Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet apukát szoktatni (1 db)

Hogyan lehet az apukát szoktatni a gondolathoz, hogy APA lesz?

A 29. hetemben vagyok, és még mindig azt mondja a párom, hogy nem tudja felfogni, hogy apa lesz. Elég sokára szánta rá magát, hogy egyáltalán gyereket szeretne (35 évesen mondta el?ször, hogy esetleg valamikor a távoljöv?ben vállalhatnánk, most 38 éves). Most már nincs ellene, de nem látom rajta, hogy annyira várná már a nagy pillanatot.

Legjobb válasz: "...hogy NE eroltesd" Bocs, kimaradt a NE szocska. :D (pedig pont ez a lenyeg :D )

"...hogy NE eroltesd" Bocs, kimaradt a NE szocska. :D (pedig pont ez a lenyeg :D )
A kérdező hozzászólása: Nem is akarom erõltetni. Õ pont az a típus, hogy jobban megfogom azzal, ha mindent a saját döntésére bízok, mint azzal, ha irányítani akarom. (sokan mondják, hogy én azzal, hogy nem akartam megváltoztatni, sokkal nagyobb változásokat értem el nála, mint az, aki befolyásolni akarta. Legjobb példa erre a baba) Csak azt szeretném, ha õ is érezné, legalább részben a gyerekvárást, és nem csak akkor döbbenne rá a változásra, amikor éjszaka felébred a gyereksírásra. Szerintem neki is jobb lenne, ha egy kicsit jobban készülne rá.
Ne aggódj, egy ismerõsöm (pasi) mesélte hogy benne még akkor sem igazán tudatosult hogy apa lesz amikor bent voltak a szülõszobán és elkérték tõle a pelust hogy ráadják a babára. Az én gyerkõcöm apukája nem él velünk, jön a vizsgálatokra, várja a fiát, de sokszor kiderül hogy bár márcsak 1, 5 hónap van hátra számára olyan mintha még 1, 5 év lenne! Õk ezt csak akkor érzik amikor a kezükben van, gondold el, õk max a pocakot látják, meg az ultrahangot és néha érzik hogy ott valami rugdos, de hogy Mi is az????? :-)
Ne aggódj, majd abban a pillanatban lesz APA, mikor a csöppséget elõszõr a kezébe adják. Ha együtt lesztek a szülõszobán, az élmény méginkább megindítja és olyan büszke lesz és olyan határtalan szeretet fogja elõnteni mikor megszületik a kicsi, hogy a könnyeivel fog küszködni. Bizonyára nem tudja mi vár még rá, ahogyan a nõ sem tudja milyen az az érzés hogy ANYA csak miután átélte a gyermeke születését. Boldogságot kívánok nektek!
Szia.A párom is így volt, és mikor megszületett a lányunk, nemtudta abbahagyni a sírást.Elsõ naptól kezdve õ fürdette, rajta alund a pólyában, és állandóan nézte, simogatta, dédelgette.Abban a piianatban mikor elõször megfoja vagy kettesben lesz majd a babával, legyen az fürdetés, vagy peluscsere , teljesértékû apuka lesz.
Csak érdekességként: állítólag a babák az elsõ idõszakban sokkal jobban hasonlítanak az apukájukra, pont azért, hogy elõsegítsék a kötõdést, mikor meglátják saját vonásaikat bennük. Aranyos... 2 héten belül kiderül nálunk is (mármint, hogy kire hasonlít, a kötõdés megvan :) ). Adj idõt neki és bízzál benne!
Szia! Ez nálunk pont fordítva van. A páromnak már van 2 gyereke, így könnyebb felfognia. Én azonban, hiába érzem õt, meg láttam az uh-on, még mindig nem tudom felfogni, hogy ki is fog onnan jönni. Olyan hihetetlen, és ijesztõ. Ha ezt ennyire nehéz nekem elhinni, akkor mennyire nehéz lehet egy férfinek? Ettõl még nem lesz õ rossz apa, mint ahogy remélem én sem leszek rossza anya remélem. Biztos jönnek a babával majd az ösztönök is. Minden jót, és türelmet Neked!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lombikos kismamik SOS beültetés után 1 héttel Predinisolon Richter meddig kell szednem? A héten elfogy!

Lombikos kismamák a héten elfogy a Prednisolon Richter gyógyszerem beültetés után vagyok 1 héttel. Eddig kellett szednem? Vagy hívjam fel a dokit,csak tudatlannak sem szeretnék tűnni!:) Eurovit Folsavat szedek még,meg minden másnap Káliumot! Beültetés után már nem kellet injekció se!

11

23 hetesen nem baj ha sokat keményedek?

Szex után is bekeményedik a hasam de nem fáj. Van olyan sokszor hogy lefekszem az ágyba megfogom a hasam és azt veszem észre hogy kőkemény a hasam. Volt már valakinek így? Nem jelent problémát?

12

Mit gondoltok az ossejt levetelrol?

Az elso gyermekunknel levetettuk, bar ferjem ellene volt teljesen, csak az en kedvemert belement. Azota olvastam egyet smast rola es elizonytalanodtam. De vhogy ugy erzem ugy fair h masodik babonal is megcsinaltassuk. Velemenyetek?

18

Karácsonykor szeretném bejelenteni a rokonságnak a babámat csak nem tudom hogyan. Írjatok légyszi egy-két ötletet?

Valami vicces/kreatív, meglepő módon gondoltam mindenképpen, uh képet nem szeretnék mutogatni, kis cipő a fa alá annyira nem tetszik. Egyéb ötletek jöhetnek.:)

19

Amikor először megmozdult a baba, amiben még nem is biztos az ember, de azt is már fel kell jegyezni, meg vezetni, meg írni a naptárba?

és kinek mikor volt az első megmozdulás érzése?

5

Adnátok a babának a nagybácsi nevét?

A párom úgy döntött, hogy a testvére nevét viselje a gyerekünk. (én nem szeretném, hogy a párom neve legyen, nem szeretném kiabálni a játszótéren, hogy Pistike) Ö arra jutott, hogy István a magyarok királya nem lehet, akkor lesz Attila Isten ostora... Nekem annyira furcsa, hogy a nagybácsi neve is az...

8

Név kérdés? Mi a véleményetek?

28 hetes kismama vagyok, kisfiút várunk. A férjem vezetékneve Cseh. Az én nagy kedvencem évek óta a Dávid, az lesz az első neve, emellé választotta a férjem a Konrádot, hogy ne legyen olyan rövid. Szerintetek hogy hangzik? Nem gond, hogy mindkettő d-re végződik? Köszi előre is a válaszokat! :)

9

Mennyi idő után jött össze az első baba? Hány évesek voltatok ekkor?

10

Meddig normális érzés?

21 hetesen a has alján enyhén feszítő, keményedő érzés, általában pisilés előtt és közben jelentkezik, de van hogy "csak úgy".

19

Van itt olyan aki januárra van kiírva? Hogy vagytok? Hogy álltok a babaholmikkal, szobával, kórházi csomaggal? Izgultok? Hol fogtok szülni? Mikorra vagytok kiírva?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!