Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet alapítani Mik (3 db)

Hogy lehet céget alapítani? Mi kell hozzá? Mik a lépései és milyet érdemes?

Érdekelnének a lehetõségek :)

Legjobb válasz: Az baj, ha érdekelnének a lehetõségek. Ez egy ilyen kérdezgetõs hely, az igaz. De ha ennyire alapszinten nem értesz hozzá, akkor nem neked való a cégesdi.

Az baj, ha érdekelnének a lehetõségek. Ez egy ilyen kérdezgetõs hely, az igaz. De ha ennyire alapszinten nem értesz hozzá, akkor nem neked való a cégesdi.
kezdetnek kell hozzá pár milla, majd kell keresni egy ügyvédet.

Hogyan lehet pártot alapítani? Mik a feltételei?

Legjobb válasz: Ha komolyan érdekel, nézd meg a Google-on Keresési javaslat: "Pártalapítás feltételei Ott megtalálod az államvizsga kérdések között pdf. formátumban a választ. Nagyon hosszú linkje van, azért nem másoltam ide be. Egyébként nagyon egyszerû, mindössze 10 tagot kell összegyûjteni, és kérni a bírósági bejegyzést.

Ha komolyan érdekel, nézd meg a Google-on Keresési javaslat: "Pártalapítás feltételei Ott megtalálod az államvizsga kérdések között pdf. formátumban a választ. Nagyon hosszú linkje van, azért nem másoltam ide be. Egyébként nagyon egyszerû, mindössze 10 tagot kell összegyûjteni, és kérni a bírósági bejegyzést.
Am van korhatár ? Csak mert majd én is alapítanék egyet...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!