Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a pasikat, (457 db)

Hogy lehet a pasikat elcsábítani?

van egy srác akinek 7végén elmondtam hogy szeretem.. mások is mondták h nem közömbös felém..amikor mondtam neki hogy szeretném jobban megismerni azt mondta lesz rá alkalmam.. kb. 15 cm volt köztünk, majdnem szájrapuszi lett belőle..hogy tudnám magamat megszerettetni asráccal?

Legjobb válasz: megjegyzem a pasi szûz 20/F 17/L

A kérdező hozzászólása: megjegyzem a pasi szûz 20/F 17/L
vagy nagyon beszari, vagy nagyon öntelt lehet. de inkább utóbbira tippelnék.
Légy egyenes, ne hazudozz, ne játsz szinházat és ne alakoskodj-közhely, és mégis mûködik.
*ne alakoskodj, add önmagad-közhely és mégis mûködik.
Lesz itt móka. Mármint a csávónak
Csinálj neki egy szendvicset.
A kérdező hozzászólása: istenem. nelegyél ennyire vicces kedvedben légyszi :) ilyenre nagyon nem vagyok kiváncsi
Háát pedig a szex elõtti kényeztetés a sütõtehetségedtõl függ..;D
????? "....felizgatni az orális kielégítesen kivul...." A felizgatás nem kielégités!!!!!
Ha egymás után kétszer szopod le.
Nna, írok valami komolyat is. A legtöbb pasit már úgy is fel lehet izgatni, ha hozzá sem érsz. Öltözz szexisen, táncolj, simogasd magad elõtte, suttogj a fülébe malac dolgokat (mit akarsz vele csinálni, mit szeretnél, ha veled csinálna). Ahogy a nõknél sem csak a puncinyalás az izgató, a férfin is van még néhány érzékeny pont, nagyjából ugyanott: nyaka, tarkója, füle, mellbimbója, hasa, combja, feneke, stb. Ha akár magában, akár orális szex közben máshol is izgatod, sokkal nagyobb hatást érhetsz el. Csak aztán vigyázz, nehogy aztán idõ elõtt elmenjen!:D

Hogyan lehet a pasikat felizgatni maximalisan?

1 fajta kinzasig is elmehet, es akkor utana egymassnak lehet esni

Legjobb válasz: Háát, engem például úgy, ha leszop jól, és jól meglovagol :D húú az de jó lenne <3

Háát, engem például úgy, ha leszop jól, és jól meglovagol :D húú az de jó lenne <3
Egy jó szopással!

Hogyan lehet a pasit lenyűgözni az ágyban? Van valami jó praktikátok csajok :D?

Új barátom van éshát nemsokára sor kerül a dologra. Szeretném, ha minden nagyon jól sikerülne.. Van valami jól bevált "trükk, technika v. "eseménysorozat ", amivel levehetném a lábáról??? Nagyon szeretném :) Oroszlán és ő mindenben nagyon jó...

Legjobb válasz: "Oroszlán és õ mindenben nagyon jó..." Ne legyél Naív Katicabogár :):) Még a végén lehet túlteljesíted Õt! 20/F

