Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet alapítani Mik a feltételei (1 db)

Hogyan lehet pártot alapítani? Mik a feltételei?

Legjobb válasz: Ha komolyan érdekel, nézd meg a Google-on Keresési javaslat: "Pártalapítás feltételei Ott megtalálod az államvizsga kérdések között pdf. formátumban a választ. Nagyon hosszú linkje van, azért nem másoltam ide be. Egyébként nagyon egyszerû, mindössze 10 tagot kell összegyûjteni, és kérni a bírósági bejegyzést.

Ha komolyan érdekel, nézd meg a Google-on Keresési javaslat: "Pártalapítás feltételei Ott megtalálod az államvizsga kérdések között pdf. formátumban a választ. Nagyon hosszú linkje van, azért nem másoltam ide be. Egyébként nagyon egyszerû, mindössze 10 tagot kell összegyûjteni, és kérni a bírósági bejegyzést.
Am van korhatár ? Csak mert majd én is alapítanék egyet...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ki nyeri a következő Ogy. választást?

16

Mit szóltok a kormány óvodához?

A TV ben ma volt egy riport amiben arról beszéltek hogy a kormánytagok gyerekei óvodai támogatásként egy évre egymillióegyszázezer Forintot kapnak, ugyanezen a címen az egyszer? halandók gyerekei mindössze kétszázezer Forintot kapnak egy évre.

13

Miért van mostanában ennyi kérdés Böröcz Istvánról, az mtva vezérigazgatójáról, volt III/III-as besúgóról, aki havi kétmilliót keres?

1

Ez volna a helyes út az IMF-el?

Akinek egy kis esze van tudhatja,hogy az IMF ahol megjelenik ott csak a szegénység következik.

70

Valóban volt szociálfasizmus?

Vagy csak ez is Sztálin cinizmusa volt, hogy kijátssza a maradék pártokat is egymás ellen?

2

Szerintetek ez valós szavazás lehet?

Találtam egy oldalt ahol digitális aláírást gy?jtenek facebook tetszik gomb megnyomásával arra, hogy legyen egy népszavazás, és ha összejön 200.000 tetszik, akkor köteles az kormány megtartani a szavazást. Az oldal:

4

Megérdemli a havi kétmilliós fizetését Böröcz István, volt II/II-as MTVA-vezér?

Ezt a kérdést kanergi kedvérért tettem fel.

3

Miért tekint a jobbik a közel keletre barátként mi jó neki ebben? Miért és miből gondolja, hogy a közel kelet az erkölcs és a tisztaság utolsó mentsvára? E közben keleten:

e közben keleten:

32

Mondana nekem valaki olyan független politikai weboldalt, ahol friss híreket információkat lehet olvasni mind a magyar, mind a külföldi politikáról? Politológus szeretnék lenni

8

Szerintetek is gátlástalanság az amit a kormányzópárt csinál az egyeduralma érdekében?

Már nem csak mi látjuk igy. Amig az egypárt rendszernek meg voltak a fékjeik /fejesek/ most még ez sincs.A pártállam egy maffiakormánnyá alakulhat át úgy, hogy a választók eddig kígyót melengettek a keblükön.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!