Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet az anális (33 db)

Hogyan lehet az anális szex jó a lánynak?

Nagyon félek hogy fájna nekem, mer bn?mnek nagyon fájt ( bár tudom , hogy mindenki más és más)

Legjobb válasz: csak a pasi....

csak a pasi....
egyszer mindent ki kell próbálni, csak próbáld ki te is max többször nem engeded :)
A kérdező hozzászólása: am atom jó a pasi az ágyban ;) csak félek, hogy milyen lesz, mert nekem ez lesz az elsõ ....
Itt nem az elsõdleges, hogy a barátod egyébként mennyire jó az ágyban, hanem az, hogy mennyire biztok meg egymásban! mennyire számitotok egymásnak! ha fontos vagy a pasinak, akkor nagyon fog rád figyelni, hogy ne fájjon neked, vagy hogy az elsõ alkalomnál lassabban csinálja, sõt nagyon lassan, mindig csak egy kicsit bentebb és bentebb dugva haladjon elõre! az elsõ alkalmat biztosan nem fogod élvezni, de ha esetleg sor kerülne rá, akkor a másodikat már te is fogod élvezni, mert a nõk is tudják ezt élvezni, ha már elérik azt a pontot, amikor nem fáj és közben a csiklójukat izgatják maguknak, akkor az élvezet sokkal nagyobb, mint sima úton! persze, erre az együttlétre is meg vannak a szabályok, hogy mikor csinálhatjátok ismét!
Hát, szerintem ha félsz vagy nem szeretnéd, megfogja érteni, ha szeret.
Amúgy meg miért akarna egy nõ köcsög férfit játszani az ágyban? Az ilyen pasi 100% hogy homokos, de legalábbis biszex. Erre az alkalomba az ágyba lehet még egy férfit hozni, és akkor lehet köcsögözni:D
JEGYEZZÉTEK MÁR MEG NAGYOKOSOK, HOGY A SEGGBEKUKIT NEM A NÕ ÉLVEZI, HANEM A PASI! EZ A HOMOKOSOK SZEXE! A KÖCSÖG PASI AMÚGY ÉLVEZI MERT STIMULÁLJA A PROSZTATÁT!
A kérdező hozzászólása: és akkor én is élvezni fogom ?vagy csak a pasi fogja?
Sok sikositó, te irányits azaz a srác feküdjön és te csusszrá a péniszére.
Tegnap 19:23 és 26.Akkor a nézetetek szerint én homo vagyok a csajommal együt, mert szoktuk análba nyomni.Egyébként a barátnõmet elõbb "csináltam meg hátulról" mint elõrõl.
semmi köze...
Biztos h nem attól van!
rossz az anyagcseréd?:o egyél lekvárt ><
a bikád átlyuggatta a farkával a petevezetéked ahová átszivárgott a fekália
A kérdező hozzászólása: pedig attól van mert amúgy semmi bajom elõtte, (távkapcsolat)

A barátom nagyon szeretné kipróbálni az anális szexet. Énsem próbáltam még. Szeretnék a kedvére tenni de félek fájni fog. Lehet ugyis csinálni hogy ne fájon?

Legjobb válasz: Elsõre nem biztos, hogy élvezni fogod, mivel az ellazulást tanulni kell. Csak addig csináljátok, amíg kellemes. A fiú elõször kenje be az ánusz környékét valamilyen krémmel, és kezdje simogatni körkörösen. Ha ez kellemes, akkor vezesse be az ujját az elsõ ujjpercig. Mozgathatja ki/be vagy körkörösen. Ha ez is jó, akkor mehet mélyebbre is. Ha még nem tudsz ellazulni, akkor ez már kellemetlen lehet. Amennyiben ez is kellemes, és el tudsz lazulni, akkor 2 ujjal próbáljon meg behatolni. Ha úgy el tudsz lazulni, hogy a 2 ujj ne legyen problémás, akkor neki lehet állni. Mind ujjazással, mint anális közösüléssel különleges élményt lehet elérni. Ha kellemetlenné válik mindenképpen hagyjátok abba, nem szabad erõltetni. A próbálkozás meghozza a gyümölcsét, de lehet, hogy csak egy hónap múlva. Csak akkor mûködik, ha a lány is akarja, és el tud lazulni.

