Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet borom (427 db)

Hogy lehet bőrt fehéríteni illetve a barnulást megakadályozni? Tippek? (kép)

Szóval amiket most csinálok hogy ne barnuljak:

Legjobb válasz: A képen sztem egyértelmû hogy lány a kérdezõ :D Szépészeti okokból nem akarsz barna lenni vagy a bõröd egészsége miatt? Amúgy nem tudok hasznosat írni, a citromlé elvileg fehéríti a bõrt, de nem a barnulást akadályozza meg, szóval nem tudom. Ráadásul nem hiszem, hogy jót tenne a bõrödnek.

A képen sztem egyértelmû hogy lány a kérdezõ :D Szépészeti okokból nem akarsz barna lenni vagy a bõröd egészsége miatt? Amúgy nem tudok hasznosat írni, a citromlé elvileg fehéríti a bõrt, de nem a barnulást akadályozza meg, szóval nem tudom. Ráadásul nem hiszem, hogy jót tenne a bõrödnek.
A kérdező hozzászólása: Vietnámi
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)
ismerõsöm is az:) És neki mindenféle szín jól áll:) Szerintem a sötétkéket, zöldet kerüld:)
megbolondultál?:D Fõleg ha fiú vagy:D Imádom az ázsiai fiúkat, fõleg a bõrszínük miatt!!! Egyébként fontos a D vitamin bevitel, ahhoz pedig nap kell:) Úgyhogy ne tedd ezt magaddal légy szíves:) 16/L
Én úgy tudom, hogy Rihanna is valamivel kivilágosította a bõrét. Szerintem így néz utána! Amúgy ha nem mész a napra akkor úgy tudom gondoskodni kell a D3 vitaminról, de persze azt is lehet szedni, mint a többi vitamint. Ja és amúgy nyugi. Ha te tudnád, hogy én mit meg nem adnék ha olyan lenne a bõrszínem, mint a tied... :( Az enyém hófehér. Nem tudok lebarnulni csak leégni... (nagyrészt magyar vagyok, de rengeteg É-Európai felmenõvel) Hidd el sokkal szebb a barna bõr! :)
én se tudok semmi hasznosat írni, de szerintem szép a barna bõr és ha fehéret veszel fel akkor kiemeli és az nagyon szép szerintem....de a naptejen kívül nemigen tudok mást javasolni:/
A kérdező hozzászólása: aha csak akkor sem kaptam hasznosabb választ...
te már tettél fel kérdést, ugye? :)
eltaláltam:D
amúgy milyen nemzetiségû vagy?:D
A kérdező hozzászólása: ööö lány vagyok... XD Igazából azért nem szeretnék barna lenni mert minden nehéz vele... mármint alig tudok ruhát venni mert szerintem olyan "érdekesen" néz ki minden szín rajtam... amit mindig mondanak, az a fehér, de azzal meg még barnábbnak nézek ki... De azért köszönöm a válaszokat!
ha pedig te vagy a képen, szerintem szép :D Ne akard megváltoztatni :D
De miért nem akarsz barna lenni ? :O
A kérdező hozzászólása: hát... jó, köszönöm... :'( annyira jól néz ki szerintem a fehér bõr... bár mondjuk mindenkinek az kell amije nincs, szóval....

Hogyan lehet bőrt fehéríteni?

Szeretném a b?römet "hullafehér"-re "csinálni".

Legjobb válasz: Valami jelmezbálba készülsz? Akkor liszttel sikerül biztos, de hogy bõrt fehéríteni azt talán egy jó kozmetikus vagy egy plasztikai sebész tudja!

Valami jelmezbálba készülsz? Akkor liszttel sikerül biztos, de hogy bõrt fehéríteni azt talán egy jó kozmetikus vagy egy plasztikai sebész tudja!
A kérdező hozzászólása: Nincs rá valami gyümölcs, vagy hõmérséklet, vagy valami?
Kérdezd meg Michael Jackson-t :D
Véglegesen nem igazán lehet, régen ólom alapú festéket használtak vagy púdert de abba sokan belehaltak. Ha csak ideiglenesen kell akkor hintõporral egész haláli arcod lehet.
világos alapozóval:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Olyat nem tudtok, ami itthon megoldható mindenféle krémek nélkül?
Véreztesd ki magad.
A kérdező hozzászólása: Az mi, hogy?

