Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet barátnőt szerezni (21 db)

Hogyan lehet barátnőt szerezni?

Sosem volt dolgom még 1 lánnyal se és nagyon magányos vagyok :( 17/F

Legjobb válasz: Óh hát persze, máshogy se lehet érvényesülni a csajoknál csak ha te is átvedlesz gyökérbe.. gratulálok... Kiaknázatlan lehetõségek vannak elõtted, amit ki kell használnod. Nyilván vannak olyan csajok akiknek bejössz, hidd el, ahhoz pedig nme kell kõbunkónak átvedleni hogy érvényesülj. Néz körül társkeresõkön, vagy menj el 1-2 buliba elõször, ne a nagyágyúval kezd hogy végigjárod az összes klubbot, elõször még szépen szolidan 1-1 klub, ha megtetszik egy lány, menj oda hozzá, de ne lehajtott fejel szólítsd meg, hogy "huuu... izéé... ööö... szia! heheheheh" rögtön elküld a sunyiba, a csajok nem bírjak azokat a pasikat akik nem kommunikálnak velük nyitottan, a jó duma a fontos. Légy közvetlen a lánnyal, mértékletesen bókolgass neki, egyebek, hívd meg egy italra, etc.

Óh hát persze, máshogy se lehet érvényesülni a csajoknál csak ha te is átvedlesz gyökérbe.. gratulálok... Kiaknázatlan lehetõségek vannak elõtted, amit ki kell használnod. Nyilván vannak olyan csajok akiknek bejössz, hidd el, ahhoz pedig nme kell kõbunkónak átvedleni hogy érvényesülj. Néz körül társkeresõkön, vagy menj el 1-2 buliba elõször, ne a nagyágyúval kezd hogy végigjárod az összes klubbot, elõször még szépen szolidan 1-1 klub, ha megtetszik egy lány, menj oda hozzá, de ne lehajtott fejel szólítsd meg, hogy "huuu... izéé... ööö... szia! heheheheh" rögtön elküld a sunyiba, a csajok nem bírjak azokat a pasikat akik nem kommunikálnak velük nyitottan, a jó duma a fontos. Légy közvetlen a lánnyal, mértékletesen bókolgass neki, egyebek, hívd meg egy italra, etc.
Na ez aztán jó tanács. Hasonulj a tucatmenõ gy_kerekhez. Legyél csak egyedi, valamiben mindenki jó, élj ahogy jól esik a többi meg majd jön.
Szemetek vagytok! Azt hiszitek ti jobbak vagytok??? Végsõ elkeseredésében fordult ide! Ti meg kigúnyoljátok!!! Kérdezõ. Kövesd az utasításaimat! 1. Lépj ki a WoW-ból! 2. Mondom lépj ki! 3. Nézz tükörbe! 4. Osztályozd magad külsõleg 1 - 10 között. 5. 5 pont felett kezdj el lányokkal beszélgetni. Mondj nekik szépeket és vicces dolgokat. 6. 5 pont alatt ülj vissza a géphez és menj fel lv85 -ig. Nyomi...
Be kell fognod Master labdával. Palett város mellett lehet megtalálni de sajnos legendás pokemon. Sok szerencsét.
ilyen hozzáállással sehogy. jól mondták: kelj fel a gép elõl! Járj el gyúrni, buliba, nézz körül a suliban (ha szemüveges vagy, cseréld le kontaktlencsére), változtasd meg a ruhatárad (nézd meg, hogy öltözködnek nálatok a "menõk", és úgy). de tényleg nézelõdj. mert a csaj nem fog a karjaidba röppenni csak úgy. tenni is kell érte. elsõ az önbizalomtuning (amit fentebb leírtam), utána meg az ismerkedés.
Használd az Erõt, Luke!
Foglalt = jegyben jár, vagy férjezett?? Nálam ezt jelenti a foglalt. Attól mert jár valakivel még lehet vele beszélgetni, lehet a pasija egy bunkó [email protected], és te jobb vagy nála és alakul valami majd.
A kérdező hozzászólása: Hát én a foglalt csajokkal is szoktam barátkozni, de ott néha frusztrált vagyok, nehogy túlzásokba essek.
Szúrj ki egy aranyos csajt fogd el vidd haza :D ha esetleg rosszul viseli, fenyegetõzik akkor ne engedd el. ha el akar menni üsd le nehogymár otthagyjon téged :O:D
Kedves kérdezõ! Ha változtatsz az öltözködési stílusodon, mindenképp olyan ruhát viselj, amiben JÓL érzed magad. Ha te flanel, kockás ingben meg farmerben érzed jól magad, visled azt. Szerintem se öltözz úgy, mint az úgyenevezett menõ csávók.
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Info-elektrotechnika szakra járok, de a suliban vannak lányok, de azok nagy része foglalt a kimaradó maradék meg k faktoriális és nekem rendes csaj kell. Meg am. is most kerültem ide nem rég a suliba, nem ismerek senkit és 11. osztályos vagyok :( 3. válaszolónak pedig: Te egy jó nagy gyökér vagy és elég szánalmas, hogy 100%-ban hasznos. :(
17 évesen gondolom iskolába jársz, az meg kizárt hogy ne legyen tele csajokkal.(Kivéve ha olyan szakon vagy ami nem nõknek "való")
haljátok elsõ három nem kéne kigúnyolni szegény gyereket és azik qvára vicces hogy aszthiszitek egy kocka gci amikor lehet hogy csak nincs önbizalma...nem tom mi lenne ha ti lennétek ilyen csicskák ja jóvan már azok vagytok mind1 akkor is nem gondolom hogy ez jól esett páncéltörõnek..
Keresgélj az iskolában társkeresõ programokban, bulikban. Ilyenkor kérd meg apukádat meséljen a csajozásról, hátha õ tud segíteni neked. Szülõtõl kérj segítséget, nem fog kinevetni, ezért õ szülõ , hogy segítsen neked. Amúgy szegény gyereket meg kicsúfoltátok nem volt szép tõletek. Sok szerencsét! 38F
Informatikus, az jó szak, tanulj rendesen, még ne törõdj a lányokkal, aztán ha lesz rendes munkád, meg rengeteg pénzed, akkor a lányok jönnek majd maguktól, addig meg kitartás! :)

