Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a srácnak, akinek (66 db)

Van egy fiú aki imádja az anyukáját, és kedves dolgokat posztol facebookra, de közben egy irtó dögös sportoló, lehet attól még hogy ez a srác falja a nõket?

mármint azzal hogy átveri vagy szexre használja

Legjobb válasz: Minden lehet, de szexre használni (az erõszakot kivéve) csak azt lehet aki hagyja magát, úgy értem, hogy akinek szexre kell egy nõ az pl. nem fog hónapokig randizgatni, hanem rögtön a tárgyra tér, ebbõl észre lehet venni, hogy csak szexet akar.

Minden lehet, de szexre használni (az erõszakot kivéve) csak azt lehet aki hagyja magát, úgy értem, hogy akinek szexre kell egy nõ az pl. nem fog hónapokig randizgatni, hanem rögtön a tárgyra tér, ebbõl észre lehet venni, hogy csak szexet akar.
A kérdező hozzászólása: értem köszi:)
Persze, hogy lehet, én is ismertem ilyet. Ennek semmi köze ahhoz, hogy szereti az anyukáját.
A kérdező hozzászólása: de õ túlzottan teszi 20 éves és olyanokat képeket posztol amin az anyukáját puszilgatja, már nem mintha baj lenne
Lehet, hogy falja a nõket, de az biztos, hogy valójában nagy gáz van vele. A farka nem a gatyájában van, hanem anyuka markában - értsd jól és természetesen nem szó szerint. Irtó dögös lehet, de sem nem férfi, sem nem felnõtt; apának nem való, sem hosszútávú és tartós kapcsolatra. Õ Anyuci Édes Szépkisfia. Kerüld el, ha jót akarsz!
A legegyszerûbb, ha szépen kipróbálod... Kezdj ki vele. Ki fog derülni, hogy merre hány óra... Minden más ebben a témakörben merõ találgatás... ps: Csak mert egy pasi szereti az édesanyját, még lehet remek ember épp úgy, mint baltás gyilkos!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) és értem...

Hogyan lehet megmondani a srácnak, akinek nagyon tetszem, hogy nem lehet köztünk semmi?

A srác nekem is tetszik, de már van párom. Ezta srácot 5 éve ismerem és nem akarom durván elutasítani, mert a barátsága fontos. Soha nem volt még ilyenbe részem, fiatalkoromban nagyon csúnya lány voltam így nem tudom mi a teend?. Köszönöm.

Legjobb válasz: A legjobb szerintem ha megmondod neki, hogy már van barátod és ez miatt nem lehet köztetek semmi ha van egy kis esze akkor megérti!És ne hozz elõ hülye indokokat mert azt minden fiú/férfi utálja!hajrá sok sikert

A legjobb szerintem ha megmondod neki, hogy már van barátod és ez miatt nem lehet köztetek semmi ha van egy kis esze akkor megérti!És ne hozz elõ hülye indokokat mert azt minden fiú/férfi utálja!hajrá sok sikert
a legfontosabb hogy õszinte legyél hozzá!!! Mond el neki azt amit õszintén gondolsz! Viszont ne hitegesd és ne kergesd õt hamis illuziókba!
Szerintem is jobb az egyenes beszéd. Ha megmondod, hogy kapcsolatban élsz és barátságot szeretnél tõle, akkor biztosan megérti.

A fiunak, akivel egykor jártam, a huga elhívott magukhoz. De ez olyan ciki és lehet, hogy csőbe akar huzni azzal hogy leéget a srác előtt de lehet hogy ez csak gyanu. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Tul sok amerikai pitét néztél? na de komolyan, ha a csajjal jobban vagytok, akkor biztos nem akar leégetni, vagy neked rosszat...ha meg nem olyan jó barátnõd, akkor meg miért mennél rögtön hozzájuk. Amugy meg mégis mivel tudna leégetni?

