Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet alapítani (43 db)

Hogyan lehet valakiből felszámoló, vagy hogyan lehet alapítani felszámoló céget?

Legjobb válasz: Szerintem verd meg magad. Aztán gondold újra át a kérdésed :)

Szerintem verd meg magad. Aztán gondold újra át a kérdésed :)
A kérdező hozzászólása: Kösz a segítséget! "A mostani kormányrendelet kimondja, hogy ezekre a funkciókra nyilvános pályázaton lehet jelentkezni. A pályázatot a kormány írja ki, szükség szerint, de legalább hét évenként. A menetrend az, hogy a bíróságok jelzik az Országos Igazságszolgáltatási Tanácsnak a pályázat szükségességét, amit ez utóbbi a kormánynak továbbít. A feltételeknek megfelelt felszámolók jegyzékét a pénzügyminiszter vezeti. A nyilvános pályázaton az Európai Gazdaság Térség (EGT) tagállamaiban székhellyel rendelkezõ cégek vehetnek részt. A magyar pályázóknál feltétel, hogy kft.-k, vagy névre szóló részvénnyel rendelkezõ rt.-k legyenek, míg a külföldi cégeknek azt kell igazolniuk, hogy abban az államban, ahol székhelyük van, jogosultak felszámolást végezni. Minden vagyonfelügyelõnek és felszámolónak rendelkeznie kell hetvenmillió forint biztosítékkal - az õszi rendelet-tervezetben még százmillió forint szerepelt. Ez lehet bírósági letét, bankban elkülönített pénzösszeg, értékpapír letét, bankgarancia, biztosítói garancia, illetve biztosító által kiállított készfizetõ kötelezvény. A letét meglétét a felszámoló cégnek minden évben igazolnia kell. A rendelet legtöbb szabálya december tizenegyedikén lép hatályba."

Cső! Akarok egy tuti pártot alapítani, amivel megnyerem a választásokat és eltörlöm a személyi jövedelemadót. Hogy lehet pártot alapítani legegyszerűbben, de hivatalosan?

Legjobb válasz: http://www.civili.hu/Jogszabaly/15.htm Sajnálom, hogy ez csak most került elõtérbe. Az idei választás volt az, ahol egy jó (vagy csak más) ötlettel nagyot lehetett ugrani (lásd LMP). Az emberek szavaztak az újra csak azért mert a meglévõket utálták. Én jó gondolatnak tartom a szja eltörlését. Kapja mindenki a fizetését levonás nélkül és csak a fogyasztási cikkeket terhelje adó. Ma egy zsömle 10 ft, majd lenne 15ft. Megspórolnánk egy csomó adminisztrációt, nem lehetne csalni az adóval. Most kevesebbet vallanak be az emberek, hogy kevesebb szja-t keljen fizetni. De zsemlébõl akkor is ugyanannyit venne és ott megfizetné azt az adó mértéket, amit most el tud csalni. Az adó rendszer egyszerûsítése, már nagyon régóta szükséges!!!!

