Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a spriccelős (7 db)

Hogy lehet egy nőt elélveztetni, hogy ejakuláljon? (squirt) spriccelős orgazmust szeretnék kiváltani a barátnőmből, de nem feltéltenül hajlamos rá, hogy így élvezzen. Csak tudom, hogy intenzivebb az ilyen "öröm".

Akik tudják, hogy hogy kell, akár szex közben, vagy inkább petting közben, részletesen irják le. köszönöm

Legjobb válasz: ember, beveszel egy viagara tablettát egy Extazival és úgy megb.od, hogy nem tud majd leülni :D:D:D

ember, beveszel egy viagara tablettát egy Extazival és úgy megb.od, hogy nem tud majd leülni :D:D:D
Ha nem képes a spriccelõs orgazmus, akkor akár mit csinálhatsz nem fog ugy elélvezni
A kérdező hozzászólása: Hogy érjem el, hogy biztosan spriccelve élvezzen el? mi a megfelelõ technika?
Ha nem képes rá, akkor sehogy.Pont azért, mert nem képes rá.Egyébként kevés nõ képes rá.Ha meg még nem tudod, akkor a G-pont izgatásával.Olvass utána itt neten.
Fura, én meg a rendes orgazmusra nem vagyok képes. Illetve egyszer sikerült egész életemben, az is tök véletlenül, önkielégítés közben. Amióta igazán élvezem a szexet, mert nem egyedül csinálom:) , azóta nincs rendes orgazmusom. Viszont olyan szinten be tudok nedvesedni, hogy már többször is ágyat kellett mosnom. És az a baj, hogy mostanában már inkább visszafogom magam szex közben, mert utálok ágyat mosni. Van egy pont, amit ha a párom megtalál, és folyamatosan lökdös, olyan mintha egy csap megnyílna bennem. Nem én csinálom, hanem a párom találja meg azt a pontot. Gondolom ez a G pont. Ha ülök rajta, illetve ha hanyatt fekszem felhúzott térdekkel, ilyenkor szokta eltalálni azt a pontot. De ettõl függetlenül nekem nem ez a kedvenc pózom és nem is mindig a legélvezetesebb. Szóval nem tudom, most akkor ez orgazmus nálam vagy nem???
Ezt egyedül te tudod kiváltani, de ehhez jól össze kell szokni.A Gpontot kell izgatni.Erre nekem a leg alkalmasabb póz az ágyszéle, az asztal, a fürdõkád széle, a mosdókagyló...Ez egy nagyon jó érzés, forró meleg önti el mindkettõtök lágyékát, és onnan le a földre.Ha ágyba csinálnám, bizti beszereznék gumi lepedõt, mert nekem bõ fél liter is szokott lenni.És nem pisi mint itt ahogy sokan azt hiszik..Szintelen, szagtalan, kissé édeskés víztiszta folyadék..Csodálatos..Én 36 évesen tudtam elõször ezt átérezni!
É szex közben éltem át ilyet, egy erõsebb menet közben.. nem spriccelt hanem csak folyt..nem pisi volt.. nemrég masztizáskor is megtörtént, bugyiban voltam, és naci is volt rajtam, és mikor elélveztem, akkor egy tenyérnyi folt lett a nadrágomon..
Ez nem olyan dolog, ami minden nõnél mûködik.
A kérdező hozzászólása: Én tapasztaltakra vagyok kíváncsi és hogy hogy sikerülhet ha lehet róla szó!!!
http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=dabff401399571.. Nem próbáltam. Majd számolj be róla hogy sikerült-e :)
Mikor nekem csinálja a párom, egy nagyobb párnát dugok a fenekem alá, hogy megemelje. Egy ujját használja, bedugja teljesen, majd mozgatja bennem az ujja végét fel-le. Nem tudom mennyire érthetõ :D Nekem így szokott összejönni a spriccelõs orgazmus, de sikerült már a péniszétõl is, bár az ritkább. Ilyenkor szintén a fenekem alatt párna van, õ pedig már kitapasztalta, hogyan kell belém hatolni, hogy a megfelelõ pontot izgassa. Gyakorlás gyakorlás gyakorlás :) (de ahogy egy válaszoló írta, nem megy mindenkinek, tehát ne törjetek le, ha nem sikerül) 22/L
A kérdező hozzászólása: Csak az sem mindegy sztem hogy a párod pénisze hogy néz ki , merev állapotban merre görbül stb... Amúgy köszönöm a válaszod egy próbát megér! Várom még a kommenteket!!!!

