Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet az alkaromról a hegeket (2 db)

Hogyan lehet eltüntetni az alkaromról a hegeket?

Elég sok van...

Legjobb válasz: Idõvel a hegek elhalványulnak, és majdnem észrevétlenné válnak, bár ez 5-7 évekkértése (saját tapasztalat alapján) ám ha nagyon zavaró, akkor lézeres mûtéttel, vagy plasztikai mûtéttel (attól függ milyen jellegûek a hegek) meg lehet oldani az eltûntetést.

Idõvel a hegek elhalványulnak, és majdnem észrevétlenné válnak, bár ez 5-7 évekkértése (saját tapasztalat alapján) ám ha nagyon zavaró, akkor lézeres mûtéttel, vagy plasztikai mûtéttel (attól függ milyen jellegûek a hegek) meg lehet oldani az eltûntetést.
Ha még nem gyógyultak be a hegek, de ha be is gyógyultak próbáld meg azt, hogy körömvirágrémet maszírozol a karodon. nekem is volt pont egy éve RENGETEG, sajnos, de most senki meg nem mondaná, hogy voltak.
Szia! Szerintem is a koromvirag krem jo! En meg tudnam ajanlani a svedkeserut, pl;en a svedkeserut hasznaltam gyerekeknek hojagos himlo utanni hegekre , es eltuntek! Sok sikert!!
Nekem autóbalesetem volt és tiszta heges lett az arcom. A Dermatix nevû szilikonos krémet használltam és alig láthatóak! ha mégis marad valami a Vichynek van egy nagyon erõs korrektorja, ami direkt ilyen sebekre/hegekre/bõrhibákra való, és mellé egy fixáló púder. Nagyon sokat segít!
Szia.Elektro kozmetikákban vagy 1 csiszolás nevezetû eljárás.Ezt használjuk pattanásos bõrök korrigálására, simábbá tételére idõnként tetoválások halványítására. (miro-derma-brasio a hivatalos neve) Vichy termékek kozt van olyan ami direkt heg-gyógyításra fejlesztettek ki amit ha ultrahangal visznek be a bõrbe még hatásosabb. Ha nagyon elkeserítõ számodra a helyzet fordulj orvoshoz. Ja és fel a fejjel.....a gondolataiddal ellentétben seni nem nézi...
Szia! A kisfiamnak szétnyílt a homloka. Szerencsére nem kellettösszevarrni, de speciálisan ragasztották. Amikor visszavittem kontrollra, a sebész a CONTRATUBEX gél használatát ajánlotta, mivel a heg nem lett a legszebb. Vény nélkül kapható, még csak egy hete használjuk, de már látványosan javult. Kevésbé látszik, puhult és vékonyodott is.

Hogyan lehet két nap alatt eltüntetni a vágásos hegeket az alkaromról?

Rengeteg van!

Legjobb válasz: Nem lehet. Minek vagdostad össze.

Nem lehet. Minek vagdostad össze.
Két nap alatt? Szerencsés vagy ha egyáltalán valaha elmúlik. Ha frissek, akkor próbáld a Neogranormon hámodító kenõcsöt, de persze az se képes csodára.
levágod a karodat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!