http://www.civili.hu/Jogszabaly/15.htm Sajnálom, hogy ez csak most került elõtérbe. Az idei választás volt az, ahol egy jó (vagy csak más) ötlettel nagyot lehetett ugrani (lásd LMP). Az emberek szavaztak az újra csak azért mert a meglévõket utálták. Én jó gondolatnak tartom a szja eltörlését. Kapja mindenki a fizetését levonás nélkül és csak a fogyasztási cikkeket terhelje adó. Ma egy zsömle 10 ft, majd lenne 15ft. Megspórolnánk egy csomó adminisztrációt, nem lehetne csalni az adóval. Most kevesebbet vallanak be az emberek, hogy kevesebb szja-t keljen fizetni. De zsemlébõl akkor is ugyanannyit venne és ott megfizetné azt az adó mértéket, amit most el tud csalni. Az adó rendszer egyszerûsítése, már nagyon régóta szükséges!!!!
ja és jó lenne a párt ha szélsõ jobbos lenne:D Hol laksz mert abbol tudnék sokmindenre következtettni.
jajj nem utolsó elõtti, hanem azelõtti na:P
Utolsó elõtti, én nem akartam semmit, ugyanis 1éves voltam. Ugyanazt mondom amit az akkori 5éves! Ne jelents ki semmit a nevemben, ne legyél viktor aki a nép nevében tesz nevetséges kijelentéseket! A mai rendszer igazságtalan, csak a nagynak kedvez. Aki nagy az élvezi, a többi meg szolgálja a mai rendszert. ÉS ez nem mehet így sokáig, ugyanis tarthatatlan, hogy évtizedeken át a többség szolgálja a felsõ tízezret! Nézz szét a világban, a mai széles körben elfogadott nyugati rendszered, amit annyira vártál sehol sem mûködik igazán. Hihetetlen méreteket öltött a szegénység, az adósság. Nem csak nálunk, mindenhol a világban. Csupán azért halnak éhen milliók, és azért kell nélkülöznie tízmillióknak, mert pár fsznak odafent olyanja van. Tarthatatlan!
1. Engem baromira nem érdekel, hogy TI mit akartatok akkor, amikor én 5 éves voltam. Épp ez utóbbi miatt nem is kívánom a két rendszert összehasonlítani, mert én csak ezt ismerem, a maga igazságtalanságaival, az óriási társadalmi szakadékokkal, a munkanélküliséggel, meg a fehér és nem fehér galléros bûnözõkkel. Valahogy úgy érzem, TI sem pont ezt akartátok.. és ha nem, akkor miért nem javítunk rajta? Nem tiltja meg senki. 2. A példák, amiket leírtál jogosak ugyan, de az nem az adórendszer hibája hogy az egyik ugyanannyiért vakarja a valagát, amiért a másik kiküzdi a lelkét. Erre a problémára más típusú megoldás szükséges. 3. Én a magam részérõl nem rendszerekben gondolkodnék - vagy legalábbis nem ebben a kettõben, amit az elmúlt 100 évben olyan ügyesen tálaltak a nép elé, hogy az embereknek eszükbe sem jut, hogy esetleg mindkettõbõl érdemes átvenni dolgokat, és kombinálni, netán új dolgokat hozzáadni. Azon meg végképp nem gondolkodnak el, hogy valójában miért is van szükség politikai programokra. Talán azért, hogy az emberek normálisan éljenek, hogy ne kelljen az egyiknek szûkölnie, miközben a másik már nem tud mire költeni? Holott lehet, hogy mindketten ugyan annyit dolgoznak, vagy a gazdagabb még annyit se? Erre Te szolgáltál példával..
Engem érdekel a dolog..:)
Én végre egy olyan pártot akarok látni, amelyik nem hazudik, és képes felnõtt módra viselkedni, képes érthetõen és tisztán beszélni, és nincsenek gondjai a szövegértéssel és számtannal, és nem akarja lenyúlni a tisztességes állampolgárokat anyagilag.
Nem akarsz még egy két dolgot ingyenessé tenni? Mert akkor lehetne a pártod neve mszp. Elég nagy marhaság lenne eltörölni az szja-t.
Annyi eltéréssel jó ötlet, hogy pont fordítva csinálnám: én a forgalmi adókat törölném el, és az SZJA-t korrigálnám olyan módon, hogy sokkal több adósáv jöjjön létre, mondjuk 10-50%-ig. Ha Kokas úr verziója valósulna meg, az azt jelentené, hogy a puszta létfenntartásra a dúsgazdag és a minimál-béren tengõdõ is ugyanannyit költene. Ez igazságtalanság, és a 16%-os adóreform tulajdonképpen ugyanez, csak azt fizetni kell. Én azt mondanám, ne legyen forgalmi adó, de mondjuk a minimálbéres csak 10%-ot adjon a a közösbe, míg a vezérigazgató (mondjuk évi 50 millió fölött) igenis a felét! Neki nem a betevõre kell!
na tök jó, egy ilyen párt jól jönne sztem, mert jelkenleg semmilyen értelmes nincs a szítéren ... na hajrá !!!
A kérdező hozzászólása: Figy, ezt most nem fedem fel, de tudom, hogy sok helyen gond van a többséggel. Most is utazok buszon és hallom, hogy egy romának épp ki nem nézõ lány meséli a többinek, hogy egy magyar barátnéja... l*f**z a *p*** õ mi akkor, milyen nyelven beszél? Erre írtam, hogy meg akarom szüntetni a rasszizmust, ne legyen kivételezés, ne legyen megkülönböztetés, nem legyen hátrányos megkülönböztetés a magyarokkal szemben. Mert túlzásba estek. Nem lenne jobb oldali, se bal oldali, max enyhén jobb oldalra tolódó. De a lényeg: hogy lehet egyszerûen pártot alapítani???
Figyelj sok olyan dolgot képzelsz ami jó lenne és megvalósitható pl pártfinanszírozás de tudod az államnak ami pénze van az 95%-ban az szja meg ugye már a multik meg a bankok is adóznak(ez az egyetlen jó dolog a fidesz programjában) tehát nem hiszem hogy szja nélkül nem lenne államcsõd.
