Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a srácnak, (240 db)

Hogyan lehet a srácokat lerázni, úgy hogy ne haragudjanak meg?

18/l vagyok és fél éve ért véget egy 3 éves kapcsolatom, most inkább szeretnék egyedül maradni és az érettségire koncentrálni, viszont a srácok ahogy megtudták, hogy szakítottunk, rögtön nyomulni kezdtek. Már annyira cikinek érzem, hogy mindenkit elküldök és nem elég nekik annyi, hogy most a tanulásra szeretnék koncentrálni, folyton azzal jönnek, hogy adjak egy esélyt. Hogyan csináljam, hogy ne bántsak meg senkit, de le tudjam ?ket rázni?

Legjobb válasz: Figyi, az aki ezt nem bírja megérteni, az nem valami tapintatos. Igenis mondd meg nekik, hogy most nem akarsz kapcsolatot, ez most nem fér bele. Aki meg ezt nem érti,és tovább nyaggat,ne foglalkozz azzal mit gondol rólad,küldd el a francba...ennyi.

Figyi, az aki ezt nem bírja megérteni, az nem valami tapintatos. Igenis mondd meg nekik, hogy most nem akarsz kapcsolatot, ez most nem fér bele. Aki meg ezt nem érti, és tovább nyaggat, ne foglalkozz azzal mit gondol rólad, küldd el a francba...ennyi.
A lényeg, hogy úgy add át ezt a dolgot, hogy nehogy azt lássák, hogy mintha valami hirtelen felhozott indok lenne, tehát keményen és határozottan. Azonban jól gondold meg, mert nehogy aztán fel kelljen tenned itt a kérdést, hogy elutasítottam, de most már...
sehogy
Mond meg nekik, hogy most te az érettségire szeretnél koncentrálni.
nincs rá garancia. lényeg, h tapintatosan kell, az meg, h a fiú hogyan reagál már csak rajta múlik.

Hogyan lehet a srácra hatni?

A srásnak is bejönök és én is neki.. ekevés ideje van és nem vág bele a kapcsolatba csaka munka az oka a dolognak.. meglehet gyõzni valahogy? A távolság nem nagy köztönk és vállalám h én mindig alkalmazkodom.. de õ makacs.. ötlet?

Legjobb válasz: Válasz valakitõl???

A kérdező hozzászólása: Válasz valakitõl???
Sex minden nap minimum 4 x

Van egy fiú aki imádja az anyukáját, és kedves dolgokat posztol facebookra, de közben egy irtó dögös sportoló, lehet attól még hogy ez a srác falja a nõket?

mármint azzal hogy átveri vagy szexre használja

Legjobb válasz: Minden lehet, de szexre használni (az erõszakot kivéve) csak azt lehet aki hagyja magát, úgy értem, hogy akinek szexre kell egy nõ az pl. nem fog hónapokig randizgatni, hanem rögtön a tárgyra tér, ebbõl észre lehet venni, hogy csak szexet akar.

Minden lehet, de szexre használni (az erõszakot kivéve) csak azt lehet aki hagyja magát, úgy értem, hogy akinek szexre kell egy nõ az pl. nem fog hónapokig randizgatni, hanem rögtön a tárgyra tér, ebbõl észre lehet venni, hogy csak szexet akar.
A kérdező hozzászólása: értem köszi:)
Persze, hogy lehet, én is ismertem ilyet. Ennek semmi köze ahhoz, hogy szereti az anyukáját.
A kérdező hozzászólása: de õ túlzottan teszi 20 éves és olyanokat képeket posztol amin az anyukáját puszilgatja, már nem mintha baj lenne
Lehet, hogy falja a nõket, de az biztos, hogy valójában nagy gáz van vele. A farka nem a gatyájában van, hanem anyuka markában - értsd jól és természetesen nem szó szerint. Irtó dögös lehet, de sem nem férfi, sem nem felnõtt; apának nem való, sem hosszútávú és tartós kapcsolatra. Õ Anyuci Édes Szépkisfia. Kerüld el, ha jót akarsz!
A legegyszerûbb, ha szépen kipróbálod... Kezdj ki vele. Ki fog derülni, hogy merre hány óra... Minden más ebben a témakörben merõ találgatás... ps: Csak mert egy pasi szereti az édesanyját, még lehet remek ember épp úgy, mint baltás gyilkos!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) és értem...


Mi oka lehet a srácnak, hogy nem jön velem strandra?

