Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet csillapítani az (8 db)

Hogyan lehet csillapítani az elvonási tüneteket?

Éppen leszokóban vagyok a dohanyzasrol, mar 3 naőja nem gyujtottam ra, a tüdőm folyamatosan mintha szorítana, alig kapok levegőt, a fejem is fáj, majd belebolondulok! Valaki esetleg tudna adni tanácsot, hogy hogyan csillapitsam ezeket a tüneteket?

Legjobb válasz: Nyugalom kell én 4 hónapja nem szívom és még most is erõsen kívánom, de nem birok venni nincs rá pénzem az-az úr nálam a pénz. Szóval kitartás hiába mondják, hogy könnyû egy fenét könnyû. Az elvonási tünetet nem lehet csillapítani csak ha lefoglalod magad valamivel.

Nyugalom kell én 4 hónapja nem szívom és még most is erõsen kívánom, de nem birok venni nincs rá pénzem az-az úr nálam a pénz. Szóval kitartás hiába mondják, hogy könnyû egy fenét könnyû. Az elvonási tünetet nem lehet csillapítani csak ha lefoglalod magad valamivel.
Én sportolok. Kondi terem+futás De bazz ez is csak a nap 2-3 órája. Addig ott van még 12 óra. Én is kétségbe vagyok esve, 8 év dohányzás, ez a 2.hét. Az õrület határán vagyok :D
Én 2 hónapja nem gyújtottam rá és sokszor kívánom.Most nikotin mentes e cigit szívok, magamnak töltöm és az nagyon sokat segít.De csak itthon szívom, mert kint az utcán a szél elviszi a füstöt és akkor már nincs meg az illúzió, hogy cigizek.Egyszer majd az e cigit is el fogom hagyni, de úgy érzem, hogy ahhoz most nem vagyok eléggé felkészülve, fõleg most, hogy itt vannak a vizsgák.:( Amúgy a ciginél nincsenek fizikai elvonási tünetek, ez csak pszichés.Én nagyon nagyon nagyon függõ voltam, mégsem éreztem semmi testi fájdalmat a leszokásnál, csak éppen végigbõgtem az egész napot és rémálmaim voltak.Ja és 2 hónapig napi 3 órákat aludtam.Mindenkinél másképp jelentkeznek az elvonási tünetek.

Hogy lehet csillapítani az evési kényszert? Fõleg édesseget, aztán meg este egyre jobban. Késõn szoktam lefeküdni, és még éjfélkor is eszem. Általában, szénhidrátot, tészta féle, süti, és szinte minden édesség. Van aki tud ebben segíteni?

Legjobb válasz: Nekem is ez a bajom. Hihetetlenül vágyom minden édes dologra, állandóan. Én most úgy próbálok rajta enyhíteni, hogy megpróbálom mindenféle gyümölccsel helyettesíteni (pl. mangó vagy ananász, ilyen jó édesekkel) vagy egy gyümölcs salit összedobok, és ízesítésként natúr joghurttal locsolom meg. Szóval szerintem a kulcs a helyettesítés. Nekem ez válik be, mert nagyon szeretem a gyümölcsöket és édesek is, de nem tudom, hátha ír valaki még mást amivel helyettesíteni tudod az édességeket és nem hízol tõlük!

Nekem is ez a bajom. Hihetetlenül vágyom minden édes dologra, állandóan. Én most úgy próbálok rajta enyhíteni, hogy megpróbálom mindenféle gyümölccsel helyettesíteni (pl. mangó vagy ananász, ilyen jó édesekkel) vagy egy gyümölcs salit összedobok, és ízesítésként natúr joghurttal locsolom meg. Szóval szerintem a kulcs a helyettesítés. Nekem ez válik be, mert nagyon szeretem a gyümölcsöket és édesek is, de nem tudom, hátha ír valaki még mást amivel helyettesíteni tudod az édességeket és nem hízol tõlük!
szomjasak vagytok:D
A kérdező hozzászólása: Sajnos nekem nem bírja a gyomrom a gyümölcsöt, salátát csak a szilárd ételeket.
ilyen hülyeségeket ne találj már ki, ez szánalmas:)
Hogyhogy nem bírja? Még megértem, ha pár gyümit a savassága miatt nem tudsz enni, de abból is van ami nem olyan savas. Na de zöldségeket? Azt mért nem bírja a gyomrod?