A kérdező hozzászólása: Nos az adó dolgot az élet tudná igazolni. A te érveid se rosszak, csak én az szja-t törölném el inkább. Viszont a többivel, amit írtál, nagyrészt egyet értek vele. A rabok, foltok, alvilág. Nagyon nehéz lenne leválasztani az államról az alvilágot, de érdemes lenne. Az egyházzal annyi lenne a bibi, hogy a mai világban vannak elég szélsõséges vallások is, az egyik vallást hajszál választja el a fanatizmustól, gondolom vágod melyiket mondom, (közel-kelet), ez ellen a magyar keresztény egyház az, ami fel tud lépni, talán egy kicsit támogatni kellene, mint államvallás szerût, de persze nem nagy mértékben és vallásszabadság..
A kérdező hozzászólása: Bocs, nem a pártot akartam írni, nem hanem az államot. Kérdésem így? nem tudná magát fenntartani az állam...
Elõször is az lmp egy 20 éves párt az szdsz csak mondhatni lefastették... Azonkívül ez lehetetlen volna hogy személyi jövedelem adó ne legyen mert akkor az állam nem tudja magát fentartani...
Válasz a kérdezõnek: Az vagyok, aki a SZJA-t növelné és az ÁFÁ-t eltörölné. Elolvastam amit írtál, teljesen egyetértek azzal, amit külföldi országokról írtál: kifelé mindegyik a csillogást mutatja, belülrõl viszont rohad az egész! Mutasson nekem valaki olyan piacgazdaságú országot, amelynek nincsenek adósságai! Személy szerint sajnálom, hogy egyre több ország lakossága felhígul, Magyarországgal is ez történik: a fiatalok külföldre menekülnek egy jobb élet reményében, az öregek itt maradnak és meghalnak, a helyükre jönnek a cigányok, a románok, és egyéb szegényebb népcsoportok, akik sajnos olyan "kultúrát" hoznak magukkal, amik még lejjebb viszik az ország szintjét. És valahol meg is érdemli a magyarság, mert akik ennyire naívak és nem gondolkodnak (tisztelet a kivételnek) és birka módon falják a politikai reklámokat, azok megérdemlik a sorsukat. Én csak a kivételt sajnálom.. Elgondolkodtam azon is, amit a forgalmi adóról és az SZJA-ról írtál. Azt mondtad, ha a forgalmi adó lenne csak bevezetve, akkor az államnak lenne bevétel. A másik amit mondtál, hogy ha nem lenne forgalmi adó, akkor több külföldi jönne ide vásárolni. Ez utóbbit én jónak látom, mert: - megnövelnénk a saját piacunkat, amire érdemes lenne termelni, a termeléshez pedig munkaerõre van szükség. Ez megoldást jelenthetne a munkanélküliség csökkentésére. - Természetesen az államkasszába így is jutna (a sávos SZJA-kból), hiszen ha több ember dolgozik, többen is adóznak. És minél többet keresnének (a külföldieken is, hiszen ez lenne a cél!), annál többet adóznának a dolgozók, de ugyan akkor nekik is normálisan maradna. - Mindezt természetesen ki kéne egészíteni olyan törvényekkel, amik biztosítják azt, hogy a vásárló a hazai cégektõl vásároljon inkább, és ne az itt megtelepedett külfölditõl. Ilyen lehetne pl az, hogy a hazai tulajdonosúval ellentétben a külföldire vetnénk ki forgalmi adót. Ez nyilván kiváltana egy kis nemzetközi morgást, de ne feledjük, hogy mi önmagunkért vagyunk a felelõsek, a saját boldogulásunk önmagunktól függ, ezt pedig nem korlátozhatja semmi! Ha netán mégis akadna olyan egyezmény, amely korlátozná, azt át kéne gondolni, módosítani, esetleg felbontani. Csak ehhez normális, tökös politikusokra volna szükség! - Mindennek a célja az volna, hogy a társadalmi szakadékokat befoltozzuk. Mert így lehet, hogy többet adózna a gazdag, de még így is sokkal többet kapna kézhez, mint a minimálbéres. Válasz Kokas Lajosnak: Elég sok mindent felhoztál, engedd meg, hogy én csak az eredeti témára reagáljak. Diszkriminációt emlegettél és esélyegyenlõséget, továbbá a szellemi termék megbecsülését. Engedd meg meg, hogy felhívjam még valamire a figyelmedet: az idõre. Az ugyanis az egyetlen az emberek életében ami véges, márpedig a munkát az ember az idejébõl végzi. Feltételezem, hogy a vezérigazgató és az utcaseprõ is nagyjából ugyan annyit dolgozik, csak eléggé eltérõ fizetésért. Kétség sem férhet hozzá, hogy a vezérigazgató a képzettebb és az õ munkája valóban többet ér. Viszont, ha azt állítod, hogy az utcaseprõ munkáját azzal honoráljuk, hogy ugyanolyan mértékben vegyünk el a pénzébõl, mint egy olyannak, akinek már nagyon nem a létfenntartás a lényeges. Ezzel igencsak lebecsülöd ennek az embernek az idejét, és ezzel együtt az életét, ez eléggé diszkriminatív, nem? Holott feltételezem, hogy Te is szeretsz tiszta utcákon járni, és még nagyon sokan mások is, ami arra utal, hogy ennek az embernek szükség van a munkájára! Akire pedig szükség van, az megérdemli, hogy normális életszínvonalon éljen, még akkor is, ha nem õ találta fel a spanyol viaszt. A sávos adórendszer ezt igyekszik elõsegíteni, az egyenlõséget pedig nem az fogja jelenteni közte és a vezérigazgató között, hogy mindketten ugyan annyiért veszik meg a kenyeret, hanem az, hogy mindkettõnek esélye van anyagilag följebb jutni. Arról nem is beszélve, hogy ha mindenki totál zseni lenne, akkor ki végezné el az olyan munkákat, mint mondjuk a takarítás?
01:44 - Az a baj, tudod, hogy nem az keres és kap több pénzt, aki többet dolgozik és nagyobb értéket állít elõ.
Most mondhatnám, hogy ennyi erõvel szemétség, hogy aki butának születik az haljon éhen, dehát a hozzád hasonló elvetemült embereknek ez mindegy.
Oktatásról valami terv?