Furdobadragja van, es uszni is tud : Felvetettem tobbszor is, hogy mehetnenk..de o annyit mond, hogy oke majd valamikor. Ne eroltesem? hagyjam? szerintem tok jol megismernenk egymast, hogy utasithat egy fiu ilyen ajanlatot vissza? lathat furdoruhaban, bekenheti a hatam :P 20l mar regota ismerem amugy.

Legjobb válasz: Lehet nincs kibékülve a külsejével

Lehet nincs kibékülve a külsejével
Miután a strandon abszolut a napbarnított, kigyúrt izmos srácok tolonganak ezért gondolom nem akar leégni elõtted. Vékonyabb testalkat, fehér bõr, pattanásos hát, divatostól kicsit több mellszõr stb stb. Egyszerûen nem akarja, hogy kiábrándulj belõle, mielõtt bármi lehetne
Biztos azt gondolja nem felelne meg neked..:)
Szerintem szégyellõs, és/vagy nincs megelégedve magával.
Lehet tetszel neki és nincs megelégedve magával stb... vagy egyszerûen nem akar veled menni..:)
Nem biztos, hogy elsõ randin szerencsés, ha látod, hogy végig áll a cerkája.
A kérdező hozzászólása: Ja, és naptejet mondtam, hogy viszek! :D
Én még mindig azt mondom, hogy szégyellõs. Hiába kérdezed meg tõle, ez nem egy olyan dolog, amit az ember reklámoz.
A kérdező hozzászólása: És akkor hogyan gyõzhetném meg? Amíg nem tudom a szégyenlõsségének az okát, addig nem tudom bíztatni. Most nyaralni van, biztos lebarnul, a szõrt meg a pattanást majd szóbahozom, hogy nem baj.
mond ezt neki : csak akkor dughatsz meg ha eljössz a strandra.
Ilyet... ha nagyon strandra szeretnél menni, gyere velem, csak egy strandolásra! :D F
Mer' egy dagadt úthenger vagy, és fél hogy elhányja magát, ha meglát fürdõruhában.
Tudsz kacér lenni máshol is, nem kel strandra menni csak azért hogy eljátszhasd a naptejjel bekenéses szarságot. hivd el szárazföldre, és nyomulj rá ott.
A kérdező hozzászólása: Szárazföldön annyira nem megy :( Amúgy meg nem csak ezért szeretném, ezzel a mondattal, csak kiemeltem a számára elég pozitív dolgokat. Ott tuti, hogy egy egész napot együtt lehetünk, tényleg jól megtudnám ismerni, a strandon olyan jókat lehet beszélgetni. Ha csak elmegyünk sétálni, az néhány óra után unalmas lesz, itt pedig folyamatosan jól éreznénk magunkat, ha uncsi lenne, csobbannánk egyet, aztán ha megéheznénk, együtt ebédelnénk stb.. :D Olyan jól hangzik :)
Engem az egész napos strandolással meg lehet ölni.
"Engem az egész napos strandolással meg lehet ölni." A strandot én is rühellem, semmi értelme.. minden medence tele van kiszabott embertömeggel, egy négyzetméternyi szabad hely sincs, úszás, labdázás esélytelen, + a köcsög úszómesterek belepofáznak mindenbe, nincs ugrálás, stb. Akkor már inkább tópart, ott legalább van hely, és nyugi van.
A kérdező hozzászólása: Én szívesen mennék tópartra is, de azt már meg sem merem neki említeni, mert ott még utazási költség is van :D
A kérdező hozzászólása: A pénzre én is gondoltam. Nem kéne, hogy fizessen nekem semmit, de szerinem tudja is, mert eddig sem hagytam. De lehet, hogy tényleg nem éri meg neki a randi még a saját belépõ árát sem :( Régebben mesélte, hogy valami haverjával megy valami fürdõbe, csak végül nem jött össze a haver miatt, szóval vele elment volna. Mondtam is neki, õ meg azt mondta, hogy már régebben megígérte neki, és azért.. Talán tényleg nem szereti a strand vizet, kitudja :D
Nincs pénze vagy nem szánja rá, hogy vegyen belépõt, naptejet, fagyikát, kakashere pörköltöt neked...
Én nem vagyok pattanásos, sem túl fehér, sem túl szõrös, DE vékony vagyok és régen csak ez miatt nem akartam a nõmmel strandra menni. Ennyi, pont, amit az egyik válaszoló írt, sok kigyúrt férfitársam ott mutogathatja magát.. engem ez zavart. (ne jöjjön senki a "miért nem tettél ellene és gyúrtál" dologgal", mert ez most nem mérvadó:) )
A kérdező hozzászólása: Szerintem tetszem neki. Es nem lepodnek meg, ha a kulsejevel nem lenne megelegedve. De nekem sincs bomba alakom, megis bevallalnam, mert olyan jo lenne :( Eddig eleg unalmas randik voltak, csak setaltunk, vagy vasaroltunk.. (kb 6 volt)
Ha erõlteted csak felhúzod az agyát vele. Inkább elviszlek én :D
Biztos kövér vagy, és nem akarja látni, hogy még késõbb is mûködõképes legyen a cerkája, ha úgy alakulna.
A kérdező hozzászólása: Igen, szerintem nagyon szõrös lehet :D ha a hata nincs tele, csak elol, akkor nekem még tetszene is, nem baj. Biztos feher is, de en is. Pattanasra nem gondoltam, de az arcan sincs, annyira nem lehet tele. Szoval még mindig nem latok okot. Az allo cerkara en is gondoltam. De azzal is lehet ugyeskedni, hogy ne legyen annyira feltuno.
Istenem ez a mai fiatalság :D Van egy piti probléma ami kb. egyenértékû 1 fogpiszkáló 1 cm-re való odébb mozdításának bonyolultságával, és te itt kérdezed meg ahol értelmes, pontos választ amúgy sem fogsz kapni, és kiderülni sem fog h miért nem :D De javasolnék valamit: Kérdezd meg tõle!! :D
az hogy dagadt
A kérdező hozzászólása: Csak tanacsokat, otleteket varok, hogy szerintetek miert nem jon, mert en mar mindenre gondoltam, es tole is kerdeztem.. azt mondta semmi baj, majd megyunk valamikor, kerdeztem szegyenlos-e, azt mondta nem.
A kérdező hozzászólása: atlagos alakja van.
Van olyan, hogy valakinek csak a háta pattanásos. Vagy szégyell egy anyajegyet.
Lehet nincs penze
Én utálom a strandot. Abban a víben fürödni, amibe belepisilnek, pfúj.
Akkor jól kifogtad! Nekem szinte minden vágyam, h strandra, vagy akár tópartra menjek lánnyal. nem kapcsolat vagy ilyesmi céljából, csak úgy, szórakozni. még fizetném is az útiköltséget. :D

