Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet apukát szoktatni (1 db)

Hogyan lehet az apukát szoktatni a gondolathoz, hogy APA lesz?

A 29. hetemben vagyok, és még mindig azt mondja a párom, hogy nem tudja felfogni, hogy apa lesz. Elég sokára szánta rá magát, hogy egyáltalán gyereket szeretne (35 évesen mondta el?ször, hogy esetleg valamikor a távoljöv?ben vállalhatnánk, most 38 éves). Most már nincs ellene, de nem látom rajta, hogy annyira várná már a nagy pillanatot.

Legjobb válasz: "...hogy NE eroltesd" Bocs, kimaradt a NE szocska. :D (pedig pont ez a lenyeg :D )

"...hogy NE eroltesd" Bocs, kimaradt a NE szocska. :D (pedig pont ez a lenyeg :D )
A kérdező hozzászólása: Nem is akarom erõltetni. Õ pont az a típus, hogy jobban megfogom azzal, ha mindent a saját döntésére bízok, mint azzal, ha irányítani akarom. (sokan mondják, hogy én azzal, hogy nem akartam megváltoztatni, sokkal nagyobb változásokat értem el nála, mint az, aki befolyásolni akarta. Legjobb példa erre a baba) Csak azt szeretném, ha õ is érezné, legalább részben a gyerekvárást, és nem csak akkor döbbenne rá a változásra, amikor éjszaka felébred a gyereksírásra. Szerintem neki is jobb lenne, ha egy kicsit jobban készülne rá.
Ne aggódj, egy ismerõsöm (pasi) mesélte hogy benne még akkor sem igazán tudatosult hogy apa lesz amikor bent voltak a szülõszobán és elkérték tõle a pelust hogy ráadják a babára. Az én gyerkõcöm apukája nem él velünk, jön a vizsgálatokra, várja a fiát, de sokszor kiderül hogy bár márcsak 1, 5 hónap van hátra számára olyan mintha még 1, 5 év lenne! Õk ezt csak akkor érzik amikor a kezükben van, gondold el, õk max a pocakot látják, meg az ultrahangot és néha érzik hogy ott valami rugdos, de hogy Mi is az????? :-)
Ne aggódj, majd abban a pillanatban lesz APA, mikor a csöppséget elõszõr a kezébe adják. Ha együtt lesztek a szülõszobán, az élmény méginkább megindítja és olyan büszke lesz és olyan határtalan szeretet fogja elõnteni mikor megszületik a kicsi, hogy a könnyeivel fog küszködni. Bizonyára nem tudja mi vár még rá, ahogyan a nõ sem tudja milyen az az érzés hogy ANYA csak miután átélte a gyermeke születését. Boldogságot kívánok nektek!
Szia.A párom is így volt, és mikor megszületett a lányunk, nemtudta abbahagyni a sírást.Elsõ naptól kezdve õ fürdette, rajta alund a pólyában, és állandóan nézte, simogatta, dédelgette.Abban a piianatban mikor elõször megfoja vagy kettesben lesz majd a babával, legyen az fürdetés, vagy peluscsere , teljesértékû apuka lesz.
Csak érdekességként: állítólag a babák az elsõ idõszakban sokkal jobban hasonlítanak az apukájukra, pont azért, hogy elõsegítsék a kötõdést, mikor meglátják saját vonásaikat bennük. Aranyos... 2 héten belül kiderül nálunk is (mármint, hogy kire hasonlít, a kötõdés megvan :) ). Adj idõt neki és bízzál benne!
Szia! Ez nálunk pont fordítva van. A páromnak már van 2 gyereke, így könnyebb felfognia. Én azonban, hiába érzem õt, meg láttam az uh-on, még mindig nem tudom felfogni, hogy ki is fog onnan jönni. Olyan hihetetlen, és ijesztõ. Ha ezt ennyire nehéz nekem elhinni, akkor mennyire nehéz lehet egy férfinek? Ettõl még nem lesz õ rossz apa, mint ahogy remélem én sem leszek rossza anya remélem. Biztos jönnek a babával majd az ösztönök is. Minden jót, és türelmet Neked!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Barátnőm a barátjával nagyon felelötlenek voltak. A fiu kétszer is elment barátnőmben. Mit csináljon? És esemény utánit javasoltam neki.

10

6+6 hetes terhes vagyok, négy elhalt terhességgel és egy spontán vetéléssel a hátam mögött.6 hetesen elkezdtem vérezni, kaptam rutascorbint, de tegnap piros vér jött. Megmaradhat a baba?

Kaptam 4 hetesen utrogestant,medrolt,clexanet,aspirin protectet.Félek,hogy a vérzés megint a terhességelhalás jele.Annyi bíztat,hogy a testhőm nem esett le, most is 37.3.Ez adhat reményt?Járt valaki így?

15

Akinek császára volt, mennyire fájt utána, milyen volt a felépülés?

20

Mikor és hogyan kérjek időpontot a dokihoz? 11 hetes vagyok

Privát orvoshoz szeretnék járni, de még nem voltam nála. Kedden és csütörtökön rendel, akkor lehet időpontot is kérni. Jövő pénteken leszek 12 hetes. Mikor hívjam fel és mit mondjak neki? Az oké, hogy időpontot szeretnék kérni xy vagyok. De azt is mondjam, hogy 12 hetes leszek pénteken? Mikor kell a genetikaira menni?

4

Volt köztetek olyan akinek kevesebb volt a magzatvíze? Hamarabb szült? Császármetszés eseten hamarabb inditották?

32 hetes vagyok

3

4-én reggel halvány pozit teszteltem, folyamatosan erősödik a csík, de még nem annyira erős, mint a kontroll csík. Meddig kell tesztelni minden nap? Vagy már feleslegesen tesztelgetek? Elhihetem, hogy kisbabát várok? Már 1 éve vártunk Rá!

11

Mire való ez a viselkedés?

Párommal nem terveztük a babát, de mégis úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. Összeköltüztünk, jól elvagyunk.

14

Mitől lehet ez?

Este felé szokott elő jönni egy ilyen nyílaló fájó érzés de csak a jobb lábamban. A farcsontomból indul - vagyis úgy érzem - és egész a lábamig végig nyílal, azért kellemetlen mert nem bírom el a súlyom, olyankor kicsit megbicsaklik a lábam. Volt már olyan akinek ilyen gondja volt?

1

Elegendő ha az AFP csak ng/ml-ben van megadva?

2

Eddigmeg tudtam voona enni egy két lovat is egy nap ma meg alig tudtam magam hohy valamit egyek. Más is v8lt így? (14 hetes)

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!