Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a rendszeres (135 db)

Hogyan lehet a legyes leg gyorsabban növeszteni a hajat? (a rendszeres apró vágáson és az egészséges életmódon kívül)

Nekem mindig is 80cm-100cm-es hajam volt csak anyum levágatta 6-7 éves koromban nagyon nagyon rövidre! :( Most kb 60-70cm-es a hajam de én hosszabbat akarok... nem tudom hogy mit kezdjek vele! :(

Legjobb válasz: köszi :)

A kérdező hozzászólása: köszi :)
Leggyorsabban???Hajhosszabbítással:)
A kérdező hozzászólása: Jó! :/ Hát kössz!!! De az csak 2-3 hónapig lehet benne mert azután le kell vágni mert nagyon ronda lessz a hosszabbítás hején!!!!
nekem is régen 80-100 cm hosszu hajam volt de én akartam levàgatni igy most 30-40 cm már nagyon megbántam. szerintem probáld ki a ricinusolaj hajpakolást

Mivel (hogyan) lehet a szarkákat távoltartani? Van két madár, rendszeresen idejárnak, a tükrös ablakunkat imádják, hajnali fél 5-kor őrületes módon kopogtatják a csőrükkel.

Leszedték az ablakkeretr?l a festéket, letörték a muskátlikat, nagyon elegem van bel?lük.Kerepl?vel riasztom el ?ket, de ez nem az igazi megoldás. Ragasztottunk az ablakra fekete madár matricákat, az sem segített. Kinek van ötlete?

Legjobb válasz: Ha kopognak, engedd be! Különben a kérdésre válaszolva: puffkával.

Ha kopognak, engedd be! Különben a kérdésre válaszolva: puffkával.
nagyfater/szomszéd/ismerõs vagy ha van akkor a saját légpuskával...már ha nem belvárosban laksz...de ott is megoldható:Dnem védett, néhol már szinte dúvad. mondjuk ugyebár légpuskával(nálunk érvényben lévõ szabályzás szerint)nem lehet vadászni, mert 7, 5J-ig tarthatóak engedély nélkül, és az nem elég az állatok humánus leterítésére, de a szarkához elég lesz(azt meg nem feltételezem hogy erõsebbhez juthatsz, fegyverrel való visszaélés gondolta még csak meg se forduljon a fejemben :P ;D)
.45-ös colt, albán bérgyilkos, vagy egy pontos dobás egy közepes kõvel.

Hogy lehet, hogy most rendszeres lett a vérzésem ennyi idő után? A tea segített, vagy a legutolsó gyógyszer? Esetleg az, hogy nem szedek semmit? Ha rendes a vérzésem, akkor ezekszerint temrékeny vagyok és lehet babám?

Sosem volt rendszeres, 21 éves koromig vagy két kétig tíartott és pár nap szünetem volt, vagy másfél havontaj ött meg, de sosem pnotosan, hanem kiszámíthatatlanul, hol 40 napra rá, hol 50 napra,

Legjobb válasz: Lehet. Változik a szervezet. Volt olyan ismerõsöm aki felszedett 5-7 kilót huszinévesen és attól kezdve volt rendszeres a menstruációja. A hormonális folyamatok olyan bonyolult összefüggésrendszerek, hogy nagyon nehéz megfejteni.

Lehet. Változik a szervezet. Volt olyan ismerõsöm aki felszedett 5-7 kilót huszinévesen és attól kezdve volt rendszeres a menstruációja. A hormonális folyamatok olyan bonyolult összefüggésrendszerek, hogy nagyon nehéz megfejteni.
A kérdező hozzászólása: én inkább fogytam, és amúgyis vékony voltam, leesnek a nadrágjaim, mégis most jó a menzim, biztos nem súly probléma miatt volt eddig rossz,
Azért járj el orvosi kontrollra. Mind az agyalapi mirigy daganat, mint a petefészek ciszta orvosi kezelést igényel. Minden betegségben vannak jobb periódusok is. Lehet, hogy egy ilyenben vagy, de attól még az orvosi ellenõrzés szükséges. A pco nem gyógyítható, az agyalapi mirigy daganat pedig gyógyszerek hatására is lassan szívódik fel. Jobbulást! http://www.hipofizis.hu/pco_pcos.php http://www.hipofizis.hu/adenoma.php

Hányinger, étvágytalanság lehet a szülés előjele? Mennyi időt kell mérni a rendszeres fájásokat, hogy kizárjam, nem jóslókról van szó?

