Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet barátnőt (707 db)

Hogyan lehet barátnőt szerezni?

Sosem volt dolgom még 1 lánnyal se és nagyon magányos vagyok :( 17/F

Legjobb válasz: Óh hát persze, máshogy se lehet érvényesülni a csajoknál csak ha te is átvedlesz gyökérbe.. gratulálok... Kiaknázatlan lehetõségek vannak elõtted, amit ki kell használnod. Nyilván vannak olyan csajok akiknek bejössz, hidd el, ahhoz pedig nme kell kõbunkónak átvedleni hogy érvényesülj. Néz körül társkeresõkön, vagy menj el 1-2 buliba elõször, ne a nagyágyúval kezd hogy végigjárod az összes klubbot, elõször még szépen szolidan 1-1 klub, ha megtetszik egy lány, menj oda hozzá, de ne lehajtott fejel szólítsd meg, hogy "huuu... izéé... ööö... szia! heheheheh" rögtön elküld a sunyiba, a csajok nem bírjak azokat a pasikat akik nem kommunikálnak velük nyitottan, a jó duma a fontos. Légy közvetlen a lánnyal, mértékletesen bókolgass neki, egyebek, hívd meg egy italra, etc.

Óh hát persze, máshogy se lehet érvényesülni a csajoknál csak ha te is átvedlesz gyökérbe.. gratulálok... Kiaknázatlan lehetõségek vannak elõtted, amit ki kell használnod. Nyilván vannak olyan csajok akiknek bejössz, hidd el, ahhoz pedig nme kell kõbunkónak átvedleni hogy érvényesülj. Néz körül társkeresõkön, vagy menj el 1-2 buliba elõször, ne a nagyágyúval kezd hogy végigjárod az összes klubbot, elõször még szépen szolidan 1-1 klub, ha megtetszik egy lány, menj oda hozzá, de ne lehajtott fejel szólítsd meg, hogy "huuu... izéé... ööö... szia! heheheheh" rögtön elküld a sunyiba, a csajok nem bírjak azokat a pasikat akik nem kommunikálnak velük nyitottan, a jó duma a fontos. Légy közvetlen a lánnyal, mértékletesen bókolgass neki, egyebek, hívd meg egy italra, etc.
Na ez aztán jó tanács. Hasonulj a tucatmenõ gy_kerekhez. Legyél csak egyedi, valamiben mindenki jó, élj ahogy jól esik a többi meg majd jön.
Szemetek vagytok! Azt hiszitek ti jobbak vagytok??? Végsõ elkeseredésében fordult ide! Ti meg kigúnyoljátok!!! Kérdezõ. Kövesd az utasításaimat! 1. Lépj ki a WoW-ból! 2. Mondom lépj ki! 3. Nézz tükörbe! 4. Osztályozd magad külsõleg 1 - 10 között. 5. 5 pont felett kezdj el lányokkal beszélgetni. Mondj nekik szépeket és vicces dolgokat. 6. 5 pont alatt ülj vissza a géphez és menj fel lv85 -ig. Nyomi...
Be kell fognod Master labdával. Palett város mellett lehet megtalálni de sajnos legendás pokemon. Sok szerencsét.
ilyen hozzáállással sehogy. jól mondták: kelj fel a gép elõl! Járj el gyúrni, buliba, nézz körül a suliban (ha szemüveges vagy, cseréld le kontaktlencsére), változtasd meg a ruhatárad (nézd meg, hogy öltözködnek nálatok a "menõk", és úgy). de tényleg nézelõdj. mert a csaj nem fog a karjaidba röppenni csak úgy. tenni is kell érte. elsõ az önbizalomtuning (amit fentebb leírtam), utána meg az ismerkedés.
Használd az Erõt, Luke!
Foglalt = jegyben jár, vagy férjezett?? Nálam ezt jelenti a foglalt. Attól mert jár valakivel még lehet vele beszélgetni, lehet a pasija egy bunkó [email protected], és te jobb vagy nála és alakul valami majd.
A kérdező hozzászólása: Hát én a foglalt csajokkal is szoktam barátkozni, de ott néha frusztrált vagyok, nehogy túlzásokba essek.
Szúrj ki egy aranyos csajt fogd el vidd haza :D ha esetleg rosszul viseli, fenyegetõzik akkor ne engedd el. ha el akar menni üsd le nehogymár otthagyjon téged :O:D
Kedves kérdezõ! Ha változtatsz az öltözködési stílusodon, mindenképp olyan ruhát viselj, amiben JÓL érzed magad. Ha te flanel, kockás ingben meg farmerben érzed jól magad, visled azt. Szerintem se öltözz úgy, mint az úgyenevezett menõ csávók.
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Info-elektrotechnika szakra járok, de a suliban vannak lányok, de azok nagy része foglalt a kimaradó maradék meg k faktoriális és nekem rendes csaj kell. Meg am. is most kerültem ide nem rég a suliba, nem ismerek senkit és 11. osztályos vagyok :( 3. válaszolónak pedig: Te egy jó nagy gyökér vagy és elég szánalmas, hogy 100%-ban hasznos. :(
17 évesen gondolom iskolába jársz, az meg kizárt hogy ne legyen tele csajokkal.(Kivéve ha olyan szakon vagy ami nem nõknek "való")
haljátok elsõ három nem kéne kigúnyolni szegény gyereket és azik qvára vicces hogy aszthiszitek egy kocka gci amikor lehet hogy csak nincs önbizalma...nem tom mi lenne ha ti lennétek ilyen csicskák ja jóvan már azok vagytok mind1 akkor is nem gondolom hogy ez jól esett páncéltörõnek..
Keresgélj az iskolában társkeresõ programokban, bulikban. Ilyenkor kérd meg apukádat meséljen a csajozásról, hátha õ tud segíteni neked. Szülõtõl kérj segítséget, nem fog kinevetni, ezért õ szülõ , hogy segítsen neked. Amúgy szegény gyereket meg kicsúfoltátok nem volt szép tõletek. Sok szerencsét! 38F
Informatikus, az jó szak, tanulj rendesen, még ne törõdj a lányokkal, aztán ha lesz rendes munkád, meg rengeteg pénzed, akkor a lányok jönnek majd maguktól, addig meg kitartás! :)

