Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet a margó, (15 db)

Hogy lehet a margit szigethez kocsival eljutni? Hol lehet arra parkolni?

hol áljak meg kocsival? mennyi a parkoló? hány órától ingyenes?

Legjobb válasz: Margit-sziget, tulajdonnév. Az Árpád híd felõl lehet behajtani, fizetõparkoló van.

Margit-sziget, tulajdonnév. Az Árpád híd felõl lehet behajtani, fizetõparkoló van.
A fizetõ parkoló külön írandó! :D A kérdezõnek: 400 Ft/óra, 20 órától nem kell fizetni.

Hogyan lehet a margit szigetre kimenni kocsival újpestről ha pedig nem lehet kocsival, akkor hol parkoljak le vele a közelben?

hol van a margit szigethez legközelebb parkoló, vagy a margit szigeten? ha van mennyibe kerül , fizet?s? egy óra mennyi?

Legjobb válasz: kimész az újpest központig, felugrasz a metróra és azzal ki a nyugatiig, ott át a 4-es 6-os villamosra és az a sziget felett tesz ki. ennyi. minek mindenhova kocsival menni....

kimész az újpest központig, felugrasz a metróra és azzal ki a nyugatiig, ott át a 4-es 6-os villamosra és az a sziget felett tesz ki. ennyi. minek mindenhova kocsival menni....
A kérdező hozzászólása: azért mert a találkozóm után rögtön kell indulnom tárgyalásra , ezért lenne fontos hogy a kocsim közelben legyen
akkor menj a nyugatiig. ott tuti találsz valami parkolót és onnan villamossal tovább pár megállót.
A kérdező hozzászólása: lehet az lessz ha nem találok jobb , vagy okosabb megoldást:) , margit szigeten nem lehet parkolni?
Fájl/oldalbeállítás
F1 / Súgó ?
A kérdező hozzászólása: Köszi megvan már:D


Palatinus strandra hogyan lehet kijutni most, hogy felújítják a Margit hidat?

Legjobb válasz: Mondjuk az Árpád-hídon keresztül.

Mondjuk az Árpád-hídon keresztül.
A villamos jár rajta, meg gyalog+biciklivel is használhatod.
A kérdező hozzászólása: 1. válasza logikus. 2. Nem lehet a szigetre átmenni, mert nincs meg az aluljáró meg semmi. Nem lehet gyalog átjutni.

Hogyan lehet a leggyorsabban eljutni a KÖKI terminálról a Margit-szigetre?

Legjobb válasz: 3-as metró Nyugati pu.-ig, onnan 2 megálló 4-6-os villamossal.

3-as metró Nyugati pu.-ig, onnan 2 megálló 4-6-os villamossal.
Ha nem szeretnél besétálni a szigetre ( bár ezt kétlem :D ), akkor szintén a 3-as metróval a Nyugati pu.-ig, ott pedig a 26-os buszra felszállsz. Ez a busz átvisz az egész szigeten az Árpád-hídig.
Viszont, amit az elsõ írt az gyorsabb lehet, mert a villamosok csúcsidõben 2-3 percenként járnak a buszok pedig 10 percenként.
1-es szerintem. Pesten alapszabály, hogy ameddig csak lehet, metró. Utána 4-6 villamosok, ameddig lehet. Ezek a leggyorsabbak (sûrûség miatt is.)

Hogyan lehet meghatározni a margó, lábjegyzet és oldalszám közti távolságot a Word 2007-ben?

Legjobb válasz: Fájl/oldalbeállítás. Legelsõ fülnél van a margó, harmadik fülnél (elrendezés) pedig az élõfej/élõláb. De a margókat behúzhatod a vonalzón is: rámégy az egérrel, és mikor kétoldalra mutató nyíl lesz, akkor húzod. Az oldalsó margónál meg fel-le.

Fájl/oldalbeállítás. Legelsõ fülnél van a margó, harmadik fülnél (elrendezés) pedig az élõfej/élõláb. De a margókat behúzhatod a vonalzón is: rámégy az egérrel, és mikor kétoldalra mutató nyíl lesz, akkor húzod. Az oldalsó margónál meg fel-le.

Budapesten a Móricz Zsigmond kőrtérről hogyan lehet eljutni legegyszerűbben a Margit-szigetre a szökőkúthoz? (BKV)

Legjobb válasz: Felszállsz a 6-os villamosra, és leszállsz a Margit-hídon a sziget lejáratánál. Ez nem a legrövidebb út, de a legegyszerûbb. Kb. 20 perc.

Felszállsz a 6-os villamosra, és leszállsz a Margit-hídon a sziget lejáratánál. Ez nem a legrövidebb út, de a legegyszerûbb. Kb. 20 perc.

Akik mostanában szültek a Margit kórházban: ugye, csak kamu hír, hogy nem lehet bent az apuka vajúdáskor, szüléskor?

Legjobb válasz: Ismerõsöm dec 22.-én szült apás szülés volt. Én ezt nem hallottam, de engem is érdekelne én is ott fogok szülni.

Ismerõsöm dec 22.-én szült apás szülés volt. Én ezt nem hallottam, de engem is érdekelne én is ott fogok szülni.
Én 4éve szültem, apával, barátnõm 2013 októberében és apa ott is bent volt! Bocsi, lehet nem friss infó, de akkoriban is lehetett ilyet hallani! Úgy látszik idõrõl-idõre szárnyra kap... Azért köv.tanács adáson kérdezz rá egyértelmûen!
Tavaly szültem ott, nem igaz! Vajúdáskor is és természetes szüléskor is bent lehet, csak császárnál nem, ott egy kis ablakon keresztül nézheti ha akarja, de utána is rögtön odaadják neki a babát. :) hol hallottad?
Én novemberben szültem igaz császárral, de a elõtte is és utána is velem lehetett, csak a mûtõbe nem engedték be.
Mert le van zárva a kórház a nagy járványok miatt
A kérdező hozzászólása: ez a járványos dolog logikusnak tûnik, na de a szülésre remélem bejöhet, a kórterembe meg ígyse-úgyse. én 2 éve szültem ott, akkor lehetett bent velem vki.
Volt már olyan, hogy karantént rendeltek el valamelyik kórházban, és akkor sajnos lõttek az apás szüléseknek. De nem gyakori.
Pont egy éve az influenzajárvány alatt szültem és még nem volt karantén, de megkérdeztem az orvost meg a szülésznõt is, azt mondták q szülésre be lehet mennie az apukának, csak látogatni nem jöhet be egyáltalán senki a kórházba.

Mégis hogy lehet visszaállítani? (hatalmas sor-közti távolság, óriási betűk (de 12-es betűméret van beállítva), a margón az "egység" óriási. )

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/124.. Remélem látszik

Legjobb válasz: véletlen nem az oldal nagyítást állítottad át

véletlen nem az oldal nagyítást állítottad át
A kérdező hozzászólása: De azt.:D Kk.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!