Tul sok amerikai pitét néztél? na de komolyan, ha a csajjal jobban vagytok, akkor biztos nem akar leégetni, vagy neked rosszat...ha meg nem olyan jó barátnõd, akkor meg miért mennél rögtön hozzájuk. Amugy meg mégis mivel tudna leégetni?
ezek szerint jóvan vagya testvérével? tartjátok rendesen a kapcsolatot, vagy csak úgy hirtelen eszébe jutott ez? lehet, hogy a húga kedvelt téged. akkor talákozhattok máshol is, nem kell hozzájik menned.
Hát te ismerheted hogy a fiú gyerekes e, de az ilyen nagyon ritka szerintem, úgyhogy csak paranoia :)
lehet hogy a fiu akar még valamit?
Ha biztosra akarsz menni, akkor nem kell eleget tenni a meghívásnak. Ha a fiúval korrekt voltál végig, akkor meg nincs mi miatt aggódni, ha be is akar égetni, az igazság akkor is veled lesz.
A kérdező hozzászólása: köszi csak paranoia volt tényleg.

Az a srác aki nagyon szeretne egy csajt maga mellé, annak mindez nem fog összejönni, mármint az hogy ha nagyon vágysz rá az miatt, igaz lehet?

így érzek, én most nagyon vágyom rá, a körülöttem lév?ket meg kérdezgetem hogy ti hogy álltok a csajokkal ,a válasz "most jól érzem magam egyedül is" , én mióta egyedül vagyok ,nem élvezem az életet:S csak arról beszélek hogy ha túlságosan is szeretnéd a dolgot ,akkor lehet elbalf.szkodod és ez lesz a veszted aki így érez válaszoljon vmit ,hogy hogyan változtassak vagy vmi? köszi 17f

Legjobb válasz: Én amondó vagyok, hogy mindenkinek vannak iylen hullámai a szingli-korszakai alatt. Van, hogy vágysz arra, hogy partnered legyen és van, hogy nem. Általában viszont akkor talál rád a szerelem (,vagy valami hasonló), amikor épp kilábalsz abból, hogy keresed, hogy vágysz rá. Tudtommal a fiúk is megérzik, de lányokról tapasztalatból mondom, hogy ha az ellenkezõ nembõl valaki nagyon akar párt. Azt lehet érezni, látni. És az ilyen általában taszítólag hat az emberre. Érzõdik, hogy ez már-már görcsös és mellesleg felmerül ilyenkor a kérdés, hogy ½Nem csak azért akar velem összejönni, mert már nagyon akart egy kapcsolatot?½ Szóval ezért kell megpróbálni elengedni magad. Bulikba járni, barátokkal elleni. Ha ez nem mûködik, esetleg megpróbálhatod felsorakoztatni magadban a kapcsolat ellen szóló érveket, ezzel is erõsítve magadban a gondolatot, hogy nincs is szükséged kapcsolatra :) Hát. Asszem elmondtam minden lényegesebbet, de ha valamire nem világítottam rá, csak kérdezz :) 17L