Lehet hogy meleg a srác!?

már elég régóta probálgatok összejönni 1 sráccal már mindent bevetettem h összejöjjünk ajánlottam neki a szexet is de semmi már kezdem feladni a reményt már csak kiváncsiságból probálkozom h mi lehet a probléma

Legjobb válasz: Lehet, hogy egyszerûen csak nem tetszenek neki a szexuális ajánlatokkal próbálkozó (szánalmas) lánykák. Mint ahogy te sem. Félreérted a "jeleit".

Lehet, hogy egyszerûen csak nem tetszenek neki a szexuális ajánlatokkal próbálkozó (szánalmas) lánykák. Mint ahogy te sem. Félreérted a "jeleit".
mi egy ri.banc vagy...
szerintem szimplán gyökér vagy és nem ütöd a szintjét, keress mást.
Az írásod alapján szerintem sokan azt gondolják. Szerintem nem tetszel neki, és ennyi.
szerintem homokos a gyerek...ha velem kezdemenyezne egy lany nem tudnek ellenalni:p
A kérdező hozzászólása: hát elég érdekes h ezt gondoljátok rólam:D de mind1 vélemény ez is... segíteni nem sokat segítettetek igen azon vok h keresek mást irtam h lemondtam róla csak kiváncsi lettem volna arra h miért nem jött össze...de hát ez van akk beletörödök örök rejtély....
A kérdező hozzászólása: micsoda??? azt hiszed h szét vok kúrva???? mert akk nagyon tévedsz....
Lehet nem szereti a használt dolgokat. :)
A kérdező hozzászólása: már annyiszor kezdeményeztem...ötletem sincs h h közeledjek hozzá
Ó, velem is hányszor tudattak már dolgokat, mégse lett semmi. Mondd el neki, hogy tetszik, kezdeményezz, ha ilyen. Rekciókból kiderül, hogy hányadán áll is veled.
A kérdező hozzászólása: a szexuális ajánlatot nem szó szerint kell érteni:D nem ugy történt h gondoltam 1et és mondtam neki h figyelj mi lenne ha szexelnénk neeem:D nem hiszem h félreértettem a jeleit mer volt amikor konkrétan tudatott velem dolgokat
Azokkal a csajokkal akik ajánlkoznak, ritkán lesz járás vagy szex a vége! Rajtam múlik. Nem vonzó, na!
Bocs a megkésett válaszért, de ha eddig nem derült volna ki: ronda vagy. Kész. Nincs ebbe semmi rejtély, az önbizalmad azt diktálja, hogy mindenki téged akar megd&gni, mert iszonyat jó vagy, de tévedsz.