Hogyan lehet egy nőnél elérni a spriccelős orgazmust?

Legjobb válasz: Lányként írom: én is szeretném ezt megtanulni, de idáig csak kétszer sikerült, akkor ujjal csinálták éppen és valószínûleg a G-pontot találhatták el. De sajnos azóta nem jött össze, de kitartóan próbálkozom. :)

Lányként írom: én is szeretném ezt megtanulni, de idáig csak kétszer sikerült, akkor ujjal csinálták éppen és valószínûleg a G-pontot találhatták el. De sajnos azóta nem jött össze, de kitartóan próbálkozom. :)
Nekem is minden vágyam egy ilyen csajjal összejönni. Exembõl egyszer jött egy pici, de az sûrû volt, és kb 20-30 cm-t spriccelt ki a kezembõl, kb étolaj sûrûségû, és nagyon fincsi szaft volt, utána sme sikerült többször, pedig sokszor élvezett, sokszor hatalmasakat is. Egy új munkatársam volt ilyen csajjal, szökõkútnak hívta, megígérte, összehoz vele, de nem jött többet melózni. annyira vágyom, hogy franciázás közben élvezzen el, a számban, én meg az övében. mind lenyelném, és smárolnánk utána... Remélem összejön már valamikor. Ez a hü.ye tudatlan ba-rom meg cikizte a csajt, hogy ez meg mi a fene?! Én meg erre vágyom... szegény csaj. Ha olvassa, írjon, én megbecsülöm, és megteszek neki bármilyen kívánságát az ágyban.
g-pontot ingereld és hátha
Hát haver( 2.) b+ ja!!!!!! Bár csajom képes rá, de mikor már párszor ugy volt, akk is szégyelte ugyh visszafolytotta.. Na de alényeg h csajom képes rá szal irigykedj ha ezt olvasod pls.. Ja igen gondolom ilyen 20 / 30+ lehetsz vagy több én meg a szâros 15 évemmel kifogtam a nagyhalat! !
De szívesen segítenék, és le is nyelném, ha kijön ;)
Én is

Hogyan lehet elérni, a spriccelős orgazmust?

Kérhetek, tippeket, tanácsokat, a barátn?mnek szeretnék örömet szerezni.

Legjobb válasz: verd ki a farkadat

verd ki a farkadat
Slagot ültetsz a farkadba.
A spriccelõs orgazmust egy nõnél a G-pont izgatásával lehet elérni. Keresd ...
zsici te véletlenülnem nem a komentvitéznek dolgozol mert minden képen a te neved szerepel a gyakoikérdések oldalán..
gyakorolj, ha sokára mész és el és nagyon fel vagy izgulva és elõtte nem volt kiverve egy ideje spriccelni fog.
nem dolgozom a kommentvitéznek, sõt nem is küldök be semmit, csak itt trollkodok

Hogyan lehet megtanulni a spriccelős orgazmust a nőknek?

Egyre több helyen találkozom vele, és nagyon érdekel, hogy miért van olyan aki képes rá..és mit tehet az aki még nem. Tanulható vagy testi adottság?

