Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a német (17454 db)

Egy kb.8-10 cm-es livingstonii-nál hogyan lehet a nemet megkülönböztetni?

ha lehet képet is.

Legjobb válasz: Milyen livingstonii? Mert több némnél is van ilyen megnevezés.

Milyen livingstonii? Mert több némnél is van ilyen megnevezés.
A kérdező hozzászólása: hát a sokfoltos rablósügér (Nimbochromis livingstonii)
Az leopárdsügér. Itt megtalálod, a képben lévõ kisebb képen van a nõsténye. [link]
Lényegében minden fajt kibiggyesztettem már, amibe bele tudsz botlani a boltokban. Ellenben sok fajnál a fiatal példányok késõbb színezõdnek át a hímeknél, ennél a fajnál is ez a helyzet.
minek?
Maradandó, súlyos következmények nélkül sehogy.
Sehogy. Meg egyébként is minek?
Hormontablettákkal kell tömni magad. Elég káros, tuti, hogy minden bajod lenne tõle.
Napi 3 vagy több seggberúgással. Minnél több annál jobb.

Törpehörcsögöknél hogy lehet a nemeket párosítani?

2fiú mi csinál egymással? verekednek? és 2 lány?

Legjobb válasz: Magányosak, nehéz õket párban tartani. Akkor a legszerencsésebb, ha egy alomból vannak, és fiatalon vannak összeszoktatva. Szerintem két lány jobb, mint két fiú...

Magányosak, nehéz õket párban tartani. Akkor a legszerencsésebb, ha egy alomból vannak, és fiatalon vannak összeszoktatva. Szerintem két lány jobb, mint két fiú...
A kérdező hozzászólása: aza gond hogy 1 hörim van és akarok venni egy másikat hozzá csak nem akarom h szaporodjaak és nemtudom h ez ami van fiú e v lány
nézd megXD
Hát nem tudom, mennyi idõs a hörid, ha már van fél éves, talán látni lehet akkor már a heréit, ha fiú. Egyébként azt kell megnézni, hogy az ánusz és a pisilõje közt kicsi vagy nagy a távolság. Ha igen, akkor fiú. Ha nem nagy a táv, ráadásul a pisilõ mögött közvetlenül van egy harmadik lyuk is, akkor viszont lány. Egyébként a lányoknak néha látni pontsort is a hasoldalán, ezek a csecsei, 10 van belõle, azt hiszem... És mivel a hörik magányosak, NEM KELL neki pár, egyedül is nagyon jól érzi magát, sõt!
Felnõtt hörinek semmiképp ne vegyél társat, mert nem fogja elfogadni. Az én két hörim egy helyen született, nem voltak testvérek, de együtt nõttek fel a kereskedésben. Életük végéig boldogan éltek együtt, imádták egymást, mint egy házaspár. Egy alom kishöri született is, több nem. A kölyköket elajándékoztuk, felnõttek, és egyszer úgy alakult, hogy megõrzésre az egyik kölyköt befogadó gazdihoz leadtuk az öreghöriket, míg nyaraltunk. Távolról megmutattuk egymásnak apukát és a lányát. A jeges rémület és a mélységes undor keveredett az arckifejezésükben, és akkorát visítottak, mint egy sirály. Valószínûleg széttépték volna egymást.


Hogy lehet a "nem akarok oviba menni" hisztit kezelni?

2 hete kezdtük, de hát csak az els? héten volt, múlthéten beteg volt.Az els? héten semmi gond nem volt vele.Konkrétan [email protected] rám, el se köszönt, szaladt be a csoport szobába, du meg haza sem akart jönni.

Legjobb válasz: Azt mondtam a vergõdésre, hogy nem is baj, úgyis szóltak, hogy csak okos nagy gyerekek menjenek az oviba, így akkor nem megyünk, mert õ még nem okos nagy. Erre csend lett. Mondtam neki, vetkõzz, nem mehetsz oviba, csak ha nagy leszel. Onnantól azért volt a hiszti, hogy de õ menni akar. A megvetõ pillantásokkal meg minek törõdsz? Az emberek hajlamosak ítélkezni, pedig ilyen velük is megtörtént/het. Tojd le.