Elsõre nem biztos, hogy élvezni fogod, mivel az ellazulást tanulni kell. Csak addig csináljátok, amíg kellemes. A fiú elõször kenje be az ánusz környékét valamilyen krémmel, és kezdje simogatni körkörösen. Ha ez kellemes, akkor vezesse be az ujját az elsõ ujjpercig. Mozgathatja ki/be vagy körkörösen. Ha ez is jó, akkor mehet mélyebbre is. Ha még nem tudsz ellazulni, akkor ez már kellemetlen lehet. Amennyiben ez is kellemes, és el tudsz lazulni, akkor 2 ujjal próbáljon meg behatolni. Ha úgy el tudsz lazulni, hogy a 2 ujj ne legyen problémás, akkor neki lehet állni. Mind ujjazással, mint anális közösüléssel különleges élményt lehet elérni. Ha kellemetlenné válik mindenképpen hagyjátok abba, nem szabad erõltetni. A próbálkozás meghozza a gyümölcsét, de lehet, hogy csak egy hónap múlva. Csak akkor mûködik, ha a lány is akarja, és el tud lazulni.
Lehet: rengeteg síkosítóval, gumival, lassan, óvatosan. És max ha fáj abbahagyjátok.
A kérdező hozzászólása: Kösz. :)
a lényeg hogy lazitsd el magad rendesen, mert akkor fájni fog.sok elõjáték és sikosító kell, no meg persze tágitson ki rendesen az ujjával elötte, és ha fáj inkább probálkozzatok többször.
jah sok sikositó az fontos meg az is ovatosan csinálja és h a hátsó bejáratot is stimulálja és akk sztem még élvezni is fogod:)
A kérdező hozzászólása: Kösz mindenkinek. :) :*

Múltkor megpróbáltuk az anális szexet, de befejeztük mert fájt. Ez már jó 1hónapja volt. Azóta minden székeléskor őrjítően csípő érzéssel szenvedek, és vérzek is, Félek hogy mikor múlik már el, milyen bajom lehet?

Legjobb válasz: Aranyered lehet, menj el dokihoz, vagy probalj ki ra kenocsot. Attol lehetet, hogy a parod nem varta meg mig ellazulsz elegge az analis szexhez es csak eroszakosan (amolyan Tarzan eros modszerrel) behatolt. Csak akkor csinaljatok, ha kepes vagy elazulni, mert kulonben gondok lehetnek belole, serulhet az izom gyuru a vegbelnel. Eloszor csak simogason es az ujjaival izgason, a legutolso allomas csak a penisze, ha mar teljesen laza vagy. Turelmesebbnek kellett volna lenetek, meg kell szoknod, hogy azt a reszt mas is megerinti.