Hogyan lehet egy srác egyik pillanatról a másikra homoszexuális, mikor nemrég még volt barátnője és eddig több lánnyal is volt kapcsolata?

Legjobb válasz: 1. Vagy eddig is kamukapcsolatai voltak lányokkal, és most jutott el odáig, hogy nyíltan felvállalja. 2. Vagy kipróbálta, és rájött, hogy ez neki jobban bejön, mint a hetero.

1. Vagy eddig is kamukapcsolatai voltak lányokkal, és most jutott el odáig, hogy nyíltan felvállalja. 2. Vagy kipróbálta, és rájött, hogy ez neki jobban bejön, mint a hetero.
3. Vagy mindig is biszexuális volt csak nem mondta.
valószinûleg csak falból volt eddig lányokkal, vagy csak most jött rá, hogy azért nem megy a csajokkal, emrt a srácok érdeklik. van ilyen. sõt, ez a gyakoribb.
Az én meleg ismerõsömnek is voltak barátnõi. Próbálkozott, amíg nem értette, hogy õ miért nem olyan, mint a többiek ilyen szempontból. Nem mindenkinek egyértelmû, hogy homoszexuális vagy nem akarja elfogadni. Illetve biszex is lehet.
fúj én most megyek hányi ha nem baj!!!! ez undorító

A fiunak, akivel egykor jártam, a huga elhívott magukhoz. De ez olyan ciki és lehet, hogy csőbe akar huzni azzal hogy leéget a srác előtt de lehet hogy ez csak gyanu. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Tul sok amerikai pitét néztél? na de komolyan, ha a csajjal jobban vagytok, akkor biztos nem akar leégetni, vagy neked rosszat...ha meg nem olyan jó barátnõd, akkor meg miért mennél rögtön hozzájuk. Amugy meg mégis mivel tudna leégetni?

Tul sok amerikai pitét néztél? na de komolyan, ha a csajjal jobban vagytok, akkor biztos nem akar leégetni, vagy neked rosszat...ha meg nem olyan jó barátnõd, akkor meg miért mennél rögtön hozzájuk. Amugy meg mégis mivel tudna leégetni?
ezek szerint jóvan vagya testvérével? tartjátok rendesen a kapcsolatot, vagy csak úgy hirtelen eszébe jutott ez? lehet, hogy a húga kedvelt téged. akkor talákozhattok máshol is, nem kell hozzájik menned.
Hát te ismerheted hogy a fiú gyerekes e, de az ilyen nagyon ritka szerintem, úgyhogy csak paranoia :)
lehet hogy a fiu akar még valamit?
Ha biztosra akarsz menni, akkor nem kell eleget tenni a meghívásnak. Ha a fiúval korrekt voltál végig, akkor meg nincs mi miatt aggódni, ha be is akar égetni, az igazság akkor is veled lesz.
A kérdező hozzászólása: köszi csak paranoia volt tényleg.

Lányok, miért van az, hogy facebookon nektek ennyire fontos, hogy kép alapján meghatározzátok, hogy egy fiú csúnya vagy helyes, nem gondoltok arra, hogy lehet a képen csúnyább, míg a valóságban helyesebb a srác?

Folyton az van, hogy facebookon profilképem miatt a szép csajok nem is akarnak tőlem semmit sem, többnyire vissza sem írnak vagy, ha vissza is írnak, benyögik, hogy ronda vagyok. Aztán emiatt kénytelen voltam csinálni egy másik fb-t. Itt semmi adat nincs rólam, se kép se semmi. Érdekes mód ezzel több randit is összehoztam már és közülük két csajjal smároltam is, egyikkel pedig petting is összejött. Nekem úgy tűnt ez a két csaj helyesnek tart engem, gondolom, akkor nem szopott volna le a csaj, ha rondának tart, illeve, ha ronda lennék nem smároltak volna velem a lányok. Azért annyira elkeserít, hogy a facebookos képeim miatt, esélytelen vagyok randit összehozni szép csajokkal, hogy eddig csak kamu fb-ről sikerült összehoznom találkákat, így már értem miér nem meri sok fiú felvállalni azt, aki valójában, hiszen alányok igényei úgy látszik elég magasan vannak.

Legjobb válasz: Vagy ne facebookon ismerkedj.

