Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet akaraterőt (12 db)

Hogyan lehet akaraterőm?

Legjobb válasz: csak úgy magától nem lesz. ha meg kéne tenned vmit, de nincs kedved, akkor is tedd meg. minél többet küzdesz a "nemesikjól" ellen annál több lesz.

csak úgy magától nem lesz. ha meg kéne tenned vmit, de nincs kedved, akkor is tedd meg. minél többet küzdesz a "nemesikjól" ellen annál több lesz.
Ha most nincs, akkor csak akaraterõvel :)
Gondolj a céljaidra, hogy egy adott cselekedet, amihez jelenleg nincs kedved, milyen késõbbi célok elérésében fog segíteni neked.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
elõbbieket én próbáltam, nekem nem jöttek be... egyetlen egy dolog jön be. ha másokért csinálok valamit. persze ez jelképes, de pl egy 40km-es biciklitúrán amikor már majdnem kifulladtam, azokra gondoltam akiket szeretek, és hogy jobb lesz nekik, ha nem adom fel, akkor jobban ment. :) lehet h hülyeség, de nekem bejön.

28 éves vagyok 127kg sajnos nincsen akaraterőm hogy lefogyjak vagy bármilyen fogyókurát végig tudjak csinálni hogyan lehet a leggyorsabban és legjobban fogyni? Akár gyógyszer is lehet csak hatásos legyen és olcsó.

Legjobb válasz: Akaraterõ nélkül esetleg lefogyhatsz gyógyszerekkel(ami nagyon káros),de után vissza fogod hízni.Elsõ az akaraterõ,enélkül nem lesz tartós csak átmeneti a fogyás.

Akaraterõ nélkül esetleg lefogyhatsz gyógyszerekkel(ami nagyon káros), de után vissza fogod hízni.Elsõ az akaraterõ, enélkül nem lesz tartós csak átmeneti a fogyás.
Figyelj Nem kötelezõ minden túlsúlyos embernek lefogyni. Had legyen ez azoknak a "jutalma", akiknek van önfegyelmük és akaraterejük és képesek változtatni az életükön. Ha te nem tartozol ezek közé, akkor maradj nyugodtan kövér. Kell az is :-) (elrettentõ példának) Ha meg mégis megembereled magad, keress egy szakembert, akinek ez a dolga és csináld amit mond.
Sportolj b+!Ne várd, h a sült galamb a szádba repüljön!Fogd magad és napi 1 óra séta szép lazán és se fehér kenyér és se cukor és rendszeres étkezés, ne zabálj azt kész!Ha már jobban megy a mozgás, hajrá gyerünk vhova járni és sportolni!
Ha nincs akarat erõd, akkor nem is akarsz igazán lefogyni. Én 16 vagyok, 130 kiló voltam majdnem egy évvel ezelõtt. most 107 vagyok. Úgy fogytam le (persze természetesen elõször eldöntöttem) hogy elkezdtem sportolni (konditeremben), az evésre pedig csak annyira kellett odafigyelni hogy semmi nasit nem ettem egész héten. Hétvégén mindig ettem valami finomat, de csak úgy hogy a barátom ott volt és pl egy zacskó csipszet 2en ettünk meg. Ha vásárolsz, mindig nézd meg a kalória tartalmat. Nem kell feltétlenül a leglightosabbat venni, de azért oda kell figyelni. A cukros üdítõt cseréld vizre, ha kávézol/teázol használj édeskét. (cukorpótló) És ha tartós eredményt akarsz akkor ne fogyókúrázz, hanem válts életmódot.
Akkor bizony nem fogsz.
Kezd el minél többet sportolni (pl. bicikli az könnyû), és szedj szójalecitin kapszulát, valamint egyél kevesebbet, ha nem tudod megtartóztatni magad, akkor nem fog sikerülni.
Te is tudod, hogy ez nem ennyi... El kell menni kivizsgálásokra, aztán személyi edzõ, mert ott MUSZÁJ mozogni, egy étkezési tanácsadó, hasonló dolgok, és pár év. Másként úgyse fog menni.
28 éves vagyok 127kg sajnos nincsen akaraterõm hogy lefogyjak - veszett ügy.
Nem veszett ügy csak akarni kell! Nincs lehetetlenség, csak tehetetlenség. Mozgás és diéta, meg egy kis szûztea kapszula.
hatásos legyen, olcsó, és ne kelljen semmit tenni érte. Maradjál csak hájas disznó inkább. Nem az a gáz, hogy dagadt vagy, hanem az, hogy lusta, tohonya, mindent ingyen akaró ******. nehogy abbahagyd a zabálást, és nehogy elkezdj sportolni.
De persze maradhatsz otthon is és zabálhatod a chipset meg a csokit de akkor ennél csak rosszabb lesz.Szerintem nem 130 kilósan akarod leélni az életedet hanem normális súlyú egészséges emberként, csak ezért tenni is kell valamit.
Már nem azért basszus, de belenézel a tükörbe és egy zsírdisznót látsz benne vissza, mi ez ha nem elég indok arra hogy lefogyj.Fogd fel mint kihívás hogy te ezt azért is megcsinálod még ha beledöglesz is.És ne gyógyszerekben bízz hanem kezd el diétázni és mozogni.Hajrá.
Sorold fel magadnak, miért is akarsz lefogyni. Ezer ok van, pl könnyebben mozogsz, kevésbé fáradsz ki, kevésbé izzadsz, jobban nézel ki, könnyebb és olcsóbb ruhát találni, jobban elismer a környezeted. Az orvosi hátrányokat 28 évesen még nem érzed, de ne is várd meg, amíg az izületeid annyira tönkremennek, hogy egyik napról a másikra nem tudsz lábra állni, cukorbeteg leszel és naponta kell szúrkálnod magad, na akkor aztán nem ehetsz, amit akarsz, infarktust kapsz a magas vérnyomás és koleszterin miatt. Valóban fejben kell eldönteni, elsõként kihagyni az édességet és kenyeret. Menj orvoshoz, hátha hormonbetegség is van a háttérben.
Elsõ lépés: fejben eldönteni. Ha már úgy állsz hozzá, hogy nincs akaraterõd, valóban nem megy. Ha azt határozod el, hogy: márpedig lefogyok, és minden - ésszerû - dolgot megteszek érte, menni fog!Fontos a fokozatosság. Egyrészt azért, mert nagy súlytól kell megszabadulnod, másrészt azért, mert eddig teljesen ellentétesen, egészségtelenül éltél, és nem szabad hirtelen váltani, hogy betartható legyen mind rövid, mind hosszútávon.Jó így neked? Nem! Sültgalambot, csodát vársz? Ugyan:) Ki tehet arról és azért, hogy jobban nézz ki? Te!Csakis te!:) Hajrá!
ezt csak úgy tudod megoldani, hogy kitûzöl egy célt (pl. 80kg leszek) és addig hajtasz, amíg el nem éred. Ezt kell minden elé sorolnod. Ha nem így teszel, elbuksz és vele bukik az egész életed. Gyógyszerekkel csak magadat szivatod meg, ideiglenes megoldás mellékhatásokkal, míg ha elérnéd a kitûzött célt, egész életedre erõt adna. Itt van egy kis motiváló videó, semmi nem kell a fogyáshoz, csak akaraterõ, akaraterõt pedig egyik pillanatról a másikra tudsz magadnak szerezni: http://www.youtube.com/watch?v=8SbXgQqbOoU Miért ne változtatnál azon, ami most szar? Ne évek múlva sopánkodj, hogy mennyivel faszább életed lehetett volna, ha naponta 2 órával korábban keltél volna és kocogtál volna.