Aranyered lehet, menj el dokihoz, vagy probalj ki ra kenocsot. Attol lehetet, hogy a parod nem varta meg mig ellazulsz elegge az analis szexhez es csak eroszakosan (amolyan Tarzan eros modszerrel) behatolt. Csak akkor csinaljatok, ha kepes vagy elazulni, mert kulonben gondok lehetnek belole, serulhet az izom gyuru a vegbelnel. Eloszor csak simogason es az ujjaival izgason, a legutolso allomas csak a penisze, ha mar teljesen laza vagy. Turelmesebbnek kellett volna lenetek, meg kell szoknod, hogy azt a reszt mas is megerinti.
DOKI
Nekem is, mégis tolerálom azt aki ezt szereti. (amíg tölem nem akar semmit)
Szia! Lehet, hogy igaza van az elöttem írónak, de lehet egy nyákahártya sérülés, ami szintén nagyon tud fájni, de könnyebben kezelhetö. (pár nap) Mivel magától nem múlik általában, menny el orvoshoz. Èn nagyon szégyeltem magam, ezért, húztam, halasztottam, de ha tudtam volna, hogy tényleg csak pár napig tart még elmúlik mindjárt, elmentem volna rögtön. A másik dolog az hogy ha ez a vér a bugyidról a hüvelyedbe kerül, (vagy a bemenethez) nagyon csúnya fertözést okoz. Én egy ilyen miatt egyszerre jártam nögyógyászhoz, és a belre. Na meg persze a gyógyszerek...... Eröt, egészséget! Szia!
Ha ilyen régóta van problémád, akkor komoly lehet a dolog...Valószínûleg aranyér. Szerintem mihamarabb menj dokihoz! Legközelebb meg használjatok bõven síkosítót, lazulj el a lehetõ legjobban. Szexshopokban meg kaphattok olyan spray-ket, amik arra valók, hogy ellazítsák a záróizmot, megkönnyítve a behatolást. Ha nem akartok lemondani errõl az élvezetrõl, akkor próbáljátok ki azt.Mindenesetre én nem próbálkoznék vele ezek után...
soha nem értettem az anált miért csinálják. Még nem próbáltam, de nekem ne mondja senki, hogy azt élvezik. áá ez nagyon undorítóó!!!!
Nem tudom egyáltalán ki találta ki ezt az undorító dolgot!Biztosan nem egy nõ!Ez úgy ahogy van gusztustalan!!!És az is aki ilyenre vágyik!!!!!!
Mindenképpen menjél el dokihoz, valószínüleg elsõ körben kapsz rá kúpot meg krémet. Ez szerintem vagy egy belsõ aranyér, vagy egy repedés.

Hogy lehet élvezni az anális közösülést? Persze tudom hogy ellazulni, meg sikositó, de még ha a behatolás meg is történik akkor sem tudom élvezni? Másnál ez hogy van?

Legjobb válasz: A póz nagyon sokat számít. Próbáljatok ki többféle pózt és amelyik bejövõs azt élvezni fogod. Meg anális behatolás elõtt nem árt üríteni, hogy ne legyen kellemetlen érzés.

A póz nagyon sokat számít. Próbáljatok ki többféle pózt és amelyik bejövõs azt élvezni fogod. Meg anális behatolás elõtt nem árt üríteni, hogy ne legyen kellemetlen érzés.

Csajok, akik szeretik vagy már kipróbálták az anális szexet, előtte kipróbáltátok, hogy milyen megujjazni a popsitokat? Vagy hogyan próbáltatok felkészülni rá, vagy legalább kipróbálni hogy milyen érzés lehet?

Legjobb válasz: Igen próbáltam ujjal is,meg anál vibrivel is szoktatni magam.A párom is próbált hozzászoktatni az érzéshez,mielõtt bedugja.Amikor análisan voltunk együtt csak úgy tudtam elviselni,hogy közbe vibrátorral izgattam a csiklómat.Amúgy iszonyú kellemetlen,nem tudom,mások hogy tudják élvezni.

Igen próbáltam ujjal is, meg anál vibrivel is szoktatni magam.A párom is próbált hozzászoktatni az érzéshez, mielõtt bedugja.Amikor análisan voltunk együtt csak úgy tudtam elviselni, hogy közbe vibrátorral izgattam a csiklómat.Amúgy iszonyú kellemetlen, nem tudom, mások hogy tudják élvezni.
A kérdező hozzászólása: és a masztinál a popsi ujjazás sem volt kellemes ?
erre vernéd?
Az sem volt kellemes.A popiluk izgatás az jól esik, de ha bekell dugni valamit az nagyon rossz...

Anális szexügyben kérdezném, ki lehet annyira mosni a végbelet, hogy ne maradjon benne széklet maradék? Akik szeretik, élvezik az anális szexet, hogy oldják meg?

A párom szereti, ha közben szopom, 18 centis a farka, tehát hosszabb, mint ameddig én fel tudok nyúlni, hogy kimossam, bár a zuhany nagy sugarával tisztára tudom mosni.

Legjobb válasz: Mi közben szopod?

