Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet akaraterőt növelni (1 db)

Hogyan lehet az akaraterőt növelni?

Legjobb válasz: pl: több akaraterõm legyen bármihez?

A kérdező hozzászólása: pl: több akaraterõm legyen bármihez?
Pozitiv hozzáállás.Mert ha ugy álsz neki hogy áá, majd lesz valahogy, az nagyon kevés, ha pedig ugy hogy igenis megakarom csinálni azt a valamit, nagyobb az esélyed hogy sikerül is, motiválni kell magad hogy ugy mennjenek a dolgok ahogyan te akarod.
Vannak olyan gyakorlatok, amik ezt célozzák. Pl. leraksz 5 botot olyan 5-10 méter távolságra egymástól, el"békaügetsz" az elsõhöz, visszafutsz, el"békaügetsz" a másodikhoz, visszafutsz és így tovább...az utolsó párhoz már sok akaraterõ kell, hidd el... De ilyen a terepfutás is. Én 35 km-nél járok. Sok ilyen gyakorlat van. És amellett, hogy megerõsödsz tõlük testileg, lelkileg is megerõsödsz és utána nem lesz akaraterõ-gondod =)
Tapasztalatból mondom, a legnagyobb akaraterõ növelõ ha elkezdesz karatézni. Nekem bevált;)
Szia! :-) Fokozatosan terheld magad! Például elõször fuss 1kilométert, majd két nap múlva, már 2kilométert fuss, és így tovább. Mikor már eléred a 20kilométert, akkor már nyilván az akaraterõd is jelentõs változáson ment át, amellett, hogy testileg is erõsebb lettél. Ugyanezt a dolgot minden mással meg lehet csinálni, nem csak a futással. Például fekvõtámaszt elõször lenyomsz 10darabot, és minden nap 1-el többet nyomsz. Így testileg és lelkileg megint erõsödni fogsz. És igen, a pozitív hozzáállás csodákra képes. Szóval a tehernövelést ne nyûgnek fogd fel, hanem szórakozásnak, és egy lehetõségnek arra, hogy testileg, lelkileg egyre erõsebb lehessél. Örülök hogy segíthettem. :-) Üdv:-Light-! =)
35 km az nemsemmi grat


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Amelyik szám a legtovább volt fönt a slágerlistán, az szerintetek mennyi ideig volt/van?

0

Hogy lehet magamnak készíteni ilyen madzagbol készült fonott nyakláncot?

0

Azt hogy írjam angolul hogy: Gyerekkormoban két évet úsztam és fociztam a helyi csapatban amit most hagytam abba fél éve?

2

Valaki tud vmit erről a (miskolci) boltról? (lentebb link)

azt tudom hogy az egyik 1 újságos a másik meg használt mobil bolt vagy vmi ilyesmi, engem az utóbbiról érdekelne bármi

4

Ti loptatok már valaha bárhonnan, vagy szoktatok es ha igen, mit? (boltra gondolok, uzletekre h&m, ekszerbolt, tesco, spar ilyesmi)

12

Csak én érzek így a saját karaktereimmel kapcsolatban? (regény)

Sok helyen olvastam, hogy a karakter kidolgozás nagyon fontos az írás terén, de egyszerűen én utálom ezt csinálni. Annyira rosszul érzem magam, mikor el kezdem írni, hogy "neve", "szerepe", "célja"...stb. Egyszerűen nem szeretem kidolgozni őket. Olyan unalmas feladatnak tartom. Van valaki rajtam kívül, aki így van ezzel?

8

Tudnátok olyan cigit ami erősségben olyan mint a kék lucky strike?

A piros malbi erősebb mint a kék lucky? Eddig csak azt szívtam de szeretnék kipróbálni más cigiket is. A másik kérdésem, hogy camelből itthon milyen színűeket árulnak? (olyan ami nem dohány hanem rendes cigi). És a amelről mi a véleményetek?

0

Hol lehet gitáros kulcstarót kapni Budapesten?

Fém, vagy műanyag kulcstartóra gondoltam.

0

Hogyan tudom elérni a magsabb paradicsom terméshozamot, ismerve a fotoszintézist és segitőit?

0

HA WOW eredetin akarok játszani és van vendég kárytás accom amivel 20ig ingyen tok fejlődni elő fizu nélkül, akkor nekem már csak elég game cardot vennem hogy tovább toljam? Nem kell megvenni a lemezeket?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!