Hogyan lehet az akaraterőn és a kitartáson fejleszteni?

Nekem nagy szükségem lenne rá, hogy ne adjam fel mindig id? el?tt.

Legjobb válasz: Sajnálatos, de csak akaraterõvel és kitartással. Tûzz ki reális, de kis erõfeszítést igénylõ célokat, és valósítsd meg. Amikor fel akarod adni, gondolj arra, hogy nem lehetsz ennyire puhány, különben is, milyen jó lesz, ha elérted a célt. Ezt sokszor ismételve juthatsz elõbbre.

Sajnálatos, de csak akaraterõvel és kitartással. Tûzz ki reális, de kis erõfeszítést igénylõ célokat, és valósítsd meg. Amikor fel akarod adni, gondolj arra, hogy nem lehetsz ennyire puhány, különben is, milyen jó lesz, ha elérted a célt. Ezt sokszor ismételve juthatsz elõbbre.
Vegyél egy nagy levegõt, szorítsd össze a fogad és csináld meg, amit kell. Gondolj arra, hogy ha megint feladod, attól csak rosszabb lesz, és hogy nem lesz, aki eléri helyetted a céljaidat. Koncentrálj a célra, és ne az oda vezetõ út nehézségeire.
Úgyhogy böjtölsz ! Hajdanám én is a fentebb leírt bölcsnek tûnõ tanácsokat kaptam... és sehogy sem ment a kitartás, de amióta rászoktam a heti kétszeri böjtre (=növényi táplálék) azóta lelkileg sikerült megerõsödnöm és a gondokat, nehézségeket könnyen viselem.

Hogy lehet nagyobb az akaraterőm?

mert most nincs sok. Nem tudom megállni, hogy ne egyek, pedig nem kéne, így is sokat eszem..meg felesleg is van rajtam, azt se tudom leadni, egyszer?en nincs akarater?m :( segítsetek..

Legjobb válasz: Ha szeretsz játszani akkor játssz olyan játékokkal amiben könnyen nyersz és így erõsebb lesz az akaraterõd vagy sportolj ezt is rendesen és amikor majd a tükör elé állsz akkor elégedett leszel, ha nem akkor ne gondolj a rosszra csak a jóra.