Hogyan lehet csillapítani a terhesség elsö felében az alhasi fájdalmakat, mert néha igen kimeritö tud lenni a fájás!? Én a 7. hétben vagyok az ultrahangon rendbe volt minden

Legjobb válasz: Pihenéssel és MagneB6 is jó lehet. Vigyázz magadra, ne idegeskedj és kíméld magad! Jobbulást kívánok Neked!

Pihenéssel és MagneB6 is jó lehet. Vigyázz magadra, ne idegeskedj és kíméld magad! Jobbulást kívánok Neked!

Hogy lehet egyszerûen, vagy gyógyszerrel csillapítani az éhséget?

Nagyon szeretnék fogyni, edzek is, de nem tudom, hogy mi legyen akkor/abban a helyzetben, ha nagyon megéhezem.

Legjobb válasz:
Nem hittem volna, hogy valakinek ilyen módon segíteni fogok, de most megteszem. Kedves Barátom, ha abba a kényes helyzetbe kerülsz hogy megéhezel, egyél. Hogy honnan a fenébõl gondoljátok, hogy fogyáshoz koplalni kell azt nem tudom, de sürgõsen kiverhetnétek a fejetekbõl, a saját érdeketekben. Átolvasok pár kérdést ezen az oldalon és mindenki kevesebbet akar enni. Nem ám hogy igazi ételt akarnának enni, hanem keveset. 1-2 válasz van ami arról szól, hogy normális ételt kellene enni, a többi válasz és a kérdések nagy része azt sejteti, hogy túl sokat esztek és ezen kellene változtatni. Ez pedig távol áll a valóságtól. Akkor is hájas leszel, ha kevesebbet eszel amíg az nem jó étel, sajnálom.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem hittem volna, hogy valakinek ilyen módon segíteni fogok, de most megteszem. Kedves Barátom, ha abba a kényes helyzetbe kerülsz hogy megéhezel, egyél. Hogy honnan a fenébõl gondoljátok, hogy fogyáshoz koplalni kell azt nem tudom, de sürgõsen kiverhetnétek a fejetekbõl, a saját érdeketekben. Átolvasok pár kérdést ezen az oldalon és mindenki kevesebbet akar enni. Nem ám hogy igazi ételt akarnának enni, hanem keveset. 1-2 válasz van ami arról szól, hogy normális ételt kellene enni, a többi válasz és a kérdések nagy része azt sejteti, hogy túl sokat esztek és ezen kellene változtatni. Ez pedig távol áll a valóságtól. Akkor is hájas leszel, ha kevesebbet eszel amíg az nem jó étel, sajnálom.
igyál sok szénsavmentes(!!!) vizet és rágózz;)
Egyél rendes kaját, nem leszel éhes.

Hogyan lehet a fájdalmat csillapitani váll arthrosisban szenvedőknél? Hogyan segitenek az orvosok?

Az orvosok a röntgen lelet és egyéb vizsgálatok alapján azt mondják, hogy már nincs is váll izülete anyámnak. M?teni kellene, de életkora miatt nem lehet. Nagy fájdalmai vannak, és alig tudja mozgatni mindkét karját. A fájdalomcsillapitást nem tudják megoldani. Joga van hozzá, csak lehet?sége nincs. Van valaki akinek segitettek ebben és enyhültek a fájdalmai?

Legjobb válasz: flectort házi orvos is felirhatja és használ rá. nagyon régóta röntgenezek arthrosisos csipõket, vállakat is, némi affinitásom van hozzá. és a proenzi 3 is nagyon jó. igaz, elég drága.

