Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a rossz szájszagot (3 db)

Hogyan lehet megszüntetni a rossz szájszagot végleg?

Legjobb válasz: A rossz szájszagot sok minden okozhatja, nyitott gyomorszáj, rossz fog, ínysorvadás... ahhoz, hogy végleg megszüntesd, vagy legalább hatékonyan kezeld, szerintem elõször rá kell jönnöd a kiváltó okra.

A rossz szájszagot sok minden okozhatja, nyitott gyomorszáj, rossz fog, ínysorvadás... ahhoz, hogy végleg megszüntesd, vagy legalább hatékonyan kezeld, szerintem elõször rá kell jönnöd a kiváltó okra.
Fogmosás, szájvíz, Orbit
Helyre kell állítanod szervezeted sav-bázis egyensúlyát! Ez a titok. Ezt pedig lúgosítással érheted el, ugyanis akinek kellemetlen szájszaga van, savas a szervezete. A sav miatt bomlanak a dolgok a gyomrodban, és az jön ki a szádon. Ha gondolod, szívesen írok neked a lúgosításról! Mindennek ez a titka, és nem az édesítõszerrel és mentollal készült fogkrém és Orbit!!!
Nem lúgosítani kell hanem fogatmosni, ha az sem segít akkor lehet hogy nem zár a gyomorszájad

Nem akarnak felvenni a megyei kosárcsapatba pedig remekül zsákolok. Miért lehet ez? Lehet hogy rossz szájszagom van? üdv:Frodó

Legjobb válasz: Neeem azért, azért nem vesznek fel, mert nektek a munkátok a hobbitok:)

Neeem azért, azért nem vesznek fel, mert nektek a munkátok a hobbitok:)
hát ez nagyonanaaaaaagy XDDDDDD
Frodó vagy Ferdinánd?:D Egyébként biztos nem csillogtattad meg eléggé a tudásodat...vagy csak bénák...:D én szurkolok!! ;)
A kérdező hozzászólása: ez diszkrimináció D:
azért nem vesznek fel mert látták hogy te mennyivel jobb vagy nálluk és ez rontana az egójukon :P

Csak akkor rossz a szájszagom ha sokáig vagyok a barátommal és csókolózunk. A legkellemetlenebb mikor azt mondja, hogy vegyek be egy rágót. Mit lehet ezzel kezdeni?

Legjobb válasz: Viszont ha a gyomorszáj jól zár és a fogak is ápoltak, akkor még az arcüreg gyulladása is okozhat rossz lehelletet(saját tapasztalat).

Viszont ha a gyomorszáj jól zár és a fogak is ápoltak, akkor még az arcüreg gyulladása is okozhat rossz lehelletet(saját tapasztalat).
Moss gyakrabban fogat, használj szájvizet és fogselymet.az nagyon fontos, mert egy alapos fogmosás utan is meg rengeteg maradékot szed ki a hátsó fogak és az iny közül.oda mar a legjobb kefe is kevés.ha ez sem segít nézesd meg a fogaidat, mert a lyukas, romló fog is okozhat rossz szájszagot, mert olyankor lényegében rohad a fog.ha ez sem megoldás akkor lehet rosszul zár a gyomorszáj.ott nem tudom mi a megoldás


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!