Én amondó vagyok, hogy mindenkinek vannak iylen hullámai a szingli-korszakai alatt. Van, hogy vágysz arra, hogy partnered legyen és van, hogy nem. Általában viszont akkor talál rád a szerelem (, vagy valami hasonló), amikor épp kilábalsz abból, hogy keresed, hogy vágysz rá. Tudtommal a fiúk is megérzik, de lányokról tapasztalatból mondom, hogy ha az ellenkezõ nembõl valaki nagyon akar párt. Azt lehet érezni, látni. És az ilyen általában taszítólag hat az emberre. Érzõdik, hogy ez már-már görcsös és mellesleg felmerül ilyenkor a kérdés, hogy ½Nem csak azért akar velem összejönni, mert már nagyon akart egy kapcsolatot?½ Szóval ezért kell megpróbálni elengedni magad. Bulikba járni, barátokkal elleni. Ha ez nem mûködik, esetleg megpróbálhatod felsorakoztatni magadban a kapcsolat ellen szóló érveket, ezzel is erõsítve magadban a gondolatot, hogy nincs is szükséged kapcsolatra :) Hát. Asszem elmondtam minden lényegesebbet, de ha valamire nem világítottam rá, csak kérdezz :) 17L
Ezt a te korodban úgy hívják: puncihiány. A lelked mélyén tudod, hogy nem kell tartós kapcsolat még jópár évig, viszont szívesen döngetnél már egyet egy lánnyal... Járj bulizni, szórakozni, társaságba. Ennél jobbat nem tudok tanácsolni.
Én is éreztem már így. Nagyon szerettem volna kapcsolatot, de csajok 90%a, akiknek udvaroltam kikosarazott, ha meg összejött akkor se tartott tovább 1 hónapnál. Mostani barátnõmmel több mint 2 éve vagyok együtt, szóval szerintem ez nagyban függ attól is hogy ki a kiszemelt. Jó tanács: legyél magabiztos, ne izgulj, és ne félj cselekedni (pl: Érj hozzá (kezéhez, hátához) már az elsõ randi folyamán, így azt fogja gondolni h neked természetes dolog h hozzáérsz egy lányhoz, ha ezt hetekkel késõbb teszed meg furcsán fog rád nézni. Ha elérkezettnek látod az idõt ne habozz megcsókolni stb). Ezek nálam bejöttek:) 18F
A kérdező hozzászólása: kösz skacok:D én most úgy érzem jobb lenne vmi hosszútávú kapcsolat:( buli, pia, társaság nagyjából megvan , inkább csak haverok mint barátok de jól elvagyunk most is szombaton mehetnék egy haverom meghívott de sajna egyedül kéne elmennem(nincs kivel) gondolkodom még.
nyilván nem csak Te leszel ott szingli.. a legjobb alkalom az ismerkedésre.. :D ;)
nem hinném:)
hát nem jellemzõ :O hacsak a szája nem ért a puncidhoz.. de hogyha csak csók volt.. tuti nem
A kérdező hozzászólása: akkor nyugodt vagyok-. köszii
Ezek szerint van valami ott lent. Ne legyél nyugodt! Lehet másfajta fertõzés is. Ha tényleg van ott valami, menj el nõdokihoz!
A kérdező hozzászólása: hát csak ilyen piros, modnjuk ebben igazad van, de ez tegnap történt és elõtte meg semmi nem volt.
Ha viszont a saját szádnál járt a kezed, majd onnan nyúltál apuncidhoz, akkor szépen átadhattad magadnak. De akkor se ma jönne ki, hanem pár nap múlva.
Tevedes, nem kaphatta el. Ket kulon herpes virus okozza a szajon es a nemiszerveken a tuneteket, igy a fiu szajherpesze nem megy ra a puncira. De a szaddal elkaphattad, majd kiderul ... :-)
megkorát röhöögteem ! :D

Hogy lehet olyan sráccal komolyra fordítani a dolgot, akinek csak szexre kellenek a lányok?

Állítása szerint komoly kapcsolatot keres...

Legjobb válasz: Ha szexre kellenek neki a lányok, akkor nem akar komoly kapcsolatot, ez csak egy duma, hogy lefektessen. Mert ez a két dolog a "komoly kapcsi" meg "csak a szex" nem megy egybe. L, 22

