Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a power Point (17 db)

Hogyan lehet kiszedni a power Point alól a zenét? És beilleszteni?

A zenére lenne szükségem, hogy tudjam külön is hallgatni. Lehetséges? Konkrét parancssor érdekelne, ha vki letudná írni.

Legjobb válasz: Beteszed a Power Point szerkesztõbe a kész diát, amin a zene van, majd a bal felsõ sarokban katt a fájl-ra és mentés másként. A fájltipusnál a "weblap"-ot jelölöd meg és mentés. Felül jelöld be, hogy az asztalra mentse, az a legtisztább. Itt rákattintasz a mappára, és legalul találod a zenét. Ezt áthelyezed magadnak, ahova akarod, vagyis kiveszed ebbõl a mappából, ennyi, már tiéd a zene. Hogy az általad készített pps-re hogyan lehet zenét feltenni, a honlapom baloldalán lévõ menübõl elolvashatod. www.sissilapja.gportal.hu

Beteszed a Power Point szerkesztõbe a kész diát, amin a zene van, majd a bal felsõ sarokban katt a fájl-ra és mentés másként. A fájltipusnál a "weblap"-ot jelölöd meg és mentés. Felül jelöld be, hogy az asztalra mentse, az a legtisztább. Itt rákattintasz a mappára, és legalul találod a zenét. Ezt áthelyezed magadnak, ahova akarod, vagyis kiveszed ebbõl a mappából, ennyi, már tiéd a zene. Hogy az általad készített pps-re hogyan lehet zenét feltenni, a honlapom baloldalán lévõ menübõl elolvashatod. http://www.sissilapja.gportal.hu

Hogyan lehet a 2007-es Power Point-ba fordításba több nyelvet bevinni?

Ki van jelölve az Online Szótár használata is, de csak az angol és német nyelv van benne. Így nem tudok magyarra fordítani. Valaki aki tudja hogy hogyan lehet ezt megcsinálni?

Legjobb válasz: Oké megtaláltam, már csak egy oldal kéne ahonnan szótárakat lehet letölteni..

A kérdező hozzászólása: Oké megtaláltam, már csak egy oldal kéne ahonnan szótárakat lehet letölteni..


Mi lehet az oka annak, hogy a power point kockáz?

Minden m?ködik, de diavetítésnél eltorzul a kép és kockákat / csíkokat rak mindenhova.

Hogy lehet megcsinálni, hogy a power point ne parancsikon legyen?

légyszi segítsetek nagyon fontos!

Legjobb válasz: A powerpoint nem parancsikon. Az asztalon levõ ikon az. De a kérdés kevésbé érthetõ. Részletezd mit szeretnél.

A powerpoint nem parancsikon. Az asztalon levõ ikon az. De a kérdés kevésbé érthetõ. Részletezd mit szeretnél.
Perancsikonra jobb klikk, Tulajdonságok, Fájl helyének megnyitása http://k.min.us/jjlPGu.jpg
Power point nincs önállóan, a MS Office-hoz tartozik. Ha netõl letöltött fájlra gondolsz, akkor pedig jobb egérgomb, Társítás, Tallózás.

2007-es Microsoft Office Power Point-tal hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a diavetítésnél egy dián kattintásra jöjjön föl a tartalma pontonként, vagy mondatonként?

Legjobb válasz: nagyon egyszerûen meg lehet csinálni,de leírni sokáig tartana ezért inkább te írd meg ,hogy meddig jutottál és hol akadtál el

nagyon egyszerûen meg lehet csinálni, de leírni sokáig tartana ezért inkább te írd meg , hogy meddig jutottál és hol akadtál el
hasonló a porblémám csak nekem képpel


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!