Hogy lehet barátnőt szerezni?

Legjobb válasz: Jól kell kinézni v gazdagnak kell lenni.

Jól kell kinézni v gazdagnak kell lenni.
Adj fel egy hirdetést, hogy "lvl 90-es Blood Elf Paladinom cserélem barátnõre".
Add magadat :D
Legyél határozott, magabiztos, legyen stílusod, ne egy arrogáns p.cs legyél, aki csak a szexre hajt. És próbálj meg nem olyan lenni, mint az egyik havrom, aki folyton azzal jön, hogy csajozni fog, meg akar meg mindena, ztán még csak köszönni sem mer a kiszemelt lánynak, de elõadja magát, hogy Õ mekkora aduász ilyen téren. Pluszba ha õszinte vagy, az a legjobb, amelett, hogy önmagad adod.
1.ismerkedés2.õszinteség3.KÉSZ!
Ügyesen és okosan. :D
hú bocs, most nem találom
én épp múltkor láttam a napi szaron, hogy egy csávó el akarta adni a 88-as évjáratú barátnõjét, állítólag voltak kisebb mûszaki hibák, mint pl. nehezen indul meg ilyenek.. megkeresem neked a linket, hátha megtalálom
Vannak barátnõ szakboltok, bemész egybe, ott kiválasztod a neked tetszõ modellt, kifizeted az árát és már viheted is haza.
Úton-útfélen. (Pardon: útszélen)

Hogy lehet barátnőt szerezni?

Igen, tudom hogy elég nyitott kérdés ez, de mégis felteszem.Nyilván szingli vagyok, de már jópár barátnőm volt az évek során.Ám jelenleg már lassan egy éve nincs barátnőm, és fogalmom sincs, hogy az előzők hogy jöttek össze.Haverom példáúl elhatározta hogy ő csajt akar szerezni, aztán a diszkóba össze is jött neki, azóta együtt vannak.Én diszkóba borzalmas rosszúl ismerkedek, úgyhogy nekem sose jön össze, de hát az összes eddigi csaj szúrt ki engem,és nem én őket, tehát annyira gagyi nem lehetek.Nemtudom mennyire értitek a gondolatmenetemet, úgyhogy röviden ennyi a kérdés: hogyan és hol lehet a leggyorsabban barátnőt szerezni? (18 éves srác vagyok,igen tudom hova sietek, de az legyen az én bajom na)