"Oroszlán és õ mindenben nagyon jó..." Ne legyél Naív Katicabogár :) :) Még a végén lehet túlteljesíted Õt! 20/F
Néhány tipp az orális szexhez :) Gáttájék . Vegye szájába vagy nyalogassa partnere a heregolyóját, fél kézzel markolja meg a péniszét, majd szabad kezének hüvelyk vagy mutatóujjával nyomja a gáttájékot. Dugó . A szájával lassan felfelé haladva partnere péniszén, kissé fordítsa el a fejét jobbra, majd balra, nyelvével a dugóhúzó mozgását utánozza. Amikor eléri a peremet, azt is nyalogassa körbe alaposan, mielõtt egészen a tetejére érne. Majd ismételje ugyanezeket a mozdulatokat, ezúttal a péniszen lefelé haladva. Fagyi. Fogja meg a pénisz alját, majd nyalogassa, mint a fagylaltot. Hol egyik, hol másik oldalról simítsa végig a nyelvével. Vagy vegye a makkot határozottan az ajkai közé és így nyalogassa. Pillangó. Kinyújtott és merev nyelvével elõször a makkot érintse meg itt ott, majd rebbenõ mozdulatokkal haladjon végig a pénisz szárán, mint a pillangó. Oldalharapás . Ujjaival fogja meg a pénisz fejét, és csókolgassa, finoman harapdálja az oldalát. Belsõ szorítás . Vegye szájába a péniszt, majd ajkaival szorítsa meg. Külsõ szorítás . Nyomja ajkát a pénisz végéhez, és úgy csókolja, mintha húzni akarná. Mangószívás. A péniszt félig vegye a szájába, és erõsen szívja. Mélyen. Vegye egészen tövig a szájába, mintha el akarná nyelni. Fuvolázás . A heregolyók csókolgatása és a péniszlap egyidejû billentyûzését jelenti. Lényeg még: fogaid elfedd a száddal, mindig tartsd nedvesen, mindig kezd lassan és gyengéden, és fokozatosan gyorsíts, növeld a nyomást. Elõjátékként simogasd az érzékeny pontokat:nyak, köldök alatti rész, comb belsõ fele... A férfiak jobban felizgulnak, ha látják is, hogy mit csinálsz, tehát kellõ hangulatvilágítás.
Ha ezt meg kell kérdezned, már buktad a dolgot :-P Egyébként: nyeld le! :-D
Vigyél neki egy sört is, közben tudjon kortyolgatni.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen LÁNYOK :D :D :D, különösen, aki lényegként kiragadta a csillagjegyet .. :-)

Hogy lehet a pasim ennyire álszent? Mit tegyek hogy ne nézzen hülyének?

A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt.

Legjobb válasz: ki informál? buli elõtt vagy buli után? ha buli elõtt szól valaki, egyszer lepd meg, hogy elmész arra a helyre ahol õ van. Amúgy meg állj ki az igazadért, hogy tudod, hogy igenis volt bulizni, és hiába tagadja. nemszeretem az ilyen embereket, akik hülyének nézik a másikat. amúgy meg hagyd ott szerintem, ha ezt tovább folytatja, mert ki tudja miben hazudozik még.

ki informál? buli elõtt vagy buli után? ha buli elõtt szól valaki, egyszer lepd meg, hogy elmész arra a helyre ahol õ van. Amúgy meg állj ki az igazadért, hogy tudod, hogy igenis volt bulizni, és hiába tagadja. nemszeretem az ilyen embereket, akik hülyének nézik a másikat. amúgy meg hagyd ott szerintem, ha ezt tovább folytatja, mert ki tudja miben hazudozik még.
Figyi szerintem ne öröld magad egy percet se!és ne is törõdj vele hogy ö hova jár nélküled!Ne csinálj balhét!Egyszerüen menj el te is és ha megtudja ne ilyedj meg a válasz határozott és kicsit lerázós legyen pl.igen, miért baj?gondoltam elugrok a barátnöimmel nem gondoltam hogy kifogásolod hisz te is voltál már néhányszor.És tedd hozzá hogy hivott egy másik barátnöd lehet kinéztek szórakozni jövõhéten de még nem tudod mit vegyél fel...:D
Hazugságra nem kellene komoly kapcsolatot építeni...szerintem Ha már most hülyének néz mi lesz késõbb?
dobd ki a francba az ilyet. ilyen hulyet mindig fogsz talalni... de, hidd el nekem hogy, mind a 10 újadra kulonb kerulne, mint ez a fereg. megbizhatatlan, ahzudozos kocsog ez. kitudja mit csinal ott ahol bulizik. gondolom nem csak "iszik", foleg az ilyen tipus.
A kérdező hozzászólása: sajnos csak a bulik után értesülök róla.
Hagyd rá és bulizz te is.
A kérdező hozzászólása: csak ezzel az a baj, hogy a barátnõim nem járnak bulizik, vagy aki jár az meg messze, engem pedig a szüleim is eléggé fognak.
valmit csak ki tudsz találni hogy 1x-2x eltudjál menni aztán meg milyen barátnö az aki nem segit max 11 re-éjfélre otthon vagytok, de nehogy már ez probléma legyen!Ha meg nem tudsz megoldást és nincs megoldás akkor hagyd ott!még mindig jobb mint marcangolni magad!