A Sims3-ban egy városban csak egy családot lehet alapitani? És ha több családot szeretnék csinálni azt hogy lehet?

Legjobb válasz: Ha jól tudom akkor: Belépsz egy családhoz (mentésen betöltése) és ott a jobb alsó sarokban a "..." (menü)-t kinyitod, ott van, hogy város szerkesztése. Ott lehet építeni, családot csinálni, költöztetni, stb. :)

Ha jól tudom akkor: Belépsz egy családhoz (mentésen betöltése) és ott a jobb alsó sarokban a "..." (menü)-t kinyitod, ott van, hogy város szerkesztése. Ott lehet építeni, családot csinálni, költöztetni, stb. :)
Rámész a "város szerkesztése" gombra, majd a panelen egy gombra kell nyomni, aminek a neve "Aktív háztartás váltása". Ha rákattintasz figyelmeztetni fog mi történik (különösebben semmi, csak elvesznek a beígért vágyak), és ha elfogadod, a városba a kezdõpontra érsz, mintha most hoztad volna létre a várost.
én úgy csinálom hogy rányomok a simre és az eszköztárába van a telefon és a költözésre nyomok és ott van hogy kit akarsz ott hagyni és átköltöztetni


Miért ilyen gyakori, hogy kiszeretnek egymásból a párok pár év után és szakítanak? Hogy lehet így családot alapítani? Félelmetes mennyi ilyen van. Nem is merek belevágni úgyis ez lesz a vége.