Hogyan lehet barátnőm, ha nem vok arcra a legszebb (szerintem), de mások szerint kedves, humoros, megértő? !

Legjobb válasz: hát pontosan így lehet bnõd hogy vannak értékeid..legyen az belsõ vagy külsõ... add önmagad és legyen önbizalmad!!! a lényeg ennyi! én személyszerint a határozott pasikat szeretem és ahhoz nem kell hogy mesebeli herceg kinézeted legyen!!! szóval önbizalom és add önmagad és tarolni fogsz!!!sok sikert!

hát pontosan így lehet bnõd hogy vannak értékeid..legyen az belsõ vagy külsõ... add önmagad és legyen önbizalmad!!! a lényeg ennyi! én személyszerint a határozott pasikat szeretem és ahhoz nem kell hogy mesebeli herceg kinézeted legyen!!! szóval önbizalom és add önmagad és tarolni fogsz!!!sok sikert!
ugyanúgy lehet barátnõd ahogy bárki másnak.
Ja a jogod megvan hozzá! ;)
A kérdező hozzászólása: köszike a bíztatásokat, önbizalmam az van. De ezek a mai cicababák...
Hát a barátnõd arcra lehet, hogy nem lesz a legszebb, de mások szerint még lehet kedves, humoros és megértõ.
Keresel egy uganyolyan rondát és együtt röhöghettek magatokon ;-D.
a fiúknál nem gáz, ha valaki csúnya. van aki a csúnya fiúkat szereti :) de komolyan, nem viccbõl mondom.
há az én barátomnak sem a legszebb arcra...de annyira jó a kisugárzása h minden csaj oda van érte(az én örömömre -.-xD)...szóval ne félj neked is jut csaj még bõven, csak legyen önbizalmad, és úgy nagyon tuti leszel :P...amúgy meg ne a kis cicababákból válogass sztem..mert tod azok kívül szõkék belül sötétek ;)
Még nem hallottam hogy valakinek olyan a feje mint egy vok! Palacsintasütõ az igen olyant már hallottam.....DD

Hogy lehet barátnőm haja olyan szőke ami már majdnem fehér?

emélem érthet? a kérdés.