Ha szeretsz játszani akkor játssz olyan játékokkal amiben könnyen nyersz és így erõsebb lesz az akaraterõd vagy sportolj ezt is rendesen és amikor majd a tükör elé állsz akkor elégedett leszel, ha nem akkor ne gondolj a rosszra csak a jóra.
Ez nem akaraterõ kérdése. Informálódj a táplálkozás, alakformálás témakörében. Ha megfelelõ kajákat eszel, és mozogsz hozzá, úgy formálod az alakod, ahogy neked jó (bizonyos határokon belül). És a jó hír, hogy nem szabad éhezned, mert éhezéskor a szervezeted másképp mûködik. Lelkesedést pedig úgy tudsz majd összehozni, hogy elképzeled magad a kívánt alkattal, és a pozitív hatásaival. És ha már tudod, mit hogy mozogj, mit hogy egyél, alig várod, hogy végre elkezdhesd.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítségeteket! :)

Hogyan lehet az akaraterőt növelni?

Legjobb válasz: pl: több akaraterõm legyen bármihez?

A kérdező hozzászólása: pl: több akaraterõm legyen bármihez?
Pozitiv hozzáállás.Mert ha ugy álsz neki hogy áá, majd lesz valahogy, az nagyon kevés, ha pedig ugy hogy igenis megakarom csinálni azt a valamit, nagyobb az esélyed hogy sikerül is, motiválni kell magad hogy ugy mennjenek a dolgok ahogyan te akarod.
Vannak olyan gyakorlatok, amik ezt célozzák. Pl. leraksz 5 botot olyan 5-10 méter távolságra egymástól, el"békaügetsz" az elsõhöz, visszafutsz, el"békaügetsz" a másodikhoz, visszafutsz és így tovább...az utolsó párhoz már sok akaraterõ kell, hidd el... De ilyen a terepfutás is. Én 35 km-nél járok. Sok ilyen gyakorlat van. És amellett, hogy megerõsödsz tõlük testileg, lelkileg is megerõsödsz és utána nem lesz akaraterõ-gondod =)
Tapasztalatból mondom, a legnagyobb akaraterõ növelõ ha elkezdesz karatézni. Nekem bevált;)
Szia! :-) Fokozatosan terheld magad! Például elõször fuss 1kilométert, majd két nap múlva, már 2kilométert fuss, és így tovább. Mikor már eléred a 20kilométert, akkor már nyilván az akaraterõd is jelentõs változáson ment át, amellett, hogy testileg is erõsebb lettél. Ugyanezt a dolgot minden mással meg lehet csinálni, nem csak a futással. Például fekvõtámaszt elõször lenyomsz 10darabot, és minden nap 1-el többet nyomsz. Így testileg és lelkileg megint erõsödni fogsz. És igen, a pozitív hozzáállás csodákra képes. Szóval a tehernövelést ne nyûgnek fogd fel, hanem szórakozásnak, és egy lehetõségnek arra, hogy testileg, lelkileg egyre erõsebb lehessél. Örülök hogy segíthettem. :-) Üdv:-Light-! =)
35 km az nemsemmi grat

Hogyan lehet fejleszteni az akaraterőt és a kitartást?

Egyre kevesebb dolog érdekel úgy igazán, semmi sem lelkesít. A kihívások tehernek tűnnek, ha elérek vagy befejezek valamit, azt elégedettség és öröm helyett unottan, közönnyel fogadom. Hogyan juthatnék ezen túl, és tanulhatnék meg újra lelkesen küzdeni és örülni annak ha elérek valamit?

Legjobb válasz: Ebben az esetben végül is nincs is különösebb gondotok, és a gond nem annyira nagy és hatályos, hogy megtegyétek érte azt amit meg lehetne. Inkább jöjjön ajándékba valami sültgalambféle, s ha nem jön, akkor marad minden úgy ahogy van.. A cél nem irreális, inkább nincsenek meg a koordinátái, és a kellõ térkép. Ezeket fel kell kutatni ;) A mint korábban mondtam továbbra is tartom. Nézzünk mást: Az örömhöz, lelkesedéshez hatályos célok, tervek, álmok, programok, valamint ezekhez megvalósítási tervek kellennek egy komplett élettartamra nézve. Enélkül az örömöt és a lelkesedést el sem lehet képzelni. És ehhez kellhet még egy stabil életfilozófia, amire építhetek, ami megmondja nekem, hogy mi miért számít, mi mennyit ér, mi mit jelent az életben, életemben, s hogy mi az értelme az egésznek. S közben erõsen ügyelnem kell arra hogy, nehogy filozófiai, metafizikai mérgezést kapjak a válaszok keresése közben. Namost kinek-kinek magának ilyen kutatásokba kell bocsátkoznia. Ennek a nehézségi szintje kb mint a 100 millió elõállításának a nehézségi szintje – szerintem. És várhatóan éppen nem lesz hú de izgalmas és színes dolog. (Nekem nem volt az) Miért lehet jobb ötlet a 100 milliós felállás mit az utóbbi? Mert az elõbbi egy konkrét cél, amihez konkrétan haladni lehet, az utóbbi egy homályos massza, aminek a konkretizáláshoz várhatóan szintén fog vagy 5-10 év kelleni. Ezen felül az elõbbi remekül körvonalazni fogja az utóbbiakra a választ, és megvalósíthatóságról és gondoskodni fog.