Legjobb válasz: Elõre nem lehet tudni hogyan alakul a kapcsolat a jövõben, de ha odafigyelsz párválasztásnál csökkentheted a "kockázatokat". Olyan párt válaszz, akivel azonos az értékrendetek. Fontos a család, a gyerekek. Aki a hasonlóságokat látja benned nem a különbségeket. Aki elfogadó. Persze ez sem garancia, mert az emberek változnak az idõk folyamán. Egy kapcsolatot mûködtetni kell. Minden nap tenni érte. Aztán ha megromlik megjavítani és nem eldobni....

Elõre nem lehet tudni hogyan alakul a kapcsolat a jövõben, de ha odafigyelsz párválasztásnál csökkentheted a "kockázatokat". Olyan párt válaszz, akivel azonos az értékrendetek. Fontos a család, a gyerekek. Aki a hasonlóságokat látja benned nem a különbségeket. Aki elfogadó. Persze ez sem garancia, mert az emberek változnak az idõk folyamán. Egy kapcsolatot mûködtetni kell. Minden nap tenni érte. Aztán ha megromlik megjavítani és nem eldobni....
Olyan párt érdemes választani magunk mellé, aki a szerelem elmúltával is hûséges társunk, aki kitartó, megbízható.
A kérdező hozzászólása: Hogy lehetne ezt elkerülni szerintetek?
olyannal kell családot alapítani, aki hasonlóan gondolkodik, mint te, tehát nem szalad el, ha csökken a lángolás, hanem úgy gondolja, hogy mivel már házasok vagytok, együtt kell a problémákat megoldani. Szerintem nem 100%, hogy elmúlik a szerelem, ha jók az alapok, akkor bár nem fogtok mindig olyan szerelmesek lenni, mint az elején, de tartani fog a szerelem, csak kell mindig az egymásra szánt idõhöz ragaszkodni.
én 15 éves korom óta vagyok együtt az elsõ pasimmal és 5 év után is szeretem és õ is egyszerûen jól elvagyunk és nem is vágyok más pasira addig amíg õt szeretem
Ennek egyik oka (szerintem), hogy manapság nagy divat lett, hogy már 13-14-15 évesen mindenki õrülten szerelmes lesz, és életre szóló kapcsolatokat terveznek. Ami elég nagy butaság, tekintve, hogy szinte még gyerekek, és semmit nem tudnak az életrõl. Az ilyen kapcsolatok általában 18-22 év körül meg is szakadnak, mert rájönnek, hogy valami nem okés. Aztán ez a "hatalmas csalódás" rányomja a bélyeget a jövõre is. Másik fontos ok, hogy sajnos olyan világban élünk, ahol a párok keveset beszélgetnek. Nem tudom, miért. De ezt hallom, látom, tapasztalom. A problémákat meg aztán fõleg nem beszélik meg.
Én 7 éve vagyok a párommal. De nagyon nem volt zökkenõmentes. Nagyon sok problémánk volt. Már teljesen reménytelen volt a helyzetünk. De egyetértek az elõttem szólóval, hogy nem eldobni kell hanem megjavítani. Nagyon nehéz volt, de sikerült. Szóval mindkét félnek harcolni kell keményen mert olyan nincs, hogy zökkenõmentes egy kapcsolat évtizedeken keresztül. Folyamatosan kell figyelni a másikra törõdni vele, minden nap elmondani, hogy szereted és amibe mi jók vagyunk a problémák megbeszélése higgadtan vita helyett. Én úgy vagyok vele bármilyen problémát meg lehet oldani ez alól egyetlen kivétel van, a megcsalás, mert én azt nem tûrném el. Sokan abba a hibába esnek, hogy az elején belead mindent aztán ez szép lassan elfelejtõdik. Nem elég 1x megszerezni a párodat!!!!
Nah látom ezt nem csak én vettem észre. Persze h megjavitani kéne mi megromlott és nem el dobni. D ez sajna két emberen múlik. hiáb akarja megjavitani az egyik ha a másik nem akarja Én amitõl kiakadok amikor azt hallom álltalában csajoktól, hogy azért szakitott mert nem szerelmes. Annyira örülnék ha vki ezt nekem elmagyarázná, akár privátban is. Mert ilyen alapon akárhogy nézzük fél-1 évente cserélgessük a partnereinket??? Mert ngyon ritka az ahol évekig tart a szerelem.
ezért kell megtalálni az igazit, vagy valaki olyat akivel nagyon jo minden, összhang van, harmonia és akkor nem lesz ez, az, hogy van kémia az édeskevés egy kapcsolathoz
Szóval az emberek 75%a nem alkalmas párkapcsolatra.