Legjobb válasz: Nyuggerotthonban

Nyuggerotthonban
hát en mostanában kb minden pasimmal Facebookon ismerkedtem meg..volt onnan 1 éves kapcsolatom.. rám írt h szia mozi korosztály mereelaksz. és csak jöttek a témák, onnan már h szia joreggelt h aludtal? és egesznap irtunk majd eljött a tali na és ott dõl el:)
A kérdező hozzászólása: de ilyenkor a csajok vagy letíltanak vagy elhajtanak a francba hogy mit érdekel...nem?:$ nemtom még sose mertem ezt megcsinálni, félek hogy azt mondja hogy "van pasim" vagy hogy "nem akarok pasit" stbstbstb
try catch blokkban érdemes: Elet eletem = new Elet(); eletem.getGirlfriend();
múltkor láttam a nagybani piacon egyet akciós áron
én nemszoktam elhajtani:D max ha nemtud írni vagy egy perverz ír rám..am ne olyan lányokra írj akik a mellükrõl tesznek fel 50Képet hanem normálisakra:) és ez csak Internet irhatod amit szeretnél ha letilt sem dõl össze a világ de ne úgy állj a lányokhoz h mindegyik tahó
Vásárban. 150 Ft/kg
szia mizu * elirtam
Akkor addig próbálkozol amíg valaki megtöri a sort.
A kérdező hozzászólása: és ha mindegyik ezt mondja?
És ha azt mondja akkor mivan? Próbálkozol másnál.
Veszel a Lidl-ben!


Hogy lehet barátnőt szerezni? 17f

Legjobb válasz: Élõben? ha ott nem megy akkor társkeresõk.

Élõben? ha ott nem megy akkor társkeresõk.
Ha csúnya vagy, akkor szinte sehol!
Vaterán lehet beszerezni.
Évszázadokig mûködött egy módszer, úgy hívták ismerkedés. Persze ezt élõben szokták csinálni, és az volt a feltétele, hogy az emberek vegyes társaságokba jártak. Az idõk változásával ezek a társaságok megváltoztak, és sajnos egy részük már interneten keresztül mûködik, de a régi módszer még mindig hatásos.
Lecsapsz egyet a bunkós bottal és hazahúzod a hajánál fogva ...
szerintem úgy, hogy saját magad mutatod mindenhol. az embernek 6 énje van. 1. szülõknél 2. barátoknál 3. pasinál/csajnál 4. barátod/barátnõdnél 5. ismeretlenek embereknél 6. önmagaddal na amit neked kellene használnod az minden esetben önmagad lenni és ne az amit mások elképzelnek rólad

Facebookon mégis, hogyan lehet barátnőt szerezni? Pl ha egy suliba jártatok de újra felkeresi és megkérdezi te ki vagy? Már ennél a kérdésnél elmenne minden tudás.

mégis hogy? mondjam ,hogy nem emlékszel rám tök sokáig szemeztünk :) vagy valami

Legjobb válasz: facebookon ismerkedni nem menõ

facebookon ismerkedni nem menõ
facebookon ismerkedni nem menõ kimondta hogy menõ?gondolom a kérdezõ is csak azért akar ott ismerkedni mert önbizalomhiányos.
arra akartam ezzel célozni, hogy lehet, hogy a lánynál ez negatívum, hogy nem mer élõben megismerkedni vele
#3 Hát... lehet, hogy igazad van... de a környezetembõl kiindúlva tévedsz... aztán kitudja... Am kérdezõ: Írj üzit!

Hogy lehet barátnőt szerezni? Ha egy olyan iskolába jársz ahova szinte csak fiuk járnak?

Legjobb válasz: Járj szórakozó helyekre, ismerkedj ! Nem kell iskolából választani a suliba járok között 90% nem jár egy suliba. Mért kénne suliból választani?

Járj szórakozó helyekre, ismerkedj ! Nem kell iskolából választani a suliba járok között 90% nem jár egy suliba. Mért kénne suliból választani?
Ha fenn vagy Facebookon, vagy valami hasonló közösségi oldalon, akkor a saját városodból/faludból keress korodbeli embereket akikekkel ismerkedhetsz. Járj el bulizni, könyvtárba, nyáron valamilyen táborba, amilyen téma érdekel...:)

Hogyan lehet barátnőt szerezni egy buliba?

