észre veszek mióta megvan.Viszont as suliban akikkel eddig haverkodott kiközösítették, mert õ jól tanul, meg nem hülyézi le a tanárokat, nem cigizik suli után.. Lehet, hogy közre játszik, hogy gyakorlatilag nincs egy haverja sem???
Nálunk is egy nagyon rendes srácot kiközösítettek, mert nem volt benne a baromságokban. Legyél rá inkább büszke. Amúgy hova tudna elköltözn?:D

Nem tudom, hogy mi van mert nem lehet nevezni fehérfolyásnak, mert nem a hüvelykemnél folyik hanem a csiklómnál ilyen fehér nyálkás folyadék minden nap van és nem tudom, hogy mi lehet ez! (12 éves vagyok, de az is lehet, hogy csak egy pati van ott? )

Legjobb válasz: Az helyesen leírva és kiejtve: hüvely (k-betû nélkül) Ha a csiklódnál folyik (amit nem nagyon tudok elképzelni), akkor jobb, ha felkeresel anyukáddal egy nõgyógyászt. Ha mégis a hüvelyedbõl folyik, az teljesen normális, lehet, hogy hamarosan menstruálni fogsz.

Az helyesen leírva és kiejtve: hüvely (k-betû nélkül) Ha a csiklódnál folyik (amit nem nagyon tudok elképzelni), akkor jobb, ha felkeresel anyukáddal egy nõgyógyászt. Ha mégis a hüvelyedbõl folyik, az teljesen normális, lehet, hogy hamarosan menstruálni fogsz.
Egész biztos, hogy fehérfolyás ez, ne izgulj. A csiklódnál veszed észre, mert elõfordul, hogy arrafelé sûrüsödik be.

Tisztelt Doktor úr! Érdekelne, hogy az ösztrogéndominancia mellett hogy lehetek kimondottan vékony, (mellem nagyon kicsi, még egy 12 évesnek is nagyobb van). Az ösztrogéndominancia az régóta fennálló eltérés lehet vagy rövid időn belül is kialakulhat? Teh

Tisztelt Doktor úr! Érdekelne, hogy az ösztrogéndominancia mellett hogy lehetek kimondottan vékony, (mellem nagyon kicsi, még egy 12 évesnek is nagyobb van). Az ösztrogéndominancia az régóta fennálló eltérés lehet vagy rövid időn belül is kialakulhat? Tehát így látatlanban bizonyára ostoba kérdésnek tűnhet, de mióta lehet egy nőnek ösztrogéndominanciája? Hosszú évekig szedtem fogamzásgátlót ezek szerint nem kellett volna vagy ez egyszersem biztos, hogy akkor is fennállt. Gyógyszerszedés alatt semmilyen labort nem csináltatott akkori orvosom. Mit tehetek még a progeszteronkrém használata mellett az egyensúly érdekében? Válaszát köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az ösztrogéndominancia egy állapot és önmagában nem betegség. Azt kell megállapítani, hogy mi miatt van az ösztrogénhormon relatíve emelkedett szintje, illetve hogy az igényel-e kezelést egyáltalán Endokrinológiai szakvizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az ösztrogéndominancia egy állapot és önmagában nem betegség. Azt kell megállapítani, hogy mi miatt van az ösztrogénhormon relatíve emelkedett szintje, illetve hogy az igényel-e kezelést egyáltalán Endokrinológiai szakvizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Érdekelne, hogy az ösztrogéndominancia mellett hogy lehetek kimondottan vékony, (mellem nagyon kicsi, még egy 12 évesnek is nagyobb van). Az ösztrogéndominancia az régóta fennálló eltérés lehet vagy rövid időn belül is kialakulhat? Teh

