Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet belépő kódot (3 db)

A PC könnyedén díjmentes oktatásra regisztráltam. Nem küldték a belépő kódot, hanem egy angol nyelvű fiókon kell regisztrálni. Hogyan lehet az oktatóközpontba végre belépni? Kérem segítsen, akinek már sikerült v. érintett a témában!

Legjobb válasz: Nem igaz, valamit elcsesztél. Jelenkezz itt: http://pckonnyeden.us1.list-manage.com/subscribe?u=fdb4053f9.. Ha nem megy, próbáld másik böngészõvel!

Nem igaz, valamit elcsesztél. Jelenkezz itt: http://pckonnyeden.us1.list-manage.com/subscribe?u=fdb4053f9.. Ha nem megy, próbáld másik böngészõvel!
A kérdező hozzászólása: Az 1. válaszadónak: köszi, utána nézek! A 2. választ is köszönöm. Rámentem az oldalra. Ezen regisztráltam a kérdés feltevése elõtt! Feliratkozás, következõ oldalon elfogadja, majd kattints a hivatkozásra! Egyedül a pecsét alakú angol feliratra lehet(mail chimp), ami tovább visz az angol nyelvû fiókra.Rossz a böngészõm v. mi a hiba?
Felesleges volt...remélem nem fizettél érte! A legtöbb ilyen fizetös csak a lehúzásre megy... A gép kezelését megtanulhatod online, ingyen http://informatika-kezdoknek.hu/ http://vimeo.com/14360956 vagy kérj meg egy ismeröst, aki elmagyarázza, esetleg agy rendes tanfolyam, ahol kérdezni is tudsz.
Az elõzõ vagyok. Õ és csapata segiteni fog, irj nekik: Oláh Zsolt és a PC Könnyedén csapata E-mail: [email protected]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Kapcsolatba léptem Velük.

Hogyan lehet második belépő kódot csinálni?

Legjobb válasz: ujraregisztralsz...esetleg uj mail cimet ker...

ujraregisztralsz...esetleg uj mail cimet ker...
Regisztrálsz egy másik e-mail címmel is.
beirsz valami nevet meg egy kamu email címet, mivel nem kell semmit sem visszaigazolni emalirõl, így teljesen feleslegesnek tartom, hogy új emailt csinálj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!