Azt mondtam a vergõdésre, hogy nem is baj, úgyis szóltak, hogy csak okos nagy gyerekek menjenek az oviba, így akkor nem megyünk, mert õ még nem okos nagy. Erre csend lett. Mondtam neki, vetkõzz, nem mehetsz oviba, csak ha nagy leszel. Onnantól azért volt a hiszti, hogy de õ menni akar. A megvetõ pillantásokkal meg minek törõdsz? Az emberek hajlamosak ítélkezni, pedig ilyen velük is megtörtént/het. Tojd le.
Ne foglalkozz vele. Mentek, és kész. ha nem tulajdonítasz negy jelentõséget a hisztijének, akkor abbahagyja. És ne húzd az idõt, ahogy mondd, hogy mentek, villámgyors öltözködés, indulás, ott is extra gyors elköszönés. Neki is jobb, ha nem sokáig tart a búcsú.
Nálunk másfél hónapig ment a mûsor. Ráadásul még rosszabb volt úgy bezavarni oviba, hogy otthon voltam a kicsivel. Mert hát elég kellemetlen volt amikor megkérdezte, hogy miért kell oviba menni?? Mert anyának dolga van... Õ is tudta, hogy sántít a dolog valahogy. Mindenesetre csak elmúlt, zord anyának kell lenni sajnos. Egyébként lehet, hogy segít, ha apa viszi be (meg tudjátok oldani?) Nálunk is és sok ismerõsnél ez volt a megoldás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Megpróbálok nem törõdni vele.Köszönés amúgy sincs. :( Kb annyi hogy mondom hogy szia, õ meg válaszul: nem szia :) Nagyon kíváncsi vagyok hogy ma mi lesz, mert amikor este haza értem lelkesen mesélte hogy mi volt az oviban, remélem ez annak a jele hogy újra megbarátkozott vele.

Hogyan lehet a nem koverseg, hanem mereganyag okozta feleslegtol megszabadulni? Valakinek sikerult mar? Hgyan?

Normalis testalkatom van, sportolok, egeszegesen taplalkozom, eleve nem is szeretem a zsiros eteleket, es nem is birom oket megenni, cuktrot is mezzel helyettesitem, iszom eleg folyadekot, odafgyelek az etelek minosegere, es megis van par kilo rajtam amin lehet latni hogy nem sima a bor, es mar nagyon szeretnek tole megszabadulni hiszen en mindent megteszek annak erdekeben hogy ne legyen mar ott. Irjon az akinek sikerult hasonlotol megszabadulni, vagy esetleg kozeli ismerosnek. ES nem kerek linket ahol melehet vasarolni, majd en megkeresem. Koszi

Legjobb válasz: A narancsbõrre gondolsz szerintem... Bár lehet hogy csak méregteleníteni szeretnél:) Mindkét variációra jó megoldás a napi 3-4 liter szénsavmentes ásványvíz (ha méregtelenítesz,akkor igyekezz egy-három napig csinálni,szilárd étel fogyasztása nélkül,ha pedig a narancsbõr a gond,egyél úgy mint eddig,csak a folyadékmennyiséget növeld) Nekem 3-4 hét alatt teljesen sima lett a bõröm,sõt,még az arcomról is eltûntek a pattanások,szóval nem csak a narancsbõrre jó,hidratál is :)

A narancsbõrre gondolsz szerintem... Bár lehet hogy csak méregteleníteni szeretnél:) Mindkét variációra jó megoldás a napi 3-4 liter szénsavmentes ásványvíz (ha méregtelenítesz, akkor igyekezz egy-három napig csinálni, szilárd étel fogyasztása nélkül, ha pedig a narancsbõr a gond, egyél úgy mint eddig, csak a folyadékmennyiséget növeld) Nekem 3-4 hét alatt teljesen sima lett a bõröm, sõt, még az arcomról is eltûntek a pattanások, szóval nem csak a narancsbõrre jó, hidratál is :)

Távolság, nem hittem, hogy valaha is az utamba fogsz állni. Hogyan lehet téged legyõzni? Hogyan lehet a távolságot semmissé tenni?