Legjobb válasz: Ha sötétebb az alap hajszíne, akkor lehet, hogy többször kell leszõkíteni a festés elõtt. Utána valami ezüstszõke festék, és utána, hogy ne sárguljon be és mindig fehéres maradjon, használjon szõkítõ sampont! Sok sikert!

Ha sötétebb az alap hajszíne, akkor lehet, hogy többször kell leszõkíteni a festés elõtt. Utána valami ezüstszõke festék, és utána, hogy ne sárguljon be és mindig fehéres maradjon, használjon szõkítõ sampont! Sok sikert!
hajfesték de nekem van egy ismerõsöm, akinek szinte fehér a haja, és természetes ez a szín...kicsit olyan albínó. a gének...
Ezüst szõke hajfesték.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kipróbáljuk.


Hogy lehet barátnőt keresni, tényleg csak pénzesnek kell lenni és megoldva?

Legjobb válasz: Nem pénzen múlik, hanem a kinézeten. Pénzt lehet szerezni, viszont a genetikailag determinált rondaság alapból kizáró ok minden nõnemû lénynél.

Nem pénzen múlik, hanem a kinézeten. Pénzt lehet szerezni, viszont a genetikailag determinált rondaság alapból kizáró ok minden nõnemû lénynél.
A nõket az nem érdekli, ha ronda vagy, mehetsz amerre látsz. Ez van.
Azé nem egészen. Ha valóban vicces és kedves vagy, akkor egészen megszépülhetsz mások szemében.
12-esnek igaza van, mert aki ronda, azzal a lányok még akkor sem létesítenének semmiféle kapcsolatot, ha amúgy humora lenne, és kedves is. (Én ilyen vagyok a visszajelzések szerint, igaz van más probléma a belsõmmel, de a 13-as által leírt dolgok stimmelnek.)
Ha csak nem vagy iszonyatosan ronda, akkor ha van elég pénzed tényleg könnyû dolgod van. Bár csak prostiknál, és könnyû vérû nõknél, illetve tini p*csáknál, de vannak komolyabb nõk akiknek nem elég a pénz.
Hogy lehet ennyi gyökér ezen a földön? :DDD Ragassz össze ezresekbõl egy pólót, és menjél el benne csajozni bäzdmeg, aztán majd számolj be hogy ment
Nem pénzesnek kell lenni, hanem domináns azaz alfahímnek. (Más kérdés, h a mai társadalmunkban a gazdagság korrelál legjobban a dominanciával, hiszen mamutra vadászni és egymást lezúzni már nem divat) Ha nem vagy alfa, akkor csak mázlival szedhetsz össze elcseszett lelkibajos spinéket. Ha már ezt a kérdést fel kellett tenned akkor béta+ vagy, szólíts le sok bigét, a nagy számok törvénye alapján elõbb utóbb gólt lõsz te is.
Megmondom, azért jött ennyi helyeslõ válasz mert az itteni fiúk/férfiak nagy része elkeseredett, és a sikertelenségük okát másban keresik, vannak nõk akiket a pénz érdekel, és vannak férfiak, akik csak kihasználják a nõket, akkor az összes férfi ilyen? Természetesen, nem. Annyi igaz, hogy ha nem átlagos anyagi szinten élsz, hanem jóval alatta, nehezebb összejönni a lánnyal, mert a minimális költségek, korlátozzák a lehetõségeket, így a randi kimerül egy sétával, vagy padon ücsörgésben, és ez sokak számára unalmas lehet.
Lovém az nincsen aztán mégis...szal ha jol nezel ki meg jo a dumad akkor van esélyed:D
Ismered az Abba számot? "Money, Money, Money"
A kérdező hozzászólása: de a kinézetérõl nem is tehet az ember..
A kérdező hozzászólása: hát lehet
Neked még pénzesen se menne!
A kérdező hozzászólása: akkor miért jött ennyi válasz hogy csak pénz kell hozzá ?
Szerintem ez a pénzes dolog túl van lihegve. Ha szeretitek egymást, akkor nem mindegy, hogy csórók vagytok, vagy félmilliós teáskészletet használtok reggel? Úgyse azon múlik. Persze, ha kõgazdag vagy, akkor könnyen szerezhetsz barátnõt, de az olyan is lesz. 17/L
pénzzel max egy r.ibancot kapsz -.-" igazi NÕt soha...
Ha csak a könnyûvérû tini-r*bancokat akarod felszedni, akkor igen.
fogak, szájpadlás, ajkak, nyelv, hangszalag, légcsõ, meg agy
A kérdező hozzászólása: de annyira elkeserítõ hogy ilyen anyagias világban élünk, nektek nem ?
Szerintem: -ne legyél bunkó -legyél ápolt /persze a fogaid is, hajad/ -legyen finom férfias illatod -kedves, udvarias légy - ne legyél bunkó (én nem szeretem pl. a bulizós, piálós, cigizõseket) - ne legyél segg h*lye - ne csald meg a barátnõd, legyél hûséges - és tényleg szeresd és ne nagyon hangoztasd a hibáit a lánynak - jó stílusod legyen /pl. ruhák, belõtt haj vagy ilyenek/ De a legfontosabb hogy szeresd és talán a helyesség A pénz nem számít