flectort házi orvos is felirhatja és használ rá. nagyon régóta röntgenezek arthrosisos csipõket, vállakat is, némi affinitásom van hozzá. és a proenzi 3 is nagyon jó. igaz, elég drága.
háziorvos?
irass fel a hazi orvossal flector port, az hatasos izuleti fajdalmakra is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de ez elég súlyos betegség. A háziorvos csak azt irhatja fel amit szakorvosok, pl: reumatológus, javasolnak. Kb. tiz félével próbálkoztak már. Van ami nem használ, és van amihez egy-két év alatt hozzászokik. Mivel nem ordit egésznap fájdalmában, olyan gyógyszereket nem irnak fel, amit a rákbetegek kaphatnak. Néhány szakkönyvet már kiolvastam az elmúlt években. Nem találkoztam olyan arthrosisos beteggel, akinek ez a vállizületében lenne. A leggyakoribb a csipõ és a térd. Van olyan fájdalom csillapitó ami enyhitene és kaphatná is?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! 87 éves az anyám. 2000-ben kezdõdött a jobb és 2004-ben a bal vállában. Okát nem tudják. Nincs már porc a vállizületeiben, a csontvégek porlanak. Nincs mit regenerálni, nincs válla! A környéki izmok 2/3-a elsorvadt, eltünt. Aktiv gyulladások már nincsenek. Karjai a törzse mellett lógnak, innen kb. 15 foknyira tudja emelni õket.Könyökbõl az alkart még igen, mert a könyökében még nincs ez.Vetkõztetjük, öltöztetjük, fürdetjük stb. Csak a fájdalmán szeretnénk enyhiteni, de már nem birja, hogy orvostól orvosig hurcolom és nem tudnak segiteni. Az utolsó dokitól kijöttem tegnap és dühöngtem magamban, mert nem segitett. Késõbb a gyógyszertárban kezdtem el õrjöngeni, de nem ott kellett volna...Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Bocs, folytatom. Flectort kapott, Cataflamot szedett, Movalist, Szteroidokat erõs gyulladások idején, Mesulidot. A fájdalom ambulancián hetekig szurkálták, de mondták, hogy már késõn mentünk (2006 õsz) annyira sorvadtak az izmai. Ott javasolták a Contramal cseppeket, amiket már korábban is irt fel a háziorvos. 2006 óta szedi, ha jól van nem veszi be, de ez már mostanában nincs igy. Csak 1-1, 5 órára csillapitja. Néha tud aludni, néha pokoli kinjai vannak, fõleg ha más baja is van mellé. Ha beveszi és amikor hatni kezd onnantól kezdve mozdulatlan marad akkor több órára is fájdalom mentes, de ez nem sikerül mindig. A mozdulatlanságtól pedig tovább sorvadnak az izmai. Az eü. újságok reklámozzák a fájdalomcsillapitókat, hogy nem kell szenvedni, csak forduljon orvosához...stb. Bocs.

Hogyan lehet az erős nemi vágyakat csillapítani, vagy egy időre megszüntetni?

Legjobb válasz: Valamikor a katonaságnál brómot tettek a reggeli lótejbe (cikóriakávé). Az lenyugtat. De régen a kórházban is adtak a férfiaknak. Én mindig kiöntöttem.

Valamikor a katonaságnál brómot tettek a reggeli lótejbe (cikóriakávé). Az lenyugtat. De régen a kórházban is adtak a férfiaknak. Én mindig kiöntöttem.
heréléssel
Fussál sokat Ne nézd a nõket Foglald le magad hobbikkal
Szerintem örülnöd kell, hogy nem vagy fatökû! Ne tégy ellene semmit, majd ha lesz barátnõd, õ tudni fogja a módját, hogyan fárasszon le. Addig meg maszturbálj és ne a szexen járjon állandóan az eszed!
A kérdező hozzászólása: Oké de gondolom nem valami gyamoltalan visszahúzódó csajt kell keresnem nem igaz? ;)
Persze! De míg egy ilyet találsz, addig ne tégy semmit a vágyaid ellen! Se alkalmazz tablettát vagy kúpokat, ne engedd senkinek, hogy bármit is bedumáljon neked! Örülnöd kell annak, hogy ilyen vagy. Képzeld el, milyen égés lenne ha egyszer összejössz egy csajjal és nem áll fel! Masz- turbálással könnyíthetsz magadon!
Milyen különbségek vannak orgazmus és orgazmus között! A maszturbálás szinte sz.rt sem ér barátnõvel élvezéshez képest... Dobd föl valamivel a maszturbálást, amivel lekötöd magad 15-30 percre is. Az, hogy mivel, a te dolgod.
Nagyon kérlek, ne tégy ellene semmit!
ne szüntesd meg, keress olyat aki örömét lelné az erõs nemi vágyadban
keress meg engem...
A kérdező hozzászólása: Bocsi de fiú vagyok...
Szerintem sem kell. Te ilyen vagy és kész. Idõvel úgyis csillapodik. Ez nem káros. Bár, nem tudom nálad mennyire durva ez, meg egyáltalán nõ vagy vagy férfi? Nézd, ha valakinek a szexuális vágya annyira sok, hogy lehetetlenné teszi a mindennapi tevékenységeket, csak akkor kell esetleg orvoshoz menni, de inkább keress párt és éld meg a vágyaidat, máris nem lesz olyan intenzív.
A kérdező hozzászólása: önkielégítéssel nem lehet...
maszturbálással
Akarat.
adsz belõle kölcsön ;)
le kell vágni aztán már nem lessz mivel :S van ilyen
A kérdező hozzászólása: jó de ez káros...
A kérdező hozzászólása: # 3/6: Minek neked az? :D
korod? nemed?
"Az elemi bróm nagyon veszélyes méreg, tüdõvizenyõt, az elemi és a vegyületekben található bróm pedig férfiaknál impotenciát okoz. Vegyületeit nyugtatónak alkalmazzák a gyógyszeriparban." A brom sajnos nem jo, meg ha ideiglenesen jo is lenne, hosszu tavon megolne.
# 3/6 vagyok :) mert nálam pont az a gond hogy nagyon gyenge :S L21
De miért kéne...? Inkább éld meg õket.
nõ vagyok én imádnám ha mindig akarnád!!!!!!

