Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a t-online-os (2 db)

Hogyan lehet lemondani a t-online-os internetelőfizetésemet?

Legjobb válasz: ha már lejárt a hûségidõ, akkor egy sima lemondó levéllel. ha még tart, akkor szívás, mert sokba kerül...

ha már lejárt a hûségidõ, akkor egy sima lemondó levéllel. ha még tart, akkor szívás, mert sokba kerül...
A kérdező hozzászólása: Köszi! Már lejárt a hûségidõ, de apukám nem emlékszik, h kötött-e ezután is szerzõdést. De ezek szerint nem. Hova kéne küldeni a levelet? Modemet is elviszik ilyenkor?
hát könyörgöm hívd fel a t-online ügyfélszolgálatot. ha nem tudod a számát, akkor http://www.t-online.hu vagy tudakozó
bemész az irodába szétvered a berendezést. tuti nemneked kell felbontani, felbontják õk ;D

Egy HTC wildfire-t fogok venni a jövő héten. Az lenne a kérdés, hogy ezzel a telefonnal már jól lehet ilyen online browser os játékokat játszani? (pl. Ikariam, Klánháboú, Gladiatus. Ilyenekre gondoltam)

Legjobb válasz: Nem. Ahhoz kéne a flash is. Ebbe meg egy armv6-os proci van amit jelenleg még nem támogatott flash ügyileg. De még ha egy armv7-es procival rendelkezõ telót veszel (ezen van flash támogatás) azon se lesz valami hû de nagy élmény az ilyen.

Nem. Ahhoz kéne a flash is. Ebbe meg egy armv6-os proci van amit jelenleg még nem támogatott flash ügyileg. De még ha egy armv7-es procival rendelkezõ telót veszel (ezen van flash támogatás) azon se lesz valami hû de nagy élmény az ilyen.
Hasonló áron van az xperia mini pro vagy olcsóbban egy kicsivel az xperia mini, azokkal megy a flash.
A kérdező hozzászólása: Hát ezekhez nem kell flash player úgytudom.
Ha flash player nem is kell, de teljesítmény igen. Ebben is jobb az xperia mini, 1 Ghz proci, adreno 205 gpu. A htc pedig 600 mhz, adreno 200
A kérdező hozzászólása: Hát igen. Az a bajom az xperia mini/pro-val h nekem nem olyan kicsik az ujjaim hogy én azt a miniatûr kijelzõt nyomkodni tudjam gondd nélkül.
Azért a wildfire se sokkal nagyobb, 0.2-el nagyobb.
"én azt a miniatûr kijelzõt nyomkodni tudjam gondd nélkül." Miért is miniatûr? Xperia Mini vagy mini pro 3 hüvelyk HTC Wildfire pedig 3.2 hüvelyk. Teljesítményben viszont a 2 mini alaposan [email protected]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!