Hogy lehet barátnőm ha Asperger-szindrómás vagyok?

Sose tudok a nőkkel egy rövid ideig tartó barátságnál többet.Mindigis monotom vagyok szerintük.Általában nem tudják hogy miért vagyok ilyen általában mondanak egy dolgot amit nem értek és utána azt kérdezik hogy szeretem-e öket és az után nem beszélek vele tőbbet.De eddig mindegyiket elfelejtem vagy nem törödök vele ezért a fájdalom is elmarad.De eddig nem adtam fell a reményt.Mert a remény a legjóbb dolog ugye? De én már gondolkoztam azon hogy Aspergeres lánnyal de hát azt nem tudok találni csak keresni. Ha valaki kritizálni szeretne vagy másféle dolgokat írni kérem ne tegye!

Legjobb válasz: Nekem a párom Aspergeres. Elõször nem tudtam, csak furcsa volt. Nagyon nehéz volt vele kapcsolatot teremteni, vagy két hónapba telt amire elõször bele tudtunk menni egy mélyebb beszélgetésbe. Nagyon nehezen nyílt meg nekem, és nem is tudtam értelmezni a jelzéseit. Úgy nézett ki, mint aki nem akar tõlem semmi komolyat, közben meg mégis folyton keresett, jött hozzám. Bár az elsõ pár hónap emiatt egy folyamatos kínlódás volt az állandó bizonytalanság miatt, valahogy az elsõ perctõl úgy éreztem, hogy megéri küzdeni érte. :) Aztán amikor elmondta, hogy aspergeres, akkor már sokkal könnyebb lett minden, mert tudtam hova tenni a reakcióit, nem voltam állandó bizonytalanságban többé. És tényleg megérte küzdeni érte. :)