S. O. S. Gimpben va. Photoshopban hogyan lehet bőrt halványítani, h ne legyen olyan vörös?

Legjobb válasz: Photoshop-ban az Image / Adjustment / Color Balance-szal próbálkoznék elsõre.

Photoshop-ban az Image / Adjustment / Color Balance-szal próbálkoznék elsõre.
Ctrl + U-val halványíthatod a színeket. Ha kijelölöd az arcot, akkor csak azt halványítja.
A kérdező hozzászólása: Vielen dank.

Honnan lehet tudni, hogy egy bor minőségi-e?

Gondolom,a magasbb ár még nem garancia...

Legjobb válasz: Azért bizonyos termékeknél, pl a bornál is az ár valamelyest reflektál a bor minõségére is. Azért valamelyest, mert pl a minõségükhöz képest a magyar borok olcsóak, viszont a külföldi borok (bár már nem számítanak luxusnak) jóval(!) drágábbak a valódi külföldi árnál. Szárazanyagtartalom például szintén jó mérce nem hozzáértõknek, de ha pl csak nevek után mész -nem hozzáértõként- ellavírozol ezen az úton is. Én pl azt mondom, hogy Magyarországon fehérbõl kevés olyan jót ittam, mint a Borbély pincészet Somlói Juhfark nevû bora, vagy ugyanott a 2003-as Tomaj Cuveé. Fehérbõl tudom még ajánlani az Irsai Olivér HILLTOP-ját. Ezek úgymond' "itatós" borok. Nem testesek, lágyak, enyhe savakkal. Ezekkel éppen ezért nem lehet befürödni, bárhová vihetõek, ha nem is értesz hozzá, nem tudsz lukra futni velük egy vendégségben. A vörösek...más sztori. Azt már esetleg kevesebben szeretik, éppen ezért fel lehet vele szaladni a patkára. Pl. ott az Egri Bikavér. Mondhatjuk, szinte mindenki ismeri. Mégis, ha életedben elõször beleiszol, ...hát ritkán hallottam mást, hogy "mi ez a szar" pedig jó bor, jó kézben, csak tudni kell, hogy egy nagyon nagyon NAGYON száraz bor. Éppen ezért isszák sokan kólával. Egyébiránt azt még elmondom egyszerûen, hogy mi a "száraz" és az "édes" bor, hogy ha arra esik a téma, ne mondj hülyeséget: Lényegében a száraz bort azért hívjuk így, mert "száraz érzés" marad a szánkban utána. A fogad, ha összeér, még csikorog is néha. A bor savanykás, és nem mondanád róla elsõnek a szõlõ ízt. Az édes ennek az ellentetje. A fogad, ha összér, nem csikorog, hanem elsiklik egymáson. A bor fogyasztása utáni 5-6 mp-ben már érzed az édeskés ízt. Szõlõ egyértelmûen. (Aki kicsit is vágja, annak persze a száraz is az, csak a laikusnak másképp jön le) Nos ezek az alapok. Kezdj el foglalkozni vele. Ha férfi vagy (vagy leszel) akkor kutya kötelességnek érzem, hogy egy asztalnál egy kóstolás ne jelentsen gondot, hogy hogyan kell, illetve hogy melyik a fehér boros, a vörösboros és a vizes pohár. És nem is mutat rosszul egy anyós elõtt pl, ha értesz kicsit hozzá. Van a deluxe.hu -n ilyen szekció, ahol a borokról olvashatsz többet. Remélem sikerült felkeltenem az érdeklõdésed, és segítettem.