Ha szexre kellenek neki a lányok, akkor nem akar komoly kapcsolatot, ez csak egy duma, hogy lefektessen. Mert ez a két dolog a "komoly kapcsi" meg "csak a szex" nem megy egybe. L, 22
A kérdező hozzászólása: ezt kizárt dolognak tartom.. de azért köszönöm a válaszokat :)
Esetleg megteheted, hogy randizgattok, de nem fekszel le vele, max csók és közös programok.És ha mondjuk még 2-3hónap után is téged akar és nem keres közbe más nõt akkor talán van rá esély.
A kérdező hozzászólása: kár, hogy ilyen...
Bizony, az elérhetetlen mindig vonzóbbnak tûnik.
A kérdező hozzászólása: hát, szerintem azért talál kicsit érdekesebbnek, mert nemet mondok neki.. tudja, hogy vonzódom hozzá én is, de nem adom be a derekam
Sose a kimondott szavakra figyelj, hanem a gesztusaira, milyen tekintettel néz rád (a szerelmes tekintet az egyetlen szerintem, amit nem lehet megjátszani), hogy bánik veled, mennyire figyelmes, mennyire érdekli mi van veled, ha elmondasz magadról mindenfélét azokat megjegyzi stbstb És hallgass a megérzéseidre, ha azt érzed valami miatt, hogy te is csak a szexre kellesz neki, akkor valószínûleg az úgy is van. 21L
A kérdező hozzászólása: én tudom, hogy kihasználja a csajokat. õ meg ilyeneket mond, bár annyira tudom, hogy kamu az egész...
Nekem egy ilyen srác szerelmet vallott többször is és hajnalban képes lett volna kocsiba szállni és eljönni értem, csak , hogy kicsit is beszélhessünk.Bár mindig mondtam, hogy találkozok vele, de úgysem lesz semmi más beszélgetésen kívül."Elég, hogy láthassalak" "Hiányzol" "Szeretlek, nagyon régen éreztem ilyet" Hónapokig udvarolt és az iskolában is teljesen szótlan volt miután kikosaraztam(Pont azért, mert Õ is csak kihasználta a nõket és ilyen pasi nekem nem kell) Aztán pár hónapja hallottam, ahogy 2 barátja beszélget és idézem:"Nem lett semmi belõle, mert a csaj rájött, hogy csak szexet akar tõle" :D Pedig még én éreztem rosszul magam, hogy úgy faképnél hagytam, meg sokat gondolkoztam, hogy vajon hazudott e vagy nem. A legtöbb ilyen pasi nem változik, csak ha már kiélték magukat és rájönnek, hogy a szexen túl más fontos dolgok is léteznek. Hacsak nem vagy olyan nõ, akiért minden másikat hajlandó eldobni.DE lehet, még ez sem lenne elég.
Némi ellenmondást érzek a kérdés és a magyarázat között.
Régen az ilyeneket úgy szokták, hogy reggel a srácot az apa ébresztette a lány ágyában, egy bunkósbottal és egy pálinkás butykossal egy-egy kezében. Aztán ezekbõl tetszés szerint választott... (a butykos mellé gyûrû és pap is járt. Aztán már a feleség dolga volt, hogy mit csinál, amikor így is megcsalta késõbb).

Ha már többször randiztunk, de még nem próbált megcsókolni a srác, akkor ebből már nem lesz semmi, vagy lehet, hogy neki ilyen a tempója? 21/L

Egy barátn?m bemutatott egy fiúnak, akivel azóta 3-szor találkoztam kettesben, plusz most a szilvesztert is közös társasággal ünnepeltük (náluk). Helyes és rendes srác, de eddig nem vonzódtam hozzá testileg. Most szilveszterkor rádöbbentem, hogy tetszik és el tudnék vele képzelni akár egy kapcsolatot. Õ eddig nem közeledett felém, nem is történt köztünk semmi. A barátn?im szerint nem hívna randizni ennyiszer, ha nem tetszenék neki. Meg róla tudni kell, hogy nagyon higgadt, nyugodt, nem az a típus, aki ajtóstul ront a házba. Én nem akarok lányként kezdeményezni, mert az a tapasztalatom, hogy az nem vezet jóra. Szóval szerintetek alakulhat ez még? Vagy ha eddig nem történt semmi, akkor már nem is fog?

Legjobb válasz: egyszerü a megoldás: csókold meg te! miért nem kezdeményezel te?

