Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet babánál (53 db)

Angelcare 401-es légzésfigyelőnk van. Nem lehet úgy beállítani, hogy a babánál ne visítson csak nálam?

Még nem üzemeltük be, most tervezzük, de olyan hangosan visít, hogy féltem t?le a babám.

Legjobb válasz: Azért visit a babánál, mert erre a hangra riad fel a mélyalvásból, ha nem vesz levegõt. Vagyis ha ilyen figyelõd van, az egyik fõ funkcióját akarod épp megszüntetni.

Azért visit a babánál, mert erre a hangra riad fel a mélyalvásból, ha nem vesz levegõt. Vagyis ha ilyen figyelõd van, az egyik fõ funkcióját akarod épp megszüntetni.
Hidd el nem fog megijedni.Tényleg az a lényege hogy ha nagyon bealudna és nem venne levegõt akkor arra ébredjen.Nekünk azt hiszem 2x sípolt be ezért, vagy 3x meg azért mert lemászott róla, de egyszer sem lett semmi baja a hangtól.Volt hogy fel sem ébredt.
Hidd el, ha gond van, nem az a legfontosabb, hogy visit a kütyü. A kórházban szinte pofozni kellett a fiamat, hogy keljen fel, én csak örültem, hogy elég ez a hang. Szerencsére itthon már nem volt baj, nem is riasztott be. Vigyázz magatokra!
az nem lenne gond ha babánál is meg szolal (de ne történyen meg) mert ( olvastam ) ök a hangra ís föl ébrednek ha gond lenne.De rá van írva hogy gyárilag be van állitva így nem kell igazgatni pl. Az érzékenysséget. Én jól át olvastam a kis füzetett tudod hogy elsö idökben meg szolalhat nem kell meg ilyedni rögtön mert élettani is lehet hogy kicsit késöbb vesznek levegöt mint ahogy be van a gép állitva és ezért nem gond ha szol a babánál. Én jól utána olvastam mindenhol :
nem értem mitöl félted a babádat?
Igaza van az elõzõnek! Ez az egyik legjobb készülék, így attól nemigen kell tartanod, hogy feleslegesen riasztgat. Nekünk is ilyen van, sosem volt vele gond. Igaz egyszer riasztott, valószínüleg nem véletlenül, de szerencsére nem lett baj, és valószínûleg pont azért, mert a baba felriad a hangra.
A kérdező hozzászólása: ettõl én is strokeot kapok, nemhogy a baba. Arra gondoltam, hogy elég lenne ha nekem jelez, hiszen nem gondolom, hogy az égtelen sípolás a legmegfelelõbb mód a gyerek ébresztgetéséhez. de ha nem hát nem. Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Terheség alatt lehet hajat festeni? Mert ugy hallotam hogy nem mivel sok vegyszer van benne és árhat a babánal, de olyant is hallotam hogy lehet. Szerintetek?

Legjobb válasz: Normál hajfestékkel nem ajánlják az orvosok. Természetes anyagból készült festékekbõl nem lehet gond. Henna hajfestésre gondolok. De mindenképp olvass utána ennek, mielõtt befested bármivel is a hajad. Vagy kérd ki fodrász tanácsát!

Normál hajfestékkel nem ajánlják az orvosok. Természetes anyagból készült festékekbõl nem lehet gond. Henna hajfestésre gondolok. De mindenképp olvass utána ennek, mielõtt befested bármivel is a hajad. Vagy kérd ki fodrász tanácsát!
Ha egy márkás hajfestékkel befested vagy festeted 3 havonta kutya baja nem lesz a babának, a mai világban túl vannak lihegve ezek a dolgok, szerintetek a mi idõnkben mi volt? A párom azt hiszem 2x festett hajat és semmi baja a kicsinek, most 9 hónapos. Persze azért mértékkel csináld és ne valami nagyon olcsó nonem festékkel, de nem kell feltétlenül bionak lennie...Szerintem.
Természetesen lehet, De kellemetlen élmény lesz hüvelyen keresztül befesteni a picur haját.

Hogy lehet elérni egy 4-5 hónapos anyatejes babánál, hogy átaludja az éjszakát vagy legalább egyhuzamban 5-6 órát aludjon?

Eddig 2x ébredt, most ki tudja miért jóval többször, változó, de 3x, 4x bizti. napközben vidám, cuki.