Azért bizonyos termékeknél, pl a bornál is az ár valamelyest reflektál a bor minõségére is. Azért valamelyest, mert pl a minõségükhöz képest a magyar borok olcsóak, viszont a külföldi borok (bár már nem számítanak luxusnak) jóval(!) drágábbak a valódi külföldi árnál. Szárazanyagtartalom például szintén jó mérce nem hozzáértõknek, de ha pl csak nevek után mész -nem hozzáértõként- ellavírozol ezen az úton is. Én pl azt mondom, hogy Magyarországon fehérbõl kevés olyan jót ittam, mint a Borbély pincészet Somlói Juhfark nevû bora, vagy ugyanott a 2003-as Tomaj Cuveé. Fehérbõl tudom még ajánlani az Irsai Olivér HILLTOP-ját. Ezek úgymond' "itatós" borok. Nem testesek, lágyak, enyhe savakkal. Ezekkel éppen ezért nem lehet befürödni, bárhová vihetõek, ha nem is értesz hozzá, nem tudsz lukra futni velük egy vendégségben. A vörösek...más sztori. Azt már esetleg kevesebben szeretik, éppen ezért fel lehet vele szaladni a patkára. Pl. ott az Egri Bikavér. Mondhatjuk, szinte mindenki ismeri. Mégis, ha életedben elõször beleiszol, ...hát ritkán hallottam mást, hogy "mi ez a szar" pedig jó bor, jó kézben, csak tudni kell, hogy egy nagyon nagyon NAGYON száraz bor. Éppen ezért isszák sokan kólával. Egyébiránt azt még elmondom egyszerûen, hogy mi a "száraz" és az "édes" bor, hogy ha arra esik a téma, ne mondj hülyeséget: Lényegében a száraz bort azért hívjuk így, mert "száraz érzés" marad a szánkban utána. A fogad, ha összeér, még csikorog is néha. A bor savanykás, és nem mondanád róla elsõnek a szõlõ ízt. Az édes ennek az ellentetje. A fogad, ha összér, nem csikorog, hanem elsiklik egymáson. A bor fogyasztása utáni 5-6 mp-ben már érzed az édeskés ízt. Szõlõ egyértelmûen. (Aki kicsit is vágja, annak persze a száraz is az, csak a laikusnak másképp jön le) Nos ezek az alapok. Kezdj el foglalkozni vele. Ha férfi vagy (vagy leszel) akkor kutya kötelességnek érzem, hogy egy asztalnál egy kóstolás ne jelentsen gondot, hogy hogyan kell, illetve hogy melyik a fehér boros, a vörösboros és a vizes pohár. És nem is mutat rosszul egy anyós elõtt pl, ha értesz kicsit hozzá. Van a deluxe.hu -n ilyen szekció, ahol a borokról olvashatsz többet. Remélem sikerült felkeltenem az érdeklõdésed, és segítettem.
az elõttem szóló szépen megfogalmazta, én nem vagyok szakértõ de ahogy a szádba ér, sõt már a szagáról illetve illatáról fel lehet ismerni h minõségi van e a poharadban, vagy valami pancsolt, cukrozott lötty
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat! Meg ugye egészségesebb is a jó bor...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tartalmas választ! A szárazanyagtartalomnál nem írtad, hogy mi utal arra, hogy minõségi bor-e. Egyébként lány vagyok, de szerintem nem árt, ha egy-két dolgot tudok errõl a témáról is :-)
Minél több annál jobb... röviden. Ha pl lemész egy közértbe, és megnézed pl az ilyen "Hörpintõ" meg "Rottyantó" illetve "Itató" meg akámilyen hasonló kétlitykós palackban árult csavaros tetejû csodát, ami úgy nyílik (olyan szisszenéssel) mint egy kóla, azok valszeg 2% alatt vannak.
Annyit tennék még hozzá, hogy a színén, ízén és az illatán kivül amikor kiöntjük a pohárban buborékosodik az ital felülete. Ezekre kell figyelni.

Hogyan lehet eldönteni, hogy a szülés után ami a hasamon maradt az háj vagy a kinyúlt bőr?

