Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet az Elite (7 db)

Hogy lehet az elite warez team profilt törölni?

warez, net elite warez, elite

Legjobb válasz: Az ilyen oldalakon általában nincs törlési lehetõség. Esetleg kitiltathatod magad valamilyen szabályszegéssel, de az adatbázisban ugyanúgy benne maradsz.

Az ilyen oldalakon általában nincs törlési lehetõség. Esetleg kitiltathatod magad valamilyen szabályszegéssel, de az adatbázisban ugyanúgy benne maradsz.
Vagy esetleg küldesz egy emailt a moderátornak, és törölteted magad. Nem esznek embert.

Hogy lehet benevezni az elite model hungary-ra? Lehet úgy hogy ha még nem vagyok ügynökségnél?

Legjobb válasz: Az ideire mar sehogy, mar lezajlottak a valogatok es megvan a gyoztes is :D

Az ideire mar sehogy, mar lezajlottak a valogatok es megvan a gyoztes is :D

ELITE JEL FLO 100 víztisztító.60 literes akváriumban van, és annyira nagy zajt csap, hogy nem lehet tőle aludni. Mi lehet az oka? Valaki, ötlet, hogyan lehetne megoldani?

Legjobb válasz: A legfõbb oka valószínûleg a neve. Ha azt kicserélnéd pl. egy eheim nevûre, az megoldás lehetne. (persze ez az egyéni elalvási ingerküszöbtõl is függ)

A legfõbb oka valószínûleg a neve. Ha azt kicserélnéd pl. egy eheim nevûre, az megoldás lehetne. (persze ez az egyéni elalvási ingerküszöbtõl is függ)
Szia! Milyen hangja van? Mindig ilyen volt, vagy csak mostanában? Gondolom nem a bugyborékolás zavar, amit a levegõporlasztó funkció okoz. Ha igen, akkor azt ki kell kapcsolni (lehúzni a csövet róla). Lehet, hogy kopott a tengely vagy a mágnes, vagy koszos a rotor. Utóbbi esetben szedd szét, tisztíts ki, hátha jobb lesz. A kopott tengellyel nem igazán lehet mit kezdeni. Nem hiszem, hogy ehhez a típushoz könnyû lenne pótalkatrészt beszerezni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nincs meg olyan régóta, a csöveket alapból rá se raktam, mert nagyon felkavarja a vizet, és szegényeknek az nem lehet túl kellemes:) Olyan mintha valamihez hozzáérne és zörög az egész, elég hangosan, néha kicsit csendesül, aztán megint és így tovább.

Hogy lehet elindítani az Elite Penguin Force - Herbert's Revenge-t PC-n?

Letöltöttem a DeSmuMe nev? programot, meg a "4924 - Club_Penguin_Elite_Penguin_Force_Herberts_Revenge_(U)(NukeTh

Hogyan lehet kivédeni az Elite Messenger-ben, hogy mindenkinek kiírja az adataidat és a password-ödet is?

(mert, hogy az elite messenger) mindenkinek aki partnere az elite-esnek annak kiírja az adataid, és password-odet is! - én ismerem!)

Legjobb válasz: Nem ismerem a programot. Google-lel rákerestem, és a reklámszûrõ már a weboldalát sem engedi megnézni! Ezek szerint nem megbízható! Az adataid úgy tuod legegyszerûbben megvégeni, ha nem használod!

Nem ismerem a programot. Google-lel rákerestem, és a reklámszûrõ már a weboldalát sem engedi megnézni! Ezek szerint nem megbízható! Az adataid úgy tuod legegyszerûbben megvégeni, ha nem használod!
ne a fejetekre húzzátok, úgy nagyobb eséllyel szakadna ki
Mit értesz az alatt, hogy mindenki? Ha mindenkinek kiszakadt volna, már csõdbe ment volna a cég, nem gondolod? Alapvetõen elég ritkán szakad ki, én életemben egyszer jártam úgy, de a fiúnak kicsi volt az óvszer. Ha jól húzzátok fel, és pont a mérete, elég kicsi az esélye, hogy kiszakadjon.
Csak a nyomorékonkak szakad ki az óvszer.Annyi eszük sincs, hogy egy gumit jól használjanak tiszta nevetséges az egész.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a valaszod nem hiszem h kicsi legyen 56 mm ;))mindig is ilyent hasznaltunk marmint a meret csak olvasgattam az elite ovszerrol es majdnem mindenkinek szakadt
A kérdező hozzászólása: Remelem evel az ovszerel sem lesz baj ha rendesen felhuzzuk
Szerintem akinek kiszakadt tuti elrontott valamit, nem úgy vannak azok csinálva, hogy csak úgy kiszakadjanak.
A kérdező hozzászólása: jah egyet ertek nallunk sem volt eddig problema majdnem mindegyik fajtat a durextol kiprobaltunk most a boltban viszont csak elite volt es utanna neztem ....a tobbsegenek szakadt
Mi nagyon sokáig Extra Safe-t használtunk, mert szinte ez volt az egyetlen méret, ami jó volt a barátomnak. Valamilyen oknál fogva a legtöbb óvszer csak 50 meg 52 mm-es. A lényeg, ha jól használjátok, nem szakad ki az Elite sem. Mi most rátértünk a Pasante-ra, ahol a Sensitive (olyan, mint az Elite, tehát vékony) egyszer kiszakadt, mert nem voltam elég nedves. Egyébként csakis jó tapasztalataim vannak :)
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a valaszod remelem nem lesz gond

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!