Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet alapítani Mik a feltételei (1 db)

Hogyan lehet pártot alapítani? Mik a feltételei?

Legjobb válasz: Ha komolyan érdekel, nézd meg a Google-on Keresési javaslat: "Pártalapítás feltételei Ott megtalálod az államvizsga kérdések között pdf. formátumban a választ. Nagyon hosszú linkje van, azért nem másoltam ide be. Egyébként nagyon egyszerû, mindössze 10 tagot kell összegyûjteni, és kérni a bírósági bejegyzést.

Ha komolyan érdekel, nézd meg a Google-on Keresési javaslat: "Pártalapítás feltételei Ott megtalálod az államvizsga kérdések között pdf. formátumban a választ. Nagyon hosszú linkje van, azért nem másoltam ide be. Egyébként nagyon egyszerû, mindössze 10 tagot kell összegyûjteni, és kérni a bírósági bejegyzést.
Am van korhatár ? Csak mert majd én is alapítanék egyet...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi az a baloldali politika? Hogy van ez?

"nagy súlyt fektetnek a társadalmi egyenlőség érvényre juttatására és az általános (szociális) jogokra, a személyes (magán-) érdekek ellenében. A baloldali irányzatok általában támogatják a nagyobb állami szerepvállalást, az egyenlőségre törekvést és a bevándorlást, kulturális sokszínűséget."
Wikipedia

Ezt értem, de utána van egy rovat, ami a baloldali politika szélsőséges fajtáit mutatja be, mint a kommunizmus, meg az anarchizmus. A kommunizmus, meg nem egyeztethető össze, a fentebb írtakkal, nem? Hogy van ez?

6

Milyen feladatokat lát el egy járási kormányhivatal?

Ha megalakulnak milyen végzettséggel lehet lesz be kerűlni?

3

Orbán Viktor mit csinál, hogy mindenki őt támadja külföldön/belföldön?

Nem értek ehhez a témához, e a hiradóban minden napos, hogy az IMF ezt mondta Orbánnak, meg az Euban folyton Orbán a téma.
Miért?
Mit csinál mást, amit eddig az összes többi politikus nem csinált?
Mert pl amikor Gurcsány Ferenc volt a miniszter, nem hallottam minden nap, az EUról meg hogy mit mondanak az EUban.

12

Mitől szakértői kormány valami? Miért nem minden kormány szakértői?

20

Kinek mennyi lett a baleseti adója?

A párom 3600 Ft-ot fizet KGFB-re egy negyedévre. Most jött ki a baleseti adója egy negyedévre: 4700 Ft. Akkor ez most hogy is van? Mi az a 30% amit mindenhol olvasni? Több a baleseti mint a KGFB.
Kinek mennyi a baleseti adója?

3

Szélsőbal, szélsőjobb egykutya. Mégis miért a jobb oldalra haragszanak többen?

Nem értem, hogy miért van az szerte a nagyvilágban, hogy némely szélsőbalos ember nyíltan és büszkén vállalja hovatartozását, senki egy rossz szót sem szól érte, de ha valaki szélsőjobboldali nézeteket vall, azt azonnal felháborodás követi.

18

Pár hónap és 19 leszek, és az idén érettségizem. Azon gondolkodom, hogy beálljak egy párthoz, és még mások is tanácsolták. Mit szóltok?

Tervem is van, ellenben olyan ember vagyok aki tenni is szeretne valamit az erdélyi magyar népért, a fiatalságért, a kultúra megmaradásáért. Erdélyi magyar vagyok. Szerintetek van értelme, vagy elhamarkodott döntés? Mit tanácsoltok, javasoltok?

14

Miért szünt meg az SZDSZ?

11

Mi a véleményetek az Erdélyi Magyar Néppártról?

Mit képvisel, milyen ideológia...?

4

Az úgynevezett kispártok a parlamentben lényegében szimbióták?

Pl. A Jobbik a Fidesznek, LMP az MSZP-nek a szimbiótája. Ezen pártok tagjainak nem célja a politizálás, vagy a kormánypárttá válás csak jó életük van parlamenti politikusként.

Ingyenélő emberek ezek, akik megtehetik, hogy bődületes baromságokat szónokolnak (Jobbik) vagy kötögetnek a parlamentben (LMP)

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!