Hogyan lehet a pasinkat rávenni hogy beszéljük meg a kaocsolatunkat?

Úgy érzem nem teljesen jó a kapcsolatunk, hogyan tudnám a pasimat rávenni hogy üljünk le megbeszélni annélkül hogy veszekedésbe törkolna?

Legjobb válasz: bár én fiú vagyok,de leirom..el kell hogy keseritselek,ilyenkor mindig benne van a pakliban a veszekedés,én szivesen veszem ha a párom leültet és elmondja mi bántja,ilyenkor én is elmondom ami engem bánt.Sz.tem egyszerüen mondd meg neki (diszkréten) hogy van valami amirõl beszélgetnél,persze ne rohand le,és mindig hangsúlyozd (még ha nem is igaz) hogy ez nem egetverõ probléma,csak valamiért fontosnak tartottad közölni vele.

bár én fiú vagyok, de leirom..el kell hogy keseritselek, ilyenkor mindig benne van a pakliban a veszekedés, én szivesen veszem ha a párom leültet és elmondja mi bántja, ilyenkor én is elmondom ami engem bánt.Sz.tem egyszerüen mondd meg neki (diszkréten) hogy van valami amirõl beszélgetnél, persze ne rohand le, és mindig hangsúlyozd (még ha nem is igaz) hogy ez nem egetverõ probléma, csak valamiért fontosnak tartottad közölni vele.
Hát, akit már "rá kell venni" ilyesmire, azzal az emberrel szerintem nem érdemes a továbbiakban foglalkozni... De lehet hogy csak én gondolom így mert ebbõl a szempontból elvagyok kényeztetve, ugyanis mi minden xart megbeszélünk, és ezt értsd szó szerint, még azt is áttárgyaljuk ha valamelyikünk csúnyán néz vagy más a hangvétele a másikkal szemben. A legapróbb dolgokat is megbeszéljük. A szexrõl meg órákat tudunk beszélni hogy ez volt jó, az nem volt jó, ezt így, ezt úgy, szóval én el se tudnám képzelni azt hogy sakkozni kelljen a másikkal hogy ugyan legyen már hajlandó normális hangnemben megbeszélni a problémákat...
Na látod, erre én is nagyon kíváncsi vagyok... :)

Hogy lehet egy pasit végleg kivernem a fejemből?

HA két éve szeretem persze viszonzatlan, pár flörtnél megakadt mivel nős pasi. szép az élet...26/L

Legjobb válasz: egy másik pasival

egy másik pasival
Sosem tanuljátok meg, hogy nõs pasival nem kezdünk! Ismerkedj másokkal, akik lehetõleg függetlenek. Ne vergõdj, hogy "de én akkor is õt szeretem, brühühühü". Állj a talpadra és ne tökölj már. 2 éve felnõtt nõként plátói szerelemben élni...óanyám. 24N
Szívlapáttal!....garantált emlékezetkiesés!
Nekem ment, valamivel több mint fél évig szenvedtem, de kibírtam, és már nem érdekel, teljesen más utakon jár õ és én. 26
Sehogy, mivel hiába próbálod mindig valami emlékeztetni fog rá. A legrosszabb szerelem ez, és talán ezt nem felejti el az ember örök életemben.
Cseréld le az oprendszert a fejedben.