Tudom,nagyon hülye kérdés.Teherbeesés előtt 44 kg voltam,szülni 70 kg-mal mentem,most 47 vagyok.Ha lehajolok lóg a hasam,állva nem.Elmúlik ez valamitől?

Legjobb válasz: Nem hulye kerdes, foleg mivel a bor nagy reszben zsir, igy ha az egyikbol sok van (mert ugye kinyult), akkor a masikbol is tobb van, mint volt. Tudom, ez most hulyen hangzik. Az viszont ugye egyaltalan nem mindegy, hogy mennyi zsir van a borod alatt. Minel jobban rancolodik, elvileg annal kevesebb, mertha tobb zsir van, akkor az jobban kiteliti a borodet, akkor nem lesz annyi fodrocska, inkabb kevesebb, viszont nagyobb. Egyebkent ugy tudod meg megnezni, hogy osszecsiped a borodet azon a reszen, kicsit megnyomod es latod, hogy milyen vastag zsirreteg van alatta. Ha vastag, akkor bizony van felesleges zsir is, ha vekonyabb, "lotyogosebb", akkor inkabb az csak a borod. En vekony vagyok, sportolok rendszeresen, sulyom valtozatlan, a centik nem valtoztak a lanykorihoz kepest. Nekem konkretan a hasam is kockas, neha jobban, neha kevesbe, de a borom nem olyan feszes, mint lanykoromban volt, de nem sirom vissza, mert kihordtam ket gyereket, ugyhogy ez termeszetes. Nekem is rancosodik, ha elore hajolok, vagy epp ulok, persze, nem vagyok ra buszke, nem tetszik ugy igazan, de ruhaban peldaul semmi nem latszik ebbol, meg teljesen szuk ruhakban sem, igy nem is panaszkodom, jo, hogy megusztam ennyivel. Es valtozni sem fog ez mar, nalam biztosan nem, mert mar ket eves lesz a kisebbik gyermekem, en sem leszek fiatalabb, ugye minel idosebb valaki, annal kevesbe feszes a bor. En normalisan etkezem, heti 4-5 alkalommal sporotolok, ha eddig nem feszesedett vissza teljesen a borom, akkor mar ezutan sem fog. Foleg, hogy meg szeretnenk egy babat. :) Szoval ez van.

Nem hulye kerdes, foleg mivel a bor nagy reszben zsir, igy ha az egyikbol sok van (mert ugye kinyult), akkor a masikbol is tobb van, mint volt. Tudom, ez most hulyen hangzik. Az viszont ugye egyaltalan nem mindegy, hogy mennyi zsir van a borod alatt. Minel jobban rancolodik, elvileg annal kevesebb, mertha tobb zsir van, akkor az jobban kiteliti a borodet, akkor nem lesz annyi fodrocska, inkabb kevesebb, viszont nagyobb. Egyebkent ugy tudod meg megnezni, hogy osszecsiped a borodet azon a reszen, kicsit megnyomod es latod, hogy milyen vastag zsirreteg van alatta. Ha vastag, akkor bizony van felesleges zsir is, ha vekonyabb, "lotyogosebb", akkor inkabb az csak a borod. En vekony vagyok, sportolok rendszeresen, sulyom valtozatlan, a centik nem valtoztak a lanykorihoz kepest. Nekem konkretan a hasam is kockas, neha jobban, neha kevesbe, de a borom nem olyan feszes, mint lanykoromban volt, de nem sirom vissza, mert kihordtam ket gyereket, ugyhogy ez termeszetes. Nekem is rancosodik, ha elore hajolok, vagy epp ulok, persze, nem vagyok ra buszke, nem tetszik ugy igazan, de ruhaban peldaul semmi nem latszik ebbol, meg teljesen szuk ruhakban sem, igy nem is panaszkodom, jo, hogy megusztam ennyivel. Es valtozni sem fog ez mar, nalam biztosan nem, mert mar ket eves lesz a kisebbik gyermekem, en sem leszek fiatalabb, ugye minel idosebb valaki, annal kevesbe feszes a bor. En normalisan etkezem, heti 4-5 alkalommal sporotolok, ha eddig nem feszesedett vissza teljesen a borom, akkor mar ezutan sem fog. Foleg, hogy meg szeretnenk egy babat. :) Szoval ez van.
Nem olyan hülye kérdés. :) Én sem voltam túl nagydarab (bár nálad vagy 5 kilóval több a versenysúlyom), és tornáztam is terhesség alatt/után is, mégis most, évekkel a szülés után, nem olyan a hasam, mint volt elõtte. Vékony vagyok, izmos is (többé-kevésbé), de lássuk be, nem szívesen hajolnék le bikiniben, mert másképp gyûrõdik a bõröm. (A köldökömrõl nem is beszélve, ami régen szépen be volt húzódva, most meg látszik az „alja”. Node, az évek során hozzászoktam. A gyereket kell az embernek maga elé állítani, hogy eltakarja. ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Akkor ez van, ezt kell szeretni :)