Ebben az esetben végül is nincs is különösebb gondotok, és a gond nem annyira nagy és hatályos, hogy megtegyétek érte azt amit meg lehetne. Inkább jöjjön ajándékba valami sültgalambféle, s ha nem jön, akkor marad minden úgy ahogy van.. A cél nem irreális, inkább nincsenek meg a koordinátái, és a kellõ térkép. Ezeket fel kell kutatni ;) A mint korábban mondtam továbbra is tartom. Nézzünk mást: Az örömhöz, lelkesedéshez hatályos célok, tervek, álmok, programok, valamint ezekhez megvalósítási tervek kellennek egy komplett élettartamra nézve. Enélkül az örömöt és a lelkesedést el sem lehet képzelni. És ehhez kellhet még egy stabil életfilozófia, amire építhetek, ami megmondja nekem, hogy mi miért számít, mi mennyit ér, mi mit jelent az életben, életemben, s hogy mi az értelme az egésznek. S közben erõsen ügyelnem kell arra hogy, nehogy filozófiai, metafizikai mérgezést kapjak a válaszok keresése közben. Namost kinek-kinek magának ilyen kutatásokba kell bocsátkoznia. Ennek a nehézségi szintje kb mint a 100 millió elõállításának a nehézségi szintje – szerintem. És várhatóan éppen nem lesz hú de izgalmas és színes dolog. (Nekem nem volt az) Miért lehet jobb ötlet a 100 milliós felállás mit az utóbbi? Mert az elõbbi egy konkrét cél, amihez konkrétan haladni lehet, az utóbbi egy homályos massza, aminek a konkretizáláshoz várhatóan szintén fog vagy 5-10 év kelleni. Ezen felül az elõbbi remekül körvonalazni fogja az utóbbiakra a választ, és megvalósíthatóságról és gondoskodni fog.
Te hány éves vagy? Fiú, lány? Mert nálam is ugyanez a probléma van. Én ezt olyan "fásultságnak" mondanám.
A kérdező hozzászólása: 25 vagyok és lány. Nem értem az egész miértjét, ennyi idõsen nem kéne fásultnak lennem. Mitõl tud ez kialakulni? Még szinte nem csináltam semmit az életben, miért unatat mégis az egész?
Tegyük fel, hogy 100 millió forint 5-10 éven belüli önerõbõli legális megkeresése és birtoklása adja meg a kérdésre a választ. Vagyis ez a válasz ára. Nekilátnál-e eme feladatnak? Elkezdenél-e dolgozni, tanulni, kutatni, utánajárni? Félredobnád-e mások hozzá nem értõ károgását eme feladat kivitelezhetetlenségét illetõen?
3. válaszoló! Optimális esetben, igen, engem nem motiválna. De szerintem ez Magyarországon, legális úton irreális "cél" úgy, hogy a hitelt nyögöm. Ill. egyéb okokból a külföldre költözés is kizárt esetemben. (NEM nyelvtudás hiány miatt, beszélek nyelvet, hanem más, nem mondvacsinált oka van.)
A kérdező hozzászólása: A pénz persze fontos, mert csekket fizetni azért kell, de a pénzkeresést is olyan muszályfeladatnak érzem, mint a wcpucolást. Megcsinálom, mert szükséges, de nem lelkesít, nem lelem benne örömömet. A probléma azt hiszem inkább lelki, mint fizikai.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a választ utolsó, ment a zöld.
Esattila! Én is köszönöm az utóbbi válaszodat! Így már érthetõbb maga a lényeg! Köszi! 4.
Szívesen, örülök, hogy segíthettem. Egy könyvet tudnék meg ajánlani esetleg: Molnár István: Megélhetéstan vállalkozó szellemûek számára. A könyv sajnos bolti forgalomban szinte fellelhetetlen. Online a kiadótól viszont rendelhetõ, és ott a tartalomjegyzékét is meg lehet tekinteni: http://www.tintakiado.hu/book_view.php?id=334 http://bookline.hu/product/home.action?id=112529&type=22&_v=..

Azt mondják, ha kitartasz és hiszel valamiben, bármit elérhetsz. Ezzel szemben mégis vannak lehetetlen dolgok, pl. nem lehet akaraterõvel szárnyat növeszteni. Honnan tudjam, hogy amiket el szeretnék érni, azok melyik kategóriába esnek?

Azt mondják, fel a fejjel, ne tántorítson el a kudarc, és gyakran feljön példaként, hogy a kisgyerek is mennyiszer elesik, mire megtanul járni. De repülni már hiába próbálna megtanulni, nem igaz? Ott már hiába esne le újra meg újra a kerítésrõl. Honnan tudjam, hogy van értelme újra meg újra próbálkoznom és nemcsak délibábokat kergetek?

Legjobb válasz: Nézd ha most konkrétan a csajozásra érted ezt a kérdést, azon lehet változtatni. pl ott van a Casanova titkok is, tökre király :) ha gondolod tudok linkelni cuccot. és az, hogy sokszor esel pofára, az azért van mert 1: valamit te csinálsz rosszul 2: nem jössz be a csajnak. Mindkét lehetõség elõfordulhat, sõt akár a kettõ egyszerre is. De pl a csajozás nem olyan dolog mint szárnyakat növeszteni ember létedre.

