Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet az ízeket (122 db)

Van olyan, hogy "jobb minőségű" izom? És ha igen, akkor hogy lehet az izom "minőségét" fejleszteni, akár úgy, hogy a mennyiség ne nagyon nőjön?

Legjobb válasz: Van hát, aki szálkás annak erõsen, az, jóminõségû általában ha jól látszik, és kemény ha érted mire célzok, fejleszteni ugy lehet h a mennyiség ne nõjön h kis súlyokat emelgess de sokszor

Van hát, aki szálkás annak erõsen, az, jóminõségû általában ha jól látszik, és kemény ha érted mire célzok, fejleszteni ugy lehet h a mennyiség ne nõjön h kis súlyokat emelgess de sokszor
Na ezt sürgõsen felejtsd el, amit elõttem írt valaki. Minõségi izomnövekedésrõl akkor beszélünk, ha azt nem kíséri nagymértékû vízvisszatartás. A bõr alatti zsírréteg is gondot okozhat, ezt el kell tüntetni. A vízzel nem lesz gondod, ha nem szedsz tömegnövelõ szteroid készítményeket. A minõségi izomnövekedés mindíg lassabb, mint a gyors tömegnövelés, ami mindíg zsír és vízvisszatartással jár. A súlyzós edzést ki kell egészíteni erõ-állóképességi edzéssel. A kajáláson dõl el igazából, hogy mi fog történni az edzésen adott ingerekre. Szálkásító edzés pedig nincs. Csak erõnövelõ vagy izomnövelõ edzésmódszereket különböztetünk meg. 8-12 ismétléstartományban dolgozz, kevés pihenõvel (30 mp.)a sorozatok között, és használj nagy súlyokat. Idõnként mehet erõltetett ismétlés is, de csak ritkán. Pihenõnapokon mehet a kardió.
Elõttem szólónak 100% igaza van!

Hogy lehet az izmot keményíteni?

Legjobb válasz: Mi az,hogy ekényíteni? Ha nem kemény,akkor vagy nincs izom,vagy zsír van ajta.

Mi az, hogy ekényíteni? Ha nem kemény, akkor vagy nincs izom, vagy zsír van ajta.
*keményíteni
Fegyencedzéssel.
Szálkásítással.
Fejenállással. Nincs olyan, hogy izom minõség javulás. Az izom egyfajta szövet, ami csak egyféleképpen létezik (a test nem állít elõ többfélét, hogy na most ma hétfõ van akkor szar izmot építek, pénteken meg sz3x volt akkor most krvajót). Ha meg be vagy hízva akkor nyilván szálkásító diéta + aerob/kardio, de attól sem az izmod minõsége javul, hanem csak letakarodik rólad a zsír.

Hogyan lehet az ondó ízét megváltoztatni?

Legjobb válasz: Szerintem nem kéne tanácsot adni olyanoknak, akik nem próbálták és csak véleményük van nulla tapasztalat alapján. Én évek óta az ananászt használom erre, mert az vált be úgy, hogy én se unottan és undorral eszem már. Sima konzerv darabolt ananász, olcsó, finom. Nem számít a márka, semmi különbség köztük, csak a felirat. Én az ananászt is megeszem és a levét is megiszom a konzervbõl. Körülbelül másfél-két óra után már érezhetõ, de persze ez alkattól és anyagcsere gyorsaságától függ. A barátnõim szerint édes, kellemes lett az íze és azt még elárulom nagyon húsos vagyok, szeretem a hagymát, éppen lesza*rom melyik étel egészséges. Ennek ellenére elég jól kompenzálja az ízét az ananász. 28F