Legjobb válasz: Lehet, hogy éhesebb, ahogy növekszik, több kajára van szüksége, esetleg fogzik. A lányom anyatejes volt, de õ este teleette magát, és éjjel aludt. A fiam tápszeres, de õ is ilyen. Ez szerintem gyerekfüggõ, nem a táplálás formájától függ. Én úgy gondolom, ha jóllakott, nem fáj semmije, nem szomjas, fázik, melege van, stb., akkor alszik a baba. Ha jön a foga, próbáld a Dentinoxot, nekünk bevált. Sajnos okosabbat nem tudok, kitartás!...:)

Lehet, hogy éhesebb, ahogy növekszik, több kajára van szüksége, esetleg fogzik. A lányom anyatejes volt, de õ este teleette magát, és éjjel aludt. A fiam tápszeres, de õ is ilyen. Ez szerintem gyerekfüggõ, nem a táplálás formájától függ. Én úgy gondolom, ha jóllakott, nem fáj semmije, nem szomjas, fázik, melege van, stb., akkor alszik a baba. Ha jön a foga, próbáld a Dentinoxot, nekünk bevált. Sajnos okosabbat nem tudok, kitartás!...:)
Nálunk is volt olyan idõszak, hogy már majdnem átaludta az éjszakát a lányom, mert csak 1szer kelt enni, 6kor, aztán meg borult minden. Most 7 hónapos és örülök, ha csak 2szer kel, de ebbõl ált. csak 1szer eszik. Van olyan, hogy 6-7szer is felébred éjszaka, és segítenem kell visszaaludni. Szóval ez még a hónapok során sokat változhat. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Hûûûûûû, nem semmi, akkor még tényleg kell jó sok kitartás! Köszi a válaszokat!!! És mindenkinek sok-sok átaludt éjszakát kívánok!!! :)


2 hetes babanal hogy lehet azt szabályozni hogy ne délutan aludja ki magát? Ejjel többet fennt van, illetve délelött.

délutan szeret aludni nagyon

Legjobb válasz: Szabályozni? EZ jól hangzik. :o) Szegényke a pocakodban akkor aludt amikor jól esett neki, még azt sem tudta, hogy van éjjel meg nappal (bár lehet, hogy tudta, csak mi nem tudjuk. :o) Szerintem legyél türelemmel, még nagyon pici. Át fog állni szépen, vannak gyorsabban és lassabban alkalmazkodó babák. Ha meg õ az elsõ gyermeked, akkor pihenj le vele Te is amikor délután alszik... Minden jót!

Szabályozni? EZ jól hangzik. :o) Szegényke a pocakodban akkor aludt amikor jól esett neki, még azt sem tudta, hogy van éjjel meg nappal (bár lehet, hogy tudta, csak mi nem tudjuk. :o) Szerintem legyél türelemmel, még nagyon pici. Át fog állni szépen, vannak gyorsabban és lassabban alkalmazkodó babák. Ha meg õ az elsõ gyermeked, akkor pihenj le vele Te is amikor délután alszik... Minden jót!
Õ még ehhez túl pici. Ilyenkor még csak esznek, alszanak.
A kérdező hozzászólása: okés:Dtürelmes leszek...egyébként csak azon gondolkodtam hogy du.tan kene picit többet h fent legyen...de akkor még hgyon a Dragamat!Kicsi fiam is at állt egy idõ utan:)
A babak kb. 5-6 hetes koruk korul kezdenek kulombseget tenni az ejszaka es nappal kozott. Addigra annyira kifejlodik az erzekuk, hogy rajonnek ejjel csend van, nyugalom, masak a fenyek/vagy egyaltalan nincs feny es o maguk szokjak meg, hogy tobbet kell aludni. O meg tul pici ehez hiaba is probalod csak nyugosebb lesz ha nappal probalod ebren tartani. Meglatod valtozni fog, nem lesz ez sokaig igy, addig kitartas. Bevalt rutin szokott lenni az esti furdetes ami az alvas kezdetet jelenti de ezt is csak 5-6 hetes koruk korul fogjak fel, hogy miert is tortenik es utann ami fog jonni.

Hogyan lehet 2 hós babánál kialakítani a napi rutint? Segítség!

Nekünk még nagyon nincsen olyanunk :/ de nagyon szeretnénk. F?leg az esti fürdés/etetés/altatás trio körülötti dolgok érdekelnének.