Nézd ha most konkrétan a csajozásra érted ezt a kérdést, azon lehet változtatni. pl ott van a Casanova titkok is, tökre király :) ha gondolod tudok linkelni cuccot. és az, hogy sokszor esel pofára, az azért van mert 1: valamit te csinálsz rosszul 2: nem jössz be a csajnak. Mindkét lehetõség elõfordulhat, sõt akár a kettõ egyszerre is. De pl a csajozás nem olyan dolog mint szárnyakat növeszteni ember létedre.
Na ez a casanova dolog engem nagyon érdekelne... Egyébként egyyáltalán nem az a kategória. Változtatni mindig lehet. Az elsõ lépés a hibák, a hiányosságok felismerése. Nézd végig alaposan magad, kívül-belül és gondold át, hogy mi lehet az ami nem rokonszenves a csajok számára. Na azon kell változtatnod. :)
[link] Ismerem a srácot. Akaraterõvel növesztette. Tényleg. Nos. Én soha nem szereztem csajt, amikor nagyon csajt akartam szerezni. Bár ilyen nem is igazán volt az életemben, de lényeg, hogy csak foglalkozz a saját dolgoddal, és majd megtalálnak a csajok. Nézd. Ott van Batman. Batman soha nem csajozik, mégis bukik rá minden csaj. Légy olyan, mint Batman, és lesz csajod. Talán csak a cape miatt. A csajok azt hiszik, hogy szárny.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A csajozás pont egy olyan dolog amin lehet változtatni :D. Részemrõl én nem ajánlom az ilyen "pua" dolgokat. Ott tanítanak , de ha megnézed a normális oktató ( van 1 pár ) nem ilyen 2 hetes tréningen tanulta amit tud hanem több év alatt. És akármilyen jók is ezt nem fogják neked átadni. A legsikeresebb srácok ezeken a tanfolyamokon általában felépítenek egy maszkot amit az oktató mond és az bejön. Arról már senki se beszél hogy nem sok kapcsolatuk tart 1 hétnél tovább, mivel nem magukat mutatják hanem egy tetves maszkot. Vannak kivételek de nekik csak egy kis löketre volt szükség semmi extrára. Én javaslom hogy a saját személyiségedhez való módon kezdj el csajozni, azaz magadtól. Szólíts le csajokat , ha egy kicsit is megtetszett, csak így lehet fejlõdni. Majd az 50. után már nagyon könnyen fog menni a dolog :D Legyél õszinte ha lehet , nem azért mentél oda hogy megtudd az idõt, a szem kontaktus pedig tényleg fontos. Elején idegesen leszel, de ahogy már írtam egy idõ múlva könnyen fog menni :) Olyan nincs hogy pofára esés, csak olyan hogy tapasztalat. Jegyezd meg , ha egy csaj elutasít nem téged utasít el hanem a magában rólad fél perc alatt kialakult képet, szóval kár is magadra venni.
Oké, én lány vagyok, szóval a csajozásban nem segíthetek, de a 3. válaszadó, bár szerintem elhülyülte, :) valami zseniális! Ez: "Nézd. Ott van Batman. Batman soha nem csajozik, mégis bukik rá minden csaj. Légy olyan, mint Batman, és lesz csajod. Talán csak a cape miatt. A csajok azt hiszik, hogy szárny." Jaja! Egy csendes megjegyzés: a "csajok" jórésze idegbajos lesz tõle, ha a srác nyilvánvalóan túllihegi a becsajozást és látszik a fején, hogy semmi-semmi más nem lebeg a szeme elõtt, csak hogy barátnõt neki MOST, RÖGTÖN. Egyáltalán, miezmár, hogy csajozás? Csak egy csaj legyen? Kábé sejted a paramétereit, de amúgy lehet akárki? Milyen érdekes volna, ha azt néznéd, hogy kicsoda az az új illetõ, és nem úgy indulnál neki, hogy CSAJ, és NINCS MELLETTE PASI, akkor LEHET AZ ENYÉM? ... Bocs. Ne akarj "csajozni". Legyél nyitott és higgadt. Különben persze, hogy kerülnek, mint a tüzet. ------ A kérdésedre válaszul pedig: Olyan célt tûzz ki, ami a képességeidtõl függ, nem a csillagállástól. Könyvet akarsz írni? Van egy életnyi idõd rá. Be akarod utazni a világot? Ha tõkéd nincs is, még mindig egy rakás szervezet vár önkéntes segítõket a világ minden tájára. Meg akarsz tanulni judózni? Sosem késõ beiratkozni egy edzésre. Olyan dolgot vegyél komolyan, ami megérdemli, hogy komolyan vedd, és ha szerencséd van, egy idõ után azok a csajok is komolyan vesznek majd téged.
Akkor fel kell adni és olyanra fordítani az idõt amiben jó vagy! Millió +1 dolgot adtam már fel életemben mert vagy lelkileg vagy anyagilag buktam bele többszöri nekifutással. kb 20. után beláttam, hogy nem megy. Ezután megnéztem a folyamatot és egy másik embert aki sikeres, nála mûködött az, ami nálam nem. Ennyi. Szóval nem a folyamatban van a hiba, hanem, hogy nekem nem ezzel kell foglalkozni.
Ezaz egész dolog a legszemetebb dolog a világon. Aki neked kell az szarik rád, annak "túl rendes, nyomulós vagy, az megijed hogy jaj eza pasi túlzottan akar engem inkább küldjük el a fenébe és szerezzünk egy tahó faszt aki megcsal és kihasznál". Kivétel nagyon ritka, én szerencsére találtam, de mindig elmondom hogy 1/1000000 esélyem volt erre másfél évnyi csajozás után, szóval keress más elfoglaltságot aminek szenteled az életed pl: bármilyen sport, foglalkozás, nekem az egyik favorit a testépítés
A kérdező hozzászólása: "Ezaz egész dolog a legszemetebb dolog a világon. Aki neked kell az szarik rád, annak "túl rendes, nyomulós vagy, az megijed hogy jaj eza pasi túlzottan akar engem inkább küldjük el a fenébe és szerezzünk egy tahó [email protected]$zt aki megcsal és kihasznál"." Ez nagyon tetszik! Én Jóképû $eggfejeknek hívom az ilyeneket, de a te változatod jobb. És annyira igaz. Most leírnám, hogy ez milyen érzéseket szokott kelteni bennem, mikor ezt látom/tapasztalom, csak akkor az történne, hogy megjelenne itt féltucat lány (esetleg egy-két tahó f*$z) és nagy elégedetten leírná, hogy "Na látod, ilyen hozzáállással nem csoda, hogy nincs barátnõd!", és borzasztóan örülne magának, hogy milyen jól megmondta, milyen jól elégtételt vett. Ez nekik mindig óriási sikerélmény, ha ezt odaírhatják az ilyen frusztrált fiúknak, akik a lelküket kiteszik, hogy végre legyen csajuk, mert ha az ilyenek megjegyzik, hogy szerintük ez már egy picit igazságtalan, és unják, akkor már rögtön meglátjuk a valódi oldalukat, hogy õk valójában mind gonosz, kiéhezett kanok, akik csak "arra" gondolnak. Á, hagyjátok ezt csajok, menjetek inkább vissza a tahó faszotokhoz, akarom mondani faszitokhoz! (na, akkor most leírhatjátok, hogy ilyen hozzáállással nem csoda, hogy nincs barátnõm, tudom, hogy ezt akarjátok, essünk túl rajta, aztán menjünk tovább) "Kivétel nagyon ritka, én szerencsére találtam, de mindig elmondom hogy 1/1000000 esélyem volt erre másfél évnyi csajozás után, szóval keress más elfoglaltságot aminek szenteled az életed pl: bármilyen sport, foglalkozás, nekem az egyik favorit a testépítés" Aha, és heréljem ki magam? Vagy mindezt szerzetesként? Vagy hogy gondolod, hogy hagyjam a csajokat a fenébe és keressek más elfoglaltságot az életemben?

