Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet e-mail (410 db)

A @atw.hu E-mail címmel, hogy lehet E-mailt küldeni?

Mert be állitom Outlokon de azt írja ki, hogy 550-es hiba: csak hitelesitett E-mail címmel lehet küldeni levelet.Mit kell tennem?

Legjobb válasz: Asszem meg kell adnod a szolgáltatódtól(ahol elõfizetsz a netre) kapott email címet is valahol. Anélkül csak webes felületrõl, email szolgáltatótól tudsz levelet küldeni(gmail,freemail,nincsmail,stb.)

Asszem meg kell adnod a szolgáltatódtól(ahol elõfizetsz a netre) kapott email címet is valahol. Anélkül csak webes felületrõl, email szolgáltatótól tudsz levelet küldeni(gmail, freemail, nincsmail, stb.)

Hogyan lehet e-mail címre valamit beszkennelni?

Legjobb válasz: Amennyiben van scanner-ed, be kell scannelni a számítógépre azt oda küldõd, e-mail-ben ahova akarod

Amennyiben van scanner-ed, be kell scannelni a számítógépre azt oda küldõd, e-mail-ben ahova akarod
A kérdező hozzászólása: es hogy kell a szamitogepre szkennelni?
Azzal a programmal, amit a szkennerhez adtak. Rajta van a CD-n. Fel kell telepíteni. Van súgója, abban le van írva minden.
A kérdező hozzászólása: oké köszi

Hogyan lehet e-mail feladójának IP címét (esetleg a szolgáltató szerverének helyét) megtudni?

Legjobb válasz: az e-mail tulajdonságainál kiírja mi a küldõ és a fogadó (szerver) IP címe, csak egy kicsit kutakodni kell benne!!!

az e-mail tulajdonságainál kiírja mi a küldõ és a fogadó (szerver) IP címe, csak egy kicsit kutakodni kell benne!!!
A kérdező hozzászólása: Oke akkor ezt hogy tudom megnézni? A g-mailban én nem találtam ilyet.


Hogy lehet e-mail címeket csinálni másik országokból?

Tudom a butaságom nem mentesít...,de elég ha innen csinálok pl:Kanadai,Orosz,Kínai stb e-mail címeket.Azt viszont tényleg nem tudom,hogy pl:a Németeknek @.de a vége.Ez vonatkozna más országokra is,vagy elég a ".hu"?

Legjobb válasz: Na most tulajdonképpen mi is a kérdés? Választasz egy akármilyen email szolgáltatót, beregisztrálsz és lesz ott egy mailboxod. Ha ez épp a hotmail, akkor hotmail.com lesz, vagy @mail.ru, vagy akármi.de .De, hogy jön ide a .hu?

Na most tulajdonképpen mi is a kérdés? Választasz egy akármilyen email szolgáltatót, beregisztrálsz és lesz ott egy mailboxod. Ha ez épp a hotmail, akkor hotmail.com lesz, vagy @mail.ru, vagy akármi.de .De, hogy jön ide a .hu?
A kérdező hozzászólása: Hát jó..., ha nem tudsz segíteni a megfelelõ agykapacitással, akkor a rég kifejlesztett alapokra építkezz!Hátha elõrébb jut a világ.Lehet zagyvaság, de ez egy kísérlet lett volna!AMI ÚJ!-Bocs a sértõszavakért, hisz csak az értelmességi rétegbe tartozol...Minden jót!Értelmes válaszokat kérek!Ha nincs, akkor megint egyedül maradtam.Semmi gond, elmélet és gyakorlat már kapcsolódik!
OK, további kellemes zagyválást, ehhez nincs szükség informatikusokra.
A kérdező hozzászólása: 6-os:net sebessége:57, 6 km/óra>cuccolok kelet felé e-mail-ekkel...osztás szorzás 24 óra +, -!Benne van a a föld forgási sebessége is!Tudod mi jött ki?24 óra!Csak kell egy próba!!!Mert azt a 0.16 m/s, -net gyorsasága...ki lehet pofozni......
A sok pörgés helyett hasznosabb lenne, ha tárgyszerûen és értelmesen elmondanád, mit akarsz. A domainnevek ma már rég nem fedi egyértelmûen az országokat, csak nagyjából. Ha jól értem, mit szeretnél, akkor a te barátod, a Google segítségével kereshetsz ingyenes szolgáltatókat mindenféle országokban, mint nálunk a freemail.hu, és ott beregisztrálhatsz.
A kérdező hozzászólása: DE ha ott "ru" e-mail-om akkor azt letudom csekkolni itthon?Mert a következõ Kanada lenne, ami vissza jut hozzám, elvileg a fénysebesség küszöbén lennénk...Ez csak egy próba lenne, hisz hogy pörög már a világháló...Cáfoljatok rám, hogy miért nem kivitelezhetõ!
A .hu, vagy ru, vagy .de jelöli az országot. Tehát ha .hu a vége, akkor az egy magyar e-amil cím. Ha .de, akkor német. Ha .ro, akkor román.
A .hu, vagy ru, vagy .de jelöli az országot. Tehát ha .hu a vége, akkor az egy magyar e-amil cím.
A kérdező hozzászólása: Ez az!!!Hogy."ru" vagy "hu" kell!Kb. 10 országban kell ilyet csinálnom...Nyugi nem bûnözés, de szétmegy az agyam már:) , mert azok a címek visszajutnak hozzám.Bocs, tudom nem értitek...Iszonyú nehéz "matek".
Azt akarod kideríteni, hogy a tõled távolabbról érkezõ levélnek több idõbe telik megérkezni mint egy közelebbinek? "A 6 Mbps net sebessége 57kmph" - ez hogy jött ki (miért)? Egy másik hozzászólás alapján a koax kábel a fénysebesség kb 66%-át képes elérni. A földrészek-országok-nagyvárosok között az optikai 95% fölött. Az a sebesség amit te végfelhasználóként tapasztalsz, az nálad egyénileg van lelassítva az utcában/kerületben/környéken lévõ állomáson. Ami jel onnan kilép, és ami odáig beérkezik az az adatátviteli sebesség kapacitását képes kihasználni, és nem egészen Kanadáig a te elõfizetett (például) 6 Megabites sebességgel terjed. Ezen felül az a kísérlet amit kivitelezni próbálsz nem mérhetõ hitelesen, mert a válaszidõ, terheltség, akár a rendszerek saját konfigurációja is ugyanúgy közrejátszik abban hogy a címzett és küldõ között a levél milyen sebességgel továbbítódik.

Hogy lehet e-mailben filmeket küldeni? Milyen torrent oldalakról lehet normálisan filmet letölteni?

Összetömöríteni nem tudtam, van egy határ, ami felett nem engedi elküldeni a fiók.

Legjobb válasz: tedd fel filepost szerverre: Hulkshare data 4shared zippyshare

tedd fel filepost szerverre: Hulkshare data 4shared zippyshare
Elfelejtettem, ilyenkor csak a linket küld el mailbe, amit feltöltés után kapsz.

2007 es Outlook-ból hogy lehet e-mailt kitörölni hogy ne legyen beálítva semmi?

Legjobb válasz: Ezt nem teljesen értem. Úgy érted, hogy mikor az Outlook indul megjelenik a fiók létrehozása varázsló és amiatt nem enged semmit?

Ezt nem teljesen értem. Úgy érted, hogy mikor az Outlook indul megjelenik a fiók létrehozása varázsló és amiatt nem enged semmit?
A kérdező hozzászólása: nem nekem be van állítva az e mail címem mûködik is csak eladom a gépet és nem akarom hogy az továbra is megnyissa a leveleimet. Tehát amikor megnyitja azt akarom hogy be keljen állítani egy új e mailcímet mint amikor elõszõr van feltelepítve
Ja értem. Menj az eszközök menüben a fiókbeállítások pont, az e-mail fülön távolítsd el a fiókodat. Ha ez megvan töröld le a PST fájlokat. XP-ben: c:\Documents and Settings\<felhasználónév>\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook útvonalon vannak. Vista/7 -ben: c:\Users\<felhasználónév>\AppData\Local\Microsoft\Outlook útvonalon Ahhoz hogy lássad ezeket az útvonalakat, engedélyezned kell a rejtett fájlok és mappák megjelenését a vezérlõpultban a mappa beállításainál.
A kérdező hozzászólása: danke

Fuze meeting programba hogyan lehet e-mail címeket gyorsan bevinni?

.CSV fájlból esetleg? Hogyan mûködik ez?

Windows 8-nál, hogy lehet e-mail címet váltani a bejelentkezéskor?

Legjobb válasz: Ugyanúgy, mint a többi windows esetén. Vezérlõpult -> Felhasználók.

Ugyanúgy, mint a többi windows esetén. Vezérlõpult -> Felhasználók.

Hogyan lehet e-mailben ilyet létrehozni?

Felsorolok egy csomó dolgot az e-mailben, és a levél legalján szeretnék mindegyik, fent felsorolt dologhoz file-okat csatolni úgy, hogy linkként jelenjenek meg (jpg, rar, xls, stb...)?

Legjobb válasz: és mindezt gmail.com-ban ?

és mindezt gmail.com-ban ?
A kérdező hozzászólása: Nem, saját céges e-maillel, a levelezõ programom pedig Mozilla Thunderbird.
Kijelölöd az adott dolgot, és rányomsz a hivatkozás gombra (gondolom, van ilyen), majd megadod az URL-t.
A kérdező hozzászólása: A saját gépemen lévõ, általam készített file-okat szeretném így beilleszteni az e-mailbe. Én is szoktam így kapni levelet és amikor a levél alján lévõ file-okra (vagy tán linkek?) rákattintok, automatikusan feljön a mentés másként ablak, és úgy tudom lementeni.
Hát nézd meg egy ilyen levélnek a forráskódját, hogy abban hogy csináltak ilyet.
A kérdező hozzászólása: Hogy a legegyszerûbb dolog nem jutott eszembe... Köszi! Megnéztem: app.expressemailmarketing.com Viszont ez az oldal nekem nem nyílik meg...

Egy xbox Live fiókban hogy lehet e-mail címet változtatni?

meg akarom változtatni a fiók e-mailjét, de nem szeretném ha a live és az adatok elvesznének... meg lehet ezt oldani? köszi el?re is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!