Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet az anális közösülést (2 db)

Hogy lehet élvezni az anális közösülést? Persze tudom hogy ellazulni, meg sikositó, de még ha a behatolás meg is történik akkor sem tudom élvezni? Másnál ez hogy van?

Legjobb válasz: A póz nagyon sokat számít. Próbáljatok ki többféle pózt és amelyik bejövõs azt élvezni fogod. Meg anális behatolás elõtt nem árt üríteni, hogy ne legyen kellemetlen érzés.

A póz nagyon sokat számít. Próbáljatok ki többféle pózt és amelyik bejövõs azt élvezni fogod. Meg anális behatolás elõtt nem árt üríteni, hogy ne legyen kellemetlen érzés.

Hogyan lehet megélni az anális közösülést?

Már nem vagyok sz?z, de hogy ?szinte legyek mindig is foglalkoztatott az anális közösülés, de vhogy nem igazán tudom elképzelni a részleteket :)

Legjobb válasz: Készülj fel, hogy enyhén szaros lesz a dákó...

Készülj fel, hogy enyhén szaros lesz a dákó...
Egyáltalán nem lesz olyan a partner pénisze! Hát nem tudom mihez lehet hasonlítani mert férfiból vagyok, de a banõmmel mi szoktuk análisan is és ugyanúgy el tud a nõ élvezni mintha vaginális közösülés lenne. Ennek az az oka hogy tele van a nõ ánusza belülrõl ugyanolyan ingerlési pontokkal mint a hüvely és így ugyanúgy orgazmust lehet kiváltani. De arra nagyon figyelj hogy ha kipróbáljátok akkor az elsõt negyon óvatosan csináljátok mert ha elsõre durván sikerül akkor nagy fájdalmai lehetnek a nõnek. A nõ szabályozza az nális behatolás tempját és akkor nem lesz baj. Másrészrõl pedig csak akkor vágjatok bele ha a lány úgy érzi h kész rá és el tudja engedni magát. De érdemes kipróbálni mert nagyon jó!!! :)
Nekem olyan érzés mintha kakilnék, nem jó. Próbáld ki, lehet hogy neked bejön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!