Nagy súlyfelesleg, kicsi akaraterő. Hogy lehet így fogyózni?

Tejesen e vagyok keseredve. Sehogy sem megy ez fogyás. Nem egy tini vagyok 3 kiló felesleggel, hanem egy 25 éves n?. 160cm és 128kg vagyok. Az egész életem a fogyókúráról szól, de lemegy 7-8 kiló, visszajön 10, ezért tartok itt. Annyira nincs akaratom, hogy ez már brutális. Szinte kényszert érzek, hogy egyek. Rám jönnek falási rohamok, gyakran ilyenkor ingerült is vagyok. Orvosnál voltam, de szerinte lelki eredet? a probléma. Hová, kihez forduljak? Valaki hasonló cip?ben?

Legjobb válasz: Hiába csinálsz bármit, amíg nem a fejedben dõl el. Én 117 kg voltam amikor teljesen megváltozott a magamról alkotott képem.. Elõtte úgy gondoltam, hogy annyira nem vészes, meg szép nagyok a melleim, stb... Hirtelen egyik napról a másikra belenéztem a tükörbe, és egy disznót láttam.. Azóta nincs semmi, ami megállíthatna. Nézz tükörbe szerintem, nézd az egész tested, hogy mekkora hasad van, mekkora a combod, mennyire kifáradsz mindentõl, szinte semmilyen ruha nem áll jól, mögötted kiröhögnek... Sok sikert.. 16/L