Nagyon ronda a bőröm(pattanások, miteszerek). Hogyan lehet ezt véglegesen eltűntetni?

20éves vagyok, és nagyon zavar a b?röm. Sokféle krémet kipróbáltam, van valami a tényleg használ?

Legjobb válasz: Diane35 nevü fogamzásgátlo nagyon jo a börre. Csak tönkreteszi a szervezeted,de a böröd addig szép lesz amég szeded. Én nem ajánlom,de ettöl tényleg rendbejön a böröd ideig-oráig

Diane35 nevü fogamzásgátlo nagyon jo a börre. Csak tönkreteszi a szervezeted, de a böröd addig szép lesz amég szeded. Én nem ajánlom, de ettöl tényleg rendbejön a böröd ideig-oráig
Diane 35... mert sok embernek nem használt sõt, attól még lehet h neki jót fog tenni. Pl én is azt szedek 1 ideje, és nekem semmi bajom nincs vele, semmi mellékhatást nem okozott, ezt ki kell próbálni, ha nem válik be abbahagyod és váltasz gyógyszert.
Nem akarok beleszolni, latszolag a fogamzasgatlok tenyleg semmi mellkhatrast nem okoznak, de gondolj arra is, h belsoleg teljesen tonkreteszi a szervezeted. Rendszertelen menzes, na meg ne is beszeljunk a hormonalis elvaltozasokrol a szedes befejezese utan. Szerintem probalj kozmeti9kushoz fordulni, minthogy bajszod is legyen pattanasok mellett, stb. utana.
pRÓBÁLD KI AZ ELICINA CSIGAKRÉMET, ÁRBAN ANNYI MINT A TÖBBI AGYONREKLÁMOZOTT CSODA( 5000FT) , DE EZ TÉNYLEG HAT!
Aki azt írta, hogy a fogamzásgátló teljesen tönkreteszi a szervezeted és rendszertelenül jön meg, az még nem nagyon szedhetett. A fogamzásgátlónak éppen az a lényege, hogy rendszeressé teszi a ciklusodat. Egyébként én már 3, 5 éve szedek bogyót (igaz, nem Diane35-öt), de semmi mellékhatása nincs.
Attól függ melyik kaszthoz tartozol. Ha a zsidókhoz, akkor bizony gondok vannak, de ha ember vagy akkor normális.
Te annyira rettentõen értelmes vagy, hogy az már szinte félelmetes.
Nem nem természetes. Ha jól hallottam nem hülyeséget akarok írni, akkor a kisbabáknak is rendszeresen hátra kell az anyjuknak húzni rajta a bõrt hogy késõbb ez ne okozzon fájdalmat közösülésnél együttléteknél.Elvileg így nyúlítják a bõrt rajta(?) Nem vagyok biztos benne de nekem ezt egy két gyerekes anyuka mondta és mind a két fia felnõtt már.
az attól függ, menyire nem megy lejjebb, amugy a filmekben a színészek körül vannak metélve (ez a zsidó kultúrára a legjellemzõbb de tõlünk nyugatabra is teljesen természetes); megkérdezhetem, hogy volt-e már sexuális kapcsolatod? és hogy fájt-e az eggyütlét?
A kérdező hozzászólása: LadySuzanne igen voltam és nem fályt mivel a nõ nemiszerv belselye nyákás, csúszós és szerintem ezért
... az jó, azért kérdeztem, mert ha egy férfinek fáj mikor szeretkezik vagy le akarja huznia bõröcskét a pénisze tetejérõl, esetleg fittymaszûkülete lehet (ezért huzogatják a kisfiús anyukák a kisfiaik fütyiét, hogy ezet elkerüljék) de ha neked nem fájt, valószínû nem errõl van szó... akkor sajnos nincs ötletem miért lehet