egyszerü a megoldás: csókold meg te! miért nem kezdeményezel te?
gratulálunk, sok sikert! :) hopp, ez két hónapja volt, ha még együtt vagytok, akkor bármi is lehet :)
A kérdező hozzászólása: Azóta kezdeményezett a srác, bár elég bénák voltunk, azt meg kell hagyni. De végül õ megölelt és megfogta a kezem, én meg erre fel úgy döntöttem, hogy megcsókolom.
Nem kell lesmárolni csak csókold meg a száját egy alkalmas pillanatban legtutibb. de arra figyelj, hogy ne akkor amikor pont elszívott egy cigit vagy hasonló mert kellemetlenül érezheti majd magát hogy pont nem volt toppon. 30 F
Ha nem akarna semmit, akkor nem találkoztatok volna háromszor.Legalábbis szerintem. Elképzelhetõ, hogy nem mer kezdeményezni.
A kérdező hozzászólása: A kérdés nem az volt, hogy kezdeményezzek-e, hanem hogy ha õ eddig nem kezdeményezett, akkor vajon mik a szándékai. :) Azért nem akarok kezdeményezni, mert lehet, hogy õ nem akar semmit és ha lesmárolnám, akkor ráerõltetném magam. Ezt meg nem akarom.
Ha tudod a választ miért kérdezed? ;) Amúgy igaza van az elõttem lévõknek. Várj még egy kicsit, ha nem, akkor rajtad a sor!
Akkor ebbõl nem lesz semmi.
A kérdező hozzászólása: Eleve nem tartom jónak, hogy lányként csókot kezdeményezzek.
mi az, hogy ha tulzottan nyomul nem érdeklik a férfiak? ez baromság, azért mert 1x megprobálod megcsokolni az nem tulzott nyomulás az lenne az ha 1x megprobálnád majd 2x, 3x---stb
" Helyes és rendes srác, de eddig nem vonzódtam hozzá testileg. " - Lehet hogy ez a reakcióidon is mutatkozott és inkább latolgatta. Ha ennyiszer randizik veled, akkor õ biztos benne lenne. Ha nem, akkor esélyes, hogy már 2. sem lett volna. Én is higgadt/nyugodt vagyok és nem szeretem elsietni a dolgokat, hanem várok a megfelelõ pillanatra.
A kérdező hozzászólása: Az a tapasztalatom, hogy ha a lány túlzottan nyomul, akkor nem értékelik a férfiak. Ráadásul meg akarom várni, amíg döntésre jut. Nem tudom, hogy akarja-e. De úgy vélem, hogy ha majd meg akar csókolni, akkor megcsókol. Õ a férfi :)
A kérdező hozzászólása: Igen, még együtt vagyunk :) Köszönöm szépen :)
Elküldöd a p*csába.Szerintem XD::)

A munkahelyemen van egy srác, akinek lehet hogy tetszem, de az is lehet, hogy csak túl közvetlen a természete. Hogy tudnám eldönteni, miről van szó?

Nemrég kezdtem ezen a helyen, szóval a felületes munkatársi viszonyon kív?l annyira még nem ismerem. A munkaasztalom az övé mellett van. Eleinte azt hittem nem kedvel, mert párszor piszkált, ugratott. Aztán kiderült, hogy nagyon rendes és barátságos, mindig nagyon kedvesen mosolyog, mikor találkozunk, kinyitja el?ttem az ajtót, bevár a folyosón, stb. Egyszer beszélgetés közben meg is érintett (nem illetlenül, csak a vállamra tette a kezét). Nem tudom eldonteni hogy tetszem neki es azert ilyen baratsagos, vagy csak altalanosan ilyen kozvetlen termeszetu, es csak szocializalodni akar (ez ertheto is lenne, hisz kozvetlen szomszedok vagyunk meloban.) Eleg nyitott termeszetunek tunik, szoval lehet hogy csak felreertem a szitut. Erre utal az is hogy egyszer megprobaltam vele szemkontaktust letesiteni, de elkapta a fejet.

Legjobb válasz: Hát figy... én is ismerek jó néhány ilyen közvetlen, mindenkivel barátságos pasit... mondjuk fõleg gimiben ismertem ilyeneket... volt egy, aki kb mindenkivel ennyire jófej, kedves volt, hogy még a 100 kilós lány is teljesen belézúgott, mert azt hitte, tetszik a srácnak. Én is azt hittem egy ideig, h tetszem neki, persze lehet, h nem tévedtem, na mindegy. Annyi a lényeg, h amikor már "felnõttebbek" a pasik, szerintem - de lehet, h tévedek - csak azt érintik meg, akihez vonzódnak. Bevallottan, vagy nem. Legyen bármilyen kedves, aranyos, rendes minden nõvel, de szerintem megérinteni csak azt érinti meg, akihez vonzódik is. Ez persze még semmire nem garancia, lehet, h csak szimplán bejössz neki, közben meg barátnõje van... na és? Ezzel nem csalja meg õt... tetszik érteni... :)

