Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet az alkaromról (2 db)

Hogyan lehet két nap alatt eltüntetni a vágásos hegeket az alkaromról?

Rengeteg van!

Legjobb válasz: Nem lehet. Minek vagdostad össze.

Nem lehet. Minek vagdostad össze.
Két nap alatt? Szerencsés vagy ha egyáltalán valaha elmúlik. Ha frissek, akkor próbáld a Neogranormon hámodító kenõcsöt, de persze az se képes csodára.
levágod a karodat

Hogyan lehet eltüntetni az alkaromról a hegeket?

Elég sok van...

Legjobb válasz: Idõvel a hegek elhalványulnak, és majdnem észrevétlenné válnak, bár ez 5-7 évekkértése (saját tapasztalat alapján) ám ha nagyon zavaró, akkor lézeres mûtéttel, vagy plasztikai mûtéttel (attól függ milyen jellegûek a hegek) meg lehet oldani az eltûntetést.

Idõvel a hegek elhalványulnak, és majdnem észrevétlenné válnak, bár ez 5-7 évekkértése (saját tapasztalat alapján) ám ha nagyon zavaró, akkor lézeres mûtéttel, vagy plasztikai mûtéttel (attól függ milyen jellegûek a hegek) meg lehet oldani az eltûntetést.
Ha még nem gyógyultak be a hegek, de ha be is gyógyultak próbáld meg azt, hogy körömvirágrémet maszírozol a karodon. nekem is volt pont egy éve RENGETEG, sajnos, de most senki meg nem mondaná, hogy voltak.
Szia! Szerintem is a koromvirag krem jo! En meg tudnam ajanlani a svedkeserut, pl;en a svedkeserut hasznaltam gyerekeknek hojagos himlo utanni hegekre , es eltuntek! Sok sikert!!
Nekem autóbalesetem volt és tiszta heges lett az arcom. A Dermatix nevû szilikonos krémet használltam és alig láthatóak! ha mégis marad valami a Vichynek van egy nagyon erõs korrektorja, ami direkt ilyen sebekre/hegekre/bõrhibákra való, és mellé egy fixáló púder. Nagyon sokat segít!
Szia.Elektro kozmetikákban vagy 1 csiszolás nevezetû eljárás.Ezt használjuk pattanásos bõrök korrigálására, simábbá tételére idõnként tetoválások halványítására. (miro-derma-brasio a hivatalos neve) Vichy termékek kozt van olyan ami direkt heg-gyógyításra fejlesztettek ki amit ha ultrahangal visznek be a bõrbe még hatásosabb. Ha nagyon elkeserítõ számodra a helyzet fordulj orvoshoz. Ja és fel a fejjel.....a gondolataiddal ellentétben seni nem nézi...
Szia! A kisfiamnak szétnyílt a homloka. Szerencsére nem kellettösszevarrni, de speciálisan ragasztották. Amikor visszavittem kontrollra, a sebész a CONTRATUBEX gél használatát ajánlotta, mivel a heg nem lett a legszebb. Vény nélkül kapható, még csak egy hete használjuk, de már látványosan javult. Kevésbé látszik, puhult és vékonyodott is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!