Kb max mennyi lehet úgy fogyni, hogy a bőr ne ereszkedjen meg?

nem vagyok kövér, csak formálódni szeretnék, és csak úgy érdekel a válasz

Legjobb válasz: Elég sokat le lehet fogyni, de nagyon fontos, hogy csak egész lassan (heti max 1 kg, de inkább kevesebb) és sok-sok mozgás mellette. A megereszkedett börnek legtöbbször a túl hirtelen fogyás az oka, föként, ha erös diétával sport nélkül csinálják.

Elég sokat le lehet fogyni, de nagyon fontos, hogy csak egész lassan (heti max 1 kg, de inkább kevesebb) és sok-sok mozgás mellette. A megereszkedett börnek legtöbbször a túl hirtelen fogyás az oka, föként, ha erös diétával sport nélkül csinálják.
nem lenne hátrány mellé gyúrni, hogy kicsit kitöltsd izommal...

A bőr kabátomat véletlenül leöntöttem szövegjavító festékkel. Mivel lehet úgy eltüntetni hogy a bőr ne rongálódjon?

Legjobb válasz: mármint az az ecsetes, fehér trutyi szövegjavító festék? Szerintem várd meg míg megszárad és akkor le lehet kaparni. Emlékszem sulis idõkbõl, néha még a papírról is le lehetett karapgálni.

mármint az az ecsetes, fehér trutyi szövegjavító festék? Szerintem várd meg míg megszárad és akkor le lehet kaparni. Emlékszem sulis idõkbõl, néha még a papírról is le lehetett karapgálni.

Egy nem túl jó házi bort forralt borként hogyan lehet feljavitani? Lehet belőle finom bor?

El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Milyen fûszereket? :)

A kérdező hozzászólása: Milyen fûszereket? :)
A kérdező hozzászólása: Mit csináljal vele akkor ha ne forraljam? Köszönöm a válaszokat! :)
Forralt bornak nem kell jó bor, tegyél bele cukrot, meg füszereket és jó lesz.
Igy van.Lehet gagyi bor is lényeg a cukor a szegfûszeg, szegfûbors pici fahéj.És ne forrald!!!
CSAK melegitsd fel!
Fahéj, szegfûszeg, citrom (esetleg a héja), aki szereti tehet bele szegfû borsot is. Én szoktam néha karamellizált cukorra önteni a bort így egy kicsit különleges zamatot kap. Ha forralod veszít az alkohol tartalmából. Melegítsd és tarsd melegen.
80 fokon forr az alkohol ha afölé viszed kimegy a borból. Fedõ alatt kell tartani.
A fedótõl még kimegy belõle.. ha "megmozdult" (olyasmi mint mikor a víz forrik, de csak az a 10-15% alkohol kezd el pezsegni), akkor vedd le a gázt hagyd ázni benne a cuccot 10 percig aztán kész is van. Amúgy vermutot is lehet csinálni rossz borból, eredetileg arra találták ki.
Attól függ mit értesz "rossz" bor alatt. Egy már illósodó, ecetes, pimpós lõrébõl a Jézus urunk sem csinál jó bort, pedig a Biblia szerint a kánai mennyegzõn ezt a tudását is megcsillogtatta. (Mit nem adnék a szabadalomért..DD)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!