Hogyan lehet díjat, kitüntetést alapítani?

Legjobb válasz: Szerintem annyi a lényeg, hogy legyen mögötte egy olyan személy vagy szervezet, aki elismert tekintély abban a körben, ahol a díj kiosztásra kerül. Enélkül is lehet ilyet kitalálni, osztani, csak senki nem fogja komolyan venni. Pl. ha pékeknek akarsz kitüntetést adni, akkor nyugodtan megteheted, de ha azt akarod, hogy komolyan vegye bárki is, akkor nem árt, ha mögötted áll pl. egy neves péksuli, vagy a pékeknek valami szakmai szervezete.

Szerintem annyi a lényeg, hogy legyen mögötte egy olyan személy vagy szervezet, aki elismert tekintély abban a körben, ahol a díj kiosztásra kerül. Enélkül is lehet ilyet kitalálni, osztani, csak senki nem fogja komolyan venni. Pl. ha pékeknek akarsz kitüntetést adni, akkor nyugodtan megteheted, de ha azt akarod, hogy komolyan vegye bárki is, akkor nem árt, ha mögötted áll pl. egy neves péksuli, vagy a pékeknek valami szakmai szervezete.
Alapítványt kell bejegyeztetni a Bíróságon valami nemes, vagy közérdekû céllal. Utána jó sok pénzt kell felhajtani adományként, ezt lekötni és a kamatait évente kitüntetés címszóval kiosztani. Mi így csináltuk.
13:52, szerintem ez akkor kell, ha pénzdíjas, anyagi vonzatú a kitüntetés. Amúgy egyetértek, ha a kérdezõ is ilyen díjra gondolt. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigieket, várom a továbbiakat. Én közhasznúságért díjra gondoltam, de ez nem lenne azonos a közért nevû díjért, mert az sztem elég keveset ér. Hallok dolgokat kik kapják!

Hogy lehet a Minecraft játékba falut alapítani?

Hallottam hogy lehet és érdekelne.

Legjobb válasz: Lehet, elméletileg 1.4-ben megkönnyítették hogy egy falut alapíts. De sajnos elkell hogy keserítselek, mert én sem tudom hogy hogyan kell. Már 3 napja keresem google-ben, youtube-on, de úgy néz ki, hogy a yogcastot kell megvárni, mert õk ezet 1000% hogy tudják. De ha megvan akkor azonnal megváaszolom a kérdést :)

