Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet babánál beállítani, (2 db)

Angelcare 401-es légzésfigyelőnk van. Nem lehet úgy beállítani, hogy a babánál ne visítson csak nálam?

Még nem üzemeltük be, most tervezzük, de olyan hangosan visít, hogy féltem t?le a babám.

Legjobb válasz: Azért visit a babánál, mert erre a hangra riad fel a mélyalvásból, ha nem vesz levegõt. Vagyis ha ilyen figyelõd van, az egyik fõ funkcióját akarod épp megszüntetni.

Azért visit a babánál, mert erre a hangra riad fel a mélyalvásból, ha nem vesz levegõt. Vagyis ha ilyen figyelõd van, az egyik fõ funkcióját akarod épp megszüntetni.
Hidd el nem fog megijedni.Tényleg az a lényege hogy ha nagyon bealudna és nem venne levegõt akkor arra ébredjen.Nekünk azt hiszem 2x sípolt be ezért, vagy 3x meg azért mert lemászott róla, de egyszer sem lett semmi baja a hangtól.Volt hogy fel sem ébredt.
Hidd el, ha gond van, nem az a legfontosabb, hogy visit a kütyü. A kórházban szinte pofozni kellett a fiamat, hogy keljen fel, én csak örültem, hogy elég ez a hang. Szerencsére itthon már nem volt baj, nem is riasztott be. Vigyázz magatokra!
az nem lenne gond ha babánál is meg szolal (de ne történyen meg) mert ( olvastam ) ök a hangra ís föl ébrednek ha gond lenne.De rá van írva hogy gyárilag be van állitva így nem kell igazgatni pl. Az érzékenysséget. Én jól át olvastam a kis füzetett tudod hogy elsö idökben meg szolalhat nem kell meg ilyedni rögtön mert élettani is lehet hogy kicsit késöbb vesznek levegöt mint ahogy be van a gép állitva és ezért nem gond ha szol a babánál. Én jól utána olvastam mindenhol :
nem értem mitöl félted a babádat?
Igaza van az elõzõnek! Ez az egyik legjobb készülék, így attól nemigen kell tartanod, hogy feleslegesen riasztgat. Nekünk is ilyen van, sosem volt vele gond. Igaz egyszer riasztott, valószínüleg nem véletlenül, de szerencsére nem lett baj, és valószínûleg pont azért, mert a baba felriad a hangra.
A kérdező hozzászólása: ettõl én is strokeot kapok, nemhogy a baba. Arra gondoltam, hogy elég lenne ha nekem jelez, hiszen nem gondolom, hogy az égtelen sípolás a legmegfelelõbb mód a gyerek ébresztgetéséhez. de ha nem hát nem. Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Hogyan lehet egy babánál beállítani, hogy nappal legyen többet fent, és éjjel aludjon?

Nálunk kicsit felcserélödött a nappal az éjjellel.A babám nappal szinte egyböl elalszik amint szopizott,este azonban nem lehet öt elaltatni.

Legjobb válasz: Nekem azt tanácsolták,hogyha ilyen helyzetbe kerülnék,hogy próbáljam éreztetni a kicsivel,hogy most éjszaka van és most alszunk.Tehát,amikor este felkel,csak egy kis éjjelifényt gyújtok szopizáshoz,és csak azt teszem meg amit feltétlenül szükséges,tehát se méregetés se semmi.Pelenkázni csak akkor ha tényleg kell.Akkor is hamar végezni és visszatenni,majd eloltani az éjjeli fényt is. Nappal meg talán egy picit többet molesztálni,bár tény hogy rengeteget alszik még egy pici baba.Illetve a kisbabák 25 órás ciklus szerint élnek,és nem 24,mint a felnõttek:)

Nekem azt tanácsolták, hogyha ilyen helyzetbe kerülnék, hogy próbáljam éreztetni a kicsivel, hogy most éjszaka van és most alszunk.Tehát, amikor este felkel, csak egy kis éjjelifényt gyújtok szopizáshoz, és csak azt teszem meg amit feltétlenül szükséges, tehát se méregetés se semmi.Pelenkázni csak akkor ha tényleg kell.Akkor is hamar végezni és visszatenni, majd eloltani az éjjeli fényt is. Nappal meg talán egy picit többet molesztálni, bár tény hogy rengeteget alszik még egy pici baba.Illetve a kisbabák 25 órás ciklus szerint élnek, és nem 24, mint a felnõttek:)
A kérdező hozzászólása: éjjel nem mérem, söt nappal is egyre ritkában.Pelenkázni sem mi ndíg, csak ha kell.Gyenge fényünk van szopihoz.Nem is éjjel visszaalszik, csak este nem lehet öt elaltatni.Van mikor éjfélig, fél kettöig sír.Nem éhes, nem fáj a hasa, csaknem akar aludni.
Szia! Mi is jártunk így. Nekünk az vált be, amit édesanyám javasolt. Amennyire csak lehet, ne hagyd aludni nappal. Ez fõleg a délutáni és esti órákra igaz. Nem lesz könnyû, mert nehezen fogja viselni, de nekünk bejött.
Elõzõ válaszadónak: Hát sztem kegyetlen dolog, ha nem alhat a baba, amikor szeretne, gondolj magadra: te is azért tennél valamit, hogy aludhass ;) Kérdezõnek: Nem írtad, mennyi idõs a babád, szerintem türelem, és ahogy fentebb írták: napközben nyüzsgés, éjjel csend; nappal fény, világos, éjjel csak pici fény legyen. Éjjel pelusozni sem feltétlen kell, csak ha bekakilt, vagy nagyon tele van. És kitartás!
A kérdező hozzászólása: A lányom ma tölti a 7.hetet.
A fürdetést este csináljátok? Lehet, hogy annyira fellelkesíti, hogy nehezen csillapul le. Ebben az esetben próbáld ki a reggeli fürdetést. Arról meg, hogy nem hagyjuk aludni? Nem kínzás az, ha a késõ délutáni alvást egy kicsit megkurtítod. Lehet, hogy elég, ha csak fél órával a szokásos ébredés elõtt felkelted. Már önmagában ez is eredményt hozhat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!