Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet akaraterőt növelni (1 db)

Hogyan lehet az akaraterőt növelni?

Legjobb válasz: pl: több akaraterõm legyen bármihez?

A kérdező hozzászólása: pl: több akaraterõm legyen bármihez?
Pozitiv hozzáállás.Mert ha ugy álsz neki hogy áá, majd lesz valahogy, az nagyon kevés, ha pedig ugy hogy igenis megakarom csinálni azt a valamit, nagyobb az esélyed hogy sikerül is, motiválni kell magad hogy ugy mennjenek a dolgok ahogyan te akarod.
Vannak olyan gyakorlatok, amik ezt célozzák. Pl. leraksz 5 botot olyan 5-10 méter távolságra egymástól, el"békaügetsz" az elsõhöz, visszafutsz, el"békaügetsz" a másodikhoz, visszafutsz és így tovább...az utolsó párhoz már sok akaraterõ kell, hidd el... De ilyen a terepfutás is. Én 35 km-nél járok. Sok ilyen gyakorlat van. És amellett, hogy megerõsödsz tõlük testileg, lelkileg is megerõsödsz és utána nem lesz akaraterõ-gondod =)
Tapasztalatból mondom, a legnagyobb akaraterõ növelõ ha elkezdesz karatézni. Nekem bevált;)
Szia! :-) Fokozatosan terheld magad! Például elõször fuss 1kilométert, majd két nap múlva, már 2kilométert fuss, és így tovább. Mikor már eléred a 20kilométert, akkor már nyilván az akaraterõd is jelentõs változáson ment át, amellett, hogy testileg is erõsebb lettél. Ugyanezt a dolgot minden mással meg lehet csinálni, nem csak a futással. Például fekvõtámaszt elõször lenyomsz 10darabot, és minden nap 1-el többet nyomsz. Így testileg és lelkileg megint erõsödni fogsz. És igen, a pozitív hozzáállás csodákra képes. Szóval a tehernövelést ne nyûgnek fogd fel, hanem szórakozásnak, és egy lehetõségnek arra, hogy testileg, lelkileg egyre erõsebb lehessél. Örülök hogy segíthettem. :-) Üdv:-Light-! =)
35 km az nemsemmi grat


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A frapsbe hogy lehet tobbet vetetni mert csak 30 masodpercet tudok vele filmezni, hogy lehet megcsinalni?

2

Szerintetek legyek rendező?

Imádom a színházat! És mikor saját műsort adunk, akkor imádok intézkedni... de eddig nem is gondoltam arra, hogy rendező leszek...Most viszont nagyon vágyom rá! Ti mit javasoltok? Megéri?

2

Fiuk nektek inkább a sovány lányok jonnek be vagy a kicsit ducibbak?

3

Ki van ébren itt ilyenkor? Hány éves vagy és mit csinálsz?

1

Stoppal van esély Külföldre eljutni és 0 ból felépíteni a jövőt?

9

Milyen fájdalmas az éhenhalás?

2

Budapesten gyártanak valahol simítózárat? (ami a visszazárhatós zacskókon van, de a zacskó nem kell).

0

Mi a megoldás? A válasz?

E gyerek nem nemes embereket szeret,lelke kedves,egyenes,termetrs.Emel terheket,nehezeket,kereket,merevet.De elvett lelkeket,mehetett messze,erdeje-mezeje rejtette,kedves embere etette.De nemes tette megmentette,lehetett hercege mellett fent.

2

Van olyan katonai bolt ahol a képen látható katonai csizmavédőt meg lehetne vásárolni? (kép lent)

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

0

Nincs TB-ém és sajnos terhes lettem, nem tudom megtartni a babát! Igy is el fogják végezni az abortuszt?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!