Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet belépő (150 db)

Hogyan lehet feldolgozni azt hogy több mint 3 év után a párom (exem? ) úgy döntött hogy belép a hit gyülekezetébe? Lent:

Majd 3 és fél éve vagyunk együtt, semmi el?jel nélkül azt mondta pénteken hogy másnap ha úgy érzi akkor belép.

Legjobb válasz: Téged lepattintott a hapsid. Ha valaki hívõ lesz(belép a gyülekezetbe) nem azt jelenti hogy a barátnõjét is el kell hagynia.

Téged lepattintott a hapsid. Ha valaki hívõ lesz(belép a gyülekezetbe) nem azt jelenti hogy a barátnõjét is el kell hagynia.
És ez pontosan mit is takar, hogy belépett? Mert elég kusza az írásod.
mészárolj le minden hit gyülist :D segítek 19F
Ha megzakkant, hagyd elmenni. Ha így jött elõ, hogy nem százas, még jobb, mintha késõbb durvább dolgot mûvelne. Felejtsd el, reménytelen.
Barom a pasid.
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos tényleg jár, heti legalább 4x és teljesen jól van nélkülem..... Csak arra nem gondolt hogy én nem vagyok jól. Sõt. Köszönöm a válaszokat.
Mit lehet ezen filózni? egyértelmûen hibbant a hapsi. Én még ha "kilépne" se foglalkoznék vele többet. ne viccelj
A kérdező hozzászólása: "barom a pasid" Én is igy gondolom....
A kérdező hozzászólása: Azt jelenti, hogy most már oda fog járni heti 3x legalább és hogy nem lehet velem, mert én bûnbe viszem.... És a múlt héten még azt mondta szeret... most meg azt mondta nem is hiányzok neki, én meg itt maradtam kérdésekkel és teljesen egyedül hogy mit csináljak...
Ha szereted , és együtt akarsz vele maradni, akkor basszál ki vele, lépjél be Te is.

Olyan regisztrációs/belépős felületet, hogy lehet csinálni, hogy ha regisztrálunk/belépünk akkor több mindent láthassunk mint aki nem regisztrált/lépet be?

Legjobb válasz: Miután készen van a reg./belépõs felület, a tartalom generálásakor teszel egy elágazást az alábbiak szerint: ha (az aktuális felhasználó bejelentkezett) { tartalom megjelenítése } különben { kiír "tessék bejelentkezni" }

Miután készen van a reg./belépõs felület, a tartalom generálásakor teszel egy elágazást az alábbiak szerint: ha (az aktuális felhasználó bejelentkezett) { tartalom megjelenítése } különben { kiír "tessék bejelentkezni" }
Kezdõ ebbõl annyit ért meg, hogy :D Itt egy http://codenet.hu/forum/index.php?topic=3607.0 Tanulj belõle


Van ez a játék a Class Fm-en a morning Showban, hogy lehet nyerni 2 db belépőt a 2012-es Forma 1-es Magyar Nagydíjra. Hogyan lehet oda jelentkezni? Elég ha felhívom őket és regisztrálnak? Mikor kell telefonálni?

Legjobb válasz: Ha a mai kérdésre elküldtem a választ, hogy Spanyolország, akkor részt veszek ezen a helikopteres, szállodás sorsoláson?

Ha a mai kérdésre elküldtem a választ, hogy Spanyolország, akkor részt veszek ezen a helikopteres, szállodás sorsoláson?
Csak ha egész héten játszottál.
már késõ, megnyertem õket :D
még jó, hogy az egész héten van.
ezen a játékon pontosan milyen jegyeket lehet nyerni? (álló/ülõ) még holnap is lehet nyerni?
Álló. Egész héten, + pénteken az egész héten játszók közül valaki paddock belépõt kap helikopterrel, luxus szállásal.

Facebookon lehet olyat, hogy ha valakivel üzenetetek váltok, azt berejteni, hogy ha belépek az üzeneteimbe, ne látszódjon, de nem törlődik?

