Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a power (69 db)

Hogyan lehet a Power Soccer online focis játékba játszani?

Mindenhol csak kupák vannak, meg bajnokságok, és ha lejátszottam a napi meccseimet nem tudok mással játszani, csak géppel, vagy csak akkor bírok másik játékossal, ha fizetek real pénzt...de régebben máshogy volt,mert pár éve már voltam fent, csak már nem emlékszem...


UPC Fiber Power hűséghosszabbítás. Hogyan lehet a legegyszerűbben, leggyorsabban?

Most május 7-én jár le a UPC F. Power 25 hűség. Szeretném meghosszabbítani úgy, hogy egy magasabb csomagot igényelnék a Fiber Power 50-et. Mi a teendő?

Hogyan lehet a 2007-es Power Point-ba fordításba több nyelvet bevinni?

Ki van jelölve az Online Szótár használata is, de csak az angol és német nyelv van benne. Így nem tudok magyarra fordítani. Valaki aki tudja hogy hogyan lehet ezt megcsinálni?

Legjobb válasz: Oké megtaláltam, már csak egy oldal kéne ahonnan szótárakat lehet letölteni..

A kérdező hozzászólása: Oké megtaláltam, már csak egy oldal kéne ahonnan szótárakat lehet letölteni..

Power pointban hogy lehet a hátteret átlátszóbbá tenni?

Úgy értem, hogy lehessen rá írni, és jobban látszódjon...valahogy lehet halványítani a hátteret....csináltam is már, csak nem emlékszem, hogyan :S

Szevasztok! Az lenne a kérdése, hogy egy motorba hogy lehet tenni power szelepet?

Legjobb válasz: Ügyesen. Elõször is megtervezed, milyen vezérlési szögek között dolgozzon a szelep, illetve milyen legyen a vezérlési jelleggörbéje (mikor kezdjen el nyitni, milyen ütemben nyisson). Ha ez megvan, akkor keresel egy olyat, ami megfelel ennek és valahogyan beerõlteted a kipufogórés közelébe (na, ez nem lesz könnyû) és bekötöd a vezérlést. Vagy lehet kész powerszelephez is igazítani a motor paramétereit, ez nem ad olyan jó eredményt, mert több kompromisszumot kell kötnöd. Viszont könnyebb megvalósítani. (talán mondanom sem kell: csak kétütemû motoron van értelme az erõlködésnek)

Ügyesen. Elõször is megtervezed, milyen vezérlési szögek között dolgozzon a szelep, illetve milyen legyen a vezérlési jelleggörbéje (mikor kezdjen el nyitni, milyen ütemben nyisson). Ha ez megvan, akkor keresel egy olyat, ami megfelel ennek és valahogyan beerõlteted a kipufogórés közelébe (na, ez nem lesz könnyû) és bekötöd a vezérlést. Vagy lehet kész powerszelephez is igazítani a motor paramétereit, ez nem ad olyan jó eredményt, mert több kompromisszumot kell kötnöd. Viszont könnyebb megvalósítani. (talán mondanom sem kell: csak kétütemû motoron van értelme az erõlködésnek)
A kérdező hozzászólása: Uh! :D ez tényleg nem egyszerû köszönöm hogy válaszoltál !
Inkább vegyél egy poweres gépet :D
A kérdező hozzászólása: VAn egy crossom az poweres csak kiványcsi voltam mi az és hogy hol van :D
Ha már iso, akkor leglogikusabb kiírni dvd videó lemezként. Ha jól tudom a Poweriso is ki tudja írni.Vagy valami más íróprogram.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!(:


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!