Tisztelt Doktor úr! Érdekelne, hogy az ösztrogéndominancia mellett hogy lehetek kimondottan vékony, (mellem nagyon kicsi, még egy 12 évesnek is nagyobb van). Az ösztrogéndominancia az régóta fennálló eltérés lehet vagy rövid időn belül is kialakulhat? Tehát így látatlanban bizonyára ostoba kérdésnek tűnhet, de mióta lehet egy nőnek ösztrogéndominanciája? Hosszú évekig szedtem fogamzásgátlót ezek szerint nem kellett volna vagy ez egyszersem biztos, hogy akkor is fennállt. Gyógyszerszedés alatt semmilyen labort nem csináltatott akkori orvosom. Mit tehetek még a progeszteronkrém használata mellett az egyensúly érdekében? Válaszát köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az ösztrogéndominancia egy állapot és önmagában nem betegség. Azt kell megállapítani, hogy mi miatt van az ösztrogénhormon relatíve emelkedett szintje, illetve hogy az igényel-e kezelést egyáltalán Endokrinológiai szakvizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az ösztrogéndominancia egy állapot és önmagában nem betegség. Azt kell megállapítani, hogy mi miatt van az ösztrogénhormon relatíve emelkedett szintje, illetve hogy az igényel-e kezelést egyáltalán Endokrinológiai szakvizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Hogy lehet rávenni egy 12 évest hogy törődjön az állatával?

Már annyit járattam a számat emiatt, de mintha fel sem fogná, hogy annak az állatnak enni, inni kell adni minden nap. És takarítani... 3 hete b?zölgött már a terrárium a szobájában. Azt mondta is hogy büdös de eszébe nem jutna kitakarítani.

Legjobb válasz: Sajnos én is ilyen voltam.Nagyon szégyelem magam miatta!Anyának kellet törõdnie a sok állatommal.Aztán egyik nap észrevettem hogy a pici Borzas, a tengerimalacom elpusztult.Folyton sírtam mert, bár jó pár hónapja nálunk volt, meg sem ismertem a személyiségét!Azóta is bánom!Mostmár foglalkozom a többivel.Fájdalmas lecke volt, de egy életre megtanultam!

Sajnos én is ilyen voltam.Nagyon szégyelem magam miatta!Anyának kellet törõdnie a sok állatommal.Aztán egyik nap észrevettem hogy a pici Borzas, a tengerimalacom elpusztult.Folyton sírtam mert, bár jó pár hónapja nálunk volt, meg sem ismertem a személyiségét!Azóta is bánom!Mostmár foglalkozom a többivel.Fájdalmas lecke volt, de egy életre megtanultam!
Szia! Sajnos ugyan ez történik az egyik barátnõmmel is! Csak õ halakat "tart". Nagy halakat kis, zsúfolt helyen. Büdös is, és rossz nézni azt a nyomorult aranyhalat 13 literben. ( Mikor neki 100 l körül kellene..) szûrés sincsen. -.- Nem lehet rá beszélni, azt mondja, hogy neki van igaza...
El kell kobozni. Felnõtt esetében rendõrrel is lehet koboztatni, ugyanis ez állatkínzás, gyerektõl praktikus családon belül kupaktanáccsal elrendelni a kobzást... Ha egy ideje már te eteted, itatod az állatot, akkor takarítsd is ki, és vidd át a saját szobádba, és esetleg hirdesd is meg, hogy eladó... Ha a tesód vevõ lenne a saját állatára, csak úgy add vissza, ha ledolgozza, amit eddig te csináltál meg helyette, de kamatostul (+ állatvédelmi bírság)... Pontos munkaórában, mosogatás, bevásárlás, szobatakarítás számban egyezkedjetek. A kamaszokhoz az alku a kulcsszó.
Szerintem ha így bánik az állatokkal akkor nem szereti õket. Az lesz a legjobb ha ráveszed, hogy adja el, vagy ajándékozza el õket. Õ sem akar velük foglalkozni, és ez az állatoknak sem tesz jót.
az elkobzos tenyleg bejohet.. Szerintem ha nincs otthon, siman fogd a hori cuccat es vidd at a szobadba.. Ha tenyleg szereti az alatokat, es kell neki a hori, akkor meg fog dolgozni erte :) nekem teknoseim voltak ilyen idosen (most is megvannak) en se soat foglalkoztam veluk, neha megetettem oket, de ki nem takaritottam oket, aztan nyu megfenyegetett, h elengedi oket a toba a parkben, azota mindig kitakaritom oket, meg gyujtottem is ra hogy vehessek nkik cuccokat a zsebpenzembol, saurot meg uj terrariumot :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!