Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet análisan (56 db)

Hogyan lehet anális szexhez előkészülni?

Legjobb válasz: beöntés tisztálkodás védekezés

beöntés tisztálkodás védekezés
Csak az, hogy szeretnél a kedvére tenni sajnos nem biztos, hogy elég, reméljük mûködik a linkelt "rávezetõ tréning"! :) A legtutibb, ha tényleg izgató az anális ingerlés.
A kérdező hozzászólása: fejben már el dõlt imádom barátom és szeretnék a kedvébe tenni :) NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM a segítséget megfogadom.
A beöntés eléggé kárositja a beleidet. Az uraság huzzon kotont és kész. Az éhezés meg széntabletta is olyan ami csak káros. Ne, hogy azt mondja valaki, hogy jobb az ha kiesik a szemed az éhségtöl közben, vagy ha a széntabletta miatt néhány napig szorulásod van.
én se csinálok beöntést. elõtte pár nappal kevesebbet eszek, mint a megszokott és kész :)
Ügyesen.
Azért azt ne csináld, hogy nem eszel. Felesleges nem enni.
beöntés nem kell.. én megiszom 1-2 kávét és máris mehetek nagydologra..
Miért nem akarsz beöntést?
A kérdező hozzászólása: mert hallottam én már sok mindent pl: széntabletta vagon szám, ne egyek napokig meg ilyenek
A kérdező hozzászólása: és ha nem nagyon akarok beöntést??? máshogy esetleg???
Mindenesetre a lány elõtte menjen el nagydologra. Vegyetek síkosító krémet. Meg olyan szex filmet amin van análszex, hogy kedvet kapjon.
fosni köll
A tágítás kimaradt :D
a neten van még egy oktató videó 2 girl 1 cup néven (ha jól tudom a videán is megtalálható). ez a videó direkt az elõkészületrõl készült (az aktusról nem, ezért nem számít pornónak). Ajánlom!

Hogyan lehet análisan önkielégítést végezni?

Hogy csináljam? Hol keressem a végbélnyílást! Normális válaszokat! Köszi!

Legjobb válasz: Hol keressem a végbélnyílást? Ott,ahol jön ki a kaki xD

Hol keressem a végbélnyílást? Ott, ahol jön ki a kaki xD
sztem nálad a végbélnyílás az arcod also részén helyezkedik el az orrod alatt..
Te most komolyan normális választ akarsz erre? Nem tudod hogy hol van a segged vagymi?
A végbélnyílás a szagával általában elüt a környezetétõl.
Basszus, de mûveletlenek vagytok. A lányok nem kakilnak. És azért nem kakilnak, mert nincs végbélnyílásuk.
Lány vagy fiú vagy?
Honnan veszed, hogy lány? O.o :)
Hol keresd?! A segglyukad?? Az arcodon. Másnéven szájnak hivják. Ott próbálkozz....
állítólag Szibériában van egy csomó végbélnyílás, lehet hogy ott kéne próbálkozzál!
A végbél nyílást legkönnyebben tapintással találod meg. A nyelõcsõtõl indulj el lefelé. A hüvelyk és mutató ujjad közé fogod. Lefelé haladva elõször a gyomrod, aztán a vékonybél, majd a vastagbél következik. Ennek a legvége a végbél. Ha ügyesen csinálod, egy jó adag szagos, barnás pépet nyersz. Na ez nem ondó.
"Hol keressem a végbélnyílást!"? Te normális válaszokat kérsz, de a kérdésed teljesen úgy hangzik, mintha viccnek szántad volna... Ráadásul ha az anális izgatás érdekel, akkor nem ártana tudnunk, hogy fiú vagy-e, vagy lány, mert ettõl függ, hogy mondjuk van-e prosztatád.
sehogy
ha azt se tudod, hol keresd akkor még nem neked való :D hagyd el a topicot és gyere vissza pár év múlva
Ha fiú vagy akkor úgy, hogy levágod. Ha nem tudod, hol van a végbélnyílás, akkor edd meg, és egy idõ múlva pont ott lesz, ahol akartad.
ott van ahol a popsid, az ahova az anyukád teszi a vécépapírt kakikálás után

Hogy lehet análisan szeretkezni?