A kérdező hozzászólása: De teszek érte kedves kötözködõ, mert ha elolvastad volna a kezdõ topikom, akkor te sem írnál ilyen butaságot. "Az egész életem a fogyókúráról szól, de lemegy 7-8 kiló, visszajön 10, ezért tartok itt." "Orvosnál voltam, de szerinte lelki eredetû a probléma." Egészségesen táplálkozom, 8 évig úsztam, jojo effektusban szenvedek, viszont ha rám jön ez a "roham", akkor kinyitom a hûtõt és eszek. El lehet ítélni emiatt, nem kérek senki sajnálatából sem, csak nem tudom errõl a falási rohamról hogy szokjak le. Ez olyan, mint másnak a cigi vagy a drog. Nem tudom miért van, de kell, mindig úgy érzem.. Van párom, gyermekem, családom(õk errõl mit se tudnak), szakmám, viszont gyermekként nagyon szegények voltunk. Valami köze pszichésen biztos lehet hozzá, de nem tudom, hogy pszichológushoz, pszichiáterhez vagy kihez forduljak?!
Nem kell senkihez sem fordulni. Az egész fejben dõl el. Csak arra szabad gondolni, hogy igen! persze! megcsinálom, mert jól akarom magam érezni és egészséges akarok lenni! És ha nem jön össze elõször, akkor majd sikerül másodszorra, harmadszorra, századszorra... Nem csak te jársz ilyen cipõben, a fogyókúrázók 80%-a rosszul kezd hozzá, így persze, hogy elõjön a jójó effektus. Napi ötször egyél keveset, lehetõleg 6-7 után csak gyümölcsöt, zöldséget. Tornázz naponta 20-30 percet a kedvenc sorozatodra, filmedre és akkor csak úgy repül az idõ... Hatásosabb, ha beleépítesz mondjuk heti kétszer-háromszor futást vagy biciklizést. Hidd el, csak az eleje nehéz, egy idõ után megszokássá válik az étrend és a mozgás. Ne add fel, õrültség! Csak jobb lesz tõle az életed, a nagy akaraterõért IS küzdeni kell! Abban, hogy milyen ételeket lenne ajánlatos enni, a google segít. Rengeteg ilyen oldal van. :-) Ne hagyd, hogy az egész életed errõl szóljon! Tedd élvezhetõvé és sikerülni fog! Én drukkolok! ;-)
Hiába csinálsz bármit, amíg nem a fejedben dõl el. Én 117 kg voltam amikor teljesen megváltozott a magamról alkotott képem.. Elõtte úgy gondoltam, hogy annyira nem vészes, meg szép nagyok a melleim, stb... Hirtelen egyik napról a másikra belenéztem a tükörbe, és egy disznót láttam.. Azóta nincs semmi, ami megállíthatna. Nézz tükörbe szerintem, nézd az egész tested, hogy mekkora hasad van, mekkora a combod, mennyire kifáradsz mindentõl, szinte semmilyen ruha nem áll jól, mögötted kiröhögnek... Sok sikert.. 16/L
Pszichológus. De szerintem tudod ezt magadtól is.
Ragaszd ki a fényképed a hûtõ ajtajára, és bármikor benyúlsz egy kis kajáért az jusson eszedbe, hogy ennél is lehetsz kövérebb. Egyél sok nyers zöldséget, étkezés elõtt meg igyál meg egy jó nagy pohár vizet, Az egy kicsit eltelít, így kevesebbet eszel. Este 5 óra után pedig semmit se egyél, csak vizet igyál!
Felesleges kérdés.... Te is tudod mi a baj, miért nem megy. Puha vagy egyszerûen. Ha magad szerint ennyit nem érdemelsz, akkor zabálj. Azzal biztos jutsz valahova..... Megvan magadról a véleményed, még sem változtatsz. Pofán köpöd magad!
te is csak egy gyenge ember vagy sok közül
Egyébként aki segíthet eleinte és elmehetnél egyhez, az az addiktológus pszichiáter.Az õ szakterülete a szenvedélybetegség.
Eleve rosszul van feltéve a kérdés. Helyesen-Nagy súlyfelesleg, kicsi hozzáértés, teljes tájékozatlanság étkezés ügyileg. És ezzel meg is válaszoltam a kérdést.A hülyeséghez való kitartást és akaraterõt hagyd meg az anorexeknek.
Pszichológushoz. Amúgy nem csak lelki okai lehetnek, hanem pl szénhidrátfüggõség is lehet...
Komoly kérdés: fõzni tudsz? Tréningre gondoltál már? Én lehet, hogy most fogok összehozni egy ilyen "tábort" az olyan nõk részére, akiknek nagy problémájuk van a súlyukkal, illetve akik nem képesek lefogyni. Nyugodtan írj privit. Lehet, hogy segíthetek?
Igen is leszóllak... De nem azt, hogy kövér vagy... Azt, hogy tudod mit kellene tenned, de nem teszed, közben meg panaszkodsz. Mit vársz, hogy mindenki megsajnáljon, mert akkor lefogysz úgy, hogy nem is teszel semmit??? Neked kell ellene tenned. Az emberek többsége szívesen segítene neked, de minek, hiszen te írod, nincs akaraterõd.
16:41 vagyok Amúgy ha akarod, beszélgethetünk msn-en vagy e-mailben, segítek ha akarod...
A kérdező hozzászólása: Persze, nyugodtan lelehet szólni, de nem ez a kérdés..
Szia! Sikerült fogynod?

Lehet, hogy a szervezetem hozzászokott és nem az akaraterőmmel van a gond?

