Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a számítógépem (712 db)

Hogy lehet a számítógép teljesítményét beállítani?

Legjobb válasz: A számítógép üzletekben, mikor veszed.

A számítógép üzletekben, mikor veszed.
Van a Videkártyádon HDMI kimenet?
Ha hdmi kábellel kötöd össze a tv-t és a gépet (persze ha van a gépen hdmi kimenet( a videókártyán) akkor a tv úgy fog mûködni mint egy monitor. Ha úgy érted ezt, hogy a gép merevlemezérõl játszon le valamit a tv, akkor nem hdmi kábel kell neked.
A kérdező hozzászólása: Van hdmi kimenet.

Hogyan lehet a számítógépre hangfelvételt rakni? Amikor az együttesek pl. : Hooligans, Tankcspda felrakják a gépről a lemezre a számokat?

Legjobb válasz: Nem teljesen világos a kérdés. Ha jól értem a lényeget: a zene hogyan kerül a gépre? A zenészek egy studióban találkoznak, ahol mikrofonos hangosítás, effektezõ, keverõpult, számítógép, több sávos hangrögzítõ program segítségével digitális formában rögzítik a felvételeket. Onnan kerül a cd-re. Házilag is lehet hangfelvételt készíteni, s ha megfelelõ szoftvereket válogatunk össze, akár profi eredmény is születhet.

Nem teljesen világos a kérdés. Ha jól értem a lényeget: a zene hogyan kerül a gépre? A zenészek egy studióban találkoznak, ahol mikrofonos hangosítás, effektezõ, keverõpult, számítógép, több sávos hangrögzítõ program segítségével digitális formában rögzítik a felvételeket. Onnan kerül a cd-re. Házilag is lehet hangfelvételt készíteni, s ha megfelelõ szoftvereket válogatunk össze, akár profi eredmény is születhet.


LG G2 telefonról hogyan lehet a számítógépre a fényképeket feltölteni?

Legjobb válasz: Igazából típustól függetlenül szerintem a legegszerûbb mód képek, és egyebek szinkronizálására, ha dropboxot használsz. Itt regisztrálsz: [link] Majd telepíted az appot a telefonodra, és a számítógépedre is. Ez egy online tárhely, ahová feltölti a telefonod a képeket, vagy amit csak akarsz, a géped meg letölti, vagy éppen azzal is juttathatsz el fájlokat a telefonodra. A használata egyszerû, és ingyenes, persze ha extra tárhely kell, azért fizethetsz is, ha akarsz. De egyébként google drive-al is megteheted ugyanezt. Persze kábellal is átrakhatod a képeket, de ebben az esetben miután összedugtad, a gép felismeri a telefont mint kamerát, vagy pendrive-ot, esetleg a telefon saját szoftverét kell telepíteni a gépre a letöltéshez.

Igazából típustól függetlenül szerintem a legegszerûbb mód képek, és egyebek szinkronizálására, ha dropboxot használsz. Itt regisztrálsz: [link] Majd telepíted az appot a telefonodra, és a számítógépedre is. Ez egy online tárhely, ahová feltölti a telefonod a képeket, vagy amit csak akarsz, a géped meg letölti, vagy éppen azzal is juttathatsz el fájlokat a telefonodra. A használata egyszerû, és ingyenes, persze ha extra tárhely kell, azért fizethetsz is, ha akarsz. De egyébként google drive-al is megteheted ugyanezt. Persze kábellal is átrakhatod a képeket, de ebben az esetben miután összedugtad, a gép felismeri a telefont mint kamerát, vagy pendrive-ot, esetleg a telefon saját szoftverét kell telepíteni a gépre a letöltéshez.
Csak bedugod a gépbe. A beállításokban be lehet állítani, azt, hogy mtp vagy ptp átvitel legyen. Az mtp az azt csinálja, hogy kiadja a telód összes tartalmát(mint egy pendriveot), a ptp pedig csak a fotókat adja ki.

Hogy lehet a számitógépre rakni a fotóimat digitális fényképezőröl?

Legjobb válasz: elsõnek össze kell kapcsolni a számítógéppel. ehez általában mellékelnek kábelt. Alapvetõen kétfajta fényképezõgép van. Egy egyik, ha rákopcsolod a gépre, akkor külsõ meghajtóként viselkedik. Errõl egyszerûen le kell másolni a képeket. (jobb a békesség alapon ne törülj így képet, mert összezavarodhat, azt mindíg a fényképezõgéppel csináld) A másik fajtához kommunikációs program van. Azt fel kell telepíteni.

elsõnek össze kell kapcsolni a számítógéppel. ehez általában mellékelnek kábelt. Alapvetõen kétfajta fényképezõgép van. Egy egyik, ha rákopcsolod a gépre, akkor külsõ meghajtóként viselkedik. Errõl egyszerûen le kell másolni a képeket. (jobb a békesség alapon ne törülj így képet, mert összezavarodhat, azt mindíg a fényképezõgéppel csináld) A másik fajtához kommunikációs program van. Azt fel kell telepíteni.
A harmadik változat pedig az, amikor az operációsrendszer fényképezõgépnek ismeri fel a fényképezõt, és mindenféle külön program telepítése nélkül az eszközvarázsló segítségével tudod letölteni a képeket. Ebben az esetben külsõ program telepítése nem szükséges, de külön meghajtóként nem látszik a gép.
és a negyedik, mikor van a gépben kártyaolvasó vagy külön kártyaolvasót csatlakoztatsz a géphez, és abba rakod a fényképezö kártyáját. nekünk alapbol van a gépben, mert nekem is más meg a páromnak is más kártyája van aztán mikor jön a család barátok hogy most csinált a baby-röl képet nézzük meg akkor azok is bele férnek.

Hogy lehet a számítógépen intrót készíteni?

Mert nézem a youtubeot mindenkinek van bevezetője.

Legjobb válasz: Nekem sincs, ne törõdj vele.

Nekem sincs, ne törõdj vele.
A kérdező hozzászólása: De meg szeretném próbálni hogy milyen, és nem azért mert irigykedem.

Hogyan lehet a számítógép proceszorának az óra jelét feljebb húzni?

Xp-m van ha ez számít

Legjobb válasz: BIOS-ba de ne piszkáld ha nem értesz hozzá

BIOS-ba de ne piszkáld ha nem értesz hozzá

Hogy lehet a számítógépen rajzfilmet csinálni?

Úgy hogy mozogjanak a rajzfilm karakterek amiket csinálok.Légyszives mondjatok többféle lehet?séget ha lehetséges ilyen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!