Vázolom.

Legjobb válasz: 150 km, egy országhatár és már lassan 6 éve együtt vagyunk. szóval hajrá

150 km, egy országhatár és már lassan 6 éve együtt vagyunk. szóval hajrá
Nekem nem volna akadály, max nem eszem a hónap második felében, de inkább megtankolom az autót, és megyek.
ez életkor függõ. nyilván 12-20évesen semmi értelme.. de 25-30évesen elõbb utóbb szóba jön az összeköltözés.
mi 400 km-el vagyunk. köszöntem.
Mi 2000km-re voltunk egymástól. De aztán a lány elfáradt, így szakítottunk, de 9 hónapig együtt voltunk, nagyon-nagyon komoly szándékokkal... De nem 3. fél miatt történt ez. Hogyan lehet legyõzni a távolságot? Az én mottóm: a távolság mértékegysége a pénz.
A kérdező hozzászólása: az nekem nincs, 1 forintom nincs. :-(
Az idióta kolléga, aki nem tud alkalmazkodni pillanatragasztót szokott használni.
Ha valami olcsó cuccról van szó, akkor tényleg csak a tróger megoldás marad. Ragasztót neki!
A kérdező hozzászólása: Nem ...mindig figyelik hogy ki mit csinál azért nehéz :/
Nem tudja valaki hazavinni?
A kérdező hozzászólása: Ugy kellene hogy ne lássa senki a raktárba , de mindig bennt van valaki...
Mit nem tudsz? Gondolom, egy megfelelõ csavarhúzó kell csak hozzá. Ezt még egy nõnek is meg kéne tudni csinálni, nemhogy nyolcnak. Valaki talán csak elboldogul vele közületek...
A kérdező hozzászólása: Azt hogy? azt nem tudom asszem :)
Szereld ki a gombot, miután beállítottad az állomást.
A kérdező hozzászólása: ez jó nem én nemtok alkalmazkodni hanem 2 ember a 10-hez :D
A kérdező hozzászólása: Majd beleöntök valamit és senki nem hallgatja . hát cd meg rádió van rajta .annyira nem egyszerü most 8-10000 ft lehet
Ha nem vagy admin sehogy xDD
írj az adminnak h rakjon be téged is adminnak azt tudni fogsz
és a hülye még beis rakná ugye?XDD

Hogyan lehet a legeredményesebben megtisztítani az ezüst karkötőket? Sidollal próbálkoztam eddig, de nem lett tőle eléggé fényes.

Fogkrémet is próbáltam, az sem jött be:S

Legjobb válasz: Van valami tégelyes ezüst tisztító folyadék, ékszerboltban lehet kapni, nem túl drága. Belemeríted az ékszereket, hagyod állni, kiveszed, szárazra törlöd. Van amelyik ezüst ékszerünk nagyon szép lett tõle, de van olyan is, amelyikre nem volt jó.

Van valami tégelyes ezüst tisztító folyadék, ékszerboltban lehet kapni, nem túl drága. Belemeríted az ékszereket, hagyod állni, kiveszed, szárazra törlöd. Van amelyik ezüst ékszerünk nagyon szép lett tõle, de van olyan is, amelyikre nem volt jó.
Ezt találtam egy fórumon: hát gyerekek nekem a termálvíztõl FEKETE lett az ezüsnyakláncom medállal együtt, és kipróbáltam azt, hogy ráraktam az ezüstjeimet alufóiára (10x10cm), aztán raktam bele mosogatószert (mindegy milyet)és forralni kezdtem. 10 perc múlva az alufólia fekete lett az ezüst alatt, az ezüst pedig oylan csillogóan tiszta és fényes, mint még soha. . . megéri!!!
Én kevéske forrásban levõ vízbe szódabikarbónát és az ezüst nyakláncomat tettem (pezsgett). Tisztább lett! De olyan szerintem már nem lesz, mint újonnan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!