Újévkor megfogadtam, hogy abba hagyom a sok diétázást meg a fogyókúrát és ehelyett normális étkezésbe kezdek. Elég jól megy, január óta fogytam kicsit több, mint 4 kilót...ez nekem optimális, nem sietek sehova, és ha így folytatom akkor nyárra simán meglesz a régi alakom. Csak az a problémám, hogy hétvégénként kicsit elengedem magam az édességekkel meg a sütikkel. Eddig azt hittem, hogy unalomból eszem, meg amiért nem tudom lefoglalni magam ebben a rossz időben. Most hétvégén a legzsúfoltabb programot állítottam össze magamnak, takarítástól kezdve, bevásárlás, barátnőkkel találkoztam és sikerült is elkerülni ezt az evési kényszert. Nagyon büszke voltam magam, ám ma egész nap éhen haltam! Ma pont úgy táplálkoztam, mintha hétvége lenne. Pedig normálisan ettem, nem sokat és nem is keveset....és nem értem ez mitől jött.

Legjobb válasz: Az akaraterõ.. Szerintem dugd el a szemed elõl a kaját..

Az akaraterõ.. Szerintem dugd el a szemed elõl a kaját..

Lehet, hogy ez valamilyen táplálkozási rendellenesség vagy csak simán lusta vagyok és nincs akaraterőm?

100 kiló fölötti 30 éves n? vagyok. Hol 102, hol 106 kg. 85 kilósan jól éreztem magam. Ez a célom, hogy megint ennyi legyek.

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ és elsõ válaszoló! Kezdésnek jó, ha például ketten együtt csináljátok a diétát. 20kg-ot adtam le 3 hónap alatt, egyedül nem ment volna, mertimádok enni. Ráadásul egy étteremben dolgozom. A szakács fiúval álltunk neki együtt, amikor az egyikünk meginogott, segítette és erõt öntött belé a másikunk. Volt, hogy este 10-kor hívtam, hogy mindjárt éhen halok, de sikerült és azóta sem jött vissza a súlyfelesleg. Naponta állok a mérlegre és ha 1-2 kg plussz van, visszafogom magam. Könnyebb 2kg-ot leadni, mint 10-20-at, ha nem figyelek. SOK SIKERT LÁNYOK!!!

Kedves kérdezõ és elsõ válaszoló! Kezdésnek jó, ha például ketten együtt csináljátok a diétát. 20kg-ot adtam le 3 hónap alatt, egyedül nem ment volna, mertimádok enni. Ráadásul egy étteremben dolgozom. A szakács fiúval álltunk neki együtt, amikor az egyikünk meginogott, segítette és erõt öntött belé a másikunk. Volt, hogy este 10-kor hívtam, hogy mindjárt éhen halok, de sikerült és azóta sem jött vissza a súlyfelesleg. Naponta állok a mérlegre és ha 1-2 kg plussz van, visszafogom magam. Könnyebb 2kg-ot leadni, mint 10-20-at, ha nem figyelek. SOK SIKERT LÁNYOK!!!
Nincsen semmi rendellenesség, csak akaraterõ hiány! Amit leírtál, hogy mit csinálasz amikor épp lelkes vagy az jó! Nem a csodaporoktól várod a javulást hanem megfelelõ étrendtõl és a mozgástól. Tökéletes! Próbáld meg kicsit árnyaltabban a dolgot, az intenzív mozgás mindenképp legyen része az életednek, de ne élesen váltogasd a pörkölt-nokedlit a sovány csirke-saláta kombóval, hanem kezdésnek egyik nap ez, másiknap az. Amit próbálj meg bevezetni, hogy 4-5 étkezésre bontsd szét , de kisebb adagokkal és változatosan! Tehát egyik reggel két tojás+zöldségek mondjuk, másik reggel müzli, harmadikon egy szendvics és paradicsom, stb.
Sziasztok csajok.Ismerõs a téma.Szerintem sok ember azért duci, mert szeret enni.Magam is, és ha nem vok éhes, akkor is.Ez ellen nekem a reductil vált be.Reggeli közbe 1 szem, és eg nap nem KÍVÁNOK semmit, de picit eszem.Persze így könnyû salátával kibírni.De csak addig fogom szedni, még a gyomrom összeszûkül.Nekem másképp NEMMEGY.
Szia! Nekem is volt egy munkatársam aki ugyanilyen problémákkal küszködött, és néhány hónap alatt teljesen eltûnt a súlyfölöslege. Elmondása szerint egyáltalán nem edzett, hanem valami supergreens nevû étrendkiegészítõt használt. Szerintem nálad is segíthet ez a cucc. Néhány link: http://www.aphcsoda.eu/fogyokura.html http://5mp.eu/web.php?a=lugositas&o=0TyVRJ3LeA http://www.aphcsoda.hu/ph-csoda-fogyokura Sok sikert!
Szia! Én nem azért írok, hogy tanácsot adjak, hanem mert teljesen magamra ismerek benned. Én már régóta keresek valakit, aki táplálkozási problémákkal küszködik épp úgy, mint én. Jó lenne megbeszélni ezeket a "kínjainkat", lelket önteni egymásba. Én 28 éves csajszi vagyok és ételfüggõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ezt a zöld izét nem szivesen próbálnám ki. Nem hiszek az ilyen étrendkiegészitõkben. A csoportos fogyi jól hangzik, csak sajnos nem élek Magyarországon és ahol meg élek, nincsenek barátaim, vagyis, akik vannak, mind soványak. Lehet, a megfelelõ motiváció hiányzik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!