Akár hányszor probáltuk sosem jött össze nem ment be.pedig szivesen kipróbálnánk

Legjobb válasz: Síkosítót mindenképpen használjatok mert ott nem lesz nedves és szárazon elég nehéz behatolni hátulra. Behatolás közben a nõnek kicsit nyomni kell mintha kakilni akarna és akkor könnyen bemegy. Elõtte csiklót izgatni stb ugyanúgy mint a normális aktusnál. Kb ennyi. A többit meg kisérletezni.

Síkosítót mindenképpen használjatok mert ott nem lesz nedves és szárazon elég nehéz behatolni hátulra. Behatolás közben a nõnek kicsit nyomni kell mintha kakilni akarna és akkor könnyen bemegy. Elõtte csiklót izgatni stb ugyanúgy mint a normális aktusnál. Kb ennyi. A többit meg kisérletezni.
írd be a keresõbe itt bal oldalt hogy "anál". Olvasd el a válaszokat.
Mondjuk ne szoríts, hanem inkább nyomj...A párod tágítsa ki, majd a jó síkos péniszét (gumi+síkosító kötelezõ!!!) csúsztassa be fokozatosan elõre haladva, szüneteket tartva.

Hogy lehet élvezni az anális közösülést? Persze tudom hogy ellazulni, meg sikositó, de még ha a behatolás meg is történik akkor sem tudom élvezni? Másnál ez hogy van?

Legjobb válasz: A póz nagyon sokat számít. Próbáljatok ki többféle pózt és amelyik bejövõs azt élvezni fogod. Meg anális behatolás elõtt nem árt üríteni, hogy ne legyen kellemetlen érzés.

A póz nagyon sokat számít. Próbáljatok ki többféle pózt és amelyik bejövõs azt élvezni fogod. Meg anális behatolás elõtt nem árt üríteni, hogy ne legyen kellemetlen érzés.

Anális vagy orális úton terjed a HIV? Magyarországon ritka vagy gyakori a fertőzés? És hogy lehet elkapni?

normális válaszokat

Legjobb válasz: Nálunk viszonylag ritka, legalábbis a keletre meg nyugatra levõ helyzethez képest. Drogosok, homokosok között gyakoribb, de elõfordul normál, heteroszexuális kapcsolatban is. Leginkább úgy terjed ha fertõzött vér vagy testnedv (ondó vagy hüvelyváladék) érintkezik kis nyálkahártya-sérüléssel, de kisebb eséllyel átmegy az ép nyálkahártyán is. Szóval csókolózásnál csak akkor van esélye ha vér kerül a szádba, leginkább anális szexxel, kevésbé vaginálissal, még kevésbé orálissal terjed.

Nálunk viszonylag ritka, legalábbis a keletre meg nyugatra levõ helyzethez képest. Drogosok, homokosok között gyakoribb, de elõfordul normál, heteroszexuális kapcsolatban is. Leginkább úgy terjed ha fertõzött vér vagy testnedv (ondó vagy hüvelyváladék) érintkezik kis nyálkahártya-sérüléssel, de kisebb eséllyel átmegy az ép nyálkahártyán is. Szóval csókolózásnál csak akkor van esélye ha vér kerül a szádba, leginkább anális szexxel, kevésbé vaginálissal, még kevésbé orálissal terjed.
Helyesen: testnedvekkel fertõz. Állítólag nyállal nagyon kicsi az esély, de én nem kockáztatnék.
Vérrel fertõz mármint ha bekerül a véráramba. Tehát bárhogy fertõzhet, ha a torokban szájban van seb akkor úgy is elkapható így tehát bármilyen szexuális kapcsolatot létesítve elkapható!
Több liter nyál kéne hozzá, szóval nyállal nem fertõz, viszont a szájban gyakran vannak sebek, amikrõl nem veszünk tudomást sem, és az már lehet problémás.
A kérdező hozzászólása: és ha nincs seb akkor is elkapható?