Hogyan lehet hamar csillapítani az orrvérzést?

Még csak kétszer fordult el?,de egyik pillanatról a másikra ömleni kezdett!Mindenem tiszta vér lett,szabályosan fojt!Szerencsére otthon voltam,az els?nél meg a kocsiban és nem az utcán.Mit tudok vele kezdeni,hogy hamar elálljon ha újra nekiáll?

Legjobb válasz: Egy zsepit narmál tampon vstagságig összetekersz,és beledugod az orrodba,majd hátrahajtod a fejed.Mikor az átázott csinálsz még egy csigát,és azt is beledugod az orrodba.Addig meg a játék,amíg el nem áll.Amúgy attól függ,h milyen hamar áll el,higy mennyire gyorsan alvad meg a véred.Olyan 1-2 perc alatt el szokott állni ezzel a módszerrel.

Egy zsepit narmál tampon vstagságig összetekersz, és beledugod az orrodba, majd hátrahajtod a fejed.Mikor az átázott csinálsz még egy csigát, és azt is beledugod az orrodba.Addig meg a játék, amíg el nem áll.Amúgy attól függ, h milyen hamar áll el, higy mennyire gyorsan alvad meg a véred.Olyan 1-2 perc alatt el szokott állni ezzel a módszerrel.
Én azt nem tudom, hogyan kell elmúlasztani, de azt igen, hogy tilos hátrahajtanod a fejed.
A fejedet HÁTRA és ELÕRE HAJTANI TILOS orrvérzés esetén. A tamponálás sem a legjobb megoldás. A legjobb, ha probálod egyenesen fenn tartani a fejed, és lehetõség szerint minnél elõbb hideg vízes borogatást tenni a hátra a nyakadra. Az orrod elé tegyél zsebit vagy bármi mást és ne mozgasd, törlögesd, stb. a zsebit és az orrod. Próbálj meg leülni de a fejed mindig egyenesen tartsd.
Én is küzdök az orrvérzéssel de nekem sokat segít, hogy naponta szedek C vitamint kapszula formájában!De ha olyan erõs akkor menj el dokihoz és segítenek!
Nekem is vérzett örökké, s az orvostól kaptam Rutascorbint. C-vitamint és rutint tartalmaz. Erõsíti a kapilláris ereket, így kevésbé pattannak el. Régen recept nélkül lehetett kapni, s nem volt drága. S finom is volt :)

Mi lehet akkor a baj, ha középső ujjam van hogy erősen fáj? Nem tudom csillapítani, vagy megszüntetni, de kezd az agyamra menni. Csak egyszerűen fáj, hogy könnybe lábad a szemem.

Legjobb válasz: na de mégis hogyan vagy mitõl, mikor fáj??? ízületi jelleggel vagy másképp? ezt így nem nagyon értem ... és mire érted a csillapítást? mivel próbáltad?

na de mégis hogyan vagy mitõl, mikor fáj??? ízületi jelleggel vagy másképp? ezt így nem nagyon értem ... és mire érted a csillapítást? mivel próbáltad?
A kérdező hozzászólása: leginkább ízületi fájdalom, akkor jelentkezik általában mikor megerõltetem, sport, vagy írás közben..esetleg utána. De van, hogy csak szimplán el kezd fájni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!