Szerintem nem kéne tanácsot adni olyanoknak, akik nem próbálták és csak véleményük van nulla tapasztalat alapján. Én évek óta az ananászt használom erre, mert az vált be úgy, hogy én se unottan és undorral eszem már. Sima konzerv darabolt ananász, olcsó, finom. Nem számít a márka, semmi különbség köztük, csak a felirat. Én az ananászt is megeszem és a levét is megiszom a konzervbõl. Körülbelül másfél-két óra után már érezhetõ, de persze ez alkattól és anyagcsere gyorsaságától függ. A barátnõim szerint édes, kellemes lett az íze és azt még elárulom nagyon húsos vagyok, szeretem a hagymát, éppen lesza*rom melyik étel egészséges. Ennek ellenére elég jól kompenzálja az ízét az ananász. 28F
Utolsó te meg szerintem hülye vagy. 1. bizonyították. 2. ha a alkohol és a cigi megváltoztatja akkor más miért nem változtathatná meg? L2S!!
Probaltam tobb pasival is ananasz mukodik. Az egyik azt mondta az eperle is jo!
A kérdező hozzászólása: esetleg olyan megoldások ami nem gyümölcshöz köthetõ? Halak, tojás ilyesmi???
A haltól még rosszabb lesz! A tojástól szintén.
Ha én szeretem a savanyú káposztát akkor azt etessek a párommal?
Teljesen nem lehet, de ha sok ananászt esik tényleg sokkal édesebb lesz :)
Vegyétek már észre, hogy mennyi hü lyeséget hordtatok itt össze! Ez szinte mind félrevezeti a kérdezõt. Nehogy már narancsot fröcsköljön a párotok, ha sok narit eszik. Fúk! Rettegjetek! Ezen túl csak kókuszt, ananász, narancsot, meg zöldségeket ehettek. A Jókai bablevesrõl, a töltött káposztáról, meg a Borjúpörköltrõl galuskával, és az utána levõ sörrõl lemondhattok. Dagadtra tömünk benneteket ananásszal. Nincs vita az ebédnél! A párom most mondta itt a hátam mögött, hogy õ a flekkenrõl, meg a paprikás krumpliról nem mond le, de a kedvemért megeszi a Töltött fasírtot is.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Jókai Babgulyás már jöhet is! Töltött káposzta lehet a második! egy kis paprikás krumpli levezetés képp:$ utána pedig egy kis ananász deszertnek:$ Remélem megtudunk egyezni 1 ilyen ebédben valamikor:$
A kérdező hozzászólása: SZIGORÚAN CSAK HAVERI ALAPON:) (ezt még az utolsónak csak lemaradt bocsi)
Nekem tökmindegy, én úgyse nyelem le, nem veszem a számban. Nem hiszem, hogy nem lehet e helyett valami más izgit találni, ami mindkettõnek jó (mi találtunk is). Olyan, mint a nyers tojásfehérje, s egyébként is elég válogatós vagyok kajákban is. A gyomor és száj (meg a fenék) nálam kimarad a szexbõl, ilyen értelemben legalábbis. Pótoljuk bõven, mással.:D
Ja, persze hozzáfûzöm aki szereti az ízét, vagy szereti fogyasztani, az felõlem egész nyugodtan! Biztos van olyan is...
A kérdezõnek mondom, ha Pécsett jársz akkor fõzõk neked Jókai bablevest, Gundel Palacsintával.
11:14 Te másik nagy hülye! Mutasd be nekem a bizonyítékokat! Ne olyant, hogy ez meg az mondta, hanem valós kísérletet! A nikotin és az alkohol átjárja az egész szervezetet. Narancs szörpöt meg fulladásig itathatsz a sráccal. De muti a kísérletrõl szóló bizonyítékot.
Sajtot ne egyél!!!!! Már este elviselhetetlen lesz az íze. Ha dohányzol és a lány szemébe megy (véletlenül), akkor csípni fogja, fájni fog és bevörösödik.
Az ananászról én is hallottam, de még nem próbáltuk. :/
Rengeteg ananász, és mondjuk ha szinte csak gyümölcsöket eszel, hasonlókat. Hanyagolod a nehéz ételeket, húst, ilyesmit. De sok csaj szerint így is, úgy is elviselhetetlen íze és jellege van.
A hamburgi szexuálterapeuta felmérése alapján élelmiszer (elõtte) sperma íze semmi különleges élelmiszer semleges, sós, tejszerû sok fokhagyma savanykás, rothadó, dohos aszpirin (5 tabletta) csípõs, keserû ananász lé (1, 5 liter) édes, kellemes Sör (1-1, 5 Liter) állott, íztelen, poshadt
Ha nem iszol nem cigizel és nem drogozol és kivonod a vörös húsokat az étrendedbõl és sok gyümölcsöt eszel akkor sokkal jobb íze lesz :D Ananász konkrétan nem próbáltam de biztos az is segít.
Mitán kijön a férfiból elég könnyen!
Szerintem ez csak tévhit. Aki azt mondja, hogy meg tudja változtatni, az tévúton jár. Minden férfi szervezete más. Ha valakinek sós, az sós is marad. Ha valakinek mondjuk édeskés, az az is marad. Ami befolyásolhatja egyedül, az az alkohol és a dohányzás. Ezek bizton a rossz irányba mutatnak. Nem lehet az emberi szervezetet bepácolni mondjuk naranccsal és akkor édes-svanykás lesz!
Nõként fûznék néhány megjegyzést hozzá. Kezdem azon, hogy én már magát a tejet se szeretem, nem is igazán tudom meginni, az ondó meg állítólag tejszerû, de rosszabb annál. Inkább a nyers tojás fehérjéhez hasonlít az állaga. Szóval számomra fogyaszthatatlan (szerencsére a barátomnak tökéletesen mindegy, annyira "perverzek" vagyunk, hogy ez szó szerint egy elhanyagolható perverzség lenne). De: ha pasi lennék se tudnám kilószámra zabálni az ananászt, azért, hogy a barátnõm vegye a szájába vagy nyelje le. Szerintem magasról tennék az egészre. Gyereket rossz ízû spermával is tudnék csinálni, ha azt akarnám, szexelni is tudnánk, stb.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Nos az ananászt én is próbáltam nekem is bevállt 1x-2x aztán nemtudom abbamaradt a hatás. Más ötletek, bizonyítások is vannak még?
Ismerõsöktõl ennyit hallottam, többé-kevésbé hatásos. De nem tökéletese, csak javít (állítólag) az ízén. Szinte teljesen vega életmód, rengeteg gyümölcs, gyümölcslé, zöld tea, kevés cukor (a gyümölcsöt kivéve). Alkohol és dohányzásmentes életmód, ne legyél elhízva (nem tudom, milyen hatása lehet, de elvileg van). Még egy: egyesek azt tapasztalták, az izzadságon lehet nagyjából lemérni. Ha sokat izzadsz és nagyon kellemetlen szagú, a sperma is kesernyés, az állaga se jó, állott szerû. Ha keveset izzadsz, az is elviselhetõ, nem pállot, inkább csak a víz távozik, a sperma is "tisztább" állagú lesz.
mandarin és édes pezsgõ a legjobb!
A kérdező hozzászólása: Utolsó megtudhatom a korod?:) A nemed gondolom Hölgy:) Am elfogadom nagyon szivesen:$ A Palacsinta is jöhet bármilyen mennyiségben:) )