Nekem a párom Aspergeres. Elõször nem tudtam, csak furcsa volt. Nagyon nehéz volt vele kapcsolatot teremteni, vagy két hónapba telt amire elõször bele tudtunk menni egy mélyebb beszélgetésbe. Nagyon nehezen nyílt meg nekem, és nem is tudtam értelmezni a jelzéseit. Úgy nézett ki, mint aki nem akar tõlem semmi komolyat, közben meg mégis folyton keresett, jött hozzám. Bár az elsõ pár hónap emiatt egy folyamatos kínlódás volt az állandó bizonytalanság miatt, valahogy az elsõ perctõl úgy éreztem, hogy megéri küzdeni érte. :) Aztán amikor elmondta, hogy aspergeres, akkor már sokkal könnyebb lett minden, mert tudtam hova tenni a reakcióit, nem voltam állandó bizonytalanságban többé. És tényleg megérte küzdeni érte. :)
Kérdés, hogy mennyire súlyos az Aspergered, de mindenképpen elöször fejlesztöterápiára kellene menned, mert addig nem tudsz beilleszkedni.
Mindenki megtalálja a magának valót reménykedj te is 14/f
A kérdező hozzászólása: Ugy átlagosan mert olvastam olyan Aspegereseket akiknél jóval komolyabb az én helyzetem.De nem is a másik eset amikor komolyabb a helyzet.
A kérdező hozzászólása: És én egészvégig reménykedtem de kezzdem megunni.
Diagnosztizált az Aspergered, vagy csak te gondolod? Én elég sok Aspergerest ismerek, akik felnõtt korra megtanulták tudatosan kompenzálni a szociális kompetenciákból fakadó hiányosságaikat. A jelenlegi pasim is ilyen például, nála már alig észrevehetõek a tünetek, bár amúgy is enyhe eset. Vannak Aspergeres közösségek, csoportok, tréningek is. De ha nem vagy diagnosztizált, akkor lehet, hogy más a gond....
A kérdező hozzászólása: diagnosztizált vagyok.
Az ismerkedés NT földön igen _spontán_, és változatos formákban történik. Ez egy autinak kínai. De rendszerint mindenféle társas megnyilvánulás az - csak a haverok toleránsabbak. Bûvöld el, légy határozott... Hülye vagy, örülök hogy idáig eljöttem, már az tömérdek energiát emészt fel, hogy ne zuhanjak szét! Hogy ez mennyire nem egyszerû - és pont ezért nem is kell szégyenkezned - sok "randi tanácsadó" mûködik. Szóval elõször a szükséges társas képességeket kellene fejleszteni, célokat kitûzni. Én amondó vagyok, hogy érdemes ezt valami szervezett formában tenni - segítséggel. Szerintem az aspi csajok még nálad is jobban elvannak a maguk kis világában, arról nem is beszélve, hogy 4:1 a fiú/lány arány (nem csoda, ha nem találod õket... ráadásul sokkal jobban "rejtõzködnek" mint a srácok)! A különc, fura, geek valamilyen elvontabb szubkultúrához tartozó, nem bombázó besorolású csajokra kellene vadásznod. Eleinte a neten, társkeresõkön stb

Hogyan lehet barátnőm?

Kedves vagyok, dicsérem, de nem sikerül semmi!!!

Legjobb válasz: ahhoz az is kell,hogy tetsszél neki

ahhoz az is kell, hogy tetsszél neki
Elõször is: a nõk nem gépek, amikbe bedobod a kedvességet, és kiesik az, hogy a barátnõd akar lenni. Nyilván a kedvesség nagy elõny, ne érts félre, de ez önmagában nem elég. Másodszor. A nõvel azt kell éreztetni, hogy Õ kell neked, nem azt, hogy "kell nekem egy csaj" :D Harmadszor. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok... meg tudom hogy a lányok nem gépek!! meg nem vesszem észre hogy tetszek neki!!!
Nice guys finish last... Most gondolj bele: attól még, mert kedves vagy vele és bókolsz, a karodba kéne omoljon? Azt hiszed, ezzel lekenyerezed, és akkor hirtelen vonzónak tart majd? A dolog egyáltalán nem így mûködik. Amúgy egy konkrét csajról van szó, vagy általánosságban beszélsz?

Azt mondják a szerelem csak jön. Szerintem hazugság. Hogy lehet barátnőt találni? 17/f

Én sose kerestem barátn?t és soha nem is jött, pedig már vágyok rá. Velem biztosan nincs gond, mert küls?mmel tör?dök, és jófej próbálok lenni mindenkivel. Volt egy id?szakom amikor elegem volt nagyon a n?kböl és akkor minden bulin smároltam valakivel, de normális helyzetbe nincs sikerem. Az a gond, hogy nem is nagyon ismertek olyat aki bejönne. Suliba kb csak fiúk vannak, vagy vidékiek. Utcán szemezek néha lányokkal, de az mégse egy ismerked?s helyzet. Mit lehetne tenni?