Ha egy csajt segberakod hamarabb elélvez mit ha csak a punciába nyomod? Hogy lehet rávenni egy csajt az anális szexre ha fél tőle?

Legjobb válasz: Mivel a végbél nem szexuális célokra let kitalálva, nem lehet elélvezni, ha valakit "seggberaknak".

Mivel a végbél nem szexuális célokra let kitalálva, nem lehet elélvezni, ha valakit "seggberaknak".
Nem, nem élvez el hamarabb. Rá akarod venni az anális szexre? Legkönnyebb út a példamutatás : vegyél egy nagy mûbrokit és kérdd meg, hogy elõbb õ tolja neked seggbe, nézze csak meg, milyen jó érzés neked is.
A válasz megírásának idõpontja: ma 01:56 Teljesen egyetértek.:)
"a lányok csak akkor fognak elélvezni az anális szextõl, ha közbe az ujjazod vagy játszol a csiklójával." "Mivel a végbél nem szexuális célokra let kitalálva, nem lehet elélvezni, ha valakit "seggberaknak"." Te jó ég, mennyi téves válasz született... Egy csomó nõ van, aki el tud élvezni anális szex közben, külsõ rásegítés nélkül, pusztán attól, ahogy a pénisz mozog benne. Igen, ezen belül még olyan is létezik, hogy egy nõ sima, vaginális szexnél nehezen, vagy egyáltalán nem képes a hüvelyi orgazmusra, análisnál viszont könnyebben összejön neki. Nem ez a tipikus persze, de elõfordul.
Erõszakkal.
a lányok csak akkor fognak elélvezni az anális szextõl, ha közbe az ujjazod vagy játszol a csiklójával.
de ha mindenképpen seggbe akarsz rakni valakit, keress egy fiút magadnak aki ezt élvezi
nem fog ettõl hamarabb elélvezni ha nem akarja ne erõltesd
Persze, a pornóban biztos. De a való életben nem.
Õszinte gonosz: Ja, aztán meg ha a végén hajlandó véletlenül megtenni, akkor megállapítjátok róla, hogy biztos langyi...

Ki milyen síkosítót használ az anális sexhez? Hogy lehet kitisztítani a végbelet?

Legjobb válasz: A sikosítókhoz nem értek, a végbelet viszont beöntéssel lehet tisztítani. Arra pedig rákeresel googleön, és ezer helyen le van írva!

A sikosítókhoz nem értek, a végbelet viszont beöntéssel lehet tisztítani. Arra pedig rákeresel googleön, és ezer helyen le van írva!
Vegyél Vazelint a gyógyszertárban. Nem kell mindig a legbonyolultabb dolgokra gondolni. Minek egybõl síkosító?
durexbõl a világoskéket
Sok nyál + elõváladék. Esetleg testápoló (szerintem a testápoló nagyon jó érzés, de csak akkor használható, ha valaki óvszer nélkül nyomja). Ha óvszeres menet van, akkor vagy eleve síkosított óvszer kell, vagy rendes síkosító.
Hasznalj sikositonak minnel surubb kremet az jo. A tisztitashoz pedig tedd a kovetkezot: eredj be a zuhanyzoba csavad le a zuhanyrozsat, alisd a vizet langyosra, es lassan erzessel dugd a vegbel nyillashoz. Ahogy erzed addig engedd de ne sokat aztan ulj a wc-re tedd a dolgod, es ezutan ojan tiszta lessz mint a patyolat. Ezt kristejal is lehet vegezni.

Az elsõ anális sex mindig vérzésel jár illetve hogy lehet elkerülni a kelemetlen barna dolgokat zuhanyfeldugás beöntés ez beváálik?

