Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet csinálni tuning (2 db)

Hogyan lehet a Need for Speed Undergroun 2 be külső tuningot csinálni?

Sürg?ss gyorsan lécci pls!!

Legjobb válasz: Egyszerû, mikor nem vagy versenyben akkor a városban tudsz szabadon járkálni. Ekkor kell megtalálnod a boltokat, amibõl van vagy 5 féle. autószalon, karosszériás, festõ, optikai tuningok és menetteljesítmény tuning. Ha csak a kinézet a lényeg akkor keresd a piros, zöld, és sárga boltokat http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.cheats.it/imag..

Egyszerû, mikor nem vagy versenyben akkor a városban tudsz szabadon járkálni. Ekkor kell megtalálnod a boltokat, amibõl van vagy 5 féle. autószalon, karosszériás, festõ, optikai tuningok és menetteljesítmény tuning. Ha csak a kinézet a lényeg akkor keresd a piros, zöld, és sárga boltokat http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.cheats.it/imag..
A kérdező hozzászólása: köszi

Hogyan lehet otthol csinálni tuning felszereléseket (lököstoldat, szemöldök, küszöb, stb.), vagyis milyen anyagokból milyen módszerrel és hogy?

pontoasbban ford fiesta MK3-ra akarok lököstoldatot, és morcosítást, halottam már a folyékony m?anyagról és üvegszálról, de nem tok róluk sok mindent, ez érdekelne engem :) !

Legjobb válasz: Mûanyag lökhárítótoldatot elég nehéz házilag összehozni, talán üvegszálból lenne érdemes megoldani, de hát az nem könnyû, hisz az üveszállal való munkát is tanulni kell, hogy megfelelõ legyen az eredmény. Esetleg kérdezz egy erre szakosodott fórumban. Fiestanál szerintem a morcosítást úgy oldják meg, hogy fémbõl meghosszabbítják a motorháztetõ lámpa feletti részét, hogy rányúljon a lámpára. Ez ugye hegesztéssel oldható meg, de utána újra kell fényeztetni a motorháztetõt. Itt az üvegszál bajosan lenne használható, a fémmel nemigazán áll barátságban.:p Viszont lehet kapni boltban is sok ilyen kiegészítõt, max az ára lehet elrettentõ, viszont a minõség is adott, nem áll fenn a lehetõsége annak, hogy elrontasz valamit és kezdheted elölrõl.;)

Mûanyag lökhárítótoldatot elég nehéz házilag összehozni, talán üvegszálból lenne érdemes megoldani, de hát az nem könnyû, hisz az üveszállal való munkát is tanulni kell, hogy megfelelõ legyen az eredmény. Esetleg kérdezz egy erre szakosodott fórumban. Fiestanál szerintem a morcosítást úgy oldják meg, hogy fémbõl meghosszabbítják a motorháztetõ lámpa feletti részét, hogy rányúljon a lámpára. Ez ugye hegesztéssel oldható meg, de utána újra kell fényeztetni a motorháztetõt. Itt az üvegszál bajosan lenne használható, a fémmel nemigazán áll barátságban.:p Viszont lehet kapni boltban is sok ilyen kiegészítõt, max az ára lehet elrettentõ, viszont a minõség is adott, nem áll fenn a lehetõsége annak, hogy elrontasz valamit és kezdheted elölrõl.;)
Otthol???Talán inkább otthon!!!!!!
Morcosítás a világ legnagyobb marhasága, az arra jó h a faparasztoknak felvágjunk vele. Lökös toldatot pedig lehet venni, és nem annyira drága, nem hinném h otthon olcsóbban ki tudnád hozni hozzáértés nélkül. Mert ugye ahoz kéne csinálni egy sablon gipszbõl vagy valami olyasmi anyagból és arra felvinni az üvegszálat, legalábbis is én így csinálnám.
Szerintem otthon nemigazán érdemes kísérletezni, mert ahhoz drága az anyag, de keress egy üvegszálas szakembert és beszéld meg vele hogy megnézhesd ahogy megcsinál egyet. nekem mondeo mk1-em van és jelenleg olcsóbb lenne fénykép alapján megcsináltatni a lököst üvegszálból mint angoloktól meghozatni mivel ami tetszik az legközelebb náluk van csak. Az angoloktól az elsõ-hátsó lökös + a küszöb 300 ezer fölött lenne, az üvegszálasnál 175 körül lenne (és egyedire lehetne csinálni ami ugye nem elhanyagolható tényezõ), de ha csak segít nekem és lényegében én csinálom akkor csak az anyagot kellene kifizetnem. Szóval haverkodj össze egy üvegszálassal és dumáld meg vele a dolgokat.
én így csináltam:lépésálló hungarocellböl megcsinálva a sablont(betekerve folpackkal hogy ne marja szét a hungaro-t a gyanta)egy réteg gyanta egy réteg 400as üvegpaplan ez megismételve 4x!!fontos hogy gyorsan dolgozz mert köt mint a gép!!és utána ne igyál alkoholt!pl sört mert elégé be leszel állva töle!és használj maszkot mert a gyant amérgezö!!!!!ja és erre kellett még kb 1 kg gitt hogy egyenes legyen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!