Legjobb válasz: Ez nem függ az összeszokástól, nekem még maszti közben is szokott lenni, talán le tudnám irni, hogy hogy kell, de szerintem is testi adottság, viszont egy sima orgazmushoz képest ( ami természetesen nagyon jó ) szval nem is tudom hogy irjam, tényleg sokkal jobb, a totális kielégülés

Ez nem függ az összeszokástól, nekem még maszti közben is szokott lenni, talán le tudnám irni, hogy hogy kell, de szerintem is testi adottság, viszont egy sima orgazmushoz képest ( ami természetesen nagyon jó ) szval nem is tudom hogy irjam, tényleg sokkal jobb, a totális kielégülés
Én is sokat olvastam utána, engem is izgat.-) De jól tetted, hogy rákerestél:-) van róla infó bõven. Biológiája van, tehát tanulható. A gpont ingerlése, és a nagy "lazaság" semmi görcs... És gyakorlás, önismeret.-)
Nekem a férjemmel mindig így sikerült. Õt nagyon izgatta. De amióta terhes vagyok, nem jön össze.:(
Sajna ez testi adottság!Nagyon el kell hogy élvezzél, totál a G-pontot kell fullra kényeztetned, hogy sikerüljön.De ez sajna testi adottság...
Szerintem ez totál testi adottság, ezt nem lehet tanulni.
Most az elõzõ hozzászólok azt gondolják, hogy ez a spriccelõs dolog jelenti az orgazmust? Mert attól még, hogy egy nõ aktus során nem spriccel, nem jelenti azt, hogy nincs orgazmusa! Én nekem nagy orgazmusaim szoktak lenni, de nem spriccelek... szerintem ezek a dolgok nem függnek össze...
szerintem ezt olyan párok tudják megcsinálni akik már jó rég együtt vannak és ismerik a másik testét hogy mi jó a másiknak és mi a legjobb és nagyon nagyon odafigyelnek egymásra.
nekem szokott spriccelni, viszont eleinte kicsit zavart, h összetrutyizom a párom és vajon õ mit szól hozzá.de neki az tetszik benne cs h tudja hogy akkor nagyon jó.semmi izgatót ne lát benne de gusztustalant sem, ugyhogy nem nagy gond ha nem megy :) én elég rég vagyok a párommal (majdnem4éve)és az igaz hogy sok elõjáték után van ilyen és általában akkor ha én vagyok felül, kicsit rádõlve annyira h a mellem elérje a szájával, ekkor mégjobban kitolja a csípõjét közben a mellemet nyalogatja, akkor szokott kb mindig összejönni :) 22L
A kérdező hozzászólása: tanulhaó lányok!!!! tanulható! köszönöm a hozzászólásaitokat..közben magam is keresgéltem a neten. Ezt találtam, és remélem másnak is hasznára lesz: http://tabu.origo.hu/kivul-belul/20061031csorog.html?pIdx=1 sok szerencsét mindenkinek! :-)) A nõi ejakuláció a megfelelõ technika és egy segítõkész partner birtokában elsajátítható. Ejakuláció elõtt nagyon sokan vizelési kényszert éreznek, hiszen a G-pont közvetlenül a húgycsõ mellett helyezkedik el. Sõt mi több, magáról a kicsapódó váladékról sokan azt feltételezik, hogy az maga a vizelet, és szégyenükben nem merik átadni magukat a testi örömöknek. A valóságban azonban az ejakuláció során majdnemhogy lehetetlen bepisilni, hiszen az orgazmus hatására az izmok olyan erõsen összehúzódnak, hogy szinte teljesen elzárják a húgyhólyagot. A spriccelés kiharcolásának legegyszerûbb módja, ha elsajátítjuk a megfelelõ ujjtechnikát. Lényeges, hogy a kezek tiszták, a körmök pedig rövidek legyenek, és annyi idõt szánjunk a kényeztetésre, amennyit csak lehet. Nagy általánosságban minimum fél óra szükséges az ejakuláció eléréséhez, de minél tovább tart a nõ izgatása, annál nagyobb mennyiségben halmozódik fel a mirigyekben a váladék. A nõ vegyen fel kényelmes pozíciót, majd síkosított ujjakkkal finoman próbáljuk meg kitapogatni a hüvely elülsõ falán található G-pontot. A csodapont kitapintása akkor lesz lehetséges, ha a nõ megfelelõ izgalmi állapotba kerül. Ennek elérése érdekében, miközben ujjunkkal a felderítõ hadmûveletet végezzük, nyelvünkkel vagy hüvelykujjunkkal finoman izgassuk a csiklót.
hmm.