Vagy ne facebookon ismerkedj.
Én az a típus vagyok akinek a facebookon való ismerkedés eleve kizárást jelent. Annyira nem izgat, hogy ott kinek tetszem és kinek nem.
Fiúk, miért van az, hogy a facebook nektek annyira fontos, hogy egy ottani kép alapján meghatározzátok, hogy ki a ronda lány, vagy szép, aztán neki írjatok? Eleve minek facebookon írogattok, nem is ismeritek a lányt, ti is csak külsõ alapján írtok neki... Akkor mit vársz, mi alapján válaszoljon? Biztos sz*r volt a stílusod a képeken.
A fb nem a legfrankóbb terep az ismerkedésre. Amúgy nagyképû r*bancoktól ne várj jót. Az orruk alját kakis bottal sem lehet elérni.
Te legalább jobb helyzetben vagy mint én.. Nekem még Facen sem sikerül lányokkal ismerkedni Profilkép nélkül sem (A Kiálló füleim miatt) Sõt még barátnõm sem volt és szerintem nem is lesz. 17/F

Hogy lehet, hogy ez a srác annyi csajnak tetszik?

Van egy srác aki sztem elég ronda, 19 éves. Eddig 4 csajról tudom, hogy tetszett/tetszik nekik, az egyik még mikor a srác dobta rászokott a drogra, piára meg cigarettára miatta és pszihiátrián is volt. Viszont elég pattanásos és töpszli gyerek. 175 cm magas. Én még 1 lánynak se tetszettem és ez miatt nagyon bezárkózott és visszahúzódó srác vagyok, utálom a küls?met. Kíváncsi lennék, hogy a srác hogyan érheti el, hogy Õ meg tetszik sok csajnak? Bevallom, hogy elég irigy vagyok rá :( És nagyon magányos vagyok

Legjobb válasz: Mert a dominancia nedvesít, ha érted mire gondolok:))

Mert a dominancia nedvesít, ha érted mire gondolok:) )
Az is valószínû, hogy a srácnak más a személyisége...vagy vagány és paraszt.Sajnos a parasztok sok mindenkinek bejönnek.
Egy srác aki irigy, kisebbségi komplexusos, mindig méregeti magát másokhoz, bezárkózott és visszahúzódó nem éppen egy vonzó személyiség. Vagy te hogy látod a dolgokat?
Ebbõl is láthatod, hogy hozzáállás kérdése az egész. Ha pozitív, vidám vagy akkor többeknek tetszel meg. Mintha búsan fejet lógatva rohangálnál mindenhova.
A kérdező hozzászólása: Hát Õ ink. egy paraszt vagy parazitának is nevezhetném.
Én se mondhatom h olyan marha jól nézek ki szerintem.A szövegen több múlik meg a viselkedésen szerintem.Mondjuk én csak discoban 1 éjszakára szedtem össze nõket, sosem volt még barátnõm.
Minden nõ egyforma....
Már ne haragudj, de a 175 cm az hol töplszi??? Hol élsz te, Monsterland-ben? :D Amúgy meg no para, a tini csajok még nincsenek megérve arra, hogy észrevegyék a kedves, szeretnivaló, ámde visszahúzódóbb, csendesebb fiúkat. Késõbb eljön a te idõd is, nyugi! :) 24/N
175 cm egyáltalán nem kicsi magasságra xD lépj túl ezeken a külsõségeken, úgysem fogod soha megtudni/megérteni mi tetszik azoknak a lányoknak rajta.

Srácok, hogyan lehet a honlap egyik oldalába beépíteni egy interaktív rejtvényt?

Azt szeretném, hogy a rejtvény ne egy kép legyen csak, hanem egy felület, ahol ki be lehet jelölgetni és a végén ellenőrizné is azt. Nem tudom, hogy ezt egy programmal, vagy mivel lehet megoldani, ezért segítségeteket kérném. A rejtvény ilyen jellegű lenne:

Legjobb válasz: nah kb. ilyet szeretnék: http://www.keziras.net/kulturhaz/rejtveny.html

A kérdező hozzászólása: nah kb. ilyet szeretnék: http://www.keziras.net/kulturhaz/rejtveny.html
Egyszerûen berakod a weboldaladba. http://www.keziras.net/rejtveny/120116/cwf_live.swf
Az a játék alapból egy flash -es program ezeket egyszerûen meghívhatod html ben akár href="valami.swf" -el.
A kérdező hozzászólása: ÉS ezt a forráskódból másoljam ki vagy, hogyan ? Ráadásul nekem nem ezekkel a szavakkal kellenek, még át kéne írni õket


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!