Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a szelíd (115 db)

Hogy lehet a Samsung Galaxy Ace -szel sms -t írni? Vagyis hogy kell a billentyűzetet feloldani?

Legjobb válasz: Menü-->Üzenetek-->Új üzenet(ott van felül).És megírod.Aztán kiválasztod hogy kinek akarod elküldeni és küldés.Ennyi.Milyen billentyûzetet akarsz te feloldani?

Menü-->Üzenetek-->Új üzenet(ott van felül).És megírod.Aztán kiválasztod hogy kinek akarod elküldeni és küldés.Ennyi.Milyen billentyûzetet akarsz te feloldani?
Okostelefon, hülye tulaj..
A kérdező hozzászólása: idióta nem vagyok hülye hozzá, nem volt fel telepítve a telefonra a virtuális billentyûzet! ez volt a baj! nem tudom te mit csináltál volna!
nem volt feltelepítve...biztosan :D

Hogy lehet a Sims 3-ba a medence szélét lekerekíteni? Nekem nincs ott semilyen lekerekítés alapból!

Legjobb válasz: Azt hiszem, hogy ha lenyomod a shift f-et. Szerintem senkinek nincs alapból:-)

Azt hiszem, hogy ha lenyomod a shift f-et. Szerintem senkinek nincs alapból:-)
Dehogynem. Ott kell lennie egy másik fülön a lekerekített medence elemeknek.


A bloggeren hogyan lehet a blogomra kitenni egy órát a blog szélére?

Legjobb válasz: Leginkább sehogy ne akarj mert tök felesleges...

Leginkább sehogy ne akarj mert tök felesleges...
A kérdező hozzászólása: és olyan látogató számlálót? meg valahogy meg sikerült csinálnom hogy a bejegyzés más betûtípus legyen de vissza nem tudom ): hogyan kéne? mert csak a bejegyzés címét változtatja
Tudom mirõl besézlsz, de sajnos nem tudok segiteni... Engem is érdekelne a válasz!
A szokásos hasizomgyakorlatok megteszik(pl. hasprés, lábemelés).De fõleg a vékonyabb embereknél látaszik a V alak, akiknek nincs mellette háj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) )
Szívesen. :)

Mennyire alaposan kell kitisztítani a füleket? Kisfiam 10 hónapos és nagyon sok a fülzsír a fülében, tudom, hogy csak a szélén kell igazából, de így mindig látszik a fülében a fülzsír. Akkor lehet, hogy mégis alaposabban kellene?

Lányom 4 éves lesz, neki a 4 év alatt szinte sose kellett fület pucolni, annyira nincs semmi benne, de a fiamnál nagyon durva a mennyiség.

Legjobb válasz: nem, ilyenkor se nyúlj hozzá. fülészhez kell levinni, õ belekukucskál és nagyon vékony kis pálcikával kiszedi a fülzsírt vagy meleg vízzel kimossa. egyik sem fáj, egy picikét sem fáj, mi már többször voltunk.

nem, ilyenkor se nyúlj hozzá. fülészhez kell levinni, õ belekukucskál és nagyon vékony kis pálcikával kiszedi a fülzsírt vagy meleg vízzel kimossa. egyik sem fáj, egy picikét sem fáj, mi már többször voltunk.
Nálunk is ez a helyzet, napi szinten. Én porpsitörlõvel szoktam kitörölni ahogy tudom, de fülpiszkálót nem használok. A védõnõ papírzsepit mondott, de azzal nem igazán sikerül, mert nem tapad rá.
Ha nagyon zavar, akkor cseppents bele 1-1 csepp babaolajat a fülébe, az feloldja a fülzsirt és kifolyik.
A fültisztítót a füléhez vízszintbe állítod, odateszed a járat szélére és forgatod kifelé.Remélem sikerült érthetõen leírnom, így nem nyúlsz bele csak közvetlenül a hallójárat elejét tisztítod és nem látszódik kívülrõl a fülzsír.
Az orrspray-hez hasonló tengervizes sprayt lehet kapni a fülek tisztítására is. Ezt befújod, feloldja a váladékot és az kifolyik szépen. Nekünk ezt fül-orr-gégész ajánlotta, mikor egy makacs náthával hozzá kerültünk, õ is kitisztította a füleket. én sem mertem törölni fültisztítóval, mert hallottam, hogy azzal csak hátrébb kerül a váladék, és az én fiam is úgy volt, m int a te lányod. Na mondta is a doki, hogy ez a veszélyesebb, mert ha kifolyik az oké, de ha benn pang az elõbb utóbb halláscsökkenéshez vezet. A fület is rendszeresen kell tisztítani. Én a helyedbe elvinném, kimosatnám mindkettõjüknek, és íratnék ilyen spary-t. Nekünk bevállt.

