Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet apukát szoktatni (1 db)

Hogyan lehet az apukát szoktatni a gondolathoz, hogy APA lesz?

A 29. hetemben vagyok, és még mindig azt mondja a párom, hogy nem tudja felfogni, hogy apa lesz. Elég sokára szánta rá magát, hogy egyáltalán gyereket szeretne (35 évesen mondta el?ször, hogy esetleg valamikor a távoljöv?ben vállalhatnánk, most 38 éves). Most már nincs ellene, de nem látom rajta, hogy annyira várná már a nagy pillanatot.

Legjobb válasz: "...hogy NE eroltesd" Bocs, kimaradt a NE szocska. :D (pedig pont ez a lenyeg :D )

"...hogy NE eroltesd" Bocs, kimaradt a NE szocska. :D (pedig pont ez a lenyeg :D )
A kérdező hozzászólása: Nem is akarom erõltetni. Õ pont az a típus, hogy jobban megfogom azzal, ha mindent a saját döntésére bízok, mint azzal, ha irányítani akarom. (sokan mondják, hogy én azzal, hogy nem akartam megváltoztatni, sokkal nagyobb változásokat értem el nála, mint az, aki befolyásolni akarta. Legjobb példa erre a baba) Csak azt szeretném, ha õ is érezné, legalább részben a gyerekvárást, és nem csak akkor döbbenne rá a változásra, amikor éjszaka felébred a gyereksírásra. Szerintem neki is jobb lenne, ha egy kicsit jobban készülne rá.
Ne aggódj, egy ismerõsöm (pasi) mesélte hogy benne még akkor sem igazán tudatosult hogy apa lesz amikor bent voltak a szülõszobán és elkérték tõle a pelust hogy ráadják a babára. Az én gyerkõcöm apukája nem él velünk, jön a vizsgálatokra, várja a fiát, de sokszor kiderül hogy bár márcsak 1, 5 hónap van hátra számára olyan mintha még 1, 5 év lenne! Õk ezt csak akkor érzik amikor a kezükben van, gondold el, õk max a pocakot látják, meg az ultrahangot és néha érzik hogy ott valami rugdos, de hogy Mi is az????? :-)
Ne aggódj, majd abban a pillanatban lesz APA, mikor a csöppséget elõszõr a kezébe adják. Ha együtt lesztek a szülõszobán, az élmény méginkább megindítja és olyan büszke lesz és olyan határtalan szeretet fogja elõnteni mikor megszületik a kicsi, hogy a könnyeivel fog küszködni. Bizonyára nem tudja mi vár még rá, ahogyan a nõ sem tudja milyen az az érzés hogy ANYA csak miután átélte a gyermeke születését. Boldogságot kívánok nektek!
Szia.A párom is így volt, és mikor megszületett a lányunk, nemtudta abbahagyni a sírást.Elsõ naptól kezdve õ fürdette, rajta alund a pólyában, és állandóan nézte, simogatta, dédelgette.Abban a piianatban mikor elõször megfoja vagy kettesben lesz majd a babával, legyen az fürdetés, vagy peluscsere , teljesértékû apuka lesz.
Csak érdekességként: állítólag a babák az elsõ idõszakban sokkal jobban hasonlítanak az apukájukra, pont azért, hogy elõsegítsék a kötõdést, mikor meglátják saját vonásaikat bennük. Aranyos... 2 héten belül kiderül nálunk is (mármint, hogy kire hasonlít, a kötõdés megvan :) ). Adj idõt neki és bízzál benne!
Szia! Ez nálunk pont fordítva van. A páromnak már van 2 gyereke, így könnyebb felfognia. Én azonban, hiába érzem õt, meg láttam az uh-on, még mindig nem tudom felfogni, hogy ki is fog onnan jönni. Olyan hihetetlen, és ijesztõ. Ha ezt ennyire nehéz nekem elhinni, akkor mennyire nehéz lehet egy férfinek? Ettõl még nem lesz õ rossz apa, mint ahogy remélem én sem leszek rossza anya remélem. Biztos jönnek a babával majd az ösztönök is. Minden jót, és türelmet Neked!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha én enyhén vérszegény vagyok, akkor a babámnak sincs elegendő vére? (bocsánat ha hülye kérdés)

27 hetes kismama vagyok.

8

Október 15-re voltunk kiírva aznap c1222 a méhszáj, tegnap c2333. Szerintetek?

2

3-4 mm-es embriot hány hetesnek diagnosztizálnak?

2

Van itt olyan anyuka a terhessége vége felé toxémiás lett? Bent kellett maradnod a kórházban szülésig, vagy haza engedtek?

A sógornőm kórházban van kedd óta,tegnap este azt mondták neki,hogy valószínű,hogy toxémiája van.Egyik orvos azt mondja 29 hetes,másik hogy 31 hetes.Amióta terhes folyamatosan össze-vissza mondják neki a terhességi heteket,na de nem ez most a lényeg,hanem,hogy ha adnak rá neki gyógyszert,hogy még legalább 5-6 hétig bent tudjon maradni a baba,akkor hazaengedik,vagy már bent kell hogy maradjon szülésig?

7

Lehetséges ez? 19Hetes vagyok. A többi lent

A védönő szerint 23hetesen már életképes babát fogok tudni világra hozni. Én agodok mert veszélyeztettet terhes vagyok,és nem biztos hogy végig bent marad a pici

7

Terhesség jele ez már?

Párommal ebben a hónapban 11-én 12-én és15-én voltunk együtt, hogy baba legyen. Két napja feszül a hasam alja és egyhe hányingerem van. Lehet, hogy sikerült vagy amolyan bebeszélem magamnak érzések lehetnek? Érdemes tesztet csinálnom vagy várjak még?

Előre is köszönöm!
28/N

7

Halvány pozitív vagy szellemcsík?

Keddre nem vártam,akkor teljesen negatív volt,ma újra teszteltem és ez lett az eredmény:
Egyébként azt hiszem később volt peteérésem!

14

5+3 hetesen mennyire normális a szúró, nyilaló érzés?

Körülbelül naponta 3-4szer érzem, és mindig ugyanazon a helyen. Ha tüsszentek akkor élesen belenyilal. Szedek napi 2 megnerotot, és sokat pihenek.
Lehet hogy valami gond van?

5

Tudnátok segíteni hogy mit jelentenek ezek az ultrahangos rövidítések?

ma voltunk 19. heti genetikai ultrahangon és az alábbi rövidítéseket sehol nem találom hogy mit jelentenek:

CBC, CM, CSP

5

Kismamák! Mik azok az ételek, amiket a várandósságotok alatt a legszívesebben esztek? Van olyan étel, amit eset korábban sosem, most viszont annál jobban szerettek?

20

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!