Legjobb válasz: Az üzenetek oldalon minden üzenet jobb végén van egy kis X. Arra kattintva áthelyezi az üzenetet az Archívba, amit az üzenetek oldal alján lévõ linkkel lehet elérni.

Az üzenetek oldalon minden üzenet jobb végén van egy kis X. Arra kattintva áthelyezi az üzenetet az Archívba, amit az üzenetek oldal alján lévõ linkkel lehet elérni.

Otthon van wifi és le van kódolva. Első alkalommal még tavaly a laptopon be lett ütve a jelszó, emiatt most már nem is kéri, amikor belépek a netbe, de nem tudom h mi a jelszó és nagyon kéne. Hogyan lehet megnézni, hogy mi volt a jelszó?

Legjobb válasz: A kis wireless ikonnal feljön a wifi beállítása ablak. A legtöbb esetben ott be lehet állítani, hogy mutassa a jelszót, ne csak a csillagokat/pöttyöket.

A kis wireless ikonnal feljön a wifi beállítása ablak. A legtöbb esetben ott be lehet állítani, hogy mutassa a jelszót, ne csak a csillagokat/pöttyöket.

Hogy lehet megtenni azt hogy belépek valahova, és a gép kikapcsolásával sem lépek ki. Valamin keresztül kell belépni ami állandóan a hálón van?

Legjobb válasz: Állítsd be a böngészõdet, hogy minden elõzményt valamint a sütiket jegyezze meg. Így aktívak maradnak a bejelentkezések. Gyakorikérdésekre pl. soha nem lépek be, csak egyszer mert megmarad bejelentkezve. Néhány oldalnál biztonsági idõkorlát van, így ezt nem lehet megcsinálni.

Állítsd be a böngészõdet, hogy minden elõzményt valamint a sütiket jegyezze meg. Így aktívak maradnak a bejelentkezések. Gyakorikérdésekre pl. soha nem lépek be, csak egyszer mert megmarad bejelentkezve. Néhány oldalnál biztonsági idõkorlát van, így ezt nem lehet megcsinálni.
persze hogy meg lehet ...
tudtommal nem
Ne lopakodj...:D
A kérdező hozzászólása: csak nem szeretném, hogy rámírjanak, ha nem olyan kedvem van, vagy csak kis idõre akarok bekukkantani amúgy elvileg a Lehetõségekre kellene rákattintani, de ha én arra kattintok, semmi se jön be utána.... :S
A kérdező hozzászólása: de nekem miért nem jelenik meg semmi, ha rákattintok a lehetõségekre?
Lehet, nálam is úgy van beállítva. A kis chat ablakocska tetején van az Options vagy Lehetõségek menü, azon belül az elsõ menüpont a Kijelentkezés.

Hogyan lehet az, hogy ahányszor belépek a myvipemre, mindig kiírja, hogy 1-2-3 felhasználó megnézte az adatlapom ( jobb fölső, kispirosan), rámegyek a látogatóimra, és nem jelenik meg senki ( új )?

Mutatja azokat is, akik rejtve néztek meg engem, csak nem mutatja ki a látogatóim közt, vagy bugos a myvip?

Legjobb válasz: Nem lehet hogy a már múltkori látogatók közül nézte meg vki? 2szer úgysem írhat ki egy személyt.

Nem lehet hogy a már múltkori látogatók közül nézte meg vki? 2szer úgysem írhat ki egy személyt.
A kérdező hozzászólása: Jelenleg 2 napja 2 ember van a látogató listámon... megkérdeztem mind a 2 személyt, és azt modnták csak 1x nézett meg engem... Egyébként vannak mások is akik észrevették ezt...
lehet h. az a baj, hogy nem a jobb felsõ sarokba kettintassz rá ahova kiirja ezeket, hanem rámész a látogatóid számára és ottmarad....
A kérdező hozzászólása: neem neem :) nem vagyok ennyire figyelmetlen...:) valami más a hiba


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!