Legjobb válasz: kíváncsi lennék hogy nézel ki..:D hát ne csak szemezgess velük..tedd meg az elsõ lépéseket..a lány nem fog a nyakadbaugrani mert szemezel vele. többen ránézhettek, akkor most mindeggyikhez szaladjon oda?

kíváncsi lennék hogy nézel ki..:D hát ne csak szemezgess velük..tedd meg az elsõ lépéseket..a lány nem fog a nyakadbaugrani mert szemezel vele. többen ránézhettek, akkor most mindeggyikhez szaladjon oda?
A kérdező hozzászólása: hát ha valaki kíváncsi nagyon akkor írhat nyugodtan.
Én is kíváncsi vagyok arra, hogy nézel ki:) Amúgy meg keress:) ! Aki keres az talál:D Oké-Foglalkozol a külsõddel és kedves is vagy?! Jah és nincs senkid...üdv a klubban:) Amúgy ha ez mind igaz rád, akkor tényleg furcsa...lehet csak jobban kell akarnod...minden rajtad múlik.:) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: nincs ki felé nyitni:S
A kérdező hozzászólása: Nyilván sok normális lány van a bulikba. Csak újonnan elég tombolós bulikba járok és ott nem igazán jó az a szöveg h táncoljunk meg hasonló.
miért nem gondolod? ezt sosem értettem. ha te is eljársz bulizni nem vagy "különb" azoktól akik szintén, habár nem hiszem hogy a bulizás negatív dolog lenne, vagy egyáltalán vonna maga után bármilyen negatív következményt. és ha ott nem? járj el máshova. a gond márpedig veled van. lehet nem vagy egy evoluciós zsákutca, de nem teszel semmit. lépj egy nõ felé, és meglátod sikerülni fog.
Nekem csak jött... :)
A kérdező hozzászólása: én nem azt mondom, hogy tökéletes vagyok. csak azt, hogy nem fenyeget az a veszély, hogy senkinek se kellek. Utcán nekem nem menne csak úgy a leszólítás. Bulin meg nem gondolom, hogy jó ötlet.
ott a pont:D
a gond ott kezdõdik ha vlaki azt hiszi vele biztosan nincs gond:DD mellesleg a sültgalamb nem repül a szádba, nem elég kitátani azt. mondjuk megpróbálhatnál odamenni valakihez, megismerni...ésatöbbi
Én például azt vallom, ha jönnie kell, akkor jöjjön. Nem fogok fiúk után rohangálni. Lett volna már nem egyszer olyan alkalmam, hogy simán összejöhettem volna valakivel, mégsem tettem. Azt azért hozzá tenném, hogy nem az igazit várom, csak azt akiben van egy olyanfajta szikra, ami bennem is. :) És ha megtalálom õt...akkor jöhet a tûz! :P

Hogy lehet barátnőt szerezni?

Legjobb válasz: Jól kell kinézni v gazdagnak kell lenni.

Jól kell kinézni v gazdagnak kell lenni.
Adj fel egy hirdetést, hogy "lvl 90-es Blood Elf Paladinom cserélem barátnõre".
Add magadat :D
Legyél határozott, magabiztos, legyen stílusod, ne egy arrogáns p.cs legyél, aki csak a szexre hajt. És próbálj meg nem olyan lenni, mint az egyik havrom, aki folyton azzal jön, hogy csajozni fog, meg akar meg mindena, ztán még csak köszönni sem mer a kiszemelt lánynak, de elõadja magát, hogy Õ mekkora aduász ilyen téren. Pluszba ha õszinte vagy, az a legjobb, amelett, hogy önmagad adod.
1.ismerkedés2.õszinteség3.KÉSZ!
Ügyesen és okosan. :D
hú bocs, most nem találom
én épp múltkor láttam a napi szaron, hogy egy csávó el akarta adni a 88-as évjáratú barátnõjét, állítólag voltak kisebb mûszaki hibák, mint pl. nehezen indul meg ilyenek.. megkeresem neked a linket, hátha megtalálom
Vannak barátnõ szakboltok, bemész egybe, ott kiválasztod a neked tetszõ modellt, kifizeted az árát és már viheted is haza.
Úton-útfélen. (Pardon: útszélen)

Hogy lehet barátnőt szerezni?