Legjobb válasz: Nézzétek meg, hogy a babának és nektek melyik a legoptimálisabb idõpont a fürdetésre. Amikor még nem nyûgös és nem nagyon éhes. Ha ez megvan, ehhez lehet viszonítani mindent. Fürdetés, vacsora, esetleg egy kis játék még, ha nem elég álmos, bár egy ilyen kisbaba még rögtön elalszik vacsora után. Persze +/- fél óra csúszás beleférhet, de a fürdetés az jó kiinduló pont.

Nézzétek meg, hogy a babának és nektek melyik a legoptimálisabb idõpont a fürdetésre. Amikor még nem nyûgös és nem nagyon éhes. Ha ez megvan, ehhez lehet viszonítani mindent. Fürdetés, vacsora, esetleg egy kis játék még, ha nem elég álmos, bár egy ilyen kisbaba még rögtön elalszik vacsora után. Persze +/- fél óra csúszás beleférhet, de a fürdetés az jó kiinduló pont.
Nálunk úgy volt, hogy kezdettõl, elsõ itthon töltött naptól kezdve 9-nél elõbb nem volt fürdetés. Azért csináltuk így, hogy érezze, ezután hosszú alvás következik. Megvolt a fürcsi, evett, letettem aludni, és legnagyobb meglepetésemre rögtön elsõ éjjel 3-ig aludt. Akkor felkelt enni, majd reggel 6-kor ébredt utána. És ez minden este így történt. Fürcsi (apa az úszómester), halványabb lámpafénynél kis masszázs, majd sólámpa fényénél szoptatás, aztán pár puszi, fejsimi, letettem az ágyába, betakartam, lekapcsoltam a sólámpát, és kijöttem tõle. Aludt, mint a tej, soha nem kellett ringatnom, altatnom. Még nem volt 6 hetes, amikor az éjszakai evés is elmaradt, azóta átalussza az éjszakát, nem kér enni éjjel. Aztán szép lassan esténként egyre korábban megborult, elfáradt, nyûgösködött, korábban kellett vinni fürdeni, de ez hónapok alatt zajlott le. Most 11 hónapos, és 7-8 között van fürcsi, a "szertartás" viszont azóta is ugyanaz maradt, de az idõpontot tulajdonképpen õ alakította így.
Ja, és a napközbeni kajálások-alvások pedig mindig azon múltak, hogy mikor ébredt fel reggel. De kb. egy hónap alatt ez is beállt elég stabil idõpontra, nem volt olyan, hogy egyik nap 7-kor, következõ nap meg 10-kor keljen, szóval õ saját maga szépen beállította magának az idõket.
A 2. válaszolóval értek egyet, mi is pont így csináltuk, illetve csináljuk. Azt kell megfigyelned, hogy hány óránként eszik, ha igény szerint szoptatsz, akkor ez nehezebb. Az esti, nevezzük utolsó evés elõtt kb. fél órával kezdjetek fürdetni, szépen ellátod, bekened, maszírozod...stb, aztán jöhet a vacsora. Ennyi idõs korban valóban jó késõ este fürdetni, mert feltehetõen még nem alszik 10 órát egyhuzamban, viszont érzi, hogy jön utána a vacsi, egyébként is sötét van, így jön az éjszaka. Mi is 10 elõtt fürdettünk ketten a férjemmel, majd megetettem, kapott jóéjt puszit és már durmolt is, ennyi idõs korában 3-4-ig aludt. Késõbb valóban elõbbre kellett hozni a fürdést, mert már nem aludt annyit nappal, hamarabb elfáradt, mi most 8-kor fürdünk, fél 9-9 között alszik. 7 hónapos a lányom.
Kislányom 6 hetes, kb 1 hete csinálja azt, hogy 7 körül fürcsi, evés, apa elaltatja, és alszik hajnal 5-6-ig. Utána pontban 3 óránként mint a vekker kukorékol, hogy éhes. De ezt õ maga állította be.

Viburcol kúpot hogy lehet alkalmazni fogzásra 14 hónapos babánál? Mennyi ideig lehet adni egyfolytában?

14 hónapos babámnak valószínű jönnek fent a fogai és annyira sírt, hogy nem tudtam elaltatni tegnap este, így kapott egy kúpot, utána tudott aludni. Mire elaludt volna az ölemben, felsírt mindig a fájdalomtól, szerintem a fogától. De meddig adhatom neki a kúpot? VAgy mi mást adhatnék még fogzási fájdalomra?