Mára vagyok kiírva, olyan 6-7 perces fájásaim vannak 20 perce, de gondolom ez még kevés az induláshoz. Valamint iszom a szokásos, amúgy imádott reggeli banánturmixomat és nagyon nem esik jól...

Legjobb válasz: Szerintem ne várj tovább. 6-7 perc elég rendszeres....

Szerintem ne várj tovább. 6-7 perc elég rendszeres....
Én a helyedben még sétálnék egy kicsit a házban, lakásban. Nem sokat, csak negyed órát és megnézném azt, hogy séta mellett is jelentkeznek rendszeresen a fájások, vagy sem. Legalábbis nekem a szülésznõm azt mondta, hogy ezt mindenképpen próbáljam ki, mielõtt berohanok a kórházba, mert ha mégsem az, akkor a sétálgatás hatására elmúlik és csak feleslegesen megyek be...
Szurkolunk! Van egy olyan érzésem, ha tényleg nem múlt el ezek hatására, hanem még gyorsult is a folyamat, akkor ez már a szülés lesz! Ne pánikolj be, kezeld higgadtan, amennyire csak lehet, dugó ide, vagy oda, bekerülsz a kórházba. Bár ez minden szülõnõ rémálma, gyakorlatilag minimális százalékban fordul elõ, hogy valaki nem ér be idõben a kórházba. Irigyellek és könnyû szülést! :-)
Bizony én sem várnék tovább! Mellesleg irigy vagyok! Engem holnapra írtak ki, de még semmi... :( Könnyû szülést Neked! :)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz :) A saját példámból okulva, várj még, hogy erödõdik e, elmúlik e pihenés, mozgás hatására..nekem többször volt több órán keresztül tartó rendszeres, 5 perces fájások, de még mindig egyben vagyok.És azt mondják, tuti tudni fogjuk, ha valódi fájásokról van szó! Könnyû szülést, kitartás!:) 39 hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: Hát, már ptóbálkoztam zuhanyzással, pakolászással, visszafeküdtem, de igazából semmi változás, úgyhogy lassan indulok - csak a dugó miatt nem érnek ide értem... Amúgy a fájások olyan 4-5 percesek most. Jaj de jó lenne, ha nem lenne vaklárma!!!
A kérdező hozzászólása: Újra itthon - teljesen elkeseredve... Természetesen ahogy beültem CTG-re, minden elmúlt, ahogy felálltam, minden folytatódik... Méhszáj zárva, azt mondták, ez még csak jósló... Kérdem én - akkor honnan a viharból fogom tudni, hogy valóban menni kell? Ez már most is fájt nekem vagy 4* annyira mint egy mensis fájdalom. AZt mondták, érezni fogom, én erre éreztem... Na mindegy, most tanácstalan vagyok és kicsit tartok is attól, mi lesz - itthon, egyedül...
Szia hidd el tudni fogod!Azok nagyon fájnak!Meg másmilyenek, mint a jósló fájások!Az körbe nyilall.Nekem mindez megvolt, 10ujnyira kinyiltam, csak a babókám nem akart leereszkedni igy a végén császároztak.De az már megmentés volt a számomra!Sok sikert és könnyü szülást kivánok neked!!!!

Hogy szoktassam vissza magam a rendszeres, egészséges táplálkozásra? Nagyon nem akar menni a dolog, pedig, ha így folytatom, nagy baj is lehet.

Nem szeretném részletezni, de ebben az évben nagyon sok mélypontom volt már. Eddig nagyon nehéz lelkileg ez az év, és ezt a szervezetem is megsínylette. Már 2x volt egy rövidebb időszak, amikor nem igazán tudtam enni, de nem féltem, mert ez akkor csak pár napig, max. 1,5-2 hétig tartott, aztán minden helyreállt. Most viszont már több idő telt el így, és nem is érzem, hogy ennem kellene. Mármint eszek, nem erről van szó, de nem kívánok semmilyen ételt, mindent csak úgy letuszkolok a torkomon és összességében kb. negyedannyit eszek, mint régebben. Minimális mozgás (séta, néha egy kis torna itthon) mellett lefogytam 5-6 kg-t csak azért, mert nem tudok enni. Ez persze nem is lenne rossz, egyébként is szerettem volna fogyni, de tudom, hogy így tönkreteszem a szervezetemet. Tegnap is 2x ettem, de nem tudtam többször enni. :( Hogyan szoktassam magam vissza a rendszeres, egészséges táplálkozásra? Milyen ételekkel próbálkozzak? 18/L

Legjobb válasz: Év elején még 61 kg voltam, most 54-55 kg vagyok, és mindenki azt mondja, hogy sokat fogytam, vékony vagyok, és már ez is fusztrál. Az alakommal egyébként kezdek kibékülni így, hogy fogytam, szerintem jobb most az alakom, mint régen, de a környezetem nem érti meg. Azért is kellene többet ennem, mert most elkezdtem rendszeresen tornázni is, mert szeretném ha feszesebb lenne a testem. 161 cm vagyok.

