Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet az Alexa (4 db)

Hogyan lehet becézni az Alex meg a Máté nevet?

Legjobb válasz: Talán még az Alexet lehet úgy hogy Lexi (bár ezt inkább Alexandráknál hallottam) Ezek pont olyan nevek, amiket nem igazán lehet becézni.

Talán még az Alexet lehet úgy hogy Lexi (bár ezt inkább Alexandráknál hallottam) Ezek pont olyan nevek, amiket nem igazán lehet becézni.
De ha nem akarod, akkor miért érdekel! "Édes Istenem"
Én nem értem miért kell egy nevet minden áron becézni. Nyilván azért adja anyuka, apuka, mert ebben a formában tetszik nekik.
egyiket sem becézik :-) kitörne a nyelvem is, ha ki kéne mondanom, hogy Alexka :-D
A kérdező hozzászólása: Ki mondta, hogy becézni kell? A kérdésem az, hogy hogyan lehet!Édes Istenem
A kérdező hozzászólása: Mi közöd hozzá, hogy én akarom vagy nem akarom, vagy egyáltalán miért kérdezem?! A kérdésre válaszolj!Ha nem tudsz akkor maradj csendben.
Ezek olyan nevek amiket nem kell és nem is lehet becézni.

Hogyan lehet becézni az Alexa nevet?

Sziasztok!

Legjobb válasz: szia, Szandi is lehet, de ez meg a szandál becézése. :) Vagy Alex, de ez meg fiús. a Lexi nem rossz és még jól is hangzik. Én fiú nevet találtami ki a csemeténet, ez a Benjámin, ami becézve ugye Bendzsi, mint a kutya, de maga a név nagyon tetszik. Végül is egyenlõre még nem hasznosítottuk, mert kislányunk lett. Majd legközelebb.:)) Kellemes babavárást kívánok.

szia, Szandi is lehet, de ez meg a szandál becézése. :) Vagy Alex, de ez meg fiús. a Lexi nem rossz és még jól is hangzik. Én fiú nevet találtami ki a csemeténet, ez a Benjámin, ami becézve ugye Bendzsi, mint a kutya, de maga a név nagyon tetszik. Végül is egyenlõre még nem hasznosítottuk, mert kislányunk lett. Majd legközelebb.:) ) Kellemes babavárást kívánok.
A barátnõm lánya is Alexa. 4 évesen az óvodában kezdték el becéznií. Lexa. Szerintem elég különleges a becézés is. Bár 4 éves koráig az összes elképzelhetõ módon becézték kis szöcskétõl a tunyacsápig minden volt a gyerek. Szerintm születése után úgyis eldõl hogyan becézitek.
Lexi kutyás?? :O Szerintem egyáltalán nem! :) Én inkább egy szép, magas vörös hajú nõt tudnék valamiért elképzelni a név mögé. =) Olyan komoly "üzletasszonyos"!
Hát én Alexa vagyok és még senkinek nem merült fel hogy olyan "kutyaneves". De egyébkéni Alcsinak is szoktak becézni!:)
Szia engem Ale-nak becéznek de Alinak is meg néha Alexinek de a Lexinek nem hívtak. Nem is rossz ötlet.

Hogy lehet hogy a Gyakorikérdések.hu jobb helyen áll az Alexa rangsorában mint a Chatroulette.com?

Legjobb válasz: Talán némileg több embert érdekel ha információt tud meg, mint beszélgetni vadidegen emberekkel céltalanul???

Talán némileg több embert érdekel ha információt tud meg, mint beszélgetni vadidegen emberekkel céltalanul???
A kérdező hozzászólása: Lehet, de a GyK-hu-t szinte csak magyarok használják, míg a Chatroulette nemzetközi szinten ismert.
amikor indult akkor még érdekes volt és nem kellett regisztáció, most már elmúlt az ujdonság varázsa
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!