Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet alapítani Mik a feltételei (1 db)

Hogyan lehet pártot alapítani? Mik a feltételei?

Legjobb válasz: Ha komolyan érdekel, nézd meg a Google-on Keresési javaslat: "Pártalapítás feltételei Ott megtalálod az államvizsga kérdések között pdf. formátumban a választ. Nagyon hosszú linkje van, azért nem másoltam ide be. Egyébként nagyon egyszerû, mindössze 10 tagot kell összegyûjteni, és kérni a bírósági bejegyzést.

Ha komolyan érdekel, nézd meg a Google-on Keresési javaslat: "Pártalapítás feltételei Ott megtalálod az államvizsga kérdések között pdf. formátumban a választ. Nagyon hosszú linkje van, azért nem másoltam ide be. Egyébként nagyon egyszerû, mindössze 10 tagot kell összegyûjteni, és kérni a bírósági bejegyzést.
Am van korhatár ? Csak mert majd én is alapítanék egyet...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

2014 ben mit fog mondani a Fidesz illetve Orbán a választó polgárok felé? Mit fog tudni felmutatni a választáskor?

Vagy esetleg 2013 közepétől-2014 választásig megjavulnak és valamivel jobb életet fog hozni a szegényebb munkás rétegnek remélve hogy elfelejtik a 3 évet vagy esetleg addigra úgy bebetonozzák magukat hogy már nem is lesz választás vagy már el lesz döntve hogy ők nyernek esetleg újabb 2/3-al vagy szokásosan hazudni fognak hogy nekünk ez jó nem kell változtatni semmit a fizetés nőtt az államadósság csökkent az MSZP rossz Jobbik rossz Lmp rossz Gyurcsány rossz stb ?Tudom van még 2 év de azért kíváncsi vagyok mi a ti véleményetek.

14

2006-2010 ben jobb volt az élet mint most? Sajnos én azt tapasztalom hogy igen!?

Bár utálom az MSZP -t de sokkal jobban meglehetett élni Magyarországon 2006 után de még előtt is és nem volt ennyi felesleges adó meg pénzlehúzás mint most Pl 1 kulcsos adó, adó jóváírás eltörlés,meg a bérek segélyek járadékok cafatériák csökkenése munka nélküliség növekedése az államadósság se csökkent az üzemanyagár is az egekbe a forint ilyen gyenge sose volt mint mostanában 27 % ÁFA stb stb stb szóval minden rosszabb lett mint volt.És nem lehet mindig arra fogni hogy az elmúlt 8 év meg hogy Gyurcsányék sok hitelt vettek fel mert most is csak folyamatosan növekszik az államadósság és már azért 2 év alatt valamit fel kellett volna mutatni nem a másikat szidni még ennyi év után is!Ti hogy vagytok ezzel vagy csak én látom rosszul a dolgokat?

7

Miért vannak oda annyira a szocializmusért?

Meg a társaiért, de nem vagyok benne annyira otthon... Nem értem miért kívánjátok azt. Valaki azt írta, hogy csak egy dolgot nem szabadna tenni a pártot kritizálni nyilvánosan stb... Jó érzés lenne ilyen világban élni, ahol nem lehet arra gondolni, azt mondani amit akar az ember? Jó érzés lenne, hogy a vezető meg a párt feljebb lévő tagjai élnek mint hal a vízben, a "nép" meg agy-mosottan csak dolgozik, csak termel? Mert lehet mindenkinek lenne munkája, de ez csak egy dolog. Olvastátok már Orwelltől az 1984-et? Komolyan normális válaszokat várok, én nem értek ehhez, nem vagyok otthon benne.

7

Hogyan lehet spekulációs támadást intézni egy ország ellen?

És mi lenne ennek a következménye?

15

Mi az a baloldali politika? Hogy van ez?

"nagy súlyt fektetnek a társadalmi egyenlőség érvényre juttatására és az általános (szociális) jogokra, a személyes (magán-) érdekek ellenében. A baloldali irányzatok általában támogatják a nagyobb állami szerepvállalást, az egyenlőségre törekvést és a bevándorlást, kulturális sokszínűséget."
Wikipedia

Ezt értem, de utána van egy rovat, ami a baloldali politika szélsőséges fajtáit mutatja be, mint a kommunizmus, meg az anarchizmus. A kommunizmus, meg nem egyeztethető össze, a fentebb írtakkal, nem? Hogy van ez?

6

Milyen feladatokat lát el egy járási kormányhivatal?

Ha megalakulnak milyen végzettséggel lehet lesz be kerűlni?

3

Orbán Viktor mit csinál, hogy mindenki őt támadja külföldön/belföldön?

Nem értek ehhez a témához, e a hiradóban minden napos, hogy az IMF ezt mondta Orbánnak, meg az Euban folyton Orbán a téma.
Miért?
Mit csinál mást, amit eddig az összes többi politikus nem csinált?
Mert pl amikor Gurcsány Ferenc volt a miniszter, nem hallottam minden nap, az EUról meg hogy mit mondanak az EUban.

12

Mitől szakértői kormány valami? Miért nem minden kormány szakértői?

20

Kinek mennyi lett a baleseti adója?

A párom 3600 Ft-ot fizet KGFB-re egy negyedévre. Most jött ki a baleseti adója egy negyedévre: 4700 Ft. Akkor ez most hogy is van? Mi az a 30% amit mindenhol olvasni? Több a baleseti mint a KGFB.
Kinek mennyi a baleseti adója?

3

Szélsőbal, szélsőjobb egykutya. Mégis miért a jobb oldalra haragszanak többen?

Nem értem, hogy miért van az szerte a nagyvilágban, hogy némely szélsőbalos ember nyíltan és büszkén vállalja hovatartozását, senki egy rossz szót sem szól érte, de ha valaki szélsőjobboldali nézeteket vall, azt azonnal felháborodás követi.

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!