Hogyan lehet széllel szemben haladni a vitorlával?

Legjobb válasz: Ezen én is mennyit gondolkodtam már!!!!!!Jó a kérdés. De a nagy több ezer tonnás régi vitorláshajók is cikk-cakkban mentek? És amúgy cikk.cakkban hogyan lehet...mert nekem sehogy sem jön össze fejben.Mert ha Elõre akarok haladni,és ONNAN is fúj a szél,akkor hogy lehet akár cikk-cakkban is haladni?

Ezen én is mennyit gondolkodtam már!!!!!!Jó a kérdés. De a nagy több ezer tonnás régi vitorláshajók is cikk-cakkban mentek? És amúgy cikk.cakkban hogyan lehet...mert nekem sehogy sem jön össze fejben.Mert ha Elõre akarok haladni, és ONNAN is fúj a szél, akkor hogy lehet akár cikk-cakkban is haladni?
cikk-cakkban
Negyed széllel, az orrvitorlával tudod beállítani.

Lehet attól nagyon piros a babám arca estére, hogy ma 15 percet kint volt a szélben?

Beteg lesz? Elég forró is neki,láza nincs.

Legjobb válasz: igen lehet. Én fél órával elõtte, mielõtt kimennénk bekenem a fiam arcát krémmel, így nem fújja ki annyira szél.

igen lehet. Én fél órával elõtte, mielõtt kimennénk bekenem a fiam arcát krémmel, így nem fújja ki annyira szél.
Szerintem is a széltõl pirosodott ki. Nálunk is volt ilyen, én a fürdetõkrémmel kentem be neki. Olyan 4-5 nap alatt múlt el.
Csak a széltõl van, kend be este valami babakrémmel, én Niveát használok erre a célra. Beteg ettõl nem lesz, ne aggódj, ez egy babona. Mi minden nap kint vagyunk, még ha csak fél órára is, de kimegyünk. 15 hós, talán ha egy-két nap volt, amikor nem volt kint, esõben is megyünk. Sosem volt még beteg.
igen, szerintem kifújta a szél. valami testápolóval kend be vagy ha nincs nagyon jó a gyógyszertári fürdetõ is, mert az testápoló is egyben. Beteg biztos nem lesz, hacsak nem véletlen egybeesés.
Igen lehet. Mi ki sem merészkedtünk ma. Én Gabi lanolinos krémmel szoktam kenni mindkettõnket indulás elõtt.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, , tényleg nincs baja, bekentem neki, már nem is annyira piros

Mit csináltok babátokkal most, hogy már szinte alig lehet kivinni? Nekem 4hós, és szinte minden nap kint volt, de most, hogy nagyon fúj a szél egy-két nap nemtudom kivinni?

De oyankor ny?gös is!Ki lehetne vinni ha nem fújna a szél,de ebbe a nagy szélbe nem merem,még a terszra sem,met esik az es? és becsap oda is.Hogy bírjátok bent?

Legjobb válasz: Szerintem 30-40 perc nem fog megártani nekünk a szélben sem, persze jól felöltözünk, és keresünk szélcsendesebb helyet. Nálunk ez "létkérdés"... Kell a friss levegõ. Bent még így is sok idõ marad. Elszórakoztatjuk egymást valahogy.

Szerintem 30-40 perc nem fog megártani nekünk a szélben sem, persze jól felöltözünk, és keresünk szélcsendesebb helyet. Nálunk ez "létkérdés"... Kell a friss levegõ. Bent még így is sok idõ marad. Elszórakoztatjuk egymást valahogy.
Nekem már 2 éves a kislányom, de amikor pici volt akkor sem hagytunk ki egy napot sem a levegõzésbõl. Lehet kapni babakocsira esõvédõ zsákot kb. 1500 - 2000 Ft. Az nem csak esõ ellen véd, hanem ha szeles az idõ akkor is felrakhatod. Szerintem nagy találmány. Én sûrûn használtam.
A kérdező hozzászólása: akkor a terszra kivihetem kb.fél órára szerinted?nekünk is kell a levegõ!!!!!
Nyugodtan, nem lesz semmi baja! :)
Miért ne lehetne kivinni????? nem esik minden nap és nem is fúj.
Az enyém 2 hónapos. Egyedül vagyok velük, van még 2 , 3éves.és sulisak. Nekünk muszáj menni, ha esik-ha fúj. Ha rosszabb az idõ akkor max.nem 1, 5 órát csak 30-40percet vagyunk lent.A városközpont tõlünk fél óra, ma oda megyünk.Néha jó lenne ha nem kellene cipelni õket, de muszáj:(
A kérdező hozzászólása: lvegõzésen túl:)
A kérdező hozzászólása: kösz a jó tanácsokat, mára beteg lett a babám:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!