Mi közben szopod?
Persze, dugd fel magadba a kerti slagot
kilehet mosni de annyira macerás, hogy nemérimeg, csak gumi kell.
Lehetni lehet, de nem valószínû.
Hát.... és kivizsgáltátok magatokat? - vagy biztos ez az egészség dolog? Csak mert egy kedves barátnõmnek elég nagy problémája lett a szexuális élete kapcsán, (nem anál) - és megbízható kapcsolatban élt... kiderült utólag, hogy a barátjának volt valami tünetmentes betegsége, õ e tudott róla. - és nem most szedte össze...
*se
Lehet, mivel anális szexnél a bélben lévõ kórokozók okoznak problémát. De nem túl nagy az esély rá, és észre is veszitek, ha úgy van. Mi szoktuk néha így, eddig nem volt gond belõle. Bár beöntést végzek elõtte, de az nem fertõtlenít.
Honnan tudod, hogy az vagy? Igen, mivel a bélben baktériumok tanyáznak.
Igen! Meg vírusok, meg mindenféle aljas kis perverz manók!
Lehet, mert a lány fenekében lévõ anyag nem igazán való a fiú húgycsövébe, ott úgy is fertõzést okozhat, ha mindketten egészségesek vagytok. Erre megoldás, amit a pornószínészek is csinálnak óvszer nélküli análnál, azaz hogy a lány beöntést ad magának az aktus elõtt.
és nem árt utána pisilni és megmosni szerszámot.

Õszinte válaszokat várok. Van-e olyan akinek az anális koitusz jobban bejön mintha rendes helyre tennék? Lehet-e egyáltalán ilyen? Mert én lehet, hogy arra jobban kíváncsi vagyok, hogy milyen popsiba.

Jah és egy másik teljesen különálló kérdés ugyanebben a témában:Gáz ha egy lány először a "hátsó bejáratát" mondhatja felavatottnak? (tehát először popsiba dugták és csak később a rendes helyre)

Legjobb válasz: az bizony olyan, mint a fluor G Á Z!!!

az bizony olyan, mint a fluor G Á Z!!!
attól nem kell aggódni, felfogja õ hozni:D:D és hidd el hogy vannak ilyen nõk, akik jobban élvezik ott, meg ha nem is arra lett kitalálva:D ismerek párat
Nagyon sok lány van, aki csak análisan tud eljutni a csúcsra szóval igen lehetséges, hogy ott bizony jobban élvezik:) Az én bnõm mindegyiket élvezi, de õ is azt mondja hogy popsiorgazmus nagyobb és másabb mint a hüvelyi vagy a csiklói :)
Sziasztok! Lehet, hogy fura, amit mondok, de én az anális közösülést pontosan ugyanannyira szeretem, mint a vaginálisat, mindkettõvel többször is el tudok menni egymás után. De szerintem elõször mindenképpen a rendes szex örömeivel kellene megismerkedni, nekem az anális egy kicsit bizalmasabb, és sok türelem, összhang kell hozzá, sokszor ezért nem élvezi a lányok többsége. 21/L
Azt tudom taqnácsolni, hogy ismerkedj a popsiddal te is:) Vazelin krémmel, babaolajjal, egy ujjat bedugni stb.
A kérdező hozzászólása: Igen, igen ezeket tudom.Én is úgy gondolom. hogy elõször normálisan...és csak utána jönne az anál ha már teljesen megismertem a párom és bízok benne... Meg azon is gondolkodtam, hogyha majd lesz barátom, hogy hozzam fel neki?:D
Az a vicc, hogy prüdek, és ha nem azt írod, amit õk, lepontoznak... persze ha azt írod amit õk gondolnak, akkor meg nem kattintanak rá a jó pontra... mert az természetes :P Egyébként engem nem zavar, a pont nem jelent semmit. az a lényeg, hogy segítsünk azoknak, akiknek szüksége van rá.
Kérdezõ, ha van még kérdésed, inkább privátba, nem vagyok kíváncsi a sok prûd kielégítetlen p-ra.
Lány vagyok! Mellesleg pontozzátok le a JÓ ÉDES.. (cenzúrázott sor helye)! Válaszoltam egy kérdésre. Ennyik vagytok! Törõdjetek a saját dolgotokkal lelki szegény emberek, és ne azzal, hogy én hogy elégülök ki, mert százszor több orgazmusom van bármelyik lepontozó vadbaromnál. Kérdezõ, az anális szex örömeit nyugodtan próbáld ki, nem lesz tõle semmi bajod, egy tapasztalattal leszel gazdagabb. 21/L
Van olyan, amint itt is olvashattad + én is ismerek ilyen nõket. A második kérdés... nem gáz, de szerintem is (ahogy valaki már fenn is írta) nem árt azért elõbb a sima szexet kipróbálni, abban jónak lenni , és utána jöhet a többi.
A kérdező hozzászólása: jólvan:) és te fiú vagy lány vagy?
Nyugodtan csináld mélyen, én szoktam úgy masztizni.
A kérdező hozzászólása: azt már csináltam :P de nem mertem mélyen :O
A kérdező hozzászólása: -.- ezt normálisan is le lehet írni... am sztem se vmi szép dolog...
A kérdező hozzászólása: jólvan, akkor elhiszem:) )) és majd meg is tapasztalom:P
A kérdező hozzászólása: gondolom h másabb...csak nemtudom elképzelni h ott valaki jobban élvezi.mert ugye az nem arra lett "kitalálva"
Látom, nagyon érdekel ez az anális téma. :) Ami mondjuk nem baj egyáltalán. Ha tényleg ennyire izgat a dolog, te kb. attól el fogsz élvezni rögtön, amikor a fiú elõször a fenekedbe hatol. :) Szokták mondani, hogy az orgazmus a fejben dõl el. Szerintem kizárt, hogy ilyen hozzáállás mellett neked ne legyen majd orgazmusod az anális szextõl. ;)

