Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet akaraterőt növelni (1 db)

Hogyan lehet az akaraterőt növelni?

Legjobb válasz: pl: több akaraterõm legyen bármihez?

A kérdező hozzászólása: pl: több akaraterõm legyen bármihez?
Pozitiv hozzáállás.Mert ha ugy álsz neki hogy áá, majd lesz valahogy, az nagyon kevés, ha pedig ugy hogy igenis megakarom csinálni azt a valamit, nagyobb az esélyed hogy sikerül is, motiválni kell magad hogy ugy mennjenek a dolgok ahogyan te akarod.
Vannak olyan gyakorlatok, amik ezt célozzák. Pl. leraksz 5 botot olyan 5-10 méter távolságra egymástól, el"békaügetsz" az elsõhöz, visszafutsz, el"békaügetsz" a másodikhoz, visszafutsz és így tovább...az utolsó párhoz már sok akaraterõ kell, hidd el... De ilyen a terepfutás is. Én 35 km-nél járok. Sok ilyen gyakorlat van. És amellett, hogy megerõsödsz tõlük testileg, lelkileg is megerõsödsz és utána nem lesz akaraterõ-gondod =)
Tapasztalatból mondom, a legnagyobb akaraterõ növelõ ha elkezdesz karatézni. Nekem bevált;)
Szia! :-) Fokozatosan terheld magad! Például elõször fuss 1kilométert, majd két nap múlva, már 2kilométert fuss, és így tovább. Mikor már eléred a 20kilométert, akkor már nyilván az akaraterõd is jelentõs változáson ment át, amellett, hogy testileg is erõsebb lettél. Ugyanezt a dolgot minden mással meg lehet csinálni, nem csak a futással. Például fekvõtámaszt elõször lenyomsz 10darabot, és minden nap 1-el többet nyomsz. Így testileg és lelkileg megint erõsödni fogsz. És igen, a pozitív hozzáállás csodákra képes. Szóval a tehernövelést ne nyûgnek fogd fel, hanem szórakozásnak, és egy lehetõségnek arra, hogy testileg, lelkileg egyre erõsebb lehessél. Örülök hogy segíthettem. :-) Üdv:-Light-! =)
35 km az nemsemmi grat


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mik a tapasztalataitok pittkréta használatával?

Egyáltalán nem ismerem az eszközt ill. a technikát, csak leírásból. A gyakorlati tapasztalataitok érdekelnek.

1

Ez mitől van? A többi lent.

Voltam egy haveromnál és azt vettem észre, hogy a lepedője közepén egy nagy sötétes folt van. Már régebben is észrevettem hasonlót. Szerintem álmában bevizelt. (Persze ezt sosem tettem azóta szóvá se neki se senkinek.) Mitől lehet az, hogy valaki kb. 2-3 évben egyszer álmában bevizel?

3

A Jumbo professionalt edzés után 1 adag (3 és 1/3 adagolókanál), vagy pedig reggel 1 kanál, edzés elött 1 kanál, edzés után 1 kanál, este 1 kanál?

0

Mit vegyünk szüleinknek karácsonyra a testvéremmel? 14/L

14 éves lány vagyok, a tesóm 11. Valami ötletes dolgot szeretnénk. Illatszert, családi be keretezett képet már az elmúlt években adtunk. :) Most valami újat szeretnénk. Minden ötlet érdekel. Kb. 1500 ft értékben fejenként. Várom a válaszokat! :))

1

Need for speed underground 2-tőt mikor el indul játszom 2 percet és le áll miért?

Config Asus k55a

4

Hogyan étkezzek egészségesen?

mire kell figyelnem? írnátok edzés tervet hogy mikor egyek mennyit és milyet, mikor sportoljak tudnátok fitness videókat ajánlani? köszi előre :D

2

Mit tehetek ha a fonokom nem enged el szabadságra? A szabadsagomnak tobb mint felé meg van még. Ünnepekkor szeretnek szabira menni, de mi van ha a főnök nemet mond?

2

Az Internetes előzményeket nem lehet valami jelszóval levédeni? Hogy csak én törölhessem. Sajna a Google jelszót tudja.

4

Lehet-e még valahol kapni dobozos Tomi mosóport/mosószert (Tomi kristály, Tomi sztár)?

0

Melyik animebol van ez a lany?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!