Legjobb válasz: A fiam 14,5 hónapos, neki a rágó fogai jönnek (az egyik már kijött), én 2 hete esténként adok neki kúpot. Egyébként úgy a leghatásosabb, ha reggel-este adod, de nekünk így elég, ezért nem adok reggel. Máskor is adtam már neki 2-3 hétig, nem volt vele semmi gond. Adhatsz még homeopátiás bogyókat (nekünk nem vált be), kenheted Dentinoxal, Dologéllel stb., ha nagyon fáj neki, akkor ott a Panadol, Nurofen, Algoflex Baby.

A fiam 14, 5 hónapos, neki a rágó fogai jönnek (az egyik már kijött), én 2 hete esténként adok neki kúpot. Egyébként úgy a leghatásosabb, ha reggel-este adod, de nekünk így elég, ezért nem adok reggel. Máskor is adtam már neki 2-3 hétig, nem volt vele semmi gond. Adhatsz még homeopátiás bogyókat (nekünk nem vált be), kenheted Dentinoxal, Dologéllel stb., ha nagyon fáj neki, akkor ott a Panadol, Nurofen, Algoflex Baby.

Croup (krupp) és asztmarohamok együtt a babánál! HOgy lehet ezt átvészelni?

15 hónapos fiam már 5x került sürg?sségire ilyen összetett rohammal. Sajnos egyre súlyosabbak. Orvosok legyintenek, h majd kinövi. Ilyen témában tapasztalt szül?kt?l kérdezném, h nálatok milyen gyakran fordult ez el? és mikor n?tte ki a gyermek? HOgyan lehet ezt átvészelni, hogy ne legyen folyamatos gyomorgörcsöd? Én teljesen kivagyok az utolsó óta (3 hete).

Legjobb válasz: pedig tényleg kinövi, nekünk is mindig ezt mondták. tarts otthon kalcium injekciót (amit meg lehet inni), meg ilyen pipás spray-ket. bár nálam még mindig elõfordul évente néhányszor (tavasszal vagy ködös idõben), de általában már orvoshoz sem megyek vele, mert pár óra múlva elmúlik. persze ilyen kis korban még jobb az injekció. amúgy 24 vagyok :)

pedig tényleg kinövi, nekünk is mindig ezt mondták. tarts otthon kalcium injekciót (amit meg lehet inni), meg ilyen pipás spray-ket. bár nálam még mindig elõfordul évente néhányszor (tavasszal vagy ködös idõben), de általában már orvoshoz sem megyek vele, mert pár óra múlva elmúlik. persze ilyen kis korban még jobb az injekció. amúgy 24 vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Croup 24 évesen?? Az nem "csak" asztma már?? A gyerekeknek Rectodelt kúpot adnak, az enyémnek kell még mellé Ventolin spray, hidegpárás inhalálás. Persze, ezeket mindig megcsinálom. Igazából az a baj, h olyan szinten rettegek már ettõl az egésztõl... leginkább attól, h - mivel álmában tör rá ez a roham általában - nem veszem észre és megfullad, vagy ilyesmi.
Nyugi! Észreveszed! Szerencsére az orvos a legyintés elõtt vagy után kezelést is elõírt. Teljesen hihetõ, hogy egyelõre nem tudnak többet tenni. Lehet egyáltalán allergiavizsgálatot csinálni egy ilyen kicsi gyereknél?
A kérdező hozzászólása: Természetesen lehet. Nálunk negatív lett minden. Ezt vírus okozza, nincs köze hozzá. No de havonta???!! Nekem ez sok(KK). Hát ha a kezelés alatt azt érted, hogy nyomjak be neki egy kúpot és repüljek vele a kórházba, akkor igen, elõírt... más nincs...

Hogyan lehet egy babánál beállítani, hogy nappal legyen többet fent, és éjjel aludjon?

Nálunk kicsit felcserélödött a nappal az éjjellel.A babám nappal szinte egyböl elalszik amint szopizott,este azonban nem lehet öt elaltatni.

