Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a német billentyűzetet (19 db)

Hogyan lehet megcsinálni/átalakítani a német billentyűzetet laptopon, hogy magyar betűk legyenek rajt?

mert ugye ott nincsenek ékezetek, ki lehetne cserélni? ha igen,mivel jár,romlik vmit,vagy nem tesz jot neki a csere?

Legjobb válasz: Szia! Igen, a hivatalos szervizben ki tudják cserélni. Semmi baja nem lesz a laptopnak tõle, a billentyûzete "mobil", azaz cserélhetõ. Azonban egyes, hazánkba nem gyártott típusoknál elõfordulhat, hogy nincs is magyar "megfelelõje", ilyenkor matricáznak... :) Amúgy az operációs rendszer és nem a billentyûzetre írt betû határozza meg, hogy milyen betû jelenik meg, így ha tudsz gépelni, akkor nem is számít, hogy mi van ráírva :), csak állítsd át magyar nyelvre az operációs rendszerben a billentyûzetkiosztást.

Szia! Igen, a hivatalos szervizben ki tudják cserélni. Semmi baja nem lesz a laptopnak tõle, a billentyûzete "mobil", azaz cserélhetõ. Azonban egyes, hazánkba nem gyártott típusoknál elõfordulhat, hogy nincs is magyar "megfelelõje", ilyenkor matricáznak... :) Amúgy az operációs rendszer és nem a billentyûzetre írt betû határozza meg, hogy milyen betû jelenik meg, így ha tudsz gépelni, akkor nem is számít, hogy mi van ráírva :) , csak állítsd át magyar nyelvre az operációs rendszerben a billentyûzetkiosztást.
csinálsz ilyen kis papírfecniket, ráírod a betûket és ráragasztgatod a gombokra kétoldalival.

Nem megy a PS/2-es billentyűzetem, a procim megy, a RAM fel van ismerve, a billentyűzetem bevillan, kép van, a BIOS-t már Reset-eltem, de úgysem megy. Mi lehet a gond? Lehet hogy BIOS frissítést kellene csináljak? De ha azt, azt hogyan?

Már volt beledugva több billentyűzet is, USB-s, PS/2-es, még régebbi de nem csinál semelyik semmit, de bevillan. Az alaplap chipset-e: MSI G41M-P26 ver 5.2

Vezeték nélküli billentyűzetem van, megnyomtam rajta egy connect nevű gombot, azóta se az egér, se a billentyűzet nem működik, minden nyomtam, ki be kapcsoltam a gépet is. Hogy lehet helyre hozni?

Legjobb válasz: gondolom van egy usb-s vevõ egysége azon és a billentyüzeten is nyomd egyszerre a connect gombot pár másodpercig

gondolom van egy usb-s vevõ egysége azon és a billentyüzeten is nyomd egyszerre a connect gombot pár másodpercig


Be van kapcsolva a Num Lock.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

BIOS frissítés óta a gép nem ismeri fel a USB billentyűzetet pedig már a driver fent van! Mi lehet a probléma, hogy lehet megoldani?

Ismeretlen eszközként látja és csak akkor lesz jó ha kihúzom és visszadugom a csatlakozóját! A BIOS-ba engedélyezve van az USB eszköz!

Hogy lehet gondolatjel fölé a billentyűzeten két pontot rakni? értem itt a német miatt (- és fölé két pont) (? )

Legjobb válasz: Német ä betût az altgr+ü+a kombinációval lehet, de ez a gondolatjelnél nem mûködik. Szerintem benne sincs alapból a windows karakterkészletében, telepíteni kell olyan betûkészletet, ami tartalmazza.

Német ä betût az altgr+ü+a kombinációval lehet, de ez a gondolatjelnél nem mûködik. Szerintem benne sincs alapból a windows karakterkészletében, telepíteni kell olyan betûkészletet, ami tartalmazza.

A laptopom billentyűzete nem a leütött betűket irja, de nem állandóan, csak időnként, kiszámithatatlanul. Van hogy napokig jó, van hogy szinte minden szóban van hiba. Mi lehet az oka?

Én laikusként meg tudom javitani ? A szervizben a javitás milyen összeg lehet ?

Legjobb válasz: Az ilyen problémák 99,9% a bilenytuzet hibája ami csak cserével javíható, orvosolható állltalában 10-22e Ft között mozog egy új billentyüztet ára.

Az ilyen problémák 99, 9% a bilenytuzet hibája ami csak cserével javíható, orvosolható állltalában 10-22e Ft között mozog egy új billentyüztet ára.
Viszont bármikor beledughatsz egy 1500 Ft-s usb-s billentyûzetet :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de már próbáltam más billentyûzetet beledugni, semmi változás, szóval biztos hogy nem konkrétan a billentyûzet hibája.
Milyen karaktereket téveszt és mindig ugyan ugy ? Ha a gépben lévõ rossz akkor hiába dugsz rá külsõt sajna azt is össze kuszálhatja. ebben az esetben ki kell huzni az eredetit az alaplapból legalább.
A görög nem latin betûs nyelv, a görög ÁBC-t használják.:)
beállítások-nyelv és billentyûzet-nyelv kiválasztása-és rá mész erre русский a spacen végighúzod az ujjad és vált
Jaa nem félre értetem amit írtál Így kell:beállítás- nyelv és billentyûzet- samsung billentyûzet- beviteli nyelvek- ott nész rá erre русский bármint pipáld ki és akkor tudod a spacet húzogatva váltani

Hogyan lehet kitisztítani a laptop billentyűzetét? A porszívó nem jött be, a billentyűk alól nem szedi ki a koszt.

Legjobb válasz: Nekünk bejött a porszívó ,igaz a milyénknek a hátuljára is át lehet tenni a csövét ahol fúj, és mi így szoktuk kifújatni a koszt.

Nekünk bejött a porszívó , igaz a milyénknek a hátuljára is át lehet tenni a csövét ahol fúj, és mi így szoktuk kifújatni a koszt.
A kérdező hozzászólása: Nem csak sima por van alatta, hanem összeragadt por is. Párás a levegõ, 2 nap után a bútorokon is ilyen itthon


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!