Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet az ip cím ismeretében, (1 db)

Hogyan lehet lekérdezni az ip cím ismeretében, hogy egy adott szerveren milyen domainek futnak?

Legjobb válasz: tudtommal egy weblapot lehet lekérdezni milyen ip-n fut de hogy visszafelé ezt lehet-e, kötve hinném.

tudtommal egy weblapot lehet lekérdezni milyen ip-n fut de hogy visszafelé ezt lehet-e, kötve hinném.
Hát bírósági végzéssel a szerver üzembentartójától lehet lekérni hogy mi a weblapcím. Amennyire én tudom nincs más módja.
igazából sehogy. Az ip az egyedi, de egy ip-hez több domain is tartozhat. Ahoz, hogy minden hozzá tartozó domaint megtudj elvileg a világ összes dns-ét meg kellene kérdezni, hé ti hogy ismeritek ezt az ip-t? egyszerû példával illusztrálva: Kovács Géza (személyi szám: 1770608332) (nem tudom van-e ilyen, ha igen, bocsi) egy konkrét személy. De ha meg akarod tudni hányféle módon nevezik, akkor mindenkit meg kellene kérdezni aki ismeri. Akkor megkapnád az összes ilyet pl.: Apu A fiam Géza Férjem a Kovács a beszerzésrõl Kovács a fõnököm. a Petike apukája stb.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Gmail Naptár e-mailes üzeneteinek formázását nem lehet másképp beállítani? Pl. Hogy a megjegyzéseket vastagon pirossal írja, vagy hasonló?

0

Hogyan tudok megszabadulni az Ask-tól?

Firefox-om van, a google a kezdőlapom. A problémám az, hogy mikor a böngészőbe vagyok és megnyitok egy új lapot, az automazikusan az Ask. nagyon nem szeretem.. hogyan tudnám másra beállítani??
Ja a programok közül a gépemen töröltem, és mégis ez jön be...

2

Ismer valaki olyan oldalt, ami a filmekkel kapcsolatos? Pl. Legfrissebb filmek, rövid tartalommal stb.

Nem letöltés, csak filmekkel kapcsolatos friss hírek.

1

Miért nem hoz be oldalakat egyik böngészőm se? A firefox nem találja a kiszolgálót. Google chrome meg: hoppá ez a weboldal nem elérhető.

Szinte egyik oldalt se érem el reggel óta!
Nálam van a hiba??

Help!!!

4

Hogy lehetne áthidalni ezt a problémát hogy megnézhessem a videót?

ezt írja ki: people who live where you live aren't allowed to watch this video...Not because we don"t luv ya, but because the owners have som restrictions.

2

T-Home-nál Internet és Tv-re kötnék egy szerződést. A beszerelés és kihozatal ingyenes?

A kérdés adott!

4

Van-e olyan billentyű kombináció amivel a dislike azaz a nem tetszik hangulat jel írható ki facebookon?

2

Facebookrol hogyan tudom letolteni az auto sync-kel felkerult fotokat, ugyanis pikans kepek es a telefonomrol letorlodott de ott tudom hogy megmaradt?

14

Baj van a youtube-val?

Az van, hogy mikor lejátszok egy videót és ott oldalt rámegyek egy másikra, a szám címe más lesz, de a videó ugyan az. Ha pedig már lejárt egy videó , akkor sem a következőt játssza le hanem mintha vége lenne annak viszont amikor újra indítom a videót akkor az előzőt játssza újra, de nem tölt semmit a lapon. Nagyon rossz ez így, mert mindig újra kell tölteni az oldalt, és akkor jól megy.

2

Hogy tudom törölni Facebok-on a Tevékenységnaplómból, hogy aktiváltam az androidot? Én nem látom, másoknak pedig publikus.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!