Legjobb válasz: Nekem azt tanácsolták,hogyha ilyen helyzetbe kerülnék,hogy próbáljam éreztetni a kicsivel,hogy most éjszaka van és most alszunk.Tehát,amikor este felkel,csak egy kis éjjelifényt gyújtok szopizáshoz,és csak azt teszem meg amit feltétlenül szükséges,tehát se méregetés se semmi.Pelenkázni csak akkor ha tényleg kell.Akkor is hamar végezni és visszatenni,majd eloltani az éjjeli fényt is. Nappal meg talán egy picit többet molesztálni,bár tény hogy rengeteget alszik még egy pici baba.Illetve a kisbabák 25 órás ciklus szerint élnek,és nem 24,mint a felnõttek:)

Nekem azt tanácsolták, hogyha ilyen helyzetbe kerülnék, hogy próbáljam éreztetni a kicsivel, hogy most éjszaka van és most alszunk.Tehát, amikor este felkel, csak egy kis éjjelifényt gyújtok szopizáshoz, és csak azt teszem meg amit feltétlenül szükséges, tehát se méregetés se semmi.Pelenkázni csak akkor ha tényleg kell.Akkor is hamar végezni és visszatenni, majd eloltani az éjjeli fényt is. Nappal meg talán egy picit többet molesztálni, bár tény hogy rengeteget alszik még egy pici baba.Illetve a kisbabák 25 órás ciklus szerint élnek, és nem 24, mint a felnõttek:)
A kérdező hozzászólása: éjjel nem mérem, söt nappal is egyre ritkában.Pelenkázni sem mi ndíg, csak ha kell.Gyenge fényünk van szopihoz.Nem is éjjel visszaalszik, csak este nem lehet öt elaltatni.Van mikor éjfélig, fél kettöig sír.Nem éhes, nem fáj a hasa, csaknem akar aludni.
Szia! Mi is jártunk így. Nekünk az vált be, amit édesanyám javasolt. Amennyire csak lehet, ne hagyd aludni nappal. Ez fõleg a délutáni és esti órákra igaz. Nem lesz könnyû, mert nehezen fogja viselni, de nekünk bejött.
Elõzõ válaszadónak: Hát sztem kegyetlen dolog, ha nem alhat a baba, amikor szeretne, gondolj magadra: te is azért tennél valamit, hogy aludhass ;) Kérdezõnek: Nem írtad, mennyi idõs a babád, szerintem türelem, és ahogy fentebb írták: napközben nyüzsgés, éjjel csend; nappal fény, világos, éjjel csak pici fény legyen. Éjjel pelusozni sem feltétlen kell, csak ha bekakilt, vagy nagyon tele van. És kitartás!
A kérdező hozzászólása: A lányom ma tölti a 7.hetet.
A fürdetést este csináljátok? Lehet, hogy annyira fellelkesíti, hogy nehezen csillapul le. Ebben az esetben próbáld ki a reggeli fürdetést. Arról meg, hogy nem hagyjuk aludni? Nem kínzás az, ha a késõ délutáni alvást egy kicsit megkurtítod. Lehet, hogy elég, ha csak fél órával a szokásos ébredés elõtt felkelted. Már önmagában ez is eredményt hozhat.

Suttogós Anyukák! Hasfájós babánál hogyan lehet napirendet bevezetni? 7 hetesek vagyunk.

Mivel fáj a poci ezért nem tud mindig rendesen enni, ez azt jelenti, hogy viszonylag hamar fölébred és szopizni akar. Nem tudom tartani a 2-3 órás id?közöket. Viszont így meg félek, hogy elkényelmesedik és akkor sem szopizik rendesen, mikor tudna, mert tudja, hogy úgyis bármikor kap tejet. Nálatok hogy néz ki egy napirend egy ilyen korú babánál?

Legjobb válasz: A2 órát mindenképp tartsd. De jobb lenne a 3. Ha fája pocija a 2 óra kell Neki úgyis, hogy emésszen. A fürdés, az alvási szertartás, a reggeli elszõ szavak, legyenek ugyan azok. De ha hasfájós, és enni akar, amikor tud, akkor adj neki. Ha nem fáj, csak megszokásból csinálja, akkor várd ki 3 ÓRÁT, DE NE ÉHEZTESD. Még elég pici, 3 hét még kell kb, hogy valamilyen szinten beálljatok dolgokra. Sok sikert:)