Igen, tudom hogy elég nyitott kérdés ez, de mégis felteszem.Nyilván szingli vagyok, de már jópár barátnőm volt az évek során.Ám jelenleg már lassan egy éve nincs barátnőm, és fogalmom sincs, hogy az előzők hogy jöttek össze.Haverom példáúl elhatározta hogy ő csajt akar szerezni, aztán a diszkóba össze is jött neki, azóta együtt vannak.Én diszkóba borzalmas rosszúl ismerkedek, úgyhogy nekem sose jön össze, de hát az összes eddigi csaj szúrt ki engem,és nem én őket, tehát annyira gagyi nem lehetek.Nemtudom mennyire értitek a gondolatmenetemet, úgyhogy röviden ennyi a kérdés: hogyan és hol lehet a leggyorsabban barátnőt szerezni? (18 éves srác vagyok,igen tudom hova sietek, de az legyen az én bajom na)

Legjobb válasz: Nyuggerotthonban

Nyuggerotthonban
hát en mostanában kb minden pasimmal Facebookon ismerkedtem meg..volt onnan 1 éves kapcsolatom.. rám írt h szia mozi korosztály mereelaksz. és csak jöttek a témák, onnan már h szia joreggelt h aludtal? és egesznap irtunk majd eljött a tali na és ott dõl el:)
A kérdező hozzászólása: de ilyenkor a csajok vagy letíltanak vagy elhajtanak a francba hogy mit érdekel...nem?:$ nemtom még sose mertem ezt megcsinálni, félek hogy azt mondja hogy "van pasim" vagy hogy "nem akarok pasit" stbstbstb
try catch blokkban érdemes: Elet eletem = new Elet(); eletem.getGirlfriend();
múltkor láttam a nagybani piacon egyet akciós áron
én nemszoktam elhajtani:D max ha nemtud írni vagy egy perverz ír rám..am ne olyan lányokra írj akik a mellükrõl tesznek fel 50Képet hanem normálisakra:) és ez csak Internet irhatod amit szeretnél ha letilt sem dõl össze a világ de ne úgy állj a lányokhoz h mindegyik tahó
Vásárban. 150 Ft/kg
szia mizu * elirtam
Akkor addig próbálkozol amíg valaki megtöri a sort.
A kérdező hozzászólása: és ha mindegyik ezt mondja?
És ha azt mondja akkor mivan? Próbálkozol másnál.
Veszel a Lidl-ben!

Hogy lehet barátnőt szerezni? 17f

Legjobb válasz: Élõben? ha ott nem megy akkor társkeresõk.

Élõben? ha ott nem megy akkor társkeresõk.
Ha csúnya vagy, akkor szinte sehol!
Vaterán lehet beszerezni.
Évszázadokig mûködött egy módszer, úgy hívták ismerkedés. Persze ezt élõben szokták csinálni, és az volt a feltétele, hogy az emberek vegyes társaságokba jártak. Az idõk változásával ezek a társaságok megváltoztak, és sajnos egy részük már interneten keresztül mûködik, de a régi módszer még mindig hatásos.
Lecsapsz egyet a bunkós bottal és hazahúzod a hajánál fogva ...
szerintem úgy, hogy saját magad mutatod mindenhol. az embernek 6 énje van. 1. szülõknél 2. barátoknál 3. pasinál/csajnál 4. barátod/barátnõdnél 5. ismeretlenek embereknél 6. önmagaddal na amit neked kellene használnod az minden esetben önmagad lenni és ne az amit mások elképzelnek rólad


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!