Legjobb válasz: a beöntés beválik! nálunk nem volt vérzés, puncinál volt vérzés, még második alkalommal is, de popsinál nem és popsiba keményen is csinálhattam, imádta ^^ a beöntés meg annyira beválik, hogy utána a szájába is veheti :P

a beöntés beválik! nálunk nem volt vérzés, puncinál volt vérzés, még második alkalommal is, de popsinál nem és popsiba keményen is csinálhattam, imádta ^^ a beöntés meg annyira beválik, hogy utána a szájába is veheti :P
vérzik? akkor ott tilos az anál!
énöl no szûzhártya. nem ezért vérzik ha ezt gondolod.
Ha vérzik, ott már rég baj van! A másik meg, hogy az anális szex növeli az aranyér kialakulásának valószínûségét, amennyiben valakinek netán van is, akkor meg pláne tilos az anális szex, mert ha valakinek van és közben ilyen módon szexel, akkor ne csodálkozzon, hogy vérzik. Meg egyéb, más gondjai lesznek. A másik meg, hogy annak idején párszor volt részem anális szexben, aztán rájöttem, hogy mennyire egészségtelen és hülye dolog volt, de soha nem volt szükség beöntésre, stb. Mert reggel, napközben (ki mikor) elmegy a wc-re, elintézi a dolgát, majd szex elõtt megmosakszik és nincs mi rákerüljön a pasi nemi szervére.
Használjatok sikositót. Ha ciki venni, akkor babaolajat.

Hogy lehet teljesen tiszta a résem anális szexnél (beöntés nélkül)? !

Nem vagyok nagy anál rajongó, nem sokszor csináltam eddig és sosem értettem, hogy lehet olyan tiszta 1-2-3 órával wc használat után, belsõ mosás nélkül.

Legjobb válasz: Érdekes én még soha nem csináltam beöntést anál szex elõtt és soha nem lett kakis a párom szerszáma sem az ágy. Ha elõtte érzed, hogy kijönne valami, akkor menj el wc-re , zuhanyozz le és ennyi. 27L

Érdekes én még soha nem csináltam beöntést anál szex elõtt és soha nem lett kakis a párom szerszáma sem az ágy. Ha elõtte érzed, hogy kijönne valami, akkor menj el wc-re , zuhanyozz le és ennyi. 27L
Steril sose lesz, de nagyjból úgy, hogy kinyomod amit ki kell..:D
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy nem steril, nem is azt írtam! :/ De nem "koszos".
Lezuhanyzol. Nem azt mondom hogy ujjazd seggbe magad de furdeskor altalaban ott is megmossuk.
Alap esetben normális táplálkozás és székelés esetén a végbélben nincs széklet csak wc-zés elõtt. Nagy ritkán maradhat ott valami. Ezt magam is tapasztaltam. Egy sima öblítéssel az is eltávozik.
Szerintem beöntés nélkül sehogy. Vissza marad egy kis széklet és az már szennyez. Egy langyos beöntést érdemes megcsinálni, hogy ne legyen semmi szennyezõdés!

Hogy lehet megelőzni, hogy az analis szextől ne alakuljon ki aranyér?

Nem szoktam a barátn?mmel gyakran praktizálni az anális szexet, még csak 2-3x csináltuk (már több éve együtt vagyunk) és nem volt semmi probléma, de olvastam hogy fennál a veszély az ilyen szex gyakorlásánál. Vannak valami módszerek/tippek melyekkel csökkenteni lehet a probléma kialakulását? Tudom hogy a legjobb módszer mell?zni ezt a fajta szexet, de mi azért még szeretnénk párszor kipróbálni:) Várom az !értelmes! válaszokat :)

Legjobb válasz: Én meg pont azt olvastam, hogy nem lesz tõle aranyér, sõt ha van, akkor még jót is tesz neki, mert a rendszeres stimulálás nem engedi hogy az erek elpangjanak, és kialakuljon a csomó.

Én meg pont azt olvastam, hogy nem lesz tõle aranyér, sõt ha van, akkor még jót is tesz neki, mert a rendszeres stimulálás nem engedi hogy az erek elpangjanak, és kialakuljon a csomó.
A kérdező hozzászólása: Ez jó hír lenne :) Remélem kapok még pár választ, mely megerõsítené az egyik vagy másik verziót :)
Csináljátok nyugodtan, de persze óvatosan, jó sok vazelinnel, ill. síkosítóval :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!