Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet apukát szoktatni (1 db)

Hogyan lehet az apukát szoktatni a gondolathoz, hogy APA lesz?

A 29. hetemben vagyok, és még mindig azt mondja a párom, hogy nem tudja felfogni, hogy apa lesz. Elég sokára szánta rá magát, hogy egyáltalán gyereket szeretne (35 évesen mondta el?ször, hogy esetleg valamikor a távoljöv?ben vállalhatnánk, most 38 éves). Most már nincs ellene, de nem látom rajta, hogy annyira várná már a nagy pillanatot.

Legjobb válasz: "...hogy NE eroltesd" Bocs, kimaradt a NE szocska. :D (pedig pont ez a lenyeg :D )

"...hogy NE eroltesd" Bocs, kimaradt a NE szocska. :D (pedig pont ez a lenyeg :D )
A kérdező hozzászólása: Nem is akarom erõltetni. Õ pont az a típus, hogy jobban megfogom azzal, ha mindent a saját döntésére bízok, mint azzal, ha irányítani akarom. (sokan mondják, hogy én azzal, hogy nem akartam megváltoztatni, sokkal nagyobb változásokat értem el nála, mint az, aki befolyásolni akarta. Legjobb példa erre a baba) Csak azt szeretném, ha õ is érezné, legalább részben a gyerekvárást, és nem csak akkor döbbenne rá a változásra, amikor éjszaka felébred a gyereksírásra. Szerintem neki is jobb lenne, ha egy kicsit jobban készülne rá.
Ne aggódj, egy ismerõsöm (pasi) mesélte hogy benne még akkor sem igazán tudatosult hogy apa lesz amikor bent voltak a szülõszobán és elkérték tõle a pelust hogy ráadják a babára. Az én gyerkõcöm apukája nem él velünk, jön a vizsgálatokra, várja a fiát, de sokszor kiderül hogy bár márcsak 1, 5 hónap van hátra számára olyan mintha még 1, 5 év lenne! Õk ezt csak akkor érzik amikor a kezükben van, gondold el, õk max a pocakot látják, meg az ultrahangot és néha érzik hogy ott valami rugdos, de hogy Mi is az????? :-)
Ne aggódj, majd abban a pillanatban lesz APA, mikor a csöppséget elõszõr a kezébe adják. Ha együtt lesztek a szülõszobán, az élmény méginkább megindítja és olyan büszke lesz és olyan határtalan szeretet fogja elõnteni mikor megszületik a kicsi, hogy a könnyeivel fog küszködni. Bizonyára nem tudja mi vár még rá, ahogyan a nõ sem tudja milyen az az érzés hogy ANYA csak miután átélte a gyermeke születését. Boldogságot kívánok nektek!
Szia.A párom is így volt, és mikor megszületett a lányunk, nemtudta abbahagyni a sírást.Elsõ naptól kezdve õ fürdette, rajta alund a pólyában, és állandóan nézte, simogatta, dédelgette.Abban a piianatban mikor elõször megfoja vagy kettesben lesz majd a babával, legyen az fürdetés, vagy peluscsere , teljesértékû apuka lesz.
Csak érdekességként: állítólag a babák az elsõ idõszakban sokkal jobban hasonlítanak az apukájukra, pont azért, hogy elõsegítsék a kötõdést, mikor meglátják saját vonásaikat bennük. Aranyos... 2 héten belül kiderül nálunk is (mármint, hogy kire hasonlít, a kötõdés megvan :) ). Adj idõt neki és bízzál benne!
Szia! Ez nálunk pont fordítva van. A páromnak már van 2 gyereke, így könnyebb felfognia. Én azonban, hiába érzem õt, meg láttam az uh-on, még mindig nem tudom felfogni, hogy ki is fog onnan jönni. Olyan hihetetlen, és ijesztõ. Ha ezt ennyire nehéz nekem elhinni, akkor mennyire nehéz lehet egy férfinek? Ettõl még nem lesz õ rossz apa, mint ahogy remélem én sem leszek rossza anya remélem. Biztos jönnek a babával majd az ösztönök is. Minden jót, és türelmet Neked!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Aki méhpempőt evett teherbeesés céljából a 25g-os meddig volt elég? Mennyi evett belőle? Mennyi idő után segített?

1

A mellfájdalom megmarad elhalt terhességnél? Lehet az utrogestan hatása?

Nem látnak embriót. Hétfőn missed lesz.

5

Klion kúra után pár nappal megtermékenyülhetek?

10 napos Klion kúra ért véget szombaton, kedden volt ovum, a még bent maradt gyógyszer elpusztíthatta a spermiumokat?

4

Kinderlufot használnátok terhesen?

32hetes kismama vagyok. Lassan egy hete kínoz a köhögés. Szerintetek bekenhetem a kisfiam Babyluf kenőcsével a mellkasom,hátam (csak mert a fiamnál nagyon jótékony hatása volt)

0

Gravida mellett szedtetek külön folsavat?

Az első trimeszterben vagyok.

9

Okt.12 én volt az utolsó mensim. Ma voltam uh-n és nem mutatott semmit! Holnap megyek laborba tesztelni nagyon félek mert ha negatív lesz akkor a doki valami gyógyszert akar ki írni ami meghozza a vérzést! Valaki volt már így?

4

Két keresztes vizelet mit jelent? Volt valakinek így? Hogyan kezelték? Nekem egy hét múlva kontroll és azt mondták igyak sokat!

8

2 hete költöztünk városból faluba, nem egy lepukkant tanyára, családi ház, tervezgettem, hogy díszítem, de még nem tudom otthon érezni magam, nem érzem jól magam.2 gyerekemmel és fél idős terhesen. Ez a terhesség miatt van vagy mikor fogom megszokni?

4

Tippelős!? Hét?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

14

Missed ab. lesz belőle vagy nem? Többi lent.

hétfőn voltam dokinál CLR 5.1 mm petezsák 12x10 mm mensi szerint lassan 9 hetes vagyok UH szerinte pedig 6 ma voltam dokinál nincs szívhang és mondta hogy missed ab. lesz hétfőn ma a CLR 4.6 mm petezsák 12x10mm :( mondta a doki h nincs értelme várni. mielőtt hazajöttem nézett ez beta HCG-t ami 5000 lett. szerintetek?

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!