Lehet, elméletileg 1.4-ben megkönnyítették hogy egy falut alapíts. De sajnos elkell hogy keserítselek, mert én sem tudom hogy hogyan kell. Már 3 napja keresem google-ben, youtube-on, de úgy néz ki, hogy a yogcastot kell megvárni, mert õk ezet 1000% hogy tudják. De ha megvan akkor azonnal megváaszolom a kérdést :)
Én is kíváncsi vagyok! Bár arra is minden falut így kel e megalapítani (pl:sivatagi)
És énis kiváncsi vagyok. A Minecraft Wikin azhiszem amúgy levan írv.
vagyis 1-Kellenek a falusik (valahogy el kel vinni õket) 2-32 block messzebb kell vinni mint ahonnét elhoztunk (faluból) 3-Kell egy kunyhó (ne öljék meg zombik stb) amin van 1 ajtó+fáklya? És kész a falu ha jól értem?
ja. onnantól új falunak számít. a népességgyarapítást nem tudom hogy hogyan kell megoldani, de a falualapítás az így mûködik :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a lényeges válaszokat!:)
Amugy falusi tojással is lehet falvat alapítani?

Van vami itthoni modszer amiból meg lehet álapítani hogy egy nyaklánc ezüst-e?

Legjobb válasz: Beütött próba hiányában csak vegyi úton lehet megállapítani. Meg kell csiszolni a fémet kis felületen (az ékszerészek erre ú.n. lídiai követ használják) és kálium-bikromátot kell rácseppenteni. Ez vörös csapadékot ad az ezüst felszínén. Patikában lehet kapni.

Beütött próba hiányában csak vegyi úton lehet megállapítani. Meg kell csiszolni a fémet kis felületen (az ékszerészek erre ú.n. lídiai követ használják) és kálium-bikromátot kell rácseppenteni. Ez vörös csapadékot ad az ezüst felszínén. Patikában lehet kapni.
A kérdező hozzászólása: ez jó lenne de nem lehetne úgy hogy ne szinezödjön el
...amit le lehet takarítani.
A folyadék szinezõdik el, amit rácseppentesz! Letörlöd, oszt jónapot.

Hogy lehet céget alapítani? Mi kell hozzá? Mik a lépései és milyet érdemes?

Érdekelnének a lehetõségek :)

Legjobb válasz: Az baj, ha érdekelnének a lehetõségek. Ez egy ilyen kérdezgetõs hely, az igaz. De ha ennyire alapszinten nem értesz hozzá, akkor nem neked való a cégesdi.

Az baj, ha érdekelnének a lehetõségek. Ez egy ilyen kérdezgetõs hely, az igaz. De ha ennyire alapszinten nem értesz hozzá, akkor nem neked való a cégesdi.
kezdetnek kell hozzá pár milla, majd kell keresni egy ügyvédet.

Hogyan lehet új vallást alapítani?

Pl ha én alapítani szeretnék egyet akkor mit kell tennem?

Legjobb válasz: Vallást lehet, de mire fel? Van épp elég. És ugyis csak 1 igaz. Ennyi igazság ugyanis nincs. Te milyenre gondoltál?

Vallást lehet, de mire fel? Van épp elég. És ugyis csak 1 igaz. Ennyi igazság ugyanis nincs. Te milyenre gondoltál?
Olvasd el az egyházakra vonatkozó jogszabályt, ott mindent megtalálsz. Online jogtárban megtalálod.
Egyházat nem tudsz, de nem is javaslok valami kitalációt, hogy pl Enki egyháza. Ilyet is hallottam már...Azért legyen valamilyen alapja, ne legyen okkult...Az egyház az nem egy újkeletû dolog. A régi eredetit kell továbbvinnünk.

Hogyan lehet vallást alapítani?

Legjobb válasz: Elõször szerzel magadnak legalább 1 istent, egy szent várost meg egy prófétát. Innen már csak pár embert meg kell térítened. Ha jól csinálod pár száz év alatt világvallás is lehet. (esetleg szent háborúkkal felgyorsíthatod a folyamatot)

Elõször szerzel magadnak legalább 1 istent, egy szent várost meg egy prófétát. Innen már csak pár embert meg kell térítened. Ha jól csinálod pár száz év alatt világvallás is lehet. (esetleg szent háborúkkal felgyorsíthatod a folyamatot)
Így és van éppen elég. Minek még több? Vagy ha nagyon akarsz, nézd meg, hogy csinálta Peter Griffin.
elözöt osztom. de nem ártana néhányezer ember megölnöd is az istened nevében különben utána nem tudnád jóvátenni hogy istenitsenek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!