Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a szép (428 db)

Lehet úgy szép barátnõm, hogy félek a szép lányoktól?

És ha igen, akkor minden napom félelemben telne?

Legjobb válasz: Igen,rosszabb mint egy horror film..

Igen, rosszabb mint egy horror film..
Én inkább a ronda lányoktól szoktam félni, de úgy látszik nem vagyunk egyformák.:D Mért félsz tõlük? Megesznek reggelire? Nekik is nõbõl van a szívük és a lelkük is! Beszélgess velük! Ne legyél túl nyomulós, mert akkor elküldenek a pcsába az tény!
Innen szép nyerni.
nana, azért nem kell téves reményeket ébreszteni a naiv kérdezõben, mert most azt fogja hinni, hogy akármilyen gáz megjelenéssel lehet vállalható nõje. De ez nem igy van. Sajnos az elkerülhetetlen, hogy valami kis stilusod legyen. Ez pedig kizárja, hogy kinai melegitõbe járkálj meg olyan ruhákba, amit anyád vesz, tudod fehér zokni és társaik. Mert még ha jo lenne a tested, akkor épp lenne csajod igy is, de ugy sejtjük nem ez a helyzet
valószinüleg azért félsz tölük, mert köszönö viszonyba se vagy hozzájuk képest. Avagy te ronda vagy hozzájuk képest. Kivül esnek a kategoriádon. Ha jo pasi lennél, akkor ott pitiznének neked azok a lányok, akiktöl most még félsz.
Nem lehet.
Utolsónál a pont, azért félsz tõlük mert kicsi az önbizalmad valószínû ronda vagy vagy csak annak érzed magad és nem éred el az õ szintjüket, és azt hiszed hogy nekik csak a szép pasik kellenek. Nos én nem vagyok túl szép, sõt kövér is vagyok és ezt cáfolom mert jártam már egy nálam fél fejjel magasabb, vékony szõke lánnyal, aki nagyon szép volt, döglöttek utána a pasik, de szószerint és mégis engem választott. Mert igaz vannak beképzeltek akiknek az agyát már átmosta a média, de vannak olyanok akik tényleg nagyon kedvesek tudnak lenni és egyáltalán nincs velük semmi baj. Külsõre az én barátnõm vagy is már csak volt ilyen volt de nagyon kedves, szerethetõ, érzékeny lelkû lány volt és õ neki pont egy olyan pasi kellett aki odafigyel rá és nem csak bunkózza meg azért kell neki hogy jól nézzen ki egy lánnyal. De vannak olyan rondább lányok akik szintén beképzeltek, de van olyan szép lány is aki nagyon kedves tud lenni. Sokáig én is ebbe a félelembe éltem, de azóta simán megszólítom a szép lányokat. Munkahelyemen is van egy szõke lány aki irodista nálam 2 évvel idõsebb de simán mert neki köszönni és mosolyogva visszaköszönt és sokszor futottunk már össze a büfébe és nagyon jól el lehet vele beszélgetni. Igaz van barátja, de õ is megmondta hogy õt nem érdekli hogy néz ki egy pasi, ha látja rajta hogy rendes meg aranyos, akkor simán összejönne bárkivel ha párkeresésrõl lenne szó. És õ is bíztatott hogy nyugodtan ismerkedjek olyannal aki tetszik mert lehet vannak olyanok akik lepattintanak, de vannak olyanok is akik nem hagyják magukat de hajlandóak adni esélyt a másiknak, ha látják hogy az illetõ tényleg hajt.

Hogyan lehet a legegyszerűbben igényes, szép Flash intrót csinálni?

A honlapomra szeretnék egy szép flash intrót,az Adobe Flash-el próbálkoztam,de túl bonyolultnak bizonyult,ti mit ajánlanátok??

Legjobb válasz: Azért "bonyolult", mert az Flash önmagában sem egy egyszerû "dolog". Ha szép és igényes Flash intrót akarsz, akkor sajna meg kell tanulni a Flasht használni.

Azért "bonyolult", mert az Flash önmagában sem egy egyszerû "dolog". Ha szép és igényes Flash intrót akarsz, akkor sajna meg kell tanulni a Flasht használni.

Hogyan lehet a PhotoScape nevű képszerkesztővel Szép szemszínt 'alkotni'?

Lécci Segítsetek...

Legjobb válasz: Én rendszeresen használom de inkább használj Photoshop-ot! Sztem ezzel nem is lehet...

Én rendszeresen használom de inkább használj Photoshop-ot! Sztem ezzel nem is lehet...


Hogyan lehet a megbarnult bizsu nyakláncot újra szép tiszta csillogóvá tenni? Lehet egyáltalán?