A férfi spriccelős orgamzmus. Van tippetek, hogyan lehet nagyokat és sokat ejakulálni?

persze rézben ez egyéni biológiai adottságkérdése, stb de hogyan lehetne növelni a kiáramló ejakulátum mennyiségét, a spriccek nagyságát? pl milyen ételeket kell enni, vagy inni? vagy van valami módszer, hogy sok jöjjön? lehet gyakorolni vagy edzeni?

Legjobb válasz: mi vagy Te? locsoló tömlõ? így láttad a pornóban, azért akarsz sokat? ott rásegítés van...egyéb anyaggal. nem hiszem, hogy a csajoknak fontos lenne, hogy mennyi az adag. ja, és a "rézben" egy ásványra vonatkozik. Te a részben-re gondoltál:)

mi vagy Te? locsoló tömlõ? így láttad a pornóban, azért akarsz sokat? ott rásegítés van...egyéb anyaggal. nem hiszem, hogy a csajoknak fontos lenne, hogy mennyi az adag. ja, és a "rézben" egy ásványra vonatkozik. Te a részben-re gondoltál:)
A kérdező hozzászólása: hehejj részben és azért kérdezem mert érdekel, kösz a napi kioktatást :-D egyébként meg rengeteg lány van akit ez izgat
Ha több ideig nem maszturbàlsz, az anyag mennisège is több lesz. Az èn baràtnõm speciel imàdja, hogy nem spriccolok akkoràkat.
lehet, hogy rengeteg olyan lány van akit ez izgat, de én még nem találkoztam velük :) ami nem jelent semmit. én pl akkor spriccelek nagyobbat, ha nagyobb az élvezet, hosszabb ideje nem szexeltem, elhúzom sokáig és az izgalmi szint magasan van. és ezek kombinációja.
Én is a hosszabb szünetet ajánlom 2 recska között. Ha elnyújtod a dolgot, akkor is nagyobb a spricc, mind szexnél, mind önkielégítésnél, legalábbis nálam.
Ezzel a tabival rásegíthetsz, nekem is anno ezt tanácsolták mikor ilyet kiírtam, de még nem volt alkalmam tesztelni :p http://hu.volume500.com/
1: ahogy mondják, legyen benned anyag, legalább 2-3 napos 2: húzd el a szexet minél jobban, jobban beizgulsz, több jön ki 3: szorítsd be az izmaidat a farkadnál, feszesebb, merevebb farokkal nagyobb a spricc 4: kicsit olyan mint a locsolócsõ, ha nagy a luk csak folyik, viszont ha kicsit összenyomod akkor spriccol. Kísérletezd ki magadnak, mert a túlságosan összenyomástól nem tud kijönni

Mi az a pisiszex? és hogy lehet spriccelős orgazmust elérni?

Legjobb válasz: A pisiszex és spriccelõs orgazmus két külön dolog. A pisiszexnek a nevében is benne van,hogy egymás levizelésébõl áll,amihez szexuális izgalom kötõdik,bár nem vagyok jártas a témában,úgyhogy majd a szakértõk kijavítanak,ha szükséges. A spriccelõs orgazmus pedig a g-pont ingerlésével érhetõ el,de ez esetben nem vizelet távozik (ebben a témában bõven akadnak szkeptikusok)

A pisiszex és spriccelõs orgazmus két külön dolog. A pisiszexnek a nevében is benne van, hogy egymás levizelésébõl áll, amihez szexuális izgalom kötõdik, bár nem vagyok jártas a témában, úgyhogy majd a szakértõk kijavítanak, ha szükséges. A spriccelõs orgazmus pedig a g-pont ingerlésével érhetõ el, de ez esetben nem vizelet távozik (ebben a témában bõven akadnak szkeptikusok)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!