Hogyan lehet egy pasival éreztetni a törödést?

Nem a farkán keresztül...értem ...!!!

Legjobb válasz: hát pedig... :) Egy pasinak törõdésre (nõi értelemben) kifejezetten nincsen szüksége. Számára a kaja, a tiszta ruha, hogy hagyják pihenni, meg az, hogy megkapja a szexet elégséges. (na ezért majd most jól fel leszek négyelve) Íg elsõ körben ennyit tudok válaszolni. Ha kicsit konkrétabban kérdezel, akkor lehet tudok segíteni tényleg hasznosan is.

hát pedig... :) Egy pasinak törõdésre (nõi értelemben) kifejezetten nincsen szüksége. Számára a kaja, a tiszta ruha, hogy hagyják pihenni, meg az, hogy megkapja a szexet elégséges. (na ezért majd most jól fel leszek négyelve) Íg elsõ körben ennyit tudok válaszolni. Ha kicsit konkrétabban kérdezel, akkor lehet tudok segíteni tényleg hasznosan is.
szerintem süksége van egy pasinak is arra, hogy elmondhassa, neked ami bántja...az én barátomnak nagyon fontos, hogy bármit megbeszélhessen velem, és ha szüksége van rám akkor ottlegyek neki:) ez igy természetes:) azért ne tegyél mindig a kedvére mert hozzászokik:P mennyi idõs vagy? csak hogy tudjuk menyire beszéljünk alap dolgokról... szerintem törõdés ha beteg meglátogatod...sms-t irsz neki ha hiányzik (ez utóbbit sem kell túlzásba vinni) kérdezz konkrétabban:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen az eddigieket de csak 14 vagyok szoval nem szeretnék még nagyon nagyon a kedvére tenni szerintem rá ér az majd késöbb is :) (sex)
Nah szóval: A legjobb FIÚ barátom véleménye: (idézem) Nem az a tõrõdés, ha kimossa a gatyámat, megtömi a hasam, és rendet rak. Viselkedjen nõként, és ha szexelni akarunk, ne a mosatlan edény legyen már a fontosabb.Másodszor nekem fontos, hogy meghallgasson és LEGYEN véleménye!!! tiszta zokni kaja stb.. csak ezután jön...
vidd neki ágyba a kaját, lepd meg .. stb....:P
ugyanúgy mint ahogy egy nõvel.gondol át te mit érzel törõdésnek, mit vársz el, és ugyan azt nyújtsd neki!
Az eddigi valaszok kozul szerintem egyik sem teljes, ha torordni akarsz egy ferfival akkor mosolyogj neki sokat , simogasd, szeretgesd, ulj az olebe , beszelgess sokat vele, ereztesd hogy o a legfontosabb a szamodra , es hogy barmikor kiallsz mellette, persze csak azzal csinald ezt aki megerdemli....
Ki mondta ezt a hülyeséget?
a tulajdonaként kezel. a helyedben MENEKÜLNÉK ebbõl a kapcsolatból. volt egy ilyen barátom, na, hagyjuk is inkább..
"Nem arról van szó hogy szabad-e vagy nem, hanem általában ez a felállás eltérõ személyiségû embereket takar, ami nem annyira jó hosszú távra. A mai világban meg inkább ne feszegessük a bizalmat, mert néha olyanok is meglephetnek kellemetlenül akikrõl sosem gondolnád. 35 ffi" Ez sajnos teljes mértékig így van.Tapasztaltam :-( De hát ez van...... :-)
Ebbõl a kérdésbõl én arra tudnék tippelni, hogy azért, mert a nõknek az italába kevernek drogot és megdugják õket kábultan, míg egy férfit nincs miért megdugni, mert elég b*zis dolog.Meg egy férfi(ha nem egy sejtû), meg tudja védeni magát, amire egy nõ nem biztos, hogy képes(kivétel, ha sok éve küzdõ sportol).