Meg lehet szerettetni az anális szexet egy nővel? Lányok ti hogy álltok ezzel?

Legjobb válasz: Próbálkozni lehet! De nekünk nem okoz olyan élvezetet mint a férfiaknak!! Néha én is engedek, de nem a kedvencem! 36/N

Próbálkozni lehet! De nekünk nem okoz olyan élvezetet mint a férfiaknak!! Néha én is engedek, de nem a kedvencem! 36/N
Nem, gondolj csak bele a fordított helyzetbe.Te mire használod a hátsó feledet?Mert mi nõk ugyan arra! Ha a párom ilyet szeretne csinálni, minden további nélkül, ha elõbb kipróbálhatom rajta és örömöt szerzek ezzel neki!
szerintem sem lehet. ha nem szereti, akkor késõbb sem fogja. én is így vagyok vele... próbáltuk, de nem...
Hát nemtudom ti mit nyafogtok ezen annyira, az én barátnõm szereti, õ szokta kérni.
Nem lehet, nem is szabad ilyennel próbálkozni. Csak ha a nõ kimondottan akarja.
Ha normális a nõ, akkor nem. Senki nem akar évek múlva pelenkát viselni, a gusztustalanságot már nem is említem! Normális módon is lehet kielégüléshez jutni. 27/F
Van akinek az, van akinek nem! Pinából vér folyik, váladék mégis nyalatod! Szádból gyomortartalom mégis csókolózol! Gusztus kérdése! Elõbb-utóbb minden pasi kipróbálja, vagy magának vagy mással, hát az én pasim nem szorult másra, mert Itthon megkapja! Gondolkodj el ezen! Nem tudod mitõl fosztod meg! ;´36/N
Hát ez undorító! A kijárat az maradjon kijárat! Ott van tõle pár centire az a luk amit arra találtak ki! Fujj! 24L
Szerintem meg lehet szerettetni, attól függ, hogy elõtte vaginálisan szexelsz e vele, és mondjuk szeret annyira, hogy még ha õ nem is kedveli, de kipróbálja veled. Ha kipróbálja, akkor arra kell oda figyelni, hogy nem olyan mint a pornóban, ahol két jelenet vágása között telenyomták a csajt síkosítóval, hanem, ha nincs kéznél ilyesmi, akkor szépen lassan kell beadagolni, és mindenképp olyan pózt kell választani, ahol a csaj egyáltalán nem feszül, ahol el tudja magát engedni. Orgazmus elérése lehetséges a nõnek, nem a végbél izgatása miatt, hanem azért, mert nagyon vékony hártya húzódik a hüvely és a végbél között, és jó szögben bökdösve, sokkal intenzívebb érzést lehet kifejteni a G pontra, mint vaginálisan. A csajom mindent szeret kipróbálni, és csak azért nem mindennapos a dolog, mert attól tart, hogy minden óvintézkedés ellenére is "olyanos" lesz a farkam vége, de az elsõk óta kifejezetten kellemessé vállt számára az anális együttlét.
Velem nem tudnák, mert már a gondolatától is elzárkózóm, hogy oda bármi befelé menjen. egy konzervatív felfogású 28L
Bár lányoknak szólt a kérdés, de fiúként én valahogy nem rajongok a dologért. Szerintem személyfüggõ a dolog, így ha nem akarja a párod, ne erõltesd.