A kérdező hozzászólása: Év elején még 61 kg voltam, most 54-55 kg vagyok, és mindenki azt mondja, hogy sokat fogytam, vékony vagyok, és már ez is fusztrál. Az alakommal egyébként kezdek kibékülni így, hogy fogytam, szerintem jobb most az alakom, mint régen, de a környezetem nem érti meg. Azért is kellene többet ennem, mert most elkezdtem rendszeresen tornázni is, mert szeretném ha feszesebb lenne a testem. 161 cm vagyok.
Keress fel egy pszichológust. Az ilyen ok nélküli étvágytalanságnak a hátterét is kezelni kell. Csináltass az igényeidnek megfelelõ étrendet egy dietetikussal. Sok ilyen oldal van. Mielõtt oda írnál, szedd össze, miket mennyit és mikor ettél az utóbbi napokban, mit ittál, mit, és mennyit mozogtál. Ez segítség lesz a dietetikus pontos válaszához. Célozd meg, hogy ötször eszel keveset, elõre eltervezett idõben, és ehhez ragaszkodj, még ha csak egy falatnyi megy így le, akkor is. Amit a Te állapotodban könnyebb megenni, az a hûvös folyékony és pépes ételféle. Ilyenekkel indíts. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Pszichológusnál ugyan nem voltam, de van egy ismerõsöm, aki család és gyermekvédelmis, egy iskolában dolgozik, kamaszok problémáinak megoldásában segít, tanácsot ad stb. Vele beszélgettem én is, nagyon jó hatással volt rám, lelkileg már sokkal jobban vagyok, viszonylag kiegyensúlyozott és nyugodt vagyok, már csak az étkezésnek kéne visszaállnia. Próbálom visszaszoktatni magam az 5 étkezésre, ma már 2x ettem, mondjuk nem sokat. De már az is haladás, hogy dél van és már 2x ettem, máskor egész nap ettem összesen 2x, ami szinte már koplalás volt. Megpróbálom a pépes ételeket, hátha ezt jobban meg tudom enni. :)
Szia, nálam ilyen idõszakban jó visszaszoktatók voltak a gyümölcsök, nem tudom jóban vagy-e velük. De egy alma, egy banán és máris van benned valami. Nekem vannak ilyen szakaszaim, mikor így kezelem a stresszt, hogy nincs étvágyam, ha eszek akkor pedig bûntudatom van. Ezt házi módszerekkel átformáltam a fejemben pozitív dologgá: amikor étvágytalan vagyok igyekszek sokat inni, teákat, gyógyteákat és amennyi gyümölcsöt csak tudok megenni. Így méregtelenítek, ahelyett, hogy koplalnék. Én nagyon szeretem a paradicsomot mozzarellával, sokszor szokott ez lenni a vacsim vagy az ebédem, amikor pedig nincs kedvem enni, akkor próbálok olyanokat magamba erõltetni, amikre emlékszem, hogy szoktam szeretni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A gyümölcsöket szeretem, azt szoktam is enni, de a gyomrom annyira összeszûkült, hogy egy almát nem tudok megenni egyszerre. Egy kisebb banán, vagy pár szem eper, és kifújtam. Persze, legalább annyi is van bennem! Most én is azzal próbálkoztam, hogy olyan kajákat csináltam, amiket nagyon szeretek, hogy azt talán könnyebben meg tudom enni. Ilyen pl. a melegszenvdics, de nem jött be, azt sem igazán tudtam megenni, csak fél szelet kenyérbõl. Vagy a húsleves hétvégén, amit imádok, de egyszerûen abból is alig ettem valamit.

Van egy két éves kislányom. Eddig 2-3 szor szopizott, de november óta csak reggelente. Észrevettem hogy jelentősen csökkent a tejem. A menzeszem eddig rendszeres volt, de most 10 napja késik. Csináltam tesztet, negatív lett. Mi lehet a bajom?

Történt már valakivel ilyen?

Legjobb válasz: Elõfordulhat sok minden mástól is, hogy késik vagy kimarad. Stressz, betegség, fogyókúra... Várhatsz még (türelmeden áll, meddig) vagy elmehetsz nõgyógyászhoz. Én nemrég voltam ugyanígy (szoptatás után egy évig rendszeres volt, majd kimaradt egy), azt mondta miután mindent rendben talált: "jah kérem, a menzesz nem svájci óra".