Próbáltam már fogkrémmel, ecettel, de semmi hatás. Esetleg van rá valami speckó tisztítószer?

Legjobb válasz: Sajnos sehogy sem.Amiket próbáltál az ezüstre jó de bizsuknál csak rosszabb lesz a helyzet.Esetleg ha veszel olyan anyagot amivel már alapból be van vonva.Sajnos nem tudom hogy lehet-e ilyent kapni:S

Sajnos sehogy sem.Amiket próbáltál az ezüstre jó de bizsuknál csak rosszabb lesz a helyzet.Esetleg ha veszel olyan anyagot amivel már alapból be van vonva.Sajnos nem tudom hogy lehet-e ilyent kapni:S
Szódabikarbóna.
Van tisztítószer ami edények és konyhai eszközök fényesítésére szolgál, én azt használtam bizsukra is és tökéletesen bevált. Nem nemesfémre kell venni tisztítószert hanem ilyen anyagú eszközökre.
Hát ezüstre én fogkrémet használok :) Lehet viccesen hangzik, de bevált :) Hogy bizsunál is mûködik-e!? Hát...:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Annak a tisztítószeres dolognak akkor utánanézek, hatalán...

Hogy lehet csinos szép barátnőm, ha határozatlan, félénk, kövér, szegény pasikat nem szeretik a nők?

Azt mondják az itteni pasik, hogy egy ilyen pasi egy nőnek nem kell, akkor hogy sikerülhetett. Fél éve vagyok egy ilyen lánnyal, lehet, hogy akkor nem is szeret, vagy valamiért kihasznál csak.

Legjobb válasz: Ha gazadag vagy menni fog..:D

Ha gazadag vagy menni fog..:D
Hallottad azt a szót, hogy Irigység? Én a helyedben pont leszarnám ki mit gondol, ha ki akart volna használni, nem félév után tette volna meg, hanem max. 2 hónap után...
Fotóbolt...
Ember, miért használna ki? Ne legyél már ennyire buta..
A kérdező hozzászólása: Kérdést teljesen el kéne olvasni "Fél éve vagyok egy ilyen lánnyal, lehet, hogy akkor nem is szeret, vagy valamiért kihasznál csak."
Mert õ nem ilyennek lát téged?
Ha szegény vagy, akkor miért használna ki? Mellesleg becsüld meg, és nem minden a külsõ! A belsõ sokkal fontosabb.
Elsõ vagyok.:9 AMugy ne légy ennyire önbizalom hiányos:) Biztos azért van veled mert tényleg szeret:)
sztereotipiaaa, sztereotipiaaaaa... salalalalala.... te is szépet akarsz, nem? na, pont igy....
nem mindegy? örülj neki hogy veled van

Hogy lehet ilyen szépen begöndöríteni a hajat?

Tudom, hogy hajcsavaró, de nekem sosem sikerül ilyen szépen. 50 mm-es csavarókkal szoktam, "kifelé csavarni", de sosem áll be ilyen szépen a frufru.

Legjobb válasz: Hajvasaló :D

Hajvasaló :D
A kérdező hozzászólása: Jó, de milyen technikával??
Milyen eszközön?
A kérdező hozzászólása: Már megint elfelejtettem beírni!Sony XPeria P!
elõször is tölts le egy fájl kezelõt (pl. total commander) Csinálj egy mappát a kártyán ringtones néven. Ide kell bele másolni azokat amiket csengõ hangnak akarsz. Lehet kell egy újra indítás de utána a mappában levõ zenék látszódni fognak a csengõ hangok között a beállításoknál
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!Megy a zöld kezecske!

A modelleknek hogy lehet olyan szép pattanáss mentes bőrük? Valyon mit használhatnak?

akárhány modelt nézek..mindegyiknek gyönyör? fehér foga van és pattanás mentes b?re... én is szeretném kipróbálni ezt a szakmát de nagyon félek mi van ha néha becsúszik 1-1 b?rhiba?

Legjobb válasz: A modelleknek épp olyan bõrük van mint bárki másnak, nekik is vannak bõrhibáik. Képeket retusálják, meg kiló sminkkel el is lehet fedni.