A2 órát mindenképp tartsd. De jobb lenne a 3. Ha fája pocija a 2 óra kell Neki úgyis, hogy emésszen. A fürdés, az alvási szertartás, a reggeli elszõ szavak, legyenek ugyan azok. De ha hasfájós, és enni akar, amikor tud, akkor adj neki. Ha nem fáj, csak megszokásból csinálja, akkor várd ki 3 ÓRÁT, DE NE ÉHEZTESD. Még elég pici, 3 hét még kell kb, hogy valamilyen szinten beálljatok dolgokra. Sok sikert:)
te jó ég:) kisérletezkedtem...kisérleteztem bocsi:)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkettõtöknek! Elsõ válasozló: Sap simplexet kap a Babám két hete de mintha veszített volna a hatásából. Az elején nagyon jó volt de most pár napja mintha hozzászokott volna, vagy nem tudom. A láncetetés nálunk nem mûködik, mert mindegy hogy 11-kor vagy 8-kor eszik utoljára, akkor is fél1-kor kel fel a következõ szopira.. Második válaszoló: Szívesen kivárnám a 3 órát, de mit csináljak vele ha üvölt? A kezemben sem nyugszik meg :( Köszönöm ha van bármi ötletetek!
Nálunk még csak két hetes a pici, ritkán fáj a pocija (leginkább mikor túleszi magát), ezért elõfordult, hogy azzal rontottam el, hogy elvettem tõle a cicit mielõtt még jóllakott volna, mert eltelt a szokásos szopizási idõ. Persze egy óra múlva üvöltött, hogy éhes. Szóval én most akkor adok, amikor kér és addig lehet cicin, amíg akar, vagyis, amíg szopizik. Aludni nem hagyom ott. Ha jól lakott, akkor úgyis egyértelmûen jelzi. Nem tudom, ezzel mennyit sikerült segítenem... na, de kíváncsi lettem nagyon! Mi az, hogy suttogós anyukák? És mi az a láncetetés? Bocs, rákereshetnék, de úgy látom, hogy gyakoroljátok ezeket a dolgokat, nekem meg fogalmam sincs...
Gripe Water is érdemes kipróbálni hasfájásra.

Mit jelent egy 1 hónapos babánál hogy aluszékony? Azt hogy lehet "észrevenni"! Az én babám eszik alszik, de fel is van két evés között egy kicsit.

Legjobb válasz: egy hosan nálunk csak evés alvás volt.Szerintem még nem igazán tudod észre venni én pl.:nem tudtam mivel csak evett aludtt.

egy hosan nálunk csak evés alvás volt.Szerintem még nem igazán tudod észre venni én pl.:nem tudtam mivel csak evett aludtt.
17:10-es vagyok lehet hogy ez az aluszékonyság.
Szia! Én a kórházban azt hallottam, akkor aluszékony a baba, ha nem ébred fel etetésre, és te sem tudod könnyen felébreszteni. Volt benne részem, sárga volt a babám, és mindig kelteni kellett, hogy egyen, mert tisztulnia kellett.
Mi lassan egy honaposak leszunk, pontosan 3 nap mulva. Az en babam is sokat alszik. Pl leirom neked a mai napot. Ejjel 12-kor evett, utanna egybol visszaaludt egeszen hajnali 3:30-ig. Ekkor ismet evett, fel orat setalgattunk a bufire varva ekkor ebren volt, bufizett es visszaaludt reggel 7:30-ig. Ekkor ismet evett es aludt 11-ig. 11-kor ismet etetes, utanna mentunk setalni kb. egy orara. A setat vegigaludta, utanna egy orat volt fent amikor hazajottunk es elaludt. 15-kor ebredt ismet enni, fent volt fel orat es azota is alszik.:) Szerintem az enyem is sokat alszik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Akkor nem vagyunk se aluszékonyak se betegek hála égnek!Nekünk vannak a legjobb gyerekeink.
Nekem 7 hetes lesz a lányom, és most áll rá a 4 órai evésre. Két evés között jó egy órát van fenn, esetleg másfél órát és naponta egyszer 2 órát, a kora esti órákban. Még éjszaka is felkell enni egyszer, de gond nélkül visszaalszik fél órán belül, csak elvétve van, hogy ez tovább tart, de akkor egy puki általában a bûnös:-)) Szóval még mindig sokat alszik, de szépen fejlõdik, így nem hinném, hogy baj, ha ennyit alszik. Nagyon nyugodt baba...szerintem is örülni kell, hogy ennyire jó babáink vannak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!