Hát figy... én is ismerek jó néhány ilyen közvetlen, mindenkivel barátságos pasit... mondjuk fõleg gimiben ismertem ilyeneket... volt egy, aki kb mindenkivel ennyire jófej, kedves volt, hogy még a 100 kilós lány is teljesen belézúgott, mert azt hitte, tetszik a srácnak. Én is azt hittem egy ideig, h tetszem neki, persze lehet, h nem tévedtem, na mindegy. Annyi a lényeg, h amikor már "felnõttebbek" a pasik, szerintem - de lehet, h tévedek - csak azt érintik meg, akihez vonzódnak. Bevallottan, vagy nem. Legyen bármilyen kedves, aranyos, rendes minden nõvel, de szerintem megérinteni csak azt érinti meg, akihez vonzódik is. Ez persze még semmire nem garancia, lehet, h csak szimplán bejössz neki, közben meg barátnõje van... na és? Ezzel nem csalja meg õt... tetszik érteni... :)
Siman lehet, hogy tul kozvetlen. Nekem is van ilyen haverom. Ilyen a stilusa, hogyha beszel valakihez azt meg is erinti, flortol az osszes elerheto nonemuvel. Persze en is felreertettem. Aztan osszejott egy masik csajjal. Szoval amig nem hiv el sehova, addig csak baratsagos.
Lehet csak ilyen közvetlen a természete..., könnyen félreérthetõ.Én srác vagyok és egy lánnyal éltem át ugyanezt a volt munkahelyemen.Teljesen másképp értelmeztem a közeledését..., ez volt a vesztem.:/
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat. En az ugratasbol meg a megerintesbol kezdtem el kombinalni, hogy esetleg itt tobbrol is lehet szo a reszerol. Hat majd meglatjuk.
én is félreértettem, most szenvedek... házi nyúlra nem lövünk ezt itt tanultam meg a neten-még sokat kell tanulnom az élet kemény

Srácok! Sok kérdést lehet olvasni arrol hogy nem tudják a srácok a saját méretükröl hogy nagy, vagy kicsi-e. Szerintem sráconak nem kéne tudnia önmaguktol? . Még akkor is ha nem mérik meg?

szerintem látják,fogják és mért kérdezik hogy pl 17 nagy -e??, ha ránéz a saját frkára csak tudj hogy huu de nagy a frkam..vagy épp az ellenkezöje,

Legjobb válasz: Te mér nem dolgozol?

Te mér nem dolgozol?
Azert mert idealis esetben nem szokott allo faszu csavokat nezegetni, es a sajatjan kivul mas allo faszt fogdosni, igy nincs osszehasonlitasi alapja. Az enyem 19 es mindig is azt hittem kicsi. Aztan idovel rajottem h nem is annyira kicsi.
Nagyon nem mindegy, mi a viszonyítási alap. :-) Szerintem sokan köszönhetik a "méret-komplexust", vagy legalábbis a saját intim méretük miatti aggodalmakat, esetleg szorongást, (fõleg a tapasztalatlan fiatal férfiak közül) a pornó iparnak. Arról is meg vagyok gyõzõdve, hogy a statisztikák is máshogy alakulnának, ha urológusok kezében lenne a centiméter, nem pedig "bemondásos alapon" történne az adatszolgáltatás az ilyen felmérésekhez. Ha már viszonyít valaki, szerintem annak van értelme, hogy a saját pénisz méretét egy izgalmi állapotban lévõ hüvelyéhez viszonyítja. Nekem például abban, hogy mennyire jó egy férfival szeretkezni, és el tud-e juttatni a hüvelyi orgazmusig, az égvilágon semmi jelentõsége, hogy nulla, 1, 5 vagy 10 centi marad a testemen kívül - de hát nekem ugye csak az sok férfi által elõszeretettel cikizett, "fatengelyes" nõi logikám van. :-)))
Nincs viszonyítási alap, azaz van, csak eléggé torzított. A srácok nem látják más emberek álló péniszét, ezért a pornó filmekben látottakhoz viszonyítják magukat.
A kérdező hozzászólása: ha pornôban ha mâshol làt merev péniszt, akkoris tudnia kel a magâèt mijen.kèrdeyik 19nagy.sztm, tudja h, nagy, csak dicsekszenek
A kérdező hozzászólása: ha pornôban ha mâshol làt merev péniszt, akkoris tudnia kel a magâèt mijen.kèrdezik 19nagy.sztm, tudja h, nagy, csak dicsekszenek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!