Hogy lehet az hogy a krumplimnak burgonya íze van?

nem értem :s

Legjobb válasz: az még hagyján az burgonyámnak meg krumpli íze van sõt a kukoricámnak meg tengeri íze van

az még hagyján az burgonyámnak meg krumpli íze van sõt a kukoricámnak meg tengeri íze van
Amerikában állítólag csináltaK. Sün /nem vicc/ íZESÍTÉSÛ CSIPSZET. õk potatónak híják.
az én burgonyám meg semmilyen ízû mert nincs is burgonyám ...csak krumplim :D
volt egy atyai nagynéni, akihez utáltam ebédelni járni (Isten nyugtassa, nagyon jóember volt) de az uborkája cseresznye ízû volt, a rántott husi krumpli ízû, a krumplipüré hús ízû, és a cseresznyebefõtt meg savanyû uborkaízû volt.
Csak abban különbözik hogy a szabály: a krumplinak meg a burgonyának csak csoki, eper, málna, hús, málna, dinnye, Dell optilex 755 nevû számítógép, monitor, válasz, levegõ, oxigén, honlap, internetes oldal, hozzászólás, cola, egér, Microsoft, szem, orr, varrás, jelzõlámpa, BMW, Volkswagen, Opel, Ford, papír, anyuka, apuka, LED, LCD, plazma, szemüveg, Németország, Magyarország, Európa, USA, Amerika, pont, benzinkút, autó, cég, festék;.
A krumpli meg a burgonya ugyan olyan mert a(z) burgonya egyik neve a krumpli!!!!!
A malac meg disznólkodik.
Jó széköjösön pityókának híjják aszt.Osztakkor mijen ízû kénö lejjen he?HE?HEEEEEE????
Na nee! Megszegted a 8. paragrafus 45. törvényét! Ami így szól: Nem ehetsz burgonya ízû krumplit. De krumpli ízû burgonyát igen! Te megszegted a szabályzatot! Vállald a súlyos következményeket! Melyek a következõk: Krumpliadót fogsz fizetni!! Nyugi. Nekem a cseresznye volt meggy ízû...:DDD
mert kolompér!
suldi, kartoffelt akartam irni. Az "r" kimaradt.
nekem a burgonyam katoffel izü:)
Valamit nagyon rosszul csinátá ha a krumplinak burgonya íze van, szerintem meg fogsz halni. :(
Hûha! Ettõl Balláb-kisujjlábkörömrékot kaphatsz! Bár 2 módszerrel el lehet tüntetni. 1: levágod a jobb füled. 2: eszel csipz izû lays-et.