A modelleknek épp olyan bõrük van mint bárki másnak, nekik is vannak bõrhibáik. Képeket retusálják, meg kiló sminkkel el is lehet fedni.
A kérdező hozzászólása: bocsi *vajon amúgy nem hiszem..vagyis azt nem lehet olyan tökéletesen elfedni szerintem jó az ilyen miteszereket még oké.. de a nagy piros pattanásokat..-.-
korrektorral meg profi alapozóval bármit el lehet fedni. az egyik magazinban volt egy vichy alapozó minta. kipróbáltam és megijedtem magamtól olyan maszk hatása volt, semmi egyeletlenség meg folt. amúgy a sulimba jár nem is egy akik külföldön is dolgoztak már és semmivel sem tökéletesebbek mint mások.
bármit el lehet fedni csak egfelelõ smink ccc kell hizzá. ezek nem napi használatra vannak, mivel nem tesznek jót hosszú távon a bõrnek. De a modellekrõl a képek azért is csalókák mert mint tudjuk a photoshop csodákra képes.
nagyon erõs sminkel...de te ne nagyon sminkeld ki azokat(csak ha nagyon vészes) mert a pórusok eltömõdnek tõle és mégtöbb lesz :(
Hozzáteszem, hogy mikor modelleket válogatnak, a szép bõr ugyanolyan kritérium, mint a megfelelõ alak, vagy haj.
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm .. nem sok bíztatót mondtatok :DD
Sok sminket raknak rájuk, igaz, meg nem is kell profinak lenni, hogy tökéltesre photoshoppolják õket, én is meg tudom csinálni, de vannak olyan krémek is amitõl elmúlnaka bõrhibáid, nekem is voltak és most szinte makulátlan az arcom.
Vannak gyógyszerek (éhségérzet ellen is jó egyik másik), sok kozmetikai kezelés, smink és photoshop. És persze van, akinek ilyen a bõre alapból.

OTP Szép kártyával hogyan lehet a szállásért előleget fizetni ill. átutalni? Esetleg az OTP-nél egy sima banki átutalással?

Legjobb válasz: Bankból nem lehet, mert megkérdeztem. Interneten otpszepkartya.hu-ra beregisztrálsz és a menüpontok között lesz egy olyan hogy foglaló küldése. Onnan már ésszerûen megy :)

Bankból nem lehet, mert megkérdeztem. Interneten otpszepkartya.hu-ra beregisztrálsz és a menüpontok között lesz egy olyan hogy foglaló küldése. Onnan már ésszerûen megy :)

Ezeknek a lányoknak hogy lehet ilyen szép szemük?

tudom h alapból nagyvan ezeknek :D de az h így csillog nekik meg ahw:3 ezt meglehet valahogy csinálni h az enyém is így nézzenki?:D

Legjobb válasz: ez óriás kontaktlencse

Kontaktlencse, mûszempilla és megfelelõ smink :) Én is szeretnék ilyen lencsét, de ilyen "manga" lencsét eddig csak angol oldalakon láttam, hogy rendelhetõ.
mûszempilla, nagy kontak lencse amelyeket elõszeretettel használnak az ázsiai lányok. meg ezeknél a photo shop is közrejátszik ahogyan írták már.
kontaktlencse. van olyan, ami szélesebb, ettõl olyan bocis a szemed... de élõben szerintem borzasztóan természetellenesnek hat. +mûszempilla, +belsõ szemhéjra fehérszemceruza
mûszempilla, photoshop..
ez óriás kontaktlencse
Jaj, drágaság, ez nem eredeti. :) Senkinek nincs óriás szivárványhártyája.
Te megnézted jól a képeket? Mert akkor láthatnád hogy kontaktlencse. Meg a smink is jóval nagyobbra van festve mint a szemük. Meg az undorító óriási mûszempilla...
ezeknek a lányoknak alapból NEM NAGY a szemük. Sminkkel, kontaklencsével kiemelik, sõõt olyat láttam, hogy a felsõ szemhéjukat kicsit felragasztják a szemük feletti bõrhöz és így sokkal nagyobb szemük lesz. nagyon durva...
circle lens, de maximum alkalmakra ajánlott, egy jóérzésû szemész falnak megy, mikor megtudja, hogy van, aki minden nap ilyet használ. xD Amúgy élõben nem az igazi, meg elég gáz, mikor egy barna szemû kéket, zöldet használ, vagy fordítva, mert a pupilla körül látszik az eredeti szín a legtöbb ilyen lencsénél. :D Ha jól van kiválasztva, tényleg jól néz ki, de azért természetellenes, szebb a rendes szemed tuti. :)
És ezek a mûlányok miatt lesznek a mai tinik komplexusosok, mert nekik nincs "nagy" szemük...
Kontaktlencse :) Egyik barátnõmnek is van ilyenje.Nagyon szép, de látszik, hogy "mû".
Fotóbolt, kontaktlencse, smink.
A kérdező hozzászólása: http://25.media.tumblr.com/tumblr_ltj0jsXpOJ1qd3w72o1_500.jpg
circle lenses a neve
http://www.youtube.com/watch?v=cO_QESUzfiE sok smink, kontaktlencse és talán egy kis photoshop
itt egy videó, de azt tudod hogy akar vaksagot is okozhat? http://divany.hu/tejbenvajban/2010/07/11/lady_gaga_veszelyez..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!