Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet akaraterőt növelni (1 db)

Hogyan lehet az akaraterőt növelni?

Legjobb válasz: pl: több akaraterõm legyen bármihez?

A kérdező hozzászólása: pl: több akaraterõm legyen bármihez?
Pozitiv hozzáállás.Mert ha ugy álsz neki hogy áá, majd lesz valahogy, az nagyon kevés, ha pedig ugy hogy igenis megakarom csinálni azt a valamit, nagyobb az esélyed hogy sikerül is, motiválni kell magad hogy ugy mennjenek a dolgok ahogyan te akarod.
Vannak olyan gyakorlatok, amik ezt célozzák. Pl. leraksz 5 botot olyan 5-10 méter távolságra egymástól, el"békaügetsz" az elsõhöz, visszafutsz, el"békaügetsz" a másodikhoz, visszafutsz és így tovább...az utolsó párhoz már sok akaraterõ kell, hidd el... De ilyen a terepfutás is. Én 35 km-nél járok. Sok ilyen gyakorlat van. És amellett, hogy megerõsödsz tõlük testileg, lelkileg is megerõsödsz és utána nem lesz akaraterõ-gondod =)
Tapasztalatból mondom, a legnagyobb akaraterõ növelõ ha elkezdesz karatézni. Nekem bevált;)
Szia! :-) Fokozatosan terheld magad! Például elõször fuss 1kilométert, majd két nap múlva, már 2kilométert fuss, és így tovább. Mikor már eléred a 20kilométert, akkor már nyilván az akaraterõd is jelentõs változáson ment át, amellett, hogy testileg is erõsebb lettél. Ugyanezt a dolgot minden mással meg lehet csinálni, nem csak a futással. Például fekvõtámaszt elõször lenyomsz 10darabot, és minden nap 1-el többet nyomsz. Így testileg és lelkileg megint erõsödni fogsz. És igen, a pozitív hozzáállás csodákra képes. Szóval a tehernövelést ne nyûgnek fogd fel, hanem szórakozásnak, és egy lehetõségnek arra, hogy testileg, lelkileg egyre erõsebb lehessél. Örülök hogy segíthettem. :-) Üdv:-Light-! =)
35 km az nemsemmi grat


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tanárnak ballagási ajándék?

8.osztályos vagyok, évvégén szeretném a némettanáromat meglepni valamivel.

0

Mit lehet kezdeni 133 db pizza távtartóval?

4

Mit vegyek apanak Karacsonyra?

Kerlek segitsetek!14 eves lany vagyok es nem tudom mit adhatnek apanak karacsonyra?nem szeretnek tul draga ajandekot venni mert anyanak se vettem olyan dragat!

2

Mondjatok a Minecraftba Hunger games IP-ket?

Hunger games Ip!

2

Miért nem kapcsol be a telefonom? (Samsung Galaxy Mini)

Samsung Galaxy Mini kb. 1 éve van meg lehet picivel több ezért nincs már garancia..Szóval játszottam rajta az egyik játékommal és lefagyott. Kivettem belőle az aksit vissza raktam és azóta nem kapcsol be csak mindig behozza a samsung logót és utána újra behozza, újra meg újra...Segítsetek nem tudom mi legyen:( Mennyibe kerülne a javítása?

6

Manapság mennyit fizetnek egy parkolóőri állásért?

0

Pantone 18-3224-es árnyalat, ez milyen szín? RGB-be?

A neten olvastam...valami lilás, rózsaszínes árnyalat, de érdekelne pontosan, hogy milyen. Tudja valaki ez milyen szín lehet PONTOSAN. RGB-be meg lehet adni?

0

Mit gravíroztassak egy pendrive-ra?

Barátomnak adnám ajándékba. Eddig évszámra gondoltam, szerintetek?

1

Gyors választ várok! Elmehet-e 18 év alatti szalagavatóra?

Az lenne a kérdésem hogy ha 14 éves vagyok,de kiváncsi vagyok a testvérem szalagavatójára,beengednek-e?

3

We will not be pursuing your candidacy, Mit jelent ez az angol mondat?

We will not be pursuing your candidacy

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!