Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet análisan szexelni (2 db)

Hogyan lehet fájdalommentesen análisan szexelni?

A párom annyira szeretné, de én félek t?le mert fáj és nagyon rossz ingerérzésem is van közben...:( Hogyan lehetne élvezetessé tenni és leküzdeni a görcsösséget?

Legjobb válasz: Nézd, azt neked kell eldöntened, személy szerint te tényleg szeretnéd-e kipróbálni. Ha a válasz nem, akkor valóban ne erõltesd, nincs értelme. A kapcsolatot is elronthatja. Ha viszont érdekel téged is, nagy ellazulás, rengeteg síkosító, nem árt elõtte egy beöntés. Elõször csak egy ujjal kell tágítani, finoman, lassan, aztán kettõvel, hárommal, stb. Baromi sokáig tart elõkészíteni a 'terepet', nem szabad elkapkodni, mert komoly sérüléssel is járhat.

Nézd, azt neked kell eldöntened, személy szerint te tényleg szeretnéd-e kipróbálni. Ha a válasz nem, akkor valóban ne erõltesd, nincs értelme. A kapcsolatot is elronthatja. Ha viszont érdekel téged is, nagy ellazulás, rengeteg síkosító, nem árt elõtte egy beöntés. Elõször csak egy ujjal kell tágítani, finoman, lassan, aztán kettõvel, hárommal, stb. Baromi sokáig tart elõkészíteni a 'terepet', nem szabad elkapkodni, mert komoly sérüléssel is járhat.
Szerintem ha Te ennyire tartózkodsz tõle, akkor ne menj bele. Egyáltalán nem kötelezõ. Csak azt csináljátok, amit Te is akarsz és élvezel. Majd ha megérett a dolog Benned is, kipróbáljátok, de sztem így nem megy.
Én is úgy voltam, hogy párom akarta nagyon, én írtóztam tõole. De kitartó volt, és úgy kezdtük hogy fürdõkád, együtt fürdés, és csak az ujját tette belém. Ezt párszor megismételtük, hogy kicsit szokjam az érzést.Lehet elõször egy vékony mûvibrivel próbálkozni. Aztán kell sikosító mindenképp, és nagyon nagyon lassan hatoljon beléd. Az elsõ pár pillanat nekem mindig fáj, de amint a behatolás megtörténik, a végbélbemenet kitágul és felveszi a kellõ vastagságot, már ugyanolyan élvezetes, mint a másik szex:-) Ingereljétek közben a csiklót, vagy a hüvelyt, ahogy jól esik, az is sokat segít rajta. De abban egyetértek, hogy ha kicsit is óckodsz tõle, akkor nehez fogod élvezni, mert a félelmed erõsebb, mint a vágyad.
Sztem az a pasi, aki annyira akarja, próbálja ki elõször maga, neki mennyire tetszik a dolog. Utána magyarázhat.
Szia. Ha elözször csináljátok, a síkosító nem sokat segít.Ìgy ne menj bele, mert túl feszült leszel, e´s még rosszabb lessz.Ráe´rtek akkor, ha majd téged is érdekel. vagy egy üveg jó bor, vagy pezsgö, és utánna mehet a dolog, de akkor nagyon odafigyelve egymésra.Eröltetni nem szabad.Elözször amúgy is fájni fog, és még másodszor is. Csak akkor csináld, ha te is akarod.
Szia, ehez elég sok gyakorlat kell.És nagyon el kell tudni lazulni.
Használjatok sikosítót.
Szerintem sehogy! De ha nem akarod, akkor nem kötelezõ, nem kényszeríthet erre senki! Én szó szerint undorodom tõle!
hát ne görcsölj! (fiu vagyok) ez egy logikus válasz meg az is hanem szeretnéd akkor nem kell.. igaz én is görcsöltem amikor a tollat a kezembe vettem és le írtam amit kellet felmérõkön ááá... csak vicc volt! tudod Vicc Elek (viccelek) hát megfogad meg az elõttem hozzászóló tanácsokat.!
Az ingerérzést úgy kerülheted el, hogy elõtte elmész wc-re. Ha nem akar "kijönni" semmi, akkor egy beöntés vagy egyszerûbb egy glicerines kúp, azonnal hat. Ja, és elõtte, ha lehet ne vacsorázz be, üres gyomorral álljatok neki... A többi lényegest már elõttem leírták!
ÉN IS ÍGY FÉLTEM TÕLE, DE FÉL ÉVIG KÖNYÖRGÖTT A BARÁTOM, MIKOR MEGENGEDTEM, ÉS ELKEKLL MONDANOM AMÍG BE NEM TETTE TELJESEN ADDIG NAGYON ROSSZ ÉRZÉS VOLT(KAKILÁI INGER)DE UTÁNNA MÁR NEM FÁJT, DE JÓ SE VOLT!AKI AZT MONDJA HOGY OTT IS TUD ÉLVEZNI AZ HAZUDIK, MER AZÓTA SÛRÛN CSINÁLJUK, DE SEMMI!JA ÉS A SÍKÓSÍTÓ AZ ALAP!:)

Most szültem meg két és fél hete a párom is meg én is kívánjuk egymást análisan sem lehet szexelni? Hogy kezdjük el hogy jó legyen és ne fájjon?

Legjobb válasz: Hú, én még nem tenném. Ha gátsebed van, az még nagyon friss, és érzékeny lehet.

Hú, én még nem tenném. Ha gátsebed van, az még nagyon friss, és érzékeny lehet.
Annyi más módszer van még, amelyhez nem kell kockáztatnod ilyenkor a sebesülést vagy a fertõzést...
Hát én nem kockáztatnék...Ki tudja, szétrepedsz-e...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!