Hétvégén megyek buliba, és hogyan bírnák szerezni magamnak egy barátn?t? Mert akárhányszor próbálkozok sose sikerül valamiért. Tanácsokat kérek légyszíves.

Legjobb válasz: Milyen buliba mész? Milyen tipúsúba? Attól függ a taktika.

Milyen buliba mész? Milyen tipúsúba? Attól függ a taktika.
Ajánlanám a "kulcs a nõkhöz" címû könyvet. tök jól le van írva, hogy hogyan közelíts, hogy szólítsd meg a csajt, milyen dumákat alkalmazz, hogyan beszélj vele, milyen legyen a stílusod:)
A kérdező hozzászólása: Hát tulajdonképpen ez egy Single Party lesz.
nem feltétlenül jók azok a könyvek amelyek konkrét példát adnak. Az a példa veled amúgy sem fog megtörténni.
Rabold el ez a legegyszerübb mòdja egyèbkènt minden nöt megkaphatsz csak kèt dolgot kel figyelembe venni 1 figyej oda ràjuk 2 csipke bokor vesszö
Single party, abba én is tervezem, hogy megyek :D Kell egy szárnysegéd? :D :D
Tanulj meg rendesen írni, és bukni fognak rád a jó csajok. Ha ilyen maradsz, akkor csak a selejtje...
egy buliba nem biztos, hogy barátnõt tudsz szerezni, min. egyéjszakás kalandot.
Hol laksz? Ha közel laksz hozzám segítek:D

Szeretnék egy barátnőt, de nem tudom hogy hogyan. Nyáron hol lehet barátnőt szerezni?

Tudom hogy hülye kérdés de eddig csak olyan barátn?m volt aki a baráti társaságba tartozott vagy osztálytárs.

Legjobb válasz: ismerkedj a strandon;) csak ne mássz rá a csajokra mer az gáz-.- velem is ezt csinálják..szánalom xd