Elõfordulhat sok minden mástól is, hogy késik vagy kimarad. Stressz, betegség, fogyókúra... Várhatsz még (türelmeden áll, meddig) vagy elmehetsz nõgyógyászhoz. Én nemrég voltam ugyanígy (szoptatás után egy évig rendszeres volt, majd kimaradt egy), azt mondta miután mindent rendben talált: "jah kérem, a menzesz nem svájci óra".
Ez totál természetes, persze hogy csökken, sõt ha egy két nap szopizás kimarad teljesen el is apad. Ez a természet rendje. Te még jól jártál, hogy két évig volt tejed, van akinek fél évig sem tart ki.
A menszeszt nem tudom, lehet újra babát vársz.
A kérdező hozzászólása: Nem a tej csökkenésével van bajom, hanem az elmaradt menzesszel...
A szopi alatti terhességet nem mindig mutatja ki rögtön a teszt, ez tapasztalat. Az én lányom is így választotta végül el magát - viszont 2 hónapja történt, és nekem azóta is van tejem, csöpög éjjel, fõleg, ha ráfekszem, még a tejadó reflexet is érzem, ha idebújik. Szóval ettõl nem fog elapadni a tejed. ÉS simán lehetsz terhes is, csak lassabban termelõdik a prolaktin miatt a HCG. Én a helyedben 1 hét múlva megint tesztelnék.
Èn 2 hetehagytam abba aszoptatást, és már egyhete késik..nem értem miért.eddig rendszeres volt...görcsölök, de semmi más...remélem neked kiderül mitõl van...én még várok, hátha mégis megjön.de szerintem a tejcsökkenéssel, és akevesebb szopizással van összhangban...

Tisztelt Doktor úr! 24 éves lány vagyok és 1 éve már szenvedek a hüvelyszárazságtól. Rendszeresen járok orvoshoz és azt mondja, hogy ilyen fiatalon nem lehetek száraz. 1, 5 éve van kapcsolatom és nem értem, mi lehet a gond. Kérem, segítsen. Köszönöm szépen

Tisztelt Doktor úr! 24 éves lány vagyok és 1 éve már szenvedek a hüvelyszárazságtól. Rendszeresen járok orvoshoz és azt mondja, hogy ilyen fiatalon nem lehetek száraz. 1,5 éve van kapcsolatom és nem értem, mi lehet a gond. Kérem, segítsen. Köszönöm szépen a választ, Nitus

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A pontos okot én sem tudom megállapítani, de mindenképpen javaslom a Cikatridina hüvelykúp rendszeres használatát. Ez egy természetes alapú készítmény, és segíti az érzékenység, szárazság megszűnését! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A pontos okot én sem tudom megállapítani, de mindenképpen javaslom a Cikatridina hüvelykúp rendszeres használatát. Ez egy természetes alapú készítmény, és segíti az érzékenység, szárazság megszűnését! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 24 éves lány vagyok és 1 éve már szenvedek a hüvelyszárazságtól. Rendszeresen járok orvoshoz és azt mondja, hogy ilyen fiatalon nem lehetek száraz. 1, 5 éve van kapcsolatom és nem értem, mi lehet a gond. Kérem, segítsen. Köszönöm szépen

Tisztelt Doktor úr! 24 éves lány vagyok és 1 éve már szenvedek a hüvelyszárazságtól. Rendszeresen járok orvoshoz és azt mondja, hogy ilyen fiatalon nem lehetek száraz. 1,5 éve van kapcsolatom és nem értem, mi lehet a gond. Kérem, segítsen. Köszönöm szépen a választ, Nitus

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A pontos okot én sem tudom megállapítani, de mindenképpen javaslom a Cikatridina hüvelykúp rendszeres használatát. Ez egy természetes alapú készítmény, és segíti az érzékenység, szárazság megszűnését! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A pontos okot én sem tudom megállapítani, de mindenképpen javaslom a Cikatridina hüvelykúp rendszeres használatát. Ez egy természetes alapú készítmény, és segíti az érzékenység, szárazság megszűnését! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Menj be egy nagypostára és érdeklõdj.De elõre szólok hogy mostanság nem jó postásnak lenni...
Ha van egy kis eszed nem jössz postára... alacsony bér, sok idegbeteg ember, rengeteg követelmény. Ha tudsz értékesíteni mehetsz, ha nem, el se kezd.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!