A kérdező hozzászólása: Neki mindent szabad, én nem szólhatok semmiért. Az természetes, ha körbeveszik a nõk, de ha engem dicsér valaki az már baj. Hívtak fotózásra, annyira örültem neki, és neki ez sem tetszik. Kitaláltam, hogy kísérjen el, és akkor látja hogyan megy ez.
nem azt mondtam, hogy nem lephetnek meg, de ha nem bizom meg a páromban valamilyen szinten, akkor semmi értelme bárkivel is bármilyen kapcsolatot kialakitani. kérdezõ, sztem ne menj ebbe bele, ha nem akarod, h börtön legyen az életed..
Nem arról van szó hogy szabad-e vagy nem, hanem általában ez a felállás eltérõ személyiségû embereket takar, ami nem annyira jó hosszú távra. A mai világban meg inkább ne feszegessük a bizalmat, mert néha olyanok is meglephetnek kellemetlenül akikrõl sosem gondolnád. 35 ffi
A kérdező hozzászólása: Nem ezt mondtam. De akkor ne tiltsa már meg a másiknak.
ja szted kapcsolatban nem szabad bulizni?:DDD
ez hülyeség. nálunk mindenki mehet ahova csak akar. ez a bizalom:D bezony ám:D
A kérdező hozzászólása: Még kialakulóban van.Én nem vagyok bulizós, õ olyan még kapcsolatban is.
Eleve nem jönnék össze bulizós lánnyal...
Ha ilyen viszonyban élsz, ideje elgondolkodni.
Nálam ilyen nincs! Ex barátom próbált így be szabályozni, hogy én nem mehetek bulizni!Mondtam , oké akkor gyere te is..erre jött az, hogy neki nincs kedve! Én sosem kértem engedélyt, bejelentettem azt mentem!Ha akar ugyis jön, ha nem akkor meg ne mondja meg mit csináljak!
Egy kapcsolat akkor jó ha le vannak fektetve a szabályok és egyformán betartjátok õket.
hallod jaaaa ez kajak igy van velem is állandoan ö elmegy a haverokkal bulizni, nélkülem, de én ha menni akarok akk õ is jön velem...miféle dolog mán ez?
Attól, hogy te nem tartod magad annak, még lehetsz nagyon szép.
talán jó a kisugárzásod, vagy az is lehet, hogy jó csaj vagy, csak nem tudod felfogni :D
Egy átlag csaj ha kirakja mindenét egybõl jó csaj lesz. Egy segget, mellet mindíg megnéznek a pasik, de akiknek csak így tetszel, azt garantálom h nem is kellesz sokra
küldj képet magadról, akkor meg tudnám mondani, hogy tényleg nem vagy e jó csaj, vagy csak nincs elég önbizalmad.
Az önbecsülésed veri a bányászbéka seggét. Ennyi. Egyébként te nem látod magadat szépnek, vonzónak az egy dolog, de szerintem a válasz benne van a pasik özönében. Egyszerûen fogadd el magad, de ne szálj el!
kisugárzás?
lehet, h olyan ruhákat hordasz alapjáraton, amik nem elõnyösek neked, és aZokba nem nézel ki jól, én ismerek ilyen lányt, mert neki a kényelem a fontos. buliba meg felveszel valami nõciset és az rögtön kihozza , h milyen jó alakod van valójában. a barátnõid meg gondolom, nem a legjobb alakkal vannak megáldva, de õk jobban odafigyelnek magukra alapjáraton is, h jól álljon nekik a ruha, így a hétköznapokba még tán jobban is néznek ki nálad látszólag.. De ez csak egy lehetõség...
Szerintem egyszerüen nem hiszed el magadról, hogy jól nézel ki, jó a kisugárzásod. Van ilyen. Amúgy Én is ilyen vagyok csak Férfiban. Amikor elegánsabban felöltözök, le sem tudom magamról vakarni a tekinteteket, máskülönben pedig nem igazán néznek meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!