Talán nem egy pornó film részlettel kéne bizonyítanod az igazat! Ezek színészek, ez csak egy szerep! Kicsit gondolkodj, és tanulj anatómiát! Mi a franctól élvezne el egy nõ az anális szex közben?
*igazad
persze hogy meglehet velük szerettetni. azt a pelenkás dolgot meg felejtsétek már el hogy majd pelenkát kell hordani késõbb. szerintetek a pornos csajok mind beszarnak? mert õket aztán nyomják elég rendesen.ez pont olyan hülyeség mint amikor a gyereknek azt mondják hogy ne nyelje le a rágót mert osszeragad a gyomra.
Velem hiába is akarná megszerettetni bárki, mert nem tehetem a pici aranyerem miatt. XD
A kérdező hozzászólása: Pedig ez egy orgazmus akárhogy vesszük... http://www.youporn.com/watch/1788/anal-orgasm/ És igenis nagyon sokan még nagyobbat élveznek mint mondjuk hüvelyileg. Ezt nem a mai fiatalság találta ki. Visszamehetünk az ókori görögökhöz, de ebbe most nem megyek bele.
Mi is próbáltuk már többször kellemesnek mondanám! De értsétek meg végre fiúk, nincs mitõl elélvezni ott! Ott csak sima izomzat van nekünk és zárógyûrû! Nektek pasiknak ott van a prosztata az egészen más! Tehát teljes gyönyört nem tud elérni egyik nõ sem! Sokan hüvelyi orgazmusra sem képesek! Lehet, h. érez valamit a nõ, de akinek volt már hüvelyi orgazmusa, rájön, hogy az addig tapasztalt érzés még csak nem is hasonlítható ahhoz! <<Doki néni>>
A kérdező hozzászólása: Sokszor próbáltuk már, és én azt nem értem hogy az elsõnél mikor még szûz seggrõl beszélhetünk, análisan is el tudott élvezni. Többször nem, és nem tudom mi a baj, pedig mindent ugyanúgy csináltunk.
Nem vagyok öreg! 36évesen élem fénykoromat, régen azt hittem 20.on évesen enyém a világ! Tévedtem! Tapasztaltabb lettem! Élezek minden pillanatot! Érett vagyok! És Most vagyok szexualitásom csúcsán(persze 20.on évesen is ezt gondoltam). Várom mi lesz 40.után! ;)
Érdekes, hogy az "öregek" szóltak hozzá a kérdéshez. Ma a fiatalok naygrésze ismán engedi magát seggbeb*szatni, mivel ez megy a sok pornófilmben is. Divat! (Sõt, valaki csak oda engedi, ez alkalmi szexnél fordul elõ.)
ja..22/L
kiprobáltam kellett sok alkalom hogy élvezzem, de nem aktiv ez a popsiszex nálunk, ritka.de nem a kedvencem.
36/N Vagyok! Utolsó hozzászóló! Próbáld ki nála! Imádni fogja! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat : )
A kérdező hozzászólása: Na egy ember(legutolsó válaszoló) aki nem csak ír, de tud is dolgokat errõl. Mit anatómia? Szerinted nem olvastam én eleget errõl? Én nem az vagyok aki csak gondol egyet és csináljuk. egyébként köszönöm a válaszodat (utolsó) mert végre nem saját véleményt írt valaki hanem a kérdésre válaszolt. (L)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!