Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a szeplőket, vagy (3 db)

Hogyan lehet eltüntetni a szeplőket, vagy legalább halványabbakká tenni. Milyen pakolást lehet rá tenni?

Legjobb válasz: A 3%-os hirogenperoxid(H2O2) halvanyitja,de tobbszor naponta kell alkalmazni,vigyazat,hogy ne keruljon bele a szembe. Gyogyszertarban lehet keszitetni hamlaszto kenocsot, vagy borgyogyasztol tanacsot kerni. A legjobb ha nem tesszuk ki a Napfenynek az erzekeny helyeket,sajnos nehez betartani.

A 3%-os hirogenperoxid(H2O2) halvanyitja, de tobbszor naponta kell alkalmazni, vigyazat, hogy ne keruljon bele a szembe. Gyogyszertarban lehet keszitetni hamlaszto kenocsot, vagy borgyogyasztol tanacsot kerni. A legjobb ha nem tesszuk ki a Napfenynek az erzekeny helyeket, sajnos nehez betartani.
Én is szeplõs vagyok.30éves és azt mondták majd kinövöm, de nem így lett. Kipróbáltam már rengeteg halványító krémet és semmi sem használt. A szeplõ az pigmentfelhalmozódás.Rubinlézerrel állítólag eltávolítható ( elég drága) de hegek maradhatnak a szeplõk helyett. Hidrogénperoxidot meg ki ne próbáld amit az elõzõ válaszadó tanácsolt, kimarja a bõrõd, mérgezõ , veszélyes de a szeplõid megmaradnak. Én nyáron magasfaktorszámú napozókrémet használok, napi szinten pedig alapozót kenek az arcomra ahol jobban zavarnak a szeplõim.
Én is szeplõs vgyok és EGYÁLTALÁN nem zavar!!! De a hidrogénperoxidot mindenképpen kerüld! Állítólag uborkás pakolás halványítja, de én nem próbáltam még soha. :-)
szeritema citromlé halványítja de ne szégelld sokak szerint szexis ?:)
A kövirózsa krém rendszeres használattal halványítja...állítólag rendkívül hatásos!
A szeplõk halványodnak majd, ha nem jársz szoliba illetve nem napozol, de az új anyajegyek nem tûnnek el.
igen, amit az elsõ mond. amúgy ha nemviszed túlzásba a szolizást és nem égsz narancssárgára akkor semmi bajod nemlesz. kivéve ha túlsok anyajgey jön ki rajtad egyszerre, és túl rövid idõn belül, akkoraz már lehet melanóma gyanús.
atyagatya @[email protected]
szerintem ez gay dolog
A kérdező hozzászólása: utolso 2 gay nem ez volt a kérdésem -.- amugy köszi elsö 2 válaszolonak csak most járok kicsit gyakrabban de késöbb abba fogom hagyni és csak ritkán h tartsam színem... De ha jol emléxem 1 éve volt ijen h szoliztam és leégtem jo kijöttek szeplõk de eltûntek mostanára ujra elkezdtem elõjött pár majd eltûnnek...
alapozó
Azt hiszem citromlével lehet halványítani, de nem vennék rá mérget... :D
A kérdező hozzászólása: Jó de milyen alapozot vegyen a barátnöm hogy le legyen az alapozotól barna az egész fejje mivel az alapozotól csak barna lesz a feje. és csak barnit + kicsit halványit az alapozo!! a citromos megoldás meg nem hinném hogy bejöne vagy nem is tudom!! de azért köszönöm
Szia! Bõrgyógyász, kozmetikus, ebben a sorrendben. Tudnak rá kezeléseke, krémeket, de azt mindenképpen vizsgálat elõzi meg, mert ezek durva behatások is lehetnek! Alapozóból ne a szeplõkkel megegyezõ sziínût, hanem a bõröd színével megegyezõt válassz (tehát világosabbat a szeplõknél)! A bõrgyógyász tud ajánlani gyógyszertári erõsebb fedõhatásû alapozót is, amit égési sérülteknek, nagy anyajegyekkel rendelkezõknek írnak fel (tûzfoltokra, májfoltra stb). Fontos az erõs fényvédõs (min. 20-as faktorú) arckrém használata, akkor kevésbé sötétednek, majd ha még ez sem elég, akkor tudják halványítani vegyszerekkel. Az orvos tényleg segít! Ha van, akkor bõrgyógyász-kozmetológust válassz a szakrendelõben. Azért fizeted a TB-t!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!