ismerkedj a strandon;) csak ne mássz rá a csajokra mer az gáz-.- velem is ezt csinálják..szánalom xd
A kérdező hozzászólása: És mit írjak bele? :D:)
odamész hozá hogy Szia hiszel a szerelem elsö látásba?:D vagy ecerüen csak odamész hogy szia nagyon szép vagy =] a lányoknak ez tetszik^^ 16L
Bulikba, Strandokon :)
veled télleg gond van... egy lány azt irja neked hogy irjál neki egy privit, te vissza kérdezed hogy mit irjak bele??:Sxd Tök mindegy hogy mit irsz bele köszönj neki és indulj ki abból amit mondottpl megkérdezed hogy miért akarta hogy irj neki?vagy vmit tök mindegy az a lényeg hogy az elsõ két mondat meglegyen a többi utánna adja magát:D csak bátran öccse:D;)
minden hol vannak jó csajok... Mucsaröcsögén is találhatsz magadnak, attól függ hogy elég rámenõs vagy -e....
TESCO-ban... egyebkent meg siman barhol leszolithatsz egy csajt, ahol nem siet sehova... csajoztam mar villamoson, APEH-nal varakozas kozben, vonaton, orvosnal a varoban. Csak ne nyomulj nagyon csak azert, mert ugyse tud elmenekulni :D
Ne bonyolítsd túl, és ne játszd meg magad, ennyi az egész :) Oda mész, hogy Szia, hogy vagy? ennyi elég is, és pl ha strandon vagy, akkor megkérdezed, hogy erre lakik, vagy barátaival nyaral-e :) Egyébként ilyenkor a Balatonnál a legkönnyebb ismerkedni, ott el tud lazulni az ember :) Esetleg, ne mondj magadról semmit, kérd el a telefonszámát, de te ne add meg a tiéd, szóval legyél titkozatos ;) Remélem segítettem, 16/L
Hát nem tudom, én úgy vagyok vele, ha valaki csak úgy odajönne megszólítani, kb hátat fordítanék az illetõnek... :D Sok lánynak nem jön be az ilyen. Inkább ismerkedj szórakozóhelyeken, próbálj meg társasággal menni, biztos van "bátrabb" fiú a barátaid közt, aki oda mer menni akár egy másik lány-baráti társasághoz. Onnan meg már könnyebb. Ha tetszik neked ott egy lány, és te is neki, nem fogjátok csak úgy szó nélkül otthagyni egymást, kérd el a telefonszámát, msn címét, vagy bármi... :) 16/L
irj egy privit:D 16/L
A kérdező hozzászólása: Utolsónak kösz! 17 vagyok De pl buszmegállóban hogyan vagy strandon hogyan?Milyen szöveggel menjek oda, mit hogy csináljak? Egyébként úszok, gördeszkázok(-->most kezdtem.)
Ugyanilyen vagyok mint te....de a kérdésre nem tudom a választ.:S
A kérdező hozzászólása: Lehetne több kiindulási pontot adni? Nem hülyéskedem, ilyen téren elcsesztem valamit...Mindig a biztosra mentem...
Ha véletlen 2 csajt találsz eccere egyik az enyém is lehet :D
szerintem találsz bõven
Akárhol. Buszmegállóban, orvosi rendelõben, boltban, bárhol...Csak legyen bátorságod:) Tudom, könnyû ezt mondani, de másnak se pottyant csak úgy az ölébe a barátnõ, tettek is érte (többség).
általában ilyen helyeken hemzsegnek
hány éves vagy?:D
Ha figyelmesen olvasgatnád az oldalt, észrevehetted volna, hogy az összes barátnõ nélküli, meg szûz fiú önbizalomhiányos. Szóval ezért nincs csajod. Az tök mindegy hogy nézel ki, meg vicces vagy-e, meg ilyen marhaságok, a legfontosabb az önbizalom. Sportolj valamit, attól lesz önbizalmad, ha csak úgy simán fejben nem tudsz változtatni ezen. Az meg a legnagyobb hülyeség, hogy félsz, hogy kiröhögnek. Egyrészt nem fognak kiröhögni, másrészt ha igen, ki a [email protected] érdekel? Röhögjenek, te meg menj tovább a következõ csajhoz. Ha nem vagy felszabadult, és ismeretlenek véleményére adsz, soha sem leszel sikeres.
Strandon sokat lehet ismerkedni!Ha megtetszik egy lány adj felé jeleket mosolyogj rá, vagy valami ilyesmit!És ha a lány is vissza mosolyog vagy néz téged akkor már ez azt jelenti hogy bejösz neki!!Vagy pedig még buli helyeken!

Üdv! Hogyan tudnék barátnőt szerezni? (ha lehet normális válaszokat várok)

Már kb. 1 éve nem volt barátn?m hogyan tudnék szerezni eggyet? A book-olás, kedvesség még mindig nem vezetett sehova... :S Ha lehet segítsetek lécci!

Legjobb válasz: mondd meg neki hogy te kedveled... ilyen egyszerû

jajj tudod mi az idegesÍtõ? ha pasi pirulós fejeket ír ugyhogy ne írj azokat neki mert akkor tuti beégsz!!
mondd meg neki hogy te kedveled... ilyen egyszerû
Mi az a bookolás? Könyvelés?:D
A kérdező hozzászólása: Nem volt bátorságom megkérdezni... valahogy olyan felizgulás helyzet...
Majd ird le , hogy ment!
A kérdező hozzászólása: Köszz ... :)
szívesen!!
A kérdező hozzászólása: jóvan holnap megkérdezem... meglátjuk mi lessz!!
A kérdező hozzászólása: És ha besülök?? :$
A kérdező hozzászólása: Deh bejövök egy csajnak nem vallja be hogy húzzam ki belõle??
13 évesen nem kell ezen aggódni, élvezd az életet, jobban jársz...
ezek szerint szar a kinézeted?
A kérdező hozzászólása: Deh nem is az hanme izgulok mit csináljak, ?? Hogy szerezzek??
hát ha szar a kinézeted akkor esélyed sincs egy csajnál se!!
A kérdező hozzászólása: Mondom normál válaszokat.... (kedvesség, felvonod magadra a figyelmet, ) Lécci normális válaszokat kérek nagyyon kéne most!!!
most mért nem kérdezted meg? annyit segítettem pedig


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!