A menstruáció hatással lehet arra, hogy milyen az ízem ott lent?

Holnap kell megjönnie és a barátom mondta tegnap, hogy picit vas íz? voltam.

Legjobb válasz: Igen, ez lehetséges. A vöröshagyma, és a fokhagyma is elég durva, mert az nyálkahártyán keresztül is "párolog". Tehát randi elõtt nincsen lecsóóóóóó!!!! Egyébként a vérben sok a "vas"-iz, ilyen az élet! Túléli a pasi...hahahahha:-) De hiszen neki is változik az "Íze" ! Tehát ez kölcsönös, nyugi!

Igen, ez lehetséges. A vöröshagyma, és a fokhagyma is elég durva, mert az nyálkahártyán keresztül is "párolog". Tehát randi elõtt nincsen lecsóóóóóó!!!! Egyébként a vérben sok a "vas"-iz, ilyen az élet! Túléli a pasi...hahahahha:-) De hiszen neki is változik az "Íze" ! Tehát ez kölcsönös, nyugi!
Visszakérdezek: Vérzett már az ínyed? Ugyanolyan ízû volt a szád, mint szokott?

Hogy lehet az ha eszek vagy iszok valamit álmomban akkor néha érzem az ízét?

Legjobb válasz: Ebben szerintem semmi különös nincs,alomban is mûködik minden érzékelés.Én is érzem álmomban az ízeket,illatokat,mindent.Álmomban ettem a legfinomabb,legkülönlegesebb sütiket *-*

Ebben szerintem semmi különös nincs, alomban is mûködik minden érzékelés.Én is érzem álmomban az ízeket, illatokat, mindent.Álmomban ettem a legfinomabb, legkülönlegesebb sütiket *-*
Az alapos fogmosás minden este, változtathat a dolgokon...
Én mosok fogat, nem csak este, minden étkezés után.Mégis érzem álmomban az ízeket.
Szóval, mosol fogat, akkor fordítsuk komolyra a szót, fõldönkívüliekkel kapcsolatos élményed volt már...?
érdekes...Én úgy tudom hogy álmunkban nem érzünk ízeket szagokat, szerintem csak az van a tudatodban, hogy érzed.
valószinüleg :D
Én sem tudom, hogy festettem, vagy fostettem.
A kérdező hozzászólása: xD

Kevés bemelegítés miatt lehet olyan, hogy nem az izom, hanem a csontom fáj?

Na nem olyan iszonyatos fájdalmat kell elképzelni, meg lehet nem a csont volt a bokámban, de elég kellemetlen volt. Hosszú id? után kimentem ma futni újra, mindig betonon/aszfalton jártam, a környéken nincs se salak se füves pálya ahol lehetne, illetve füves van, de ott kb 2m után kibicsaklana a lábam az meg talán annyira nem éri meg :D Elég rosszul bírtam, igaz régen is voltam már, azóta szedtem is fel, keveset is melegítettem, bár régen egyáltalán nem szoktam, meg meleg is volt, de nem megizzadtam, hanem a lábam nem bírta. Sportcip?m van, nem kifejezett futócip?, de mindig ebben szoktam, és rendben is van tartva. Igazából nem tudom mi lehetett de elég rossz volt így érezni magam, hogy már futni se tudok :\ 16/F

Legjobb válasz: hülyén lett fogalmazva a kérdésem, késõn írtam már :D nem biztos, hogy a csontom fájt, csak úgy éreztem mintha az fájna. logikus hogy az izmokat melegítjük :D

A kérdező hozzászólása: hülyén lett fogalmazva a kérdésem, késõn írtam már :D nem biztos, hogy a csontom fájt, csak úgy éreztem mintha az fájna. logikus hogy az izmokat melegítjük :D
bezony.. nem a csontod fáj. ha szétrúgtál egy gerendát akkor a csonthártyád fájhatna, de ilyesmit nem említettél. hagyj idõt a testednek, hogy hozzászokjon. amúgy meg vannak jó kis krémek, ha csak egy minimálisat segít regenerálódásban egy mentolos krém, akkor azt az 1000-2000 forintot megéri egy fél éves adag (tégely). gondolok én itt egy "ló balzsam" nevûre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!