Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet dekódolni (6 db)

Hogyan lehet dekódolni a Samsung Star 2 GT s5260? Hogy más sim kártyát is tehessek bele.

Lehetőleg ingyen.

Legjobb válasz: Ne álmodozz. Amúgy hálózatfüggetlenítésnek hívják amit keresel.

Ne álmodozz. Amúgy hálózatfüggetlenítésnek hívják amit keresel.
A kérdező hozzászólása: Lehet. Csak pénzbe kerül hozzá a program.
Igen. Én a kérdésedre válaszoltam. Nem dekódolás. Nem ingyen. Pénzért meg azt kapsz amit csak meg bírsz fizetni. Gyanítom ha felvetne a pénz akkor nem itt idétlenkednél a star ingyenes függetlenítésével. Bemész egy mobilos kereskedõhöz és megcsinálja. De gondolom ennyit magad is tudtál. Van még kérdésed?
A kérdező hozzászólása: Ezen a site-on már csak ilyen bunkó paraszt emberek léteznek mint te? Akármilyen kérdést nézen csak kötekedõ válaszok vannak. Sz.ar az egész oldal. Én nem fizetnék a reklámozok helyében, úgyis 2-3 hónap és kihal ez az oldal.
Jelentem: A 2-3 hónap eltelt és még él, MÉG ÉL!!!! :) )
A kérdező hozzászólása: :D :D :D :D :D :D :D :D

Hogyan lehet dekódolni a TV belterét?

A testvérem lekódolta és nem tudjuk a kódot. Hogyan lehetne feloldani, hogy ne keljen végigpróbálni az összes variációt? A kód 4 számjegyb?l áll.

Legjobb válasz: Kell nennie benne egy GYÁRI BEÁLLÍTÁSOK VISSZAÁLLÍTÁSA menüpontnak. Ott kell beállítani. T-Homeod van?

Kell nennie benne egy GYÁRI BEÁLLÍTÁSOK VISSZAÁLLÍTÁSA menüpontnak. Ott kell beállítani. T-Homeod van?
A kérdező hozzászólása: Nem
Gyakorlatilag ha be telefonálsz a központnak feltudják oldani 0000 a gyári beállitás

Hogyan lehet csatornát dekódolni?

Hogyan lehet csatornát dekódolni?

Legjobb válasz: Havi ezerhétszáz forint a HBO, HBO Comedy, HBO2 és Cinemax mûsorok. Ezek nem nagy összeg. Viszont, hogy a kérdésedre válaszoljak, valóban van lehetõség arra, hogy a DigiTV szolgáltatását jelenleg elõfizetés nélkül nézd. Ehhez olyan beltéri egységre van szükséged, amely "okosítható", illetve tudja fogadni a "kulcsfájlokat". Amit kaptál beltéri egységet a Digitõl, az nem "okosítható" beltéri egység, így erre nincs lehetõséged. Esetleg vásárolhatsz egy okosítható beltérit (már 10-15e Ft-ért lehet kapni), majd azt felokosítva (új szoftvert rátöltve) elérhetõvé válnak - bizonytalan ideig - a csatornák.

Havi ezerhétszáz forint a HBO, HBO Comedy, HBO2 és Cinemax mûsorok. Ezek nem nagy összeg. Viszont, hogy a kérdésedre válaszoljak, valóban van lehetõség arra, hogy a DigiTV szolgáltatását jelenleg elõfizetés nélkül nézd. Ehhez olyan beltéri egységre van szükséged, amely "okosítható", illetve tudja fogadni a "kulcsfájlokat". Amit kaptál beltéri egységet a Digitõl, az nem "okosítható" beltéri egység, így erre nincs lehetõséged. Esetleg vásárolhatsz egy okosítható beltérit (már 10-15e Ft-ért lehet kapni), majd azt felokosítva (új szoftvert rátöltve) elérhetõvé válnak - bizonytalan ideig - a csatornák.
A havi díjak pontos fizetésével!


Hogyan lehet midi fájlt dekódolni?

Először is nem tudom megnyitni. A kódjait tudom...mármint, hogy mi mit jelent, viszont jó lenne ha egy szöveges állományként meg tudnám nyitni.

Legjobb válasz: Mégis hogy akarsz belõle szöveges állományt csinálni? A Midi egy zeneformátum, amiben a "kotta" van tárolva és megfelelõ program kell a lejátszáshoz. Ha esetleg manipulálni akarod, arra bármilyen hexa editor megfelel pl. notepad++

Mégis hogy akarsz belõle szöveges állományt csinálni? A Midi egy zeneformátum, amiben a "kotta" van tárolva és megfelelõ program kell a lejátszáshoz. Ha esetleg manipulálni akarod, arra bármilyen hexa editor megfelel pl. notepad++
"Én tulajdonképpen a midi fájl bitjeit akarom látni. Azokat az egyeseket és nullásokat. Onnan intézném tovább, de nem tudom, hogyan olvassam ki. Jó lenne ha menne c-ben az fopen=("midi.txt", "r"), de sajnos nem megy." Elõször is, a memória byte szervezésû, így legfeljebb byte-onként tudod olvasni. Persze az adott byte-okat már bitmûveletekkel manipulálhatod. Az fopen függvény meg tökéletesen mûködik, ha úgy használod, ahogy kell, csak utána kéne nézni: http://www.cplusplus.com/reference/cstdio/fopen/ "With the mode specifiers above the file is open as a text file. In order to open a file as a binary file, a "b" character has to be included in the mode string." Szóval fopen("midi.txt", "rb"), ahol a 'b' betû jelzi, hogy binárisan akarod megnyitni.
Hát, most már nekem sincs jobb ötletem, nézd meg a szabványt, hátha az segít: http://hu.wikipedia.org/wiki/MIDI
A kérdező hozzászólása: Na megnéztem. Ez tulajdonképpen azt csinálja, mintha egy c programba fopen-el nyitottad volna meg. Sajnos a midi fájl kódolva van és ezért ennyire bonyolult. Viszont kaptam egy midilib nevû könyvtárat c-re és azzal valahogy megnyitott valamit...csak nem tudom, hogy helyes-e.
A kérdező hozzászólása: Értem...köszi.
Keress egy hexaeditort, és nézzél bele azzal: http://www.google.hu/#hl=hu&sclient=psy-ab&q=free+hex+editor.. Vélhetõleg bináris megjelenítést is tud. Ha elég csak hexában és csak megnézni: Free Commander -> F3 -> H (vagyis a nézegetõ hexa módban). Elvileg kérhetnéd binárisan is, de -- legalábbis nálam -- nem mûködik. Nyilván jó a Total Commander is, a csak arra futja...
A kérdező hozzászólása: Megnéztem...nem egészen az amire én gondoltam. Én tulajdonképpen a midi fájl bitjeit akarom látni. Azokat az egyeseket és nullásokat. Onnan intézném tovább, de nem tudom, hogyan olvassam ki. Jó lenne ha menne c-ben az fopen=("midi.txt", "r"), de sajnos nem megy. De azért köszönöm a rám szánt idõtöket
Megnéztem, Anvil csak kottázni tud, Denemo viszont LilyPond leírófájlt is készít belõle -- ez valamilyen szinten mégiscsak szöveges megjelenítés, és némi töprenkedés árán megérthetõ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
A fenébe! Emlékeim szerint valamelyik ingyenes progi tudta, de az Istennek nem jut az eszembe, melyik lett volna az. Úgy rémlik, hogy Midi-fájlként be tudta olvasni, és LaTex-ként menteni. Ha véletlen rájövök, jelentkezem, addig is itt kotorászhatsz: http://kotta.lap.hu/kottaszerkeszto_programok/11280336 Nekem a LilyPond (vagy a DeNemo nevû grafikus felülete) a leggyanúsabb, továbbá nézd meg az Anvil Studiot is.
Ott a Cubase csinálsz egy új projektet. Hozzáadod a midi fájlt, és akár kottában kis kihozhatod a tartalmát.
Kéne egy konverter, ami a kívánt formára hozza neked, értelmezve a kódokat. Mivel a kívánt formát te tudod, neked kell megírni a konvertert. Ha tudsz programozni, bináris fájlt beolvasni, és tudod a MIDI kódokat, akkor ezzel nem kéne, hogy gondod legyen. Ha nem ezért van a Programozás kategóriában, akkor pedig inkább MIDI szerkesztõvel játszogass. :)
A kérdező hozzászólása: Nem txt fájlt akarok kibontani binárisan, hanem mid fájlt. De kipróbálom mindenképp...köszi
dekóderrel
A kérdező hozzászólása: Digital satellite receiver 4100c -m van
A kérdező hozzászólása: Hogy lehet dekódolni vele

PHP:Hogyan lehet linket dekódolni? (%3A%2F%2F) (://)

A cím alapján milyen phps függvénnyel lehet dekódolni az url "hibákat"?

Legjobb válasz: http://php.net/manual/en/function.urldecode.php

A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!