Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet csinálni (4933 db)

Málnát nem lehet belõle csinálni, hacsak nem értesz a génmódosításhoz.
Rá kell nézni. Nem mérgezõ.
Hát ez nagyon érdekes. :D
A kérdező hozzászólása: Elnézést, a málna szó használatáért, de mifelénk nem úgy hívjuk, hogy (kivi szörp-hanem kivi málna)
Az Alföldön (Bács-Kiskun megye) is vannak területek, ahol mindenféle szörpöt málnának neveznek. Ott megszokott, hogy eperböl, ribizliböl stb készítenek "málnát", nemcsak málnából.
merthogy a tótnak minden üdítõ "malinovka"
A kérdezõ valsz. szlovenszkói és malinovkára gondolt ☻. /osztán mér szólank le minket az anyások :( /
málnaszörpre gondolt a kérdezõ nem? :D
ma 16:32-es Olvasd el az elötted lévö választ
Málnát a bodzából???
ma 14:43-es: sok helyen a "málna" tájszólásban szörpöt jelent. A bodza akkor érett, ha egész feketés a szine, és fözve nem mérgezö, nyersen érzékenyebb valakiknek hasmenést okozhat, de mérgezést nem.
Bodza lekvár: Hozzávalók:érett fekete bodza,  cukor, (befõzõcukor 3:1) víz,  kevéske citromsavElkészítés:Az érett, fekete bodzát vízzel alaposan leöblítjük és leszemezzük. 1 kg gyümölcshöz 80 dkg cukorból 2 dl vízzel sûrû szirupot fõzünk, belekeverjük a gyümölcsöt, erõs tûzön addig fõzzük, amíg kissé sûrûsödni nem kezd. Forrón üvegekbe töltjük, lekötözzük és száraz gõzbe rakjuk. VAGY: az elturmixolt (magos) vagy lepaszírozott (mag nélküli) bodzát a befõzõcukorral alaposan elkeverjük, forrásig melegítjük, pár percre -3-5 összeforraljuk. Amikor kész: (1 kg-hoz 1 lapos mokkás kanálnyi citromsavval összekeverjük, és rögtön üvegekbe töltjük, kidunsztoljuk.Tanácsok:Mivel nagyon "fog" célszerû vékony gumikesztyût használni, ill. krómozott edényben készíteni, azt nem színezi el. Aki nem szereti az apró magokat, le is passzírozhatja. Amikor kész, egy kevés citromsavat tegyünk rá, akkor még véletlenül sem lesz tõle hányingerünk, mert a bodza e nélkül -esetleg -hányingert okozhatna. Nagyon finom sütitölteléknek is. A szójalisztes linzerbe ez a kedvenc töltelékem - amíg el nem fogy -. Igazi gyógylekvár, tele vitaminnal....Elkészítési idõ: 60 perc

Hogyan lehet csinálni acapellát, egy zenének? FONTOS

Szeretnék egy zenéből kiszedni csak az éneket, azaz acapellát csinálni. Ez hogy valósítható meg? Teljes útmutatókat mutassatok róla.!

Legjobb válasz: ez kb olyan mint egy filmbõl kivenni a szereplõket, hogy csak a háttér maradjon...gondolkozz már, a zene felvételböl nem lehet csak ugy leválasztani részeket. Lehet probálkozni fogyatékos módszerekkel, csak nem értem hogy fogsz te remixet vagy bármit csinálni, ha amugy nagyon nem értesz semmihez.

ez kb olyan mint egy filmbõl kivenni a szereplõket, hogy csak a háttér maradjon...gondolkozz már, a zene felvételböl nem lehet csak ugy leválasztani részeket. Lehet probálkozni fogyatékos módszerekkel, csak nem értem hogy fogsz te remixet vagy bármit csinálni, ha amugy nagyon nem értesz semmihez.
A kérdező hozzászólása: A zene aminek az éneksávját akarom: Plastikhead & Gáspár Laci - Szeretet él
A kérdező hozzászólása: Már nem azért, de honnan tudod hogy nem értek a remixeléshez??? Olyan bunkó társadalom van ezen az oldalon is....
sztem nagyon tré dalokat csinálsz.
ez nem sértés, csak kb az ilyen ~15 évesek között téma ez az akapellacsinálás fl studios forumokon...ilyen erövel az egész grooveot leszedhetnéd valami dalból és akk nem kéne azzal se küszködnöd, hogy legalább a dobok jól szóljanak.
és akk rögtön te lehetnél a menõ hogyha a falusi kocsmában a te remixed szól

Free pascalban vicces programot, hogy lehet csinálni, lehet-e?

Ha lehet tök8 milyen csak írjátok le :D

Legjobb válasz: Milyen "vicces programot" akarsz csinálni? Technikailag abban is bármit meg lehet írni, csak max kicsit több munka.

Milyen "vicces programot" akarsz csinálni? Technikailag abban is bármit meg lehet írni, csak max kicsit több munka.
Nahát, Éjbenjáró, mi az, hogy nincs értelme? Hol voltál, amikor a programozás fõbb trendjeit tanultátok: Vicces programok, érdekes programok, sípolós programok, lelkesítõ programok, olcsó programok, bosszantó- és unalmas programok, valamint olyan programok, amelyikben macska is szerepel.
A kérdező hozzászólása: Utolsó kommentelõ! Igen vmi ilyen progamnak kéne a forráskódja. :D
program viccesmacska; uses crt; var i: byte; Begin clrscr; write("Szereted a vicces macskákat?"); readln(i); clrscr; if i<50 then writeln(" Két rendõr megy az utcán. Az egyik talál valamit a földön. Kérdi a másikat: - Te mi ez? - Nem tudom. Lehajol és beleharap. - Te, ez macskaszar! - Add ide! - mondja a másik rendõr, és õ is beleharap. - Te! Ez tényleg macskaszar! - Hú, még jó, hogy nem léptünk bele!"); else writeln("RETEK!!!"); End.
Hát a sorvégék hun maradtak? De a megoldás frappáns.
A sorvégeket elvitte a cica :-)
Nahát, ilyen ziccert kihagyni... :)
Ennek a kérdésnek így semmi értelme. De igen, lehet benne akár vicces programot is írni.


Ilyet hogy lehet csinálni? Brad Pittéktől függetlenül.

Tehát letiltani bizonyos kifejezéseket a google-ben.

Legjobb válasz: olyat hogy lehet csinálni hogy az összes szelep/cölöp egyszerre eltünjön a fõld szinérõl ? :D tessék a kérdésere egy válasz http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=hu&ans.. hol is találtam??? ja gúgliban :D

olyat hogy lehet csinálni hogy az összes szelep/cölöp egyszerre eltünjön a fõld szinérõl ? :D tessék a kérdésere egy válasz http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=hu&ans.. hol is találtam??? ja gúgliban :D

Ilyen sminket, hogy lehet csinálni? (videóval ha lehet)

http://meggyeslepenyleso.blogspot.com/2011/08/sirodat-hiaba-..

Legjobb válasz: A hozzászólásban azt írja sebkészítõvel és mûvérrel + szemfestékek. Szerintem ehhez kell egy kis kreativitás hogy meg lehessen csinálni.

A hozzászólásban azt írja sebkészítõvel és mûvérrel + szemfestékek. Szerintem ehhez kell egy kis kreativitás hogy meg lehessen csinálni.
A kérdező hozzászólása: köszi, az volt a gond, hogy nem tudtam, hogy mondják angolul :)
Magát a képet, vagy bejelölgetni az embereket? :)
A kérdező hozzászólása: már rájöttem :) de azért kösz

Hogy lehet a sims2 házi kedvencben állatot csinálni? Mármint tudok kutyát és macskát de a papíron papagájt és hörcsögöt azaz kisebb állatokat is mutat azokat hogy lehet csinálni?

Legjobb válasz: úgy hogy az állatos cuccoknál megveszed a kalitkát, aztán ha az megvan, rákattintasz, hogy feltöltés, és akkor lesz benne papagáj, höri.

úgy hogy az állatos cuccoknál megveszed a kalitkát, aztán ha az megvan, rákattintasz, hogy feltöltés, és akkor lesz benne papagáj, höri.
A kérdező hozzászólása: A mentés után ki lehet törölni az alapvideót?
A projektfájlra gondolsz ? Ha nincs rá szükséged, és az eredeti videót sem használod már, akkor mindkettõ törölhetõ. Azért mielõtt törölnél, nézd meg a "végterméket", és ha minden oké, akkor törölj !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!