Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet e-mail címmel regisztrálni (2 db)

Hogyan lehet saját e-mail címmel regisztrálni msn-re?

Nekem nem engedte, csak azt hogy hotmail vagy vipmail vég? címet írjak be. De ha én a saját email címemmel akarok regisztrálni?

Legjobb válasz: Nekem ezzel a linkkel sikerült: https://accountservices.passport.net/reg.srf?fid=RegCredOnly..

Hogy lehet regisztrálni a spore-ban? Nekem azt írja ki hogy "Az általad megadott jelszó és e-mail cím nem szerepel rendszerünkben. "

felmentem a spore oldalára interneten, de ott meg nem találom hogy hol lehetne regisztrálni.

Legjobb válasz: most azt írta ki hogy "A játék telepítéséhez szükséges regisztrácoós kulcs nem érvényes". mit csináljak? hogy regisztrálhatnék?

A kérdező hozzászólása: most azt írta ki hogy "A játék telepítéséhez szükséges regisztrácoós kulcs nem érvényes". mit csináljak? hogy regisztrálhatnék?
Eredeti?
A kérdező hozzászólása: igen az
Ha sehogysem indul el crackeld meg.
A kérdező hozzászólása: az meg micsoda? az ilyenekhez túl hülye vagyok
remélem ezek jó jönnek: (nekem mûködött) kód:http://www.youtube.com/watch?v=gwAyCYXNCwk crack:nem tom hogy eredetiben hogy van de ha minden igaz akkor a lemezen kell hogy legyen egy olyan fájl hogy crack. a crackben vagy egy olyan jel mint a spore arra jobb egérgombbal kattints és másolás. majd menj be a helyi lemez; prgram flies; electronic arts; spore, sporebin; és itt kattints az üres helyre és beillesztés . most kidobott egy olyan ablakot hogy lehetõségeket választhatsz . válaszd a másolás és cserét és ha minden megvan és minden szuperál a gépen egy program sem hiányzik akkor indulhat a játék remélem segítettem és szerintem mûködnie kell mert én ezzel a technikával 5 barátom gépére raktam föl és mindenkinek